Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sexi Star w WWE, lekka kontuzja Shanoona Moora i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Spoilery Hard Justice:

TNA planuje odnowić feud ze starego ECW Jerry Lynn vs Rob Van Dam i zacząć go już na najbliższym PPV. Jeśli ktoś nie wie to Jerry wciąż występuje w Ring of Honor.

:arrow: Wczoraj 24 urodziny miała TNA Knockout Lacey Von Erich, a swoje 35 urodziny obchodziła inna TNA Knockout Daffney. Dla obu pań wszystkiego najlepszego!

ShannonMoore.jpg

:arrow: Shanoon Moore nabawił się kontuzji nadgarstka lecz najpewniej nie będzie robił sobie przerwy.

:arrow: Dzisiaj odbędzie się WWE Supershow (Znajdą się na nim zawodnicy RAW, SmackDown i NXT) w Omaha. Wydarzeniem gali będzie wielki 8-Man Tag Team match. WWE Champion Sheamus, Jack Swagger, Edge i Chris jericho zmierzą się z Johnem Ceną, World Heavyweight Championem Reyem Mysterio, Big Showem i Randym Ortonem.

:arrow: Playboy umieścił w swoim piśmie nagie zdjęcia WWE Divy Maryse (pod prawdziwym nazwiskiem Maryse Ouellet). Były to jednak zdjęcia sprzed kilku lat zanim Maryse dołączyła do WWE. A WWE nie jest partnerem Playboya, firmy dla dorosłych i to oni byli właścicielami praw autorskich tych zdjęć więc mogli je opublikować gdzie tylko chcieli.

:arrow: Na oficjalnej stronie TNA został uaktulniony roster. Tommy Dreamer oraz Mick Foley zostali do niego dodani. Tymczasem Stevie Richards dalej widnieje na niej jako Dr.Stevie. Co dziwne sa tam także zwolnieni z federacji Daniels, Scott Hall, Sean Waltman i ODB.

:arrow: Mówi się, że powrót Meliny byłby powiązany z Johnem Morrisonem. Zaczęli by oni we dwójke feud z ostatnio widywaną w storelinach parę Ted DiBiase i Maryse.

former-ecw-world-heavyweight-champion-mikey-whipwreck-is-retired.jpg

:arrow: Były ECW World Heavyweight Champion Mikey Whipwreck ujawnił na swoim Twitterze, że WWE złożyło mu propozycje zostanie trenerem w federacji ale nie wiadomo czy się zgodził.

:arrow: Na SLAM! Wrestling ukazał się wywiad z WW Divą Eve Torres gdzie mówiła między innymi o żeńskiej edycji NXT. Powiedziała, że to mogłoby pokazać pracę div naprawde, bo dostają one mało czasu antenowego i fani nie widują ich często na galach, a ten program mógłby to zmienić.

05.jpg

:arrow: Wywiadu udzielił też Kofi Kingston, a mówił tam o zbliżającym się Money in The Bank oraz ewentualnym powrocie Shawna Michaelsa na jedną walke. Mówił, że RAW i SmackDown zamierzają ze sobą konkurować w poziomie walki Money in the Bank Ladder Matchu co może spowodować tylko lepszy efekt. Mówił też o swoim przeniesieniu na SmackDown. Powiedział, że walczył już na RAW i ECW oraz miał wcześniej parę występówa na SD! ale nie był wteyd główną postacią, a teraz czuje, że jest flagowym produktem tego brandu. Na pytanie czy Shawn Michaels powróci odpowiedział "Nie wiem" dodał jednak, że wydaje mu się, że twardo stawia, że nie wróci ale nigdy nie mów nigdy. Mówił jednak też, że Shawn zajął się teraz rodziną i nie chce już ich opuszczać.

:arrow: Oto karta na House Show SmackDown 25 września jednak jest on cały czas zmieniany więc nic nie jest pewne:

Rey Mysterio vs Kane o World Heavyweight Championship (co wiadomo co może oznaczać)

Hart Dynasty vs CM Punk i Luke Gallows o Unified Tag Team Championship

Kofi Kingston vs Drew McIntyre vs Cody Rhodes o Intercontinental Championship

Jack Swagger vs Christian

Kelly Kelly & Tiffany vs Lay-Cool

Mają się jeszcze pojawić tam Matt Hardy, MVP, Big Show, Albert Del Rio i Dolph Ziggler.

