Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE SummerSlam

SummerSlam_(2010).jpg

15 Sierpnia 2010 rok

Los Angeles, California, Staples Center

Theme song: Jet "Rip It Up"

Oficjalna karta

WWE Championship

Singles Match

15093406

Sheamus vs. Randy Orton

Elimination Tag Team Match

15325432

The Nexus (Wade Barrett, David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Darren Young, Skip Sheffield, Michael Tarver) vs. Team WWE (John Cena, Chris Jericho, Edge, R-Truth, John Morrison, TBA, Bret Hart)

World Heavyweight Championship

Singles Match

15125762

Kane vs. Rey Mysterio

3-on-1 Handicap Match

15278982

Big Show vs. The Straight Edge Society

Divas Championship

Singles Match

15190624

Alicia Fox vs. Melina

Intercontinental Championship

Singles Match

15348100

Dolph Ziggler vs. Kofi Kingston
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• d3raNg3d

2

• Droopi

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jest już pierwsza oficjalna walka o WWE Title Sheamus© vs Randy Orton.

WWE Title Sheamus© vs Randy Orton:

No nie wiem tutaj chyba powtórzy się walka z RR tyle, że wygra Rendy. WWE kręci się w kółko Cena,Orton,Cena,Orton,Cena,Sheamus,Cena,Batek,Cena,Sheamus,Orton... Jezuus...

Wygra raczej Viper i będzie feud z Celtyckim Wojownikiem.

themizv2.jpg

Walki zapowiadają się bardzo ciekawie, ale nie obejrzę sobie SummerSlam, bo akurat wyjeżdżam na wakacje i tam nie ma kompa :(

Ale jak przyjadę do domu to pewnie sobie pobiorę i obejrzę.

Nexus vs. Paka Ceny : To może być dobry pojedynek przed Main Eventem. A może ta walka będzie ME ? Wg mnie nie, ale WWE Championship Match mnie ciekawi. W końcu WWE dało Title Shota Ortonowi.

Od Elimination Chamber pałąsał się po WM'ce w walkach z Legacy, Swaggerem, ale walka o WHC. Z Edge'm (tak dla mnie ta walka była najgorsza na OtL)

Czekam na następne walki. I można już przewidzieć co będzie z WHC... i tu będzie spoiler, bo mogę komuś zaspoilerzyć za co mógłbym dostać warnę.

Taker wraca i Casket Match o pas WHC przeciwko Kane'owi

Nie wszyscy muszą czytać, ale ja tak myślę, że będzie i wierze, że też wróci już Triple H. Chociaż jak czytam newsy to jest najbardziej nie prawdopodobne, ale ja wierzę, że wróci i tak musi się stać :D

Sheamus vs. Randy Orton

Walka zapowiada się ciekawie .. Randy orton powinien spokojnie wygrać z Szajbusem , ale pod koniec walki raczej wpadnie Miz i przejmie pas.. Będzie miał dwa pasy . Do tego dojdzie jakaś walka o us champion i straci ten tytuł i zostanie mu tylko wwe champ .. Takie jest moje wyobrażenie . Ta walka może być naprawdę dobra , mam nadzieje , że tego nie zeszmacą .

Niech szejmus straci już ten pas , bo trzyma go za długo , a jak dla mnie Orton , Miz lepiej by się z nim prezentowali .

The Nexus vs. John Cena, Edge, Chris Jericho, R-Truth, John Morrison, The Great Khali, Bret Hart

Tu już wiadomo , że wygra Team Ceny . Nie wiem jak byłoby możliwe żeby przegrali . Nexus w pojedynku 1 na 1 są słabi .. Tylko w grupie są silni . Więc wątpie aby dali rade .. Jedynie , że Vince chce ich promować i da im wygrac ... wtedy sie wk:censored:ie . Walka będzie nudna .. Raw będzie nawalac nexus , ewentualnie co jakiś czas jakaś akcja Nexus .. Czyli ...

Jakos dopchanie do swojego rogu nawalanie i zmiana i tak cały czas . Ale z takim np Khalim będą mieli cięzko .. Bo jak juz wspomniałem są silni tylko w grupie .. a sam na sam z takim klocem któryś z nich co zrobi ? Nic .. ;)

Do tego myśle , że undertaker wróci i może zrzeknięcie się pasa przez Kane'a ? Feud Braci ? Powrót BoD ? Wiele jest opcji , ale każda z nich dla mnie będzie super ;] Ostatnio dzieki tym kontuzją etc WWE staje się ciekawsze :)

Czekam za resztą walk .

