Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sheamus vs Randy Orton

Typy trochę dwa podobne do siebie, czyli nie pokazujące swoich 100% umiejętności ze względu na zgrywanie ważniejszych. Ogółem walka nie będzie obfita w różne ciosy. Podejrzewam, że wygra Orton i przygody pasa WWE w dzisiejszych czasach nabiorą trochę rozpędu. Może w końcu Cena, gdy to push***je Nexus i niedawno Bourne'a odejdzie od pasa. Orton i Sheamus to raczej przyszłości federacji i dobrze się dzieje, że to właśnie oni są w okół mistrzostwa. Jednak jestem ciekaw jeszcze walizki i jej wykorzystania ze strony Miza... Wygrany: Randy Orton

Team WWE vs Nexus

Jestem trochę ciekaw co pokażą żółtodzioby. Ale i tak jak na mój gust zwycięzko wyjdzie Cena i jego paczka. Chociaż wziąłbym pod uwagę rozłam u obu drużyn. Wiadomo, różne typy zawodników z Raw, lecz starający się połączyć ich Cena oraz Hitman. Z drugiej strony w końcu reszta Nexus, lub niektórzy odejdą od Wade'a i zaczną solowe kariery. Chociażby Otunga... Young... czy ktoś inny. Wygrani: Team WWE

Kane vs Rey Mysterio

Śmieszne! Rey nie powinien wychodzić nawet na ring... nie mam zamiaru oglądać ryjka z pasem. Powinien promować WWE po świecie, lub rozdawać pop-corn na trybunach. Fani by nie odeszli, a kto inny dostałby push. Jednak w tej walce boję się powrotu Undertakera, chodź ten jest mało prawdopodobny. 619... to byłoby śmieszne, co jedynie to błędy Kane'a w postaci nadmiernej agresywności. Wygrany: Kane

Big Show vs SES

Teoretycznie SES poprzez brudną taktykę powinno wygrać ze spokojem. Nawet taki Big Show nie powinien mieć za dużo do powiedzenia w Handicapie. Poza tym SES przydałby się lepszy push i może brak śmiesznego story. Na fotce zapowiedzi walki powala mnie CM... jakby to nie był on. Wygrani: SES

Alicia Fox vs Melina

Skoro tak potoczyły się losy w WWE Meliny i docenili ją, aby wróciła z FCW to title shot jest dobrym pomysłem. Chciałbym, żeby wygrała ale czy to nie za szybko. Z drugiej strony Alicia już miała swój czas na gwiazdorstwo. Zapowiada się ciekawy feud, w którym widziałbym jeszcze Maryse ostatecznie z pasem Div. Wygrana: Melina

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

Zdecydowanie za mało czasu, żeby odbierać tytuł Dolphowi. Bardzo dobrze, że dostał on taki push. Jednak na jego miejscu pozbyłbym się Vickie i uważałbym na takich zawodników jak Hardy, Christian czy Rhodes. Mam nadzieję, że Dolph godnie będzie nosił ten tytuł, nie jak Drew. Wygrany: Dolph Ziggler

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• d3raNg3d

2

• Droopi

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

No dobra to nadszedł czas juz się wypowiedzieć.

Orton vs Sheamus

Walka będzie nudna i powolna jak wszystkie ostatnio w wykonaniu tych panów. Orton jesze jest w stanie coś z siebie wycisnąć od czasu do czasu ale raczej nie w walce z Sheamusem. Jeśli o zwycięstwo chodzi to mam dylemat. Z jednej strony gdy wróci HHH raczej napewno będzie kontynuwany feud z Rudym no ale jeśli plotki że ma on wrócić dopiero na grudzień są prawdziwe to wątpie żeby pozolili Rudemu trzymać pas pół roku. Nie było to głupie po jako mistrz Sheamus moim zdaniem spisuje się bardzo dobrze i pasuje mu ten pas no ale to wciąć byłoby pół roku... Chociaż kontynuacja tego feudu zdecydowanie powinna toczyć się o pas a jeśli rudy miałby go stracić i odzyskać na koniec roku byłoby to bez sensu. Rok w wwe i już trzy razy posiadałby pas mistrzowski. Orton dawno pasa żadnego nie miał no ale w sumie co miałby z nim zrobić. Wydaje mi się że jakby Orton wygrał w okół pasa zrobiłoby się bardzo nudno więc mam nadzieje że jednak rudy obroni tytuł i potrzyma go tak długo jak będzie trzeba do powrotu HHH. Zwycięzca Sheamus

