Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Signature of the Week #1 by Luba

Temat pracy: Byli wrestlerzy federacji ECW

Dodatkowe wymogi: Sygnatura musi okazywać wrestlera który miał kontrakt z federacją ECW

Tym razem będziemy głosowali, a właściwie oceniali każdą pracę w skali szkolnej 1 - najgorsza ocena, 6 - najlepsza.

Pamiętajcie, że liczy się pomysł, przekaz, jakość wykonania pracy, ładne kolory ... i takie tam.

Nie zapomnijcie też dodać komentarz do każdej pracy. Czas na głosowanie - 7 dni.

Praca 1

sabuh.jpg

Praca 2

boogymenbyp.png

Praca 3

ravenux.png

Praca 4

sygnachristian.jpg

Praca 5

73843425744180721503.png

Praca 6

4ab90548c5.png

Praca 7

ravenn.gif

Tutaj umieszczam wzór do głosowania.

[Praca 1] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 2] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 3] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 4] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 5] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 6] - twoja ocena - twój komentarz
[Praca 7] - twoja ocena - twój komentarz

Powodzenia!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• SweetChinMusic

1

• Zaq123

1

• Ulicznik Xeb

1

Top użytkownicy w tym temacie

[praca 1]-1- Słabiutko, zero wtopienia, zjebany napis, fatalne tło, wszystko źlee.

[praca 2]-4- Jak na ten SOTW jest dobrze. Troszkę pusto po bokach, ale mimo to praca ładnie się prezentuje

[praca 3]-5-SOTW! Świetna pracka, napis mógłby być mniejszy, ale co tam. Fajne te światło u góry i wkońcu widzę pracę, do której pasują te kropki

[praca 4]-3- Nie jest źle, ale nie ma wogóle wtopienia, a to jest największy minus tej pracy

[praca 5]-2-Słabo. Strasznie pusto, słabiutki napis, nie ma wogóle tła, no słabiuteńko.

[praca 6]-3-Niby nie jest źle, ale za ciemna ta praca, i po lewej stronie jest cholernie pusto, napis też mógłby być lepszy

[praca 7]-2- Spokojnie dałbym 3, gdyby nie te fatalne dwa napisy, ECW i RAVEN, fatalne... Światło mi się podoba, ale to jedyny plus tej pracy.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

[praca1] - 1 - Nie , Nie , Nie , Nie kompletnie mnie się to nie podoba jakieś takie bez pomysłu .

[praca2] - 5 - SOTW ! Jak dla mnie zwycięzca piękna świetnie tam się Boogey prezentuję .

[praca3] - 4 - Sygna genialna , ale jakoś mnie się nie podoba .. Wszystko jest Ok , ale coś mnie nie pasi .

[praca4] - 3 - Fajnie to wszystko zrobione , ale jak dla mnie tło nie pasuję . I brakuję napisu .

[praca5] - 2 - Zbyt pusta napis mnie się pdoba Christian brzydko w tej pracy prezentuję się na środku .

[praca6] - 3 - Wygląda to jakby było tylko pół pracy zrobione :t_down: .

[praca7] - 4 - Sądzę, że tan napis od tyłu ją psuję .. :/ i gdyby była trochę ciemniejsza .

[Praca 1] - 1 - Napis ssie, źle dobrane tło, a o Sabu lepiej nie gadać...

[Praca 2] - 3 - O wiele lepszy od wcześniejszej pracy, ale trochę tu pusto i ogółem mało zrobione.

[Praca 3] - 5 - Tutaj widzę zwycięzcę! Dobre świetliki, znakomity napis i błędów nie widać.

[Praca 4] - 2 - Jak dla mnie nic tu się nie dzieje. Nietypowe tło i tylko Christian...

[Praca 5] - 2 - Christian wygląda jak wycinanka. Poza tym tło biedne.

[Praca 6] - 1 - Słaby napis, średnie wtopienie i kompletna pustka. Mi to nie w guście.

[Praca 7] - 4 - A mi ta praca akurat się podoba. Dobre światło, ale troszkę szkoda tych napisów.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

[Praca 1] - 1 - Napis ECW ssie na maksa, na Sabu to brak mi słów, a tło jakieś takie dziwne. Wszystko Źle!

[Praca 2] - 4 - Badzo, fajna praca i pomysł na nią, ale za pusto po bokach co psuje cały efekt i zero pracy z renderem.

[Praca 3] - 5 - Ta praca zasługuje na miano SOTW, Raven bardzo fajnie wygląda na tej pracy, dobrze dobrane kolory i napis nie ssie, no i nie jest pusto, Good.

[Praca 4] - 4 - Podobnie jak Boogeyman tyle że tu nie jest pusto, praca byłaby fajna, gdyby nie te budynki.