• 2 tygodnie później...

Orton vs Sheamus - moim zdaniem będzie walka bardzo nudna, spotkają się 2 drewna obok siebie. Wygra moim zdaniem Sheamus i NoC będzie rewanż.

Kane vs Rey - Ta walka może być walką wieczoru. Dwóch bardzo dobrych zawodników. Mam nadzieje że Taker wtrąci się do tej walki :D i być może zacznie się już feud z Kanem.

Nexus vs Paczka Ceny - bardzo się ciesze że jest to Elimination tag team match, ponieważ będzie być może wiecej adrenaliny. Nexusi raczej wygrają ponieważ drużyna Ceny się rozpada i raczej nie będzie chciała współpracować. Może na tej gali będzie zapowiadany heel turn Ceny :P

Orton vs Shaemus-wg mnie Orton będzie chciał przypiąć/wykonać Rko to Miz wejdzie,wykorzysta walizkę i zostanie nowym WWE Championem,następnie strać Mistrzostwo US i zostanie mu tylko 1 pas.

Nexus vs załoga jasia-Wiadomo ,że wygra team Johna Ceny,lecz mogą ciekawą walkę wykręcić.

Do tego myśle , że undertaker wróci i może zrzeknięcie się pasa przez Kane'a ? Feud Braci ? Powrót BoD ? Wiele jest opcji , ale każda z nich dla mnie będzie super ;] Ostatnio dzieki tym kontuzją etc WWE staje się ciekawsze :)

Też myślę ,że kane obroni tytuł i odda go Undertakerowi,powrót BoD byłby dobrym pomysłem bo ostatnio nie ma dobrych tag teamów.

Dop.Kacpios - Ludzie czy Wy nie widzicie jak to nie schudnie wygląda?Ja tutaj widzę dwa posty bez zastrzeżeń.Tylko dwa. Zobaczcie na inne dyskusje.Posty, które tam się znajdują mają co najmniej 5 zdań złożonych a tutaj zaczynają królować max 3 zdana w wypowiedzi.Powtarzam Wam poczekajcie jak dojdzie więcej walk albo najlepiej wszystkie i dopiero wtedy się wypowiadajcie a nie bez ładu i składu na odpierdziel...

mazishare.info-1272738854-U9818.jpg

To tak :

Randy Orton vs Sheamus - cóż, stawiam na Ortona, z tego względu, że nie jest heelem, a Miz wykorzysta walizkę i będzie miał feud raczej prędzej z tweenerem niż z Heelem (Heel vs Heel ? Jak dla mnie Rudas kończy żądzić) Widzę to tak : Orton wykonuje Rko i przypina, wskakuje Miz uderza Ortona walizką, po czym dokładnie ten Skull Crashing Finally czy jakoś tak i zostaje mistrzem WWE i feud z Randolfem,

prawdopodobnie Miz straci pas w walce z Bournem jeszcze na gali, ta walka będzie dodana do karty tak jak z Jericho na F4W, potem zabierze pas mr. majonezowi lub Randyemu

Kane vs Ryj ? Widzę jedno rozwiązanie,

wygrana Kejna po zgaszonym świetle, a potem umarlak : Chokeslam + Tompstołn dla czerwonego

Nexus vs Jaś Skład - Hmmm, podejrzewam, że nastąpi jakieś nieporozumienie w Jaś Squadzie i Barrety wygrają, aby stajnia się utrzymała. Może do teamu dojdzie jakiś heel którego Nekzuz zaatakuje ? A potem pokłóci się z Dżonem i resztą, po czym kolejni zaczną wypadać. Ale druga opcja ktorej (niestety) się spodziewam to zacięta walka i zostaje Barret + Cena + Bret, Barret okłada Cene po czym przełom fajf nakyl szafyl, Attitude, Bret wchodzi i Sharpshooter i rozpad stajni z NXT

OMG This is really spam .. No dobra . .

końcu WWE dało Title Shota Ortonowi.

W końcu przecież kto walczył z Ceną i Tryplakiem cały ostatni rok o ten pas ? :thinking: AA Randy !

Orton vs Sheamus - moim zdaniem będzie walka bardzo nudna, spotkają się 2 drewna obok siebie.

:applause::applause::applause: Randy drewniany wrestler , może mu się nie chcę walczyć ,ale to , że jest drewniany bym sobie odpuścił .

po czym dokładnie ten Skull Crashing Finally czy jakoś tak i zostaje mistrzem WWE i feud z Randolfem,

Randolf ?! Miz ma inny finisher .. Reality Check i to go jak już użyję .