:arrow: TNA Impact osiągnął rating 1.1, a WWE Superstars 0.7.

:arrow: Dolph Ziggler mówił w wywiadzie dla Ottawa Sun, że chce się upewnić, że będzie uznawany za najlepszego zapaśnika i aktora wszechczasów. Nie chce by dyskutowano czy najlepszy był Shawn Michaels, ric Flair czy on tylko żeby każdy wiedział, że to on był najlepszym zapaśnikiem.

:arrow: Usunięto Triple H z plakatu SummerSlam, a zamiast niego pojawia się tam Big Show. HHH raczej nie wróci do tego czasu, bo spowodu ostatniej operacji będzie musiał jeszcze pauzować około 4 miesiące.

:arrow: Mistrzyni kobiet AAA Sexi Star prowadzila podobno rozmowy z pracownikami WWE co do jej ewentualnego kontraktu z federacją.

:arrow: Spoiler z FCW:

Kaval i Michael McGillicutty pokonali Los Aviadores i zostali nowymi FCW World Tag Team Championami! Obaj skomentowali to na swoich Twitterach.

:arrow: W przyszłym tygodniu WWE ma zadecydować czy Undertaker będzie na tyle zdrowy aby powrócić na SummerSlam.

:arrow: W jednym z najbliższych odcinków Vintage Collection możemy spodziewać się następujących walk:

Don Muraco vs. Salvatore Bellomo w 1984 roku

The Masked Superstar vs. Bob Backlund także z 1984 roku

Tito Santana vs. The Iron Sheik z 1984 roku

Tony Atlas, Rocky Johnson, Jimmy Snuka i Andre The Giant vs SGT.Slaughter, Afa, Sika i Samula także z 1984 roku

:arrow: Ojcem Jacka Swaggera na SmackDown był Jim Gold znany bardziej jako Bunkhouse Buck z występów w WCW.

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Tuptuś

1

• Ulicznik Xeb

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co do newsów to szczególnie zainteresowało i ucieszyło mnie jedno to , że SPOILER Z MiTB sam go dałeś Bugi ...

Rey nie straci pasa a będzie arcy ciekawy feud i Kane mistrzem ??

Oraz arcy ciekawe wali o pasy na HS Brawo za odwagę , ale strasznie to zmienia moje typy na dzisiejsze PPV ! Ciekawy jestem tego feudu Morrisona . Supershow WWE zapowiada się też bardzo ciekawie . No to tyle co mnie interesowało powiedziałem . Fajne newsy . :applause:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Newsy wyśmienite jak zawsze, jednak teraz jak masz pomocników to jest ich mniej. Wszystkiego najlepszego dla Lacey Von Erich i Daffney, znając Shanoona to pewnie żadnej przerwy nie będzie, co to za Supershow bo jestem nie w temacie, jednak zapowiada się nieźle. Feud Teda i Johna? Ciekawy pomysł, do tego jeszcze Maryse i Melina, mixed Tag Team albo coś, jednak zapowiada się to ciekawie, zobaczymy co z tego wyjdzie, może powalczą o Milion Dollar Belt? Kto wie, trzeba czekać i oglądać, choć ostatnio to taki poziom że nuda i tyle. Żeńskie NXT to moim zdaniem dobry pomysł, oczywiście nie chodzi mi o walki, choć niektóre divy prezentują się lepiej niż niektórzy wrestlerzy , jednak bardziej niż walki obejrzałbym Diva Bikini Dance Contest. Z Shawnem robią za dużo zamieszania, oczywiście nie jestem ucieszony z faktu że już nie występuje, jednak jeżeli już nie chce to niech zostawią go w spokoju a nie robią zamieszanie. Dolph jak zwykle chce być najlepszy i w centrum uwagi, jednak nie ma takich ring skilli jak Ric a już na pewno nie jak HBK, więc moim zdaniem Vince ukróci mu języka. Szkoda Trypla, ale starość nie radość, jednak cieszy to że może Taker wróci, tylko żeby nie było feudu z Kanem a powrót BoD na dłużej niż jedną noc.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Skoro są kolejne super niusy do nie wypada mi , żebym się nie wypowiedział na ich temat. Tak więc zacznijmy od początku. Ten spoiler z Hard Justice wydaje się mało prawdopodobny ponieważ :