[Praca 5] - 3 - Niby zajęta cała powierzchnia pracy ale to tylko takie smugi, jednak wygląda to dosyć dobrze ale napis BLE! Gdyby był mniejszy to git i jeszcze to światło na Chrystku.

[Praca 6] - 4+ - Pomysł świetny i wykonanie nie najgorsze ale zabrakło czegoś po lewej stronie pracy. Punk wyglada świetnie, fajny efekt światła wychodzącego z dołu, te kamyki unoszące się też kapitalnie wyglądają no i napis fajowo się prezentuje, ogólnie jest git ale ta lewa strona :/.

[Praca 7] - 3 - Nie byłoby źle gdyby, Raven nie był za bardzo podświetlony co strasznie psuje tę pracę, logo Impact z tyłu też psuje, w końcu miało być ECW, no i napisy ssą.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Praca 1 - Średnia Głosów: 1.00

Praca 2 - Średnia Głosów: 4.00

Praca 3 - Średnia Głosów: 4.75

Praca 4 - Średnia Głosów: 3.00

Praca 5 - Średnia Głosów: 2.25

Praca 6 - Średnia Głosów: 2.87

Praca 7 - Średnia Głosów: 3.25

Ladies and gentlemen... zwycięzca SotW #1: Luba i jego Raven!

ravenux.png

Gratulacje dla zwycięzcy!

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Tuż po zdobyciu pierwszego tytułu w AEW, Mistico został oficjalnie ogłoszony jako zawodnik na kontrakcie z AEW podczas gali AEW Revolution w niedzielę. Mistico, Kevin Knight i „Speedball” Mike Bailey zdobyli tytuły AEW World Trios na pay-per-view Revolution, pokonując Marka Davisa, Kyle'a Fletchera i Kazuchikę Okadę. Kiedy trójka świętowała w ringu, na telebimie pojawiła się grafika z #AllElite, co ogromnie wzruszyło Mistico. Szef AEW Tony Khan wielokrotnie powtarzał, że Mistico to jeden z
    • Grok
      Nowi mistrzowie Trios zostali wyłonieni na gali AEW Revolution PPV. W końcowych fazach gali kibice obejrzeli, jak The Don Callis Family (Kazuchika Okada, Mark Davis i Kyle Fletcher) broniło tytułów Trios przeciwko Mistico, Kevin Knight i „Speedball” Mike’owi Baileyowi. Po zaciętej walce i kilku near fallach finałowe momenty przyniosły zatrzymanie Fletchera w La Mistica przez Mistico, trafienie Davisa przez Baileya, a potem Knight dobił Frog Splashem na Davisie i przypiął go do maty. Dzięki
    • Grok
      The Divine Dominion to nowe AEW Women’s Tag Team Champions. Harley Cameron i Willow Nightingale straciły pasy na rzecz Megan Bayne i Lena Kross w sobotę na Revolution. One miały przewagę po wcześniejszym ataku Bayne na Nightingale, który uszkodził jej bark. Skorzystały z tego w trakcie walki – odizolowały Nightingale i przypięły ją podwójnym chokeslamem, stając się nowymi mistrzyniami. Wcześniej tej nocy Nightingale obroniła pas TBS przed Kross. Tuż po gongu Bayne zaatakowała Nightingale, a
    • Grok
      Była mistrzyni świata kobiet AEW Toni Storm zmierzy się ponownie z Marina Shafir w środę na AEW Dynamite w No Holds Barred matchu. Storm i Shafir stoczyły walkę w niedzielę na AEW Revolution w Lumberjack matchu. Storm odniosła zwycięstwo, ale potem została zaskoczona, gdy Ronda Rousey pojawiła się, by rzucić wyzwanie Storm, co doprowadziło do chaotycznej brawl z udziałem obu stron. Rousey nie została zapowiedziana jako sekundantka Shafir w środę i nie jest jasne, jaką rolę mogłaby odegrać w
    • Grok
      Po kilku miesiącach nieobecności Will Ospreay wreszcie powrócił do AEW. Ze względu na kontuzję szyi i operację Will Ospreay był ostatni raz widziany podczas AEW X NJPW Forbidden Door, gdzie został zaatakowany i wyeliminowany z akcji przez The Death Riders. Po ponad sześciu miesiącach rekonwalescencji Ospreay wreszcie wrócił 15 marca podczas AEW Revolution. Ospreay wbiegł do ringu przy rozgrzanym tłumie i zaatakował Jon Moxleya, PAC, Wheeler Yutę oraz Daniela Garcię. Powrót miał miejsce tuż
  • Dodaj nową pozycję...