Nexus vs Jaś Skład - Hmmm, podejrzewam, że nastąpi jakieś nieporozumienie w Jaś Squadzie i Barrety wygrają, aby stajnia się utrzymała. Może do teamu dojdzie jakiś heel którego Nekzuz zaatakuje ? A potem pokłóci się z Dżonem i resztą, po czym kolejni zaczną wypadać. Ale druga opcja ktorej (niestety) się spodziewam to zacięta walka i zostaje Barret + Cena + Bret, Barret okłada Cene po czym przełom fajf nakyl szafyl, Attitude, Bret wchodzi i Sharpshooter i rozpad stajni z NXT

Wszystko ok , ale spojrzałem na twój nick i masz rację fajfy szafle tak . i Jasie . Jasiu :P

Sheamus vs Orton

- To , to będzie tak walczą , walczą Sheamus robi wszystko , żeby nie stracić pasa poprzez dQ itp , itd w końcu Randy go tak osłabi dostanie R.K.O , potem nagle Szajbus jakiś atak krzesłem wbiega Miz wykorzystuję walizkę zostaje WWE Championem nareszcie :D I jestem pewien ,że Miz będzie miał po tej gali dwa pasy i to jeszcze przez jakiś czas i , że Evan mu nie skradnie pasa .

Kane vs Rey

- Ludzie jak Wy smęcicie z tym Takerem ja wam mówię , że on tam się nie wmiesza bo to by było już zbyt przewidywalne .. I Kane przegra jakimś cudem pas Rey będzie mistrzem dalej ok a w tej walce będzie się dużo działo i jak Rey się postara wykręca jedną z lepszych walk a jeśli Kane wygra no to musi być ten feud z Takerem chociaż do tego nie jestem przekonany bo , bo podobno miał Punk otrzymać duży push za łysola więc .. Może okazałoby się , że to Punk jednak Takera zwarzywnił i feud Kane&Taker vs Punk i punk mistrzem ? Albo raczej feud SES vs BoD i w końcu ich feud o pasy TT mm , ale by było .

John Cena and Friends vs Nexus Ale Wy majaczycie Jachu i Heel ja mhm , zobaczycie John zostanie sam w tej walce i wszystkich Nexus pokona bo użyję mocy STFU i będzie koniec tego feudu bo już to Zdziebko nudne .

Hmmm jeżeli chodzi o pas WWE to niewiele mnie obchodzi kto wygra tą walke, moge zaś na 100% wykluczyc mozliwosc aby Miz zrealizował swój kontrakt MitB, poniewaz WWE chce by stało sie to pod koniec rokul.

Jestem za to pewny, że Undertaker wtraci sie w walke o WHC, co dalej sie stanie zobaczymy prawdopobodnie na Nigh of Champions zobaczymy starcie Phenoma z Kanem. Słyszałem również plotki o ewentualnym powrocie The Rocka do WWE w te wakacje, możliwe nawet na SummerSlam. Istnieje taka możliwość?

Sheamus vs. Randy Orton

A więc tutaj, pewnie jak wszyscy myślicie The Miz wejdzie z walizką, i zdobędzie pas. Hmmm... ja myślę że walka będzie wyrównana chociaż wiadomo za kim będzie publiczność R.K.O! :P Sheamus pewnie wykona to swoje Brouge Kick, i Celtycki Wojownik będzie chciał zakończyć walkę, będzie odliczanie 1.2, ale Orton odbiję :P Potem RKO, Miz wejdzie Ortona pewnie wywali z ringu, wykorzysta walizkę i tak się skończy, chyba że Orton się nie da i zrobi na Mizie RKO i Randy zdobędzie pas :)

The Nexus vs. Team Cena

Tutaj raczej wygra Team Jaśka, chyba że WWE będzie chciało jeszcze Nexusa dalej pociągnąć w tej histori :P Ale myśle że na końcu zostanie Jaśiek i Wade no i Cena zapnie STF i walka się zakończy, chyba że Bret Hart zapnie Sharpshooter, oby dwa submissiony są dobre i bolesne :D

Kane vs. Rey Mysterio

:thinking: Hmmmm.. tutaj może być ciekawie taki powtór na liliputka :) Heh, ale wiele razy widzialiśmy na SD że Rey dobrze sobie z nim radził. Oczywiście Mysterio, wykona tam pewnie kilka reversali, np Chokeslam, i nagle podejście do 619, mam nadzieję że walka będzie miła dla oka, chyba że wrócił by w tej sytuacji Undertaker, ale wątpie, jak by tak miało być to by wszędzie pisało :)

Tyle ode mnie oddaję głos do studia. :D

WWE Championship

Sheamus vs. Randy Orton

Tutaj chyba zwycięży Orton i raczej pojawi sie The Miz ale czytałem że drugi z MitB Winner ma wykorzystać walizkę dopiero pod koniec roku więc jeszcze nie wszystko jest pewne.