Jerry Lynn walczy w ROH jak napisał Boogeyman i co tak poprostu TNA złoży mu propozycje , a on rzuci ROH ? Nie sądze.

Lacey obchodziła już swoje , a może dopiero 24 urodziny więc życzę jej wszystkiego najlepszego , ale Daffney oczywiście też. Mam nadzieje , że Shannon nie zrobi sobie przerwy bo zawsze z dużą chęcią oglądam walki z jego udziałem. Te WWE Supershow i ta walka 8 man tag team match w , której zmierzą się Sheamus & Jack Swagger & Edge & Jericho vs Rey Mysterio & John Cena & Big Show & Randy Orton może być naprawdę ciekawy. Cieszy mnie wiadomość , że Tommy Dreamer i Mick Foley są już oficjalnie w TNA , ale to trochę dziwne , że osoby które zostały zwolnione nadal są na stronie. Melina z Morrisonem ? To może być dobre wyjście dla Johna może partnerka spowoduje duży wzrost formy u niego :P , ich feud z Dibiasim & Maryse może być naprawdę ciekawy ponieważ Melina & Morrison byli już razem w takich feudach tyle , że teraz nie są heelami więc ciekawe jak tym razem ułoży się to wszystko , a no i ten feud nie mógłby przecież toczyć się o nic , skoro Dibiase ma pas to może z kimś o niego walczyć bo tak to po co mu on potrzebny? Skoro go nie broni w żadnych walkach dostał ten pas , ale jakoś nie było widać jakiegoś szału formy u niego , a teraz "dostał" Maryse , która jak sama mówiła nie jest zbytnio zadowolona z tego jaką rolę jej przydzielono. Żeńska wersja NXT? Czemu nie mi to by odpowiadało może wtedy mielibyśmy okazje zobaczyć inne divy występujące w rozwojówkach , bo tak to cicho jest o nich , wrestling kobiecy z czasem może stać się coraz większym widowiskiem nie tylko ze względu na uroki oraz wygląd tych pięknych kobiet. Nie wiem po co wszyscy cały czas tak naciskają Shawna on stanowczo powiedział , że zakończył kariere i nie chcę już wracać do WWE i nawet ta petycja zapewne nic nie da , on już tyle zrobił dla WWE & WWF więc nie można już nic więcej od niego wymagać. Co do House Showu , który jest zaplanowany na 25 września to :

Jeśli feud Rey'a z Kanem ma być to możemy się spodziewać tego , że dzisiaj Rey obroni pas , a walizke zdobędzie Kane , który we wrześniu wykorzysta walizek na Rey'u i będą mieli , krótki feud o ten pas i wtedy powróci Taker , więc jeśli ma tak być to Takera nie będzie na Summerslam tylko dopiero na NOC, dalej The Hard Dynasty vs Punk & Gallows , czyli Harty najprawdopodobniej obrnią dzisiaj pasy i będę je trzymać aż do września , albo nawet października co będzie dla mnie dużym zawodem , tak pozatym to czemu jeszcze Mercury nie zdjął maski? Już wolałbym ,żeby to ona był w tagu z Punkiem walcząc o pasy. Feud o pas IC pomiędzy Kofim Kingstonem , Drewem & Codym może być ciekawy i jestem przekonany , że Cody dostanie ten pas jeśli oczywiście nie zgarnie dzisiaj walizki co jest dla mnie mało prawdopodobne. Kolejna walka Jack Swagger vs Christian ich walki już mogliśmy oglądać na ECW w tamtym roku kiedy feudowali o pas ECW , ale skoro Christian ma walczyć ze Swaggerem to chyba nici z jego heel turnu jak narazie , divy Kelly Kelly & Tiffany vs Lay-Cool czyli dalszy feud tych pań tylko ciekawe w czyim posiadani będzie/będą pas/pasy :P .