Nexus vs Raw

Ten pojedynek z kolei wydaje mi się że będzie bardzo dobry. Mówi się o heelturnie Cene i odwróceniu się od drużyny ale nie wiem czy to jest realistyczne... Ktoś wyżej napisał że na koniec zostanie Barrett, Cene i Hart no i AA po czym SS no i takie zakończenie rzeczywiście wydeje się najlogiczniejsze no i chyba jest aż za logiczne :P Ja tak czy siak, ze zdradą Ceny, Jericho albo kogokolwiek innego czy też bez zdrady stawiam na Nexusów. A to dlatego że gdyby oni przegrali byłby problem co z nimi dalej zrobić wydaje mi się... Na rozpad jest za wcześnie a po tak znaczącej porażce nie mogliby już się zachowyważ tak jak dotychczas i przestali by być tak mega dominujący. Tylko że z drugiej strony napewno po SS team Ceny nie będzie już funkcjonował razem więc z kim by Nexus feudowali? Zwłaszcza jeśłi Cena miałby orzejść turn? Hmmm może jednak rozpad Nexus podział na 2 obozy i feud między sobą? Nie no chyba za wcześnie na to... Co do brakującego zawodnika raczej bardzo wątpie żeby miałby to być Miz. Wydaje mi się że albo będzie to wielki powrót jakiejś legendy w sensie Rocka albo Goldberga albo swojego reprezentanta przyśle SD i np wbrew przypuszczeniom to tutaj pojawi się Taker. Bo napewno musi to być ktoś kogo pojawienie się wywoła zaskoczenie a na Raw nikt już na tyle ważny nie został. Zwycięzca Nexus

Kane vs Rey

Tu zwyciezca jest raczej pewny chociaż wątpliwości budzi plakat na NoC chyba że się jeszcze zmieni. Jakby Rey miał odzyskać pas byłąby to raczej bezsensowność totalna. Dali mu go na chwile nie wiadomo po co i chyba się zorientowali że poza dzieciom nikomu ten fakt się nie podoba więc mu go szybko zabrali i niech tak zostanie. Myśle też ze raczej napewno pojawi się Taker skoro jest na plakacie. Tylko mam nadzieje że albo pojawi się po walce albo tak żeby Kane wygrał przez DQ a nie tak że sędzie nie będzie widział i jeszcze Rey wygra przez to. No i feud braci zapowiadający się naprawde ciekawie. Tylko obawiam się że jedna rzecz może popsuć całe story. Mianowicie chodzi o to jak wytłumaczą motywy Kane'a. Bo jeśłi się okaże że cała ta jego zemsta i poszukiwanie winnego było ściemą będzie to beznadziejne. Fajnie by było gdyby mu zrobili jaką schizofrenie, rozdwojenie jaźni czy coś takiego. Zwycięzca Kane

Big Show vs SES

Ten feud jest w ogóle jakiś taki głupi, ni z tego ni z owego wzięty. Big Show nagle pozdejmował wszystim maski bez żadnego story poprzedzającego to i tyle w sumie. Generalnie zupełnie mi nie robi kto to wygra. Całe ten niby feud jest tylko dlatego że po pushu na pas nie było co zrobić z olbrzymem... Z jednej strony SE powinni wygrać bo jak narazie poza jednym wyjątkiem cały czas dostają baty. Mogą wygrać swoimi nie czystymi zagrywkami ale mogą też w końcu się rzucić na Showa wszysycy i dostać dyskwe i tak własnie mi się wydaje że bedzie. Zwyciezca Big Show

Melina vs Alicia

Raczej nie powinno być tak żeby Melina w tydzień po powrocie zdobyła już pas ale w sumie może ma to pokazać że jest prawdziwą mistrzynią która pasa nigdy nie straciła tylko został jej odebrany przez kontuzje. I myśle że tak będzie. Alicia może jak na dive jest dobra w ringu ale za to w ogole praktycznie nie fukcjonuje przy micu a jak już to jej to słabo wychodzi. Zwyciezca Melina

Ziggler vs Kofi

No tutaj oczywiście wygra Dolph i bardzo dobrze bo zasługuje na ten pas jak nikt inny. Kofi powinien iść do ME i może by tak heelturn? Jego zachowania ostatnio są bardzo heelowate. No ale wrcając do Zigglera mam wielką nadzieje że na gali każe spadać Vikki... Powie coś w stylu że ma już pas więc jej już nie potrzebuje tyle że wtedy ten jego pas byłby bardzo zagrożony a to nie dobrze... Zwycięzca Dolph Ziggler

Jeśli chodzi o walki dochodzące obstawaim walke o US Miz z Bournem i albo już strata pasa albo jeszcze go obroni, rozpocznie się krótki feud i na NoC go straci. No i ciekawe czemu w promo pojawił się MVP, myśle że nic ciekawego z nim związanego nie będzie... Może jeszcze jakiś TT?