Elimination Tag Team Match

The Nexus (Wade Barrett, David Otunga, Justin Gabriel, Heath Slater, Darren Young, Skip Sheffield, Michael Tarver) vs. Team WWE (John Cena, Chris Jericho, Edge, R-Truth, John Morrison, TBA, Bret Hart)

Tutaj szczerze chciałbym wygranej Nexus. Np. Cena w połowie walki przechodzi na ich stronę i mamy Heel Turn. Ale to chyba jednak nie jest możliwe mimo tego że WWE zapowiada że czas na Heel Turn Jasia.

World Heavyweight Championship

Kane vs. Rey Mysterio

Tutaj chciałbym z całego serca wygranej Kane'a i ostateczne usunięcie z walk o pas Reya Mysterio. Kane może przegrać przez dyskwalifikację bo Undertaker wróci i mu zrobi z d**y jesień średniowiecza.

Big Show vs. The Straight Edge Society

Tutaj SES. WWE zaczyna zbytnio zwracać uwagę na rozmiary Big Showa co mi się nie podoba, a poza tym Straight Edge Society powinno wreszcie mu spuścić łomot.

Divas Championship

Alicia Fox vs. Melina

Tutaj chciałbym Melinę. Ma fajny finisher, fajne wejście i tak dalej, ale była już mistrzynią i chyba Alicia potrzyma jednak trochę pas mistrzowski Div.

To i ja sie wypowiem.

WWE Championship

Sheamus© vs Randy Orton

Po tej walce za dużo nie oczekuje, Sheamusa lubie, ale Orton robi sie coraz bardziej nudny. Mam nadzieje, że nie bedzie to walka wieczoru, bo wtedy WrestleMania lata dużo straci, zwłaszcza, że jest to zwykły single match. Mój typ- Sheamus. Nie dali by mu pasa tylko na dwa miesiące, zresztą jest dobrym mistrzem. Słyszałem zresztą, że ma potrzymać pas do jesieni, chyba, że Orton walnie jakiegoś focha... Mój typ- Rudy.

Team Nexus vs Team RAW

Tutaj może być znacznie ciekawiej. Fajnie, że zrobili z tego elimination match, bo inaczej do przypięcia nigdy by nie doszło, zwłaszcza, że Nexusów jest więcej. Moim zdaniem wygra Nexus, bo ostatnio za dużo obrywają.

Big Show vs Straight Edge Society

Zaczyna mnie to powoli nudzić. Przed draftem zdecydowanie SmackDown! był lepszy od RAW, ale po drafcie zostali tam 4 main eventerzy. Co prawda fajnie bo większość z nich na to zasługuje, zresztą nawet wszyscy, ale zaczyna mnie to nudzić, że wszystkie najważniejsze feudy są na lini Swagger-Big Show-Mysterio-S.E.S. Na szczęscie jest Kane, ale o tym niżej. Mój typ na tą walke to S.E.S. i mam nadzieje, że wygrają, bo Big Show, choć jako face świetny, to w ringu zaczyna przypominać Khaliego...

Na koniec zostawiłem sobie najlepsze...

World Havyweight Championship

Kane© vs Rey Mysterio

Tutaj walka bedzie wyglądać tak: Kane walczy z Mysterio, już ma zakończyć walke, nagle dzwon, gasną światła. Światła sie zapalają, Kane sie odwraca i obrywa "Potężnym" Choksleamem od swojego wściekłego brata. Dyskwalifikacja, Kane zatrzymuje pas i zaczyna sie długo oczekiwany feud Braci Destrukcji.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Dwa dni zostało do Wielkiej Gali Summerslam.Ale czy ja wiem czy taka wielka...Po kolei:

