Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Money In the Bank 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Głos bez wahania na Kane'a! W całkiem przystępnym stylu zdobył walizkę, zabrakło mi tylko próby wykonania Chokeslam'a na Big Show, ale to nieistotne. Świetnie się spisał jako Mr. Money In the Bank. Muszę powiedzieć, że fajnie wyszło wykorzystanie walizki na Mysterio zaraz po udzieleniu mu pomocy, najpierw zawód a potem radość :D . Oby tylko potrzymał pas jakiś czas. Chciałbym Jego feudu z Undertaker'em. Mam wrażenie, że mógłby całkiem dobrze wyjść. Pozostaje trzymać kciuki za tym by Creative Team nie zepsuł Jego Title Run.

• Odpowiedzi 22
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Boogeyman1996

2

• LC Edgar

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

A mój głos nie pójdzie ani na Kane ani na Miza, no ani oczywiście nie na Sheamusa tylko na ktoś inny. Kane owszem, bardzo się ciesze że zdobył walizke i zaraz ją wykorzystał. Zsługuje na to no i jest nadzieja że w końcu w WWE będzie jakiś porządny feud bo Kane na pewno jest w stanie takowy zrobić. Co prawda WWE troche popsuło mi wejście Kane późniejsze po pas bo od początku walki Rey vs Jack wiedziałem na 100% że obojętnie kto wygra wkroczy Kane. Dlaczego? Przez te race, fajerwerki czy jak to określić które wybuchają zawsze jak Kane wygrywa i które od poczętku walki były meeega widoczne przy narożnikach razem z kablami więc wiadomo było że Kane wkroczy. W MitB jakoś bardziej je schowali bo potem patrzyłem czy były tak samo widoczne albo ich nie pokazywali tak bardzo. No ale wracając do tematu ciesze się że Kane jest nowym mistrzem ale najlepszym zawodnikiem gali bym go nie nazwał bo w sumie nie wiele pokazał. Wykonał z 50 razy chokeslam, walnął kogoś drabiną i to by było na tyle. Co do Miza mam podobne zdanie. Zdecydowanie ogromne zaskoczeni, dużo większe niż w przypadku Kane'a i tez pozytywne. Nareszcie ktoś nowy w ME. Ale mam nadzieje że Miz walizke potrzyma przynajmniej pare miesięcy i gdy już ją wykorzysta nie będzie miał US wtedy. A w samej walce niewiele pokazał, walnął całkiem dobrego speacha ale też bez rewelacji więc też na niego nie zagłosuje. Mój głos pójdzie na zawodnika który sprawił że walka MitB Raw była moim zdaniem lepsza niż SD, każde jego pojawienie się niosło za sobą dobrą akcje, coś niebanalnego i moim zdaniem zasługuje na to miano. A mowa o Johnie Morrisonie to właśnie na niego idzie mój głos bo w walce zawiódł nawet Bourne który na wrestlamanii dużo bardziej się wykazał a Morrison razem z DiBiasem byli tymi którzy zrobili tą walke moim zdaniem.

Oczywiście wahałem się pomiędzy zdobywcami walizek. Po chwili namysłu zagłosowałem jednak na Kane-a. Nawet nie dlatego że praktycznie od razu wykorzystał kontrakt, ale z tego względu że tyle lat siedzi w WWE i jest lojalny wobec tej fedracji. WWE nie doceniało Kane-a, a jak można zauważyc po ostatnich Smackach ma talent, potrafi stworzyc bardzo dobry segment i jest świetny przy micu. Teraz wreszcie został mistrem wagi ciężkiej i miejmy nadzieję że wprowadzi coś świeżego.

Miza też trzeba pochwalic, ale On jest jeszcze młody i wszystko przed Nim. Mam nadzieję że wykorzysta walizkę i nadal rewelacyjnie będzie wkurzał publikę bo to wychodzi mu naprawdę dobrze.

Bez wątpienia głos leci na Big Red Monster’a Kane’a. Nareszcie coś wygrał znaczącego. W końcu skończył z tym swoim „jestem już za stary na tytuły”. Stary może już jest, ale ciągle potrafi stworzyć przyzwoitą walkę. Jest jedną z najbardziej charyzmatycznych postaci w historii WWE i nie wyobrażam go sobie, żeby nie był w ME. Teraz posiada pas, jest w ME i czekamy na feud z Takerem.

DEAD MAN WALKING

• Styl:  Jasny

Najlepszy wrestler to oczywiście Kane. Wygrywa MITB Match i na tej samej gali inkasuje walizę zdobywając tytuł. W samym MITB matchu pokazał się z bardzo dobrej strony. Wychokeslam'ował wszystkich poza Big Showem, a chokeslamy na kofim i Ziglerze na drabiny też bardzo ciekawe. No i kulminacja wieczoru czyli wygranie WHC Title :applause: Wahałem się czy nie wybrac jeszcze opcji ktoś inny (tu chciałem wybrac Johna Morrisona który był najjaśniejszą postacią RAW MITB), ale głos jednak leci na Big Red Monster'a!!!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Odpowiedz może być tylko jedna Big Red Monster, wygrał walizkę i jako pierwszy w historii zrealizował swój kontrakt tego samego wieczoru. Kane to bohater gali w swoim MiTB matchu powymiatał mniejszych zawodników swoimi choke slam'ami a następnie pewnie zdobył walizkę. Podobał mi się również sposób zrealizowania kontraktu najpierw pozamiatał ring ze Swggera, a następnie dwie popisowe akcje i mamy mistrza. Również świetnie to wróży w stosunku do jego feudowania na SD.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Dylemat jest ogromny- z jednej strony młody Miz ktory wygral walizke Raw i dostał szanse na Main Event-przez całą walke spisywał sie swietnie,po walce skakałem jak głupi.A z drugiej doswiadczony Kane-ktory cały czas był szmacony,a po kontuzjii Takera dostał ogromny push.Było to dla mnie wielkim zaskoczeniem-myslalem ze walizke dostanie ktos mlodszy i szybszy a tu Kane ktory w tej walce ukazal swoj gimmick,wszystkich człokswoał i rozwalał.Bardzo ciesze sie z obu tych wygranych ale chyba postawie na Miza-gdyz pokazał bardzo dużo umiejętności

Podsumowanie:

1. Kane

2. The Miz

3. John Morrison

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...