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Wlasnie mam takie przemyslenia co do walki RAW vs NEXUS i zaczyna mi sie wszystko ukladac w calosc.

Moim zdaniem Miz zostanie ostatnim czlonkiem teamu RAW i to on da zwyciestwo Nexusa do ktorych dolaczy!!!!!!!

Potem na RAW walka o pas US miedzy Mizem a Barrettem, oczywiscie Miz czysciutko sie polozy a w zamian za to Nexus zalatwi championa(niewazne kto nim pozostanie po SS) i Miz wykorzysta walizke!!!!

Nierealne ??? Poczekajmy do nocy.

Wszyscy napalaja sie na powrot Undertakera i zapewne Ci wszyscy beda........zawiedzeni bo moim zdaniem ten powrot nie nastapi.

MichelleMcCool01.gif

Pamiętam jak mówiono że Rock powróci na SummerSlam. Możliwe że to on będzie ostatnim zawodnikiem RAW. Albo tak jak pan powyżej. Jest Wiele opcji...

dop. patryniu/ Już denerwuje mnie to, że robicie tak że w jednej linijce macie 3 zdania. Ostrzegam, nie piszcie tak już więcej ponieważ będę stawiał upomnienia, a jak one nie zadziałają to warny.

themizv2.jpg

Sheamus vs Randy Orton

W tym meczu może byc różnie. Myślę że Miz na Summerslam jeszcze raczej nie będzie miał ochoty wykorzystac walizkę. Jeśli jednak tak się stanie to obstawiałbym zwycięstwo Sheamusa. Nie wiem dlaczego, ale może byłoby to lepsze rozwiązanie ze względu na konflikt na linii Orton-Miz, no bo po co miec robic sobie problemy. Moje zdanie jest jednak takie, że dopiero gdy Miz straci US Title to będzie polował na WWE Championship. Przecież głupio wyglądałoby to że WWE Champ przegrywa pas US na rzecz ??? np. Morrisona.

The Nexus vs Team WWE

Dużo mówi się ostatnio heel-turnie Ceny. Moim zdaniem byłoby to dobre rozwiązanie bo przecież chyba większości John zaczął nudzic się jako babyface. Niestety umiejętności mu to nie podniesie, ale będzie coś nowego. Great Khali prawie w stu procentach nie wystąpi na gali więc mamy wolne miejsce. Miz zapowiedział że dopiero na Summerslam powie czy chce dołączyc do teamu czy też nie. Pewnie będzie chciał wymusic to na całej grupie, ale zobaczymy jak to się rozwiąże. Możliwe że będzie to ktoś inny.

Pamiętam jak mówiono że Rock powróci na SummerSlam. Możliwe że to on będzie ostatnim zawodnikiem RAW. Albo tak jak pan powyżej. Jest Wiele opcji...

Po pierwsze brawo za spam. Po drugie wkurza mnie trochę mówienie że Rock powróci. Choc... jakby tak pomyślec to jest to możliwe, mało, ale jest. W końcu Summerslam to ważna gala w WWE, a kiedyś na Raw wspominano że Rock może byc GM czerwonego brandu.

Ale są też przeciwności...

1. The Rock przygotowuje się do filmu (czy coś takiego).

2. Nie chciał wystąpic na Wrestlemanii więc czy zgodziłby się na walkę na Summerslam?

Kane vs Rey Mysterio

Szczerze mówiąc to nie interesuje mnie sama walka, tylko to co prawdopodobnie się po niej wydarzy. Wynik pojedynku powinien byc korzystny dla Kane-a bo jeżeli Undertaker miałby zainterweniowac to tym samym rozpocząłby się feud pomiędzy "bracmi", a jak feud to oczywiście o WHC Championship.

Big Show vs SES

Trochę nie wiem co ten pojedynek robi w karcie, ale dobra... Będę usatysfakcjonowany gdy SES się rozpadnie i to chyba tyle bo nie wiem co tu można jeszcze wystukac.