WWE Championship Sheamus© vs Randy Orton

Tutaj każdy obstawia że Randy wygra lecz kilka minut po celebracji wchodzi The Miz z "Brefcase" wykorzystuję ją i Here's Your Winner And The New WWE Champion i tak dalej i tak dalej.Jednak nie każdy wie że jeśli ktokolwiek zainterweniuje w tym pojedynku ta osoba która to zrobi zostanie od razu zawieszona.Więc wątpię że Miz cokolwiek zrobi.Jeśli jednak Orton przegra nie będzie miał możliwości rewanżu o pas WWE Champinship.Sytuacja jest ciekawa.Ja to widzę tak.Randy wygrywa po R.K.O.Mamy nowego mistrza.The Miz pojawia się, ale tylko przy wejściu oznajmiając że już wkrótce to On będzie Posiadaczem pasa WWe.Następnie Monday Night Raw Walka o pas United States ogłoszona przez Tajemniczego GM(Żenada) z albo R Truthem albo z kimś innym.Walkę przegrywa.Później rewanż który również odbywa się na Raw.Tytuł broni Randy i wtedy oczekiwana interwencja Miza.Nowy mistrz nowy feud.

Elimination Tag Team Nexus vs Team RAW

Tutaj również nie zgadzam się z niektórymi osobami.Uważam że nasz kochany John Cena przejdzie Heel Turn i właśnie na tej gali.Będzie to wyglądało mniej więcej tak.Wade Barrett Jasiu i Bret "The Hitman" Hart zostali w ringu.Patrzą sobie głęboko w oczęta aż tu nagle..John Atakuję Harta razem z Barretem.Heel Trun It started.W około słychać krzyk dzieci i coraz głośniejszy płacz.Na koniec John podnosi rękę Wade'a.Można powoli zacząć ogłaszać że dochodzi właśnie do Stajni The Nexus.Finito.

Ten mecz to według mnie wielka pomyłka.Cała Stajnia Mesjasza przeciwko jednemu Big Szołowi :?: VInce błagam Cię.Tutaj nie może być inaczej jak zwycięstwo SES..Jeśli zaś Big Show wygra no to będzie po prostu szok.Mam nadzieję że tak się stanie bo jeżeli tak to ma właśnie wyglądać to można spokojne ogłosić Najgorszą Walkę PPV SummerSlam 2010.

World Havyweight Championship Kane vs. Rey Mysterio

Tutaj może być ciekawie.Kane vs Rej Misterio...Cóż widzę tylko jednego zwycięzcę The Big Read Monster.Choć plakat Night Of Champions nie wygląda za dobrze.Widzimy tutaj naszego Ryjka co gorsza z Pasem World Heavyweight.Może to oznaczać tylko jedno..Oby nie.Wielu uważa że powrót Undertakera odbędzie się właśnie tego wieczoru.Ja uważam że Creative Team ma inne plany.Owszem powróci ale dopiero na Night of Champions, gdzie będzie starał się o tytuł Mistrza Wagi Ciężkiej(Oby).CT zrobi Nam niespodziankę bo SS było do tej pory uznawane za PPV Lata oraz Czas powrotów takich gwiazd jak np Triple H i właśnie Undertaker.A wtedy pozostanie nam tylko czekać na tak głośno zapowiadany Konflikt The Brothers Of Destruction.

Divas Championship Melina vs Alicia Fox

Tutaj chciałbym zwycięstwa Meliny.Dobrze by było przypieczętować powrót tej Divy.Dalej nie piszę bo myślę że i tak tą walkę przewinę.

Ogółem rzecz biorąc Gala przeciętna.Są dobre dwa mecze reszta taka sobie.Dodatkowo zawsze podsumowuję Galę PPV WWE oraz PPV TNA i myślę że tym razem zwycięży Total Nonstop Action ponieważ Hardcore Justcie wyszło naprawdę świetnie.Tyle ode mnie w tej dyskusji :t_up: .

paparoach.png

18659.png

WWE Championship Sheamus vs Randy Orton

Tutaj przewiduje zwycięstwo Orton'a. Rudy już chyba dość czasu ma pas więc myślę, że będzie zmiana posiadacza. Wyrównana walka, w końcówce RKO i Viper mistrzem.

Team Nexus vs Team Raw

Innego scenariusza niż zwycięstwo bandy Jaśka nie przewiduje (bo przecież dobro zawsze zwycięża). Nudna walka na końcu zostają Barrett, Cena i Hart. AA od Ceny, zmiana z Hart'em, Sharpshooter i po po walce.

Zwycięstwo SES. Ostatnio dostawali baty od Big Show'a więc teraz raczej wygrają.

