Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Matt Hardy - co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1209845428.jpeg

Matt Hardy

Niesamowity wrestler może mnie niż jego młodszy brat , ale niesamowity zawodnik . Matt wielokrotny Tag Team Champion ,ECW Champion , USA Champion oraz wielokrotne zdobyte pasy w innych federacjach . W WWE kiedy jego brat tam był zawsze kiedy nie mieli pomysłu na tego zawodnika od razu byłaby reaktywacja Hardy Boyz ! A teraz nie ma brata nie ma Matta ? Zawodnik teoretycznie bez gimmnicku wchodzi machnie ręką fani się ucieszą poskaczę w ringu i tyle ? Chyba tak . Ostatnimi czasy Matt zaczął atakować zawodnika który uniemożliwił mu występ na parę tygodni było parę ataków Matt'a . Drew miał wtedy pas była nadzieja na feud o pas ? Była , ale szybko zgasła . Później jakieś nijaki 1 odcinkowy feud z Chryszczynem no może 2 . teraz dodanie go do walki SD MiTB tylko mje pytanie po co ? Skoro i tak pewnie nie dostanie walizki choć wwe lubi zaskakiwać , ale wątpię by i w tym przypadku nas zaskoczyli . Był też mentorem w NxT ale , ale jakoś się nie wyróżnił :t_down: . Ma propozycję z TNA i chodzą głośne pogłoski , że chyba tam będzie występować . Więc nasuwają się stosowne pytania ?

Czy Matt ma szanse zdobyć jakiś pas w WWE ?

Czy należy wiązać przyszłość Matt'a z federacją McMahonów ?

TNA to będzie przełom dla Matt'a ?

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

1

• BigDickJohnson

1

• Ulicznik Xeb

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Matt Hardy, rzeczywiście, jest on dobrym wrestlerem (według mnie przynajmniej) pokazywał bardzo dużo w WWF i WWE, nie ważne, że u boku Jeffa. Stajnia Hardy Boyz była jedną z lepszych i hardcorowych stajni w federacji, ale przecież stajnie nie składa się z 1 wrestlera tylko minimum z 2-óch. Publika kochała zarówno Matta i Jeffa, oczywiście Jeffa tak jakby bardziej bo w końcu High Flyier i takie tam. Wiele osób myśli, że Matt to cień Jeffa, i zupełne beztalencie, ale czy oni widzieli co on potrafi indywidualnie? Owszem zdarzały mu się słabe walki ale Jeffowi także. Nie wiem czy oglądaliście Unforgiven 2005? Pojedynek Matt Hardy vs Edge w Steel Cage. Według mnie Matt pokazał, że nie jest wcale gorszy od swojego brata, szczególnie kiedy wykonał tego Leg Dropa ze szczytu klatki na Edga. Czy ma szansę na zdobycie pasa w WWE? Jeśli zostanie w federacji to tak. W WWE nazwisko Hardy jest raczej pamiętane, publika, jak już wspomniałem, ich kocha. Jeśli Matt nie będzie dostawać pushu to na 100% pójdzie do Vinca i mu to powie, a Vince nie pozwoli żeby Matt odszedł z WWE, bo to groziłoby, że pójdzie do TNA i TNA będzie miało Hardy Boyz, za czym idzie multum kasy. Jeśli taka sytuacja by zaistniała, Vince na pewno dałby Mattowi pas, pytanie tylko jaki? Niegdyś starszy Hardy był mistrzem ECW, a teraz powrót do midcardu? Według mnie Hardy nie pasuje do pasa US, czy IC, przynajmniej na ten moment. Powinien walczyć o pas WWE lub WHC, tym bardziej że w Main Eventach przydałaby się świeża krew, a Matt Hardy jest zdolny skleić ładną walkę (co pisałem wcześniej - Unforgiven 2005). Pomyślcie, załóżmy że Hardy zdobędzie walizkę, a Rey Mysterio obroni pas. Później Hardas wykorzystuje walizkę i staje się nowym WHC, oczywiście Mysterio ma prawo do rewanżu i załóżmy walka Hardy © vs Mysterio w Steel Cage albo w Strecher Match. Obaj skleili by dobrą walkę i jestem przekonany w 100%. Czy należy wiązać przyszłość Matta z federacją McMahonów? Jeśli Matt będzie tego chciał to odejdzie, ale Vince na pewno będzie chciał go zatrzymać o czym pisałem wcześniej. Po prostu WWE nie ma pomysłu na tego zawodnika, ale prędzej czy później coś będą musieli z nim zrobić. Czy TNA będzie przełomem dla Matta? Myślę, że nie. Przeszedłby do TNA i co? Tam jest