Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Urban - Galeria

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

nie mam ostatnio czasu na dłuższe siedzenie w PS więc zrobiłem cuś takiego :

The Game :

hhhd.jpg

Marcin Robak :

marcinrobak.jpg

Shannon Moore :

shannonmooreavatar.jpg

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

29

• Rejden

8

• TeCktoN

7

• Ulicznik Xeb

7

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zacznę od Ortona, widać poprawę i to dużą, na pracy nie jest już tak "nasrane" i wszystko prezentuje się ładnie.

Sting byłby git gdyby nie te plamki, ładne wtopienie, jednak tło też jest trochę przekombinowane.

No i na pracy z Tryplakiem jest już lepiej, brakuje trochę zielonego koloru i jakiegoś napisu typu "HHH", jednak reszta jest OK, choć nie napracowałeś się przy tym to i tak ogromny plus :t_up:

Praca z Maricnkiem, ładna, choć nie kibicuje widzewowi to muszę przyznać że naprawdę fajna praca, choć ta tekstura za bardzo świeci, jednak reszta pasuje i nawet napis nie ssie, więc praca na kolejny plus :t_up:

No i Avek, sorry ale nie widzę nic co mogłoby przykuć moją uwagę więc nie ocenię tej pracy.

Podsumowując, widać poprawę i to dużą, jeżeli będziesz robił postępy w tak szybkim tempie to zrodzi nam się nowy świetny grafik na forum :D

Od siebie dodam że praca z Orton jak na razie najlepsza.

OCZYWIŚCIE ZAPRASZAM DO MNIE :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Pomyslalem (and I quote) "Co mi tam walne komena" i po chwili obejrzenia ostatnich prac doszedlem do następującego wniosku.:

Zaczynając od pracy z Viperem :

Orton wg mnie udany kolory są dobrze dobrane (czarno-białe),lecz sam render zabardzo taki przymulony,tzn.mogłby być bardziej oświetlony albo przynajmnieł mogłeś wrzucic malutkie kawałki light textury na oczy ktore znajdują sie na koszulce.Ogółem praca na + w porównaniu z poprzednimi jest ogromna poprawa.

Sting:

Do pracy w sumie by nie było jak sie doczepic , lecz ten fatalnie wyglądający render.Ptk miał racje zeby wymazywac textury z rendera,lecz ewentualnie mogłbyś zostawic troche na brzegach render co odrazu stanowiło by wtopienie.Praca również dobra,lecz na render nie moge patrzyć.

Nochal:

Tu sie za dużo nie narobiłeś wrzuciłes tlo na niego tryplaka ktorego rozmazałeś i nałożyłeś na niego texture to tyle.Praca na - jak dla mnie, nic nadzywczajnego.

Robak:

Niby praca fajna,lecz gdybys to jasno czerwone tlo zamienił na ciemniejsze i pod te lighty dac ciemną texture mogło by być lepiej.W miare mi sie podoba lecz za jasna.Ogólnie praca na +.

Shannon:

Tu będzie najmniej komentowania.Niby nic nie zrobione tylko wrzucony render i tam texturka chyba.Tak jak wspominalem niby nic ale mi sie jakos podoba wlasnie avatary nie powinny byc przesadzone tylko proste równiez +

• 3 tygodnie później...

Po przerwie, i trochę wypadłem z wprawy więc proszę o wyrozumiałość......

percywatsonnxt.jpg

johnmorrisonp.jpg

mysterioavatar.jpg

Jest poprawa, lecz to nadal nie to. Staraj się bardziej pracować nad tłem. Spędź nad nim trochę więcej czasu ale też nie przesadzaj z nim. Do tego możesz zrobić jakieś efekty na renderze. Potem zostanie ci wtopienie postaci, więc może nałóż jakąś texturkę na postać (chodzi o to aby tekstura była w podobnym kolorze do tła). Poza tym możesz użyć light teksturę i chyba tyle. No i nie musisz wtapiać rozmyciem. Powodzenia w dalszych pracach. ;)

ahfo.png

luba_049.png

kolejna seria

johncenaavekdokompletu.jpg

johncenasygnakopia.jpg

mysterioavatar2.jpg

desmondwolf.jpg

Wow, ta sygna z Cena no naprawdę świetna. Reszta też. A pro po tej sygny... mogę? :D

Chcesz to bierz :)

Komplet jest naprawde dobry,lecz jedno mi sie nie podoba jest za bardzo mglista,mógłbyś na koszulke lighta dać lub coś w tym stylu,i to tyle.2 avek dobry,fajnie oświetlony,ramka współgra z resztą,3 avek też dobry wszystko ok.Ogólnie na + są postępy

Nudy te prace Tło ssie na maxa w Johnie no i tylko te logo bez napisu no i ciemno jak w dupie :(

Avek z Rejem był by dobry gdybyś dał inne kolory ale nie jest źle

Ostatni avek ssie jest na poziomie painta :/

Jakiś tam postęp jest ale mało no ale pracuj pracuj z czasem się wyrobisz xD

Nudno w nocy, to ja zanudzę was kolejnymi pracami :P

Ozzy

ozzyosbourneh.jpg

Thumbtack Jack

thumbtackjack.jpg

AJ

ajstylessygnatura.jpg

Mi sie też nudzi troche (zaraz sie zacznie gala oglądam z Koksikem i Droopsem).Ozzy Osobourne nawet fajny,lecz tam na jego twarzy są chyba świetliki czy tam textura która psuje prace,napis fajny i fajne tło z tym wychodzącym światłem.Thumbtack Jack beznadziejny Tło Render Napis,rozmazanie nie podoba mi sie.AJ fajny,Kolorystyczny,fajna textura za renderem,jedna uwaga dawaj mniejsze ramki.(Ale nabije postów na tej galerii)

Morrison (nie wiem jak wam ale mi się ta praca podoba :D )

johnmorriosn.jpg

Kane

kanef.jpg

A więc Morrison jest dobry ale jest kilka rzeczy które mnie denerwują mianowicie źle ustawiony render za wysoko i to coś czerwone w prawym rogu czerwony tu nie pasuje ale napis jest dobry

A Kane to nie wypał ogólnie praca jest zła

Przy Morrisonie jest widoczna poprawa :)

Hardy

jeffhardy.jpg

ECW Originals (nie potrzebnie dałem texturke obok głowy Ravena :( i napis ssie, ale robiłem na szybko )

ecworiginals.jpg

RVD

rvde.jpg