Alicia Fox vs Melina

Od razu gdy Melina powróciła i zaatakowała Alicię wiedziałem że odbędzie się właśnie pojedynek między oboma paniami na Summerslam. Jeśli Melina wygra to feud nie będzie już taki zacięty, ale jeśli Alicia obroni tytuł to cały program powinien się ładnie rozwinąc.

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

Mam nadzieję że będzie to jedna z najlepszych walk na tejże gali. Tydzień przed zdobyciem pasa przez Zigglera obaj zapaśnicy wykręcili jak dla mnie świetny pojedynek. Sama walka o pas była nieco gorsza, ale również ciekawa. Kofi ostatnio w dużej mierze poprzez zachowanie Vickie szaleje i rzuca się na Dolpha przez co nie jest nudno. Wybranka Dolpha oczywiście może namieszac w walce przez swe decyzje i wtrącic może się też Teddy Long, który może nie zgadzac się z ewentualnymi decyzjami pani Guerrero. Ogółem mówiąc starcie dużych talentów i przyszłych gwiazd WWE.

WWE Championship

Singles Match

Sheamus vs. Randy Orton

Jestem pewny, że wygra Orton. Od początku debiutu Sheamusa w WWE uważałem, że WWE za wysoko w niego mierzy. Niech się obija o pasy Interkontynentalne, walizki ale od razu najważniejszy pas w federacji. Coś tu nie gra. Jestem za Ortonem. Choć jest jeszcze kwestia The Miz. Choć jak wiemy

The Miz ma trzymać walizkę prawie rok, także raczej na SS jej nie wykorzysta

TO tyle o tej walce. Myślę, że wygra Randy

___________________________________________________________________________________________________

Elimination Tag Team Match

The Nexus (Wade Barrett, David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Darren Young, Skip Sheffield, Michael Tarver) vs. Team WWE (John Cena, Chris Jericho, Edge, R-Truth, John Morrison, TBA, Bret Hart)

The Nexus!!!! Wygra Nexus. na 100 % Jak wiemy

John Cena ma przejść Heel turn na gali SS, także wątpię żeby wygrał team Ceny i jeszcze przeszedł Heel turn. Ale też coś mówili o Triple H że ona ma być heelem i ma niby prowadzić Nexus, ale na SS raczej nie wróci

Myślę, że coś znowu pójdzie nie tak, np. Ktos sie pokłóci w momęcie, gdy team Ceny będzie wygrywać. Albo Edge z Jerico odejdą, cos będzie fajnego. Ja tylko czekam na

Heelturn Jasia :D

____________________________________________________________________________________________________

World Heavyweight Championship

Singles Match

Kane vs. Rey Mysterio

Kane. Tu także na 100% wygra Kane. Znów jak wiemy

Na SS ma powrócic Undertaker i to niby właśnie Kane wprowadził go do takiego stanu

I to wszystko wyjaśnia. Na 100 wygra Kane, Mysterio będzie musiał się odsunąć od pasa wagi ciężkiej

___________________________________________________________________________________________________

3-on-1 Handicap Match

Big Show vs. The Straight Edge Society

To byłoby bez sensu, gdyby wygrał Big Show. Nie wiem czy tu można napisać coś więcej o tym feudzie, ale myślę, że wygra SES i feud będzie się dalej ciągnąć, ponieważ jest trochę za młody :D

Divas Championship

Singles Match

Alicia Fox vs. Melina

Obstawiam, że wygra Alicia Fox. Melina jest dobrą wrestlerką, ale od razu po powrocie po kontuzji zdobyć pas? :thinking: No dobra, jest to możliwe tylko z Johnem Ceną jak miało miejsce na Survior Series chyba. Nie jestem pewien. Nieważne. Wracając do walki. Coś się na pewno wydarzy, możliwe, że ktoś się wplata i pas obroni Alicia Fox

____________________________________________________________________________________________________

Intercontinental Championship

Singles Match

Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston

TU obstawiam w 100 % na Dolpha Zigglera. Należy mu się ten pas. Zasłużył na niego. Kofi powinien sie starać o jakis bardziej wartościowy pas. Może on się cały czas stara i możliwe, że WWE nie potrafi tego docenić. Ja nie rozumiem. Prowadzi tak wysoko Rookiego w NXT stara się, a WWE nie chce go pushować na ważniejsze pasy. Ale myślę, że po Summer Slam jakoś to wyjdzie, że pas Interkontynentalny obroni Dolph, a Kofi weźmie się za ważniejsze pasy.