Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #1 by Luba

Temat pracy: Byli wrestlerzy federacji ECW

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi okazywać wrestlera który miał kontrakt z federacją ECW

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 7 dni.

Praca 1

sabuh.jpg

Praca 2

boogymenbyp.png

Praca 3

ravenux.png

Praca 4

sygnachristian.jpg

Praca 5

73843425744180721503.png

Praca 6

4ab90548c5.png

Praca 7

ravenn.gif

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• SweetChinMusic

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

[praca 1]-1- Słabiutko, zero wtopienia, zjebany napis, fatalne tło, wszystko źlee.

[praca 2]-4- Jak na ten SOTW jest dobrze. Troszkę pusto po bokach, ale mimo to praca ładnie się prezentuje

[praca 3]-5-SOTW! Świetna pracka, napis mógłby być mniejszy, ale co tam. Fajne te światło u góry i wkońcu widzę pracę, do której pasują te kropki

[praca 4]-3- Nie jest źle, ale nie ma wogóle wtopienia, a to jest największy minus tej pracy

[praca 5]-2-Słabo. Strasznie pusto, słabiutki napis, nie ma wogóle tła, no słabiuteńko.

[praca 6]-3-Niby nie jest źle, ale za ciemna ta praca, i po lewej stronie jest cholernie pusto, napis też mógłby być lepszy

[praca 7]-2- Spokojnie dałbym 3, gdyby nie te fatalne dwa napisy, ECW i RAVEN, fatalne... Światło mi się podoba, ale to jedyny plus tej pracy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

[praca1] - 1 - Nie , Nie , Nie , Nie kompletnie mnie się to nie podoba jakieś takie bez pomysłu .

[praca2] - 5 - SOTW ! Jak dla mnie zwycięzca piękna świetnie tam się Boogey prezentuję .

[praca3] - 4 - Sygna genialna , ale jakoś mnie się nie podoba .. Wszystko jest Ok , ale coś mnie nie pasi .

[praca4] - 3 - Fajnie to wszystko zrobione , ale jak dla mnie tło nie pasuję . I brakuję napisu .

[praca5] - 2 - Zbyt pusta napis mnie się pdoba Christian brzydko w tej pracy prezentuję się na środku .

[praca6] - 3 - Wygląda to jakby było tylko pół pracy zrobione :t_down: .

[praca7] - 4 - Sądzę, że tan napis od tyłu ją psuję .. :/ i gdyby była trochę ciemniejsza .

[Praca 1] - 1 - Napis ssie, źle dobrane tło, a o Sabu lepiej nie gadać...

[Praca 2] - 3 - O wiele lepszy od wcześniejszej pracy, ale trochę tu pusto i ogółem mało zrobione.

[Praca 3] - 5 - Tutaj widzę zwycięzcę! Dobre świetliki, znakomity napis i błędów nie widać.

[Praca 4] - 2 - Jak dla mnie nic tu się nie dzieje. Nietypowe tło i tylko Christian...

[Praca 5] - 2 - Christian wygląda jak wycinanka. Poza tym tło biedne.

[Praca 6] - 1 - Słaby napis, średnie wtopienie i kompletna pustka. Mi to nie w guście.

[Praca 7] - 4 - A mi ta praca akurat się podoba. Dobre światło, ale troszkę szkoda tych napisów.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

[Praca 1] - 1 - Napis ECW ssie na maksa, na Sabu to brak mi słów, a tło jakieś takie dziwne. Wszystko Źle!

[Praca 2] - 4 - Badzo, fajna praca i pomysł na nią, ale za pusto po bokach co psuje cały efekt i zero pracy z renderem.

[Praca 3] - 5 - Ta praca zasługuje na miano SOTW, Raven bardzo fajnie wygląda na tej pracy, dobrze dobrane kolory i napis nie ssie, no i nie jest pusto, Good.

[Praca 4] - 4 - Podobnie jak Boogeyman tyle że tu nie jest pusto, praca byłaby fajna, gdyby nie te budynki.

[Praca 5] - 3 - Niby zajęta cała powierzchnia pracy ale to tylko takie smugi, jednak wygląda to dosyć dobrze ale napis BLE! Gdyby był mniejszy to git i jeszcze to światło na Chrystku.

[Praca 6] - 4+ - Pomysł świetny i wykonanie nie najgorsze ale zabrakło czegoś po lewej stronie pracy. Punk wyglada świetnie, fajny efekt światła wychodzącego z dołu, te kamyki unoszące się też kapitalnie wyglądają no i napis fajowo się prezentuje, ogólnie jest git ale ta lewa strona :/.

[Praca 7] - 3 - Nie byłoby źle gdyby, Raven nie był za bardzo podświetlony co strasznie psuje tę pracę, logo Impact z tyłu też psuje, w końcu miało być ECW, no i napisy ssą.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Praca 1 - Średnia Głosów: 1.00

Praca 2 - Średnia Głosów: 4.00

Praca 3 - Średnia Głosów: 4.75

Praca 4 - Średnia Głosów: 3.00

Praca 5 - Średnia Głosów: 2.25

Praca 6 - Średnia Głosów: 2.87

Praca 7 - Średnia Głosów: 3.25

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #1: Luba i jego Raven!

ravenux.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...