Ratingi Impactów są lepsze od Superstarsów , ale tylko od nich choć są lepsze niż te sprzed 3-4 miesięscy. Ziggler to chyba się za bardzo chwali , bo rzeczywiście w ringu jest całkiem niezły , ale w tym momencie to daleko mu do Shawna czy też Flaira. Czyżbyśmy mieli zamaskowaną dive w WWE ? Jeśli by doszła to sądzę , że walczyłaby bez maski tak jak to zrobili z Carasem.

Cieszy mnie , że Kaval i Michael McGillicutty zdobyli pasy , a tak nawiasem Los Aviadores to Hunico & Tito Colon? :P

Dzięki za newsy Boogey :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Newsy jak zwykle good.Ale do rzeczy.

Gonzalez dobrze powiedział.Nie sądzę że Jerry Lynn od tak po prostu przejdzie do TNA z RoH.Ale to tylko plany więc wszystko może się zdarzyć,

Dołączam się do życzeń urodzinowych Lacey Von Erich i Daffney.Shanoon Moore nabawił się kontuzji.Dobrze że to nic poważnego.Dobrze że TNA wreszcie uaktualniło Roster.Powrót Meliny może być związany z Johnem Morrisonem :thinking: .Czyżby reaktywacja Tag Teamu.Byłoby ciekawie.Również uważam że żeńskie NXT to dobry pomysł.W końcu panuję równouprawnienie :P .Ale nie chętnie bym obejrzał Womens Rookies :) .Tylko żeby WWE nie wpadło na taki sam pomysł jak z The Nexus.To byłby po prostu szok...Widać że Ratingi TNA zmierzają w dobrym kierunku.Widać że Superstars powoli będzie schodziło z Anteny.Triple H został usunięty z plakatu SummerSlam :?::!: Boże a ja się już zdążyłem napalić na jego powrót.Ale nic trzeba dalej czekać i być cierpliwym.Mam nadzieje że WWE pozytywnie rozpatrzy powrót The Undertakera na SummerSlam.Tyle ode mnie ;) .

paparoach.png

18659.png

Co do sesji Maryse w Playboy'u to umieściłem już ją na forum, viewtopic.php?p=198473#p198473 . Pewnie webmasterom nie chce się usuwać z rosteru, chociaż to nic trudnego. Lub może to jakiś storyline i oni wrócą jescze na ring iMPACT'u ? No na feud Teda DiBiase & Maryse z Meliną & Johnem Morissonem czekałbym z niecierpliwością, gdyby miałby być na 100 %. Szczególnie w tym feudzie ciekawiły mnie Divy, gdyż są chyba jednymi z najlepszych w WWE. Jeszcze bardziej na tak byłbym z żeńskim NXT. Ciekawe jakie by zadania dla nich przygotowali, jakie byłyby mentorki a przede wszystkim chciałbym, aby prowadzącą była kobieta. Szkoda Trajplaka, oj szkoda i teraz kto będzie WWE Championem po SS ? Sheamus już będzie trochę nudny nie mówiąc o Cenie. Oby tylko Taker wrócił na SummerSlam.

Dzięki za newsy Bugi, dobra robota :t_up:

:P Wszystkiego najlepszego dla Knockouts :) Oby Sahnoon szybciutko wyleczył swoją kontuzję. Ja rownieź nie jestem pewny co do tego spoileru na Hard !CORE! Justice. Szkoda, że zryte Superstars prawie dorównuje rattingiem Impactu.

Mogles dac linka do tej sesji z Maryse, ale i tak newsy wysmienite :P

"Najlepiej jest, lepiej nie było, i lepiej nigdy nie będzie." PJC 4EVER!! PJC ROXX!!

http://2.bp.blogspot.com/_wxXUk4l2mnw/SYB3EZ3W2EI/AAAAAAAACjY/FYbo31jN1tg/S1600-R/PJC.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...