World Heavyweight Championship Kane vs Rey Mysterio

Przewiduje dwa scenariusze. Pierwszy Kane wygrywa, a później powrót Taker'a i umarlak rozwala sowjego brata. Drugi gaśnie światło, kiedy się zapala Kane leży, Rey go przypina i wygrywa. Po walce znowu gaśnie światło, a kiedy się zapala w ringu stoi Deadman i roz :censored: la Kane'a.

Divas Championship Melina vs Alicia Fox

Zwycięstwo Meliny poprzez DQ.

Intercontinental Championship Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

Vickie pomaga Ziggler'owi i ten wygrywa.

Gala będzie raczej średniawa, bo napewno nie dobra. No chyba, że WWE czymś nas zaskoczy.

ksgj.png

Jest już 6 walk więc trzeba coś napisać :) choć może jeszcze ze 2 dojdą , zobaczymy , a więc:

1 pojedynek o pas WWE Sheamus © vs Randy Orton jak dla mnie wynik tego pojedynku może być wielkim znakiem zapytania , a dlaczego? Sheamus ma ten pas dopiero niecałe 2 miesiące , a podobno miał go trzymać aż do powrotu Triple H lecz plany co do Huntera były także takie , aby został on przywódcą Nexus , ale teraz niby Ceną może przejść heel turn , a co Ortona to przez ostatnie pare lat cały czas kręcił się wokół tego pasa ( HHH & Cena & Orton najczęściej ) jest także jeszcze Miz , który mógłby wykorzystać walizke po zakończeniu tego pojedynku , ale słyszałem , że 1 walizka ma być wogóle nie wykorzystana , albo , że będzie wykorzystana pod koniec roku.

Zwycięzca: Sheamus

2 pojedynek o pas WHC Kane © vs Rey Mysterio , Rey bardzo szybko stracił swój tytuł choć moim zdaniem nie był mu on potrzebny bo Kane'owi bardziej pasuje , lecz zaniepokoił mnie plakat na NOC na , którym Rey jest z pasem WHC i czyżby to oznaczało , że odbierze pas Kane'owi? Pewnie na NOC będzie rewanż i Kane wygra i powrót Takera. Ale to by było głupie , żeby co miesiąc cały czas odbierali sobie ten pas , ale i tak licze , że na Summerlam wygra Big Red Monster.

Zwycięzca : Kane

3 pojedynek o pas Intercontinental Dolph Ziggler © vs Kofi Kingston ta walka będzie zapewne dość przeciętna i zwycięzca raczej jest wiadomy bo chyba nie zabierali by pasa Dolphowi na , który zasłużył sobie już rok temu zapewne Ziggler wygra po jakieś interwencji ze strony Vickie.

Zwycięzca : Dolph Ziggler

4 pojedynek o pas Divas Alicia Fox © vs Melina i tutaj jestem przekonany , że Alicia jeszcze potrzyma ten pas do NOC i straci go w rewanżu bo chyba tak szybko nie dadzą pasa Melinie , wróciła zaatakowała Alicie potem wygrała z nią na RAW to chyba teraz kolej na zwycięstwo Alici tak czy inaczej ten feud może być naprawdę dobry.

Zwyciężczyni : Alicia Fox

5 pojedynek Big Show vs SES ( Punk & Gallows & Mercury ) push Big Showa może był dobry , ale to już zaczyna się robić troszkę nudne i głupie jak gigant upokarza na każdym kroku Punka no może raz udało im się obezwładnić Big Showa , a tak to cały czas dostają od niego i co najgorsze zdjął maske i Punkowi , a także Mercuremu więc raczej teraz przyszła długo oczekiwana chwila na zemste SES i napewno wygrają.

Zwycięzca : SES

6 pojedynek Nexus vs Team Cena i co by tutaj napisać , Nexus prezentuje się naprawdę dobrze cały czas wnoszą dużo na RAW , ale chyba Cena poskromi ich wszystkich i zakończy się panowanie tej stajni , Cena ma dobrą ekipe jeszcze tylko brakuje Miza , ale nie wydaje mi się , aby znalazł się w niej. Ciekawe kto będzie tym ostatnim "szczęśliwcem" w teamie Ceny :P , a i jeszcze powiem tak na temat heel turnu Johna to raczej jest mało realne jak dla mnie i już wolałbym , aby Hunter przeszedł heel turn , ale wszystko zostało pokrzyżowane ze względu na kontuzje i jego powrót jest planowany dopiero na grudzień.

Zwycięzcy : Team Cena

To tyle ode mnie na temat pojedynków gali Summerslam 2010 :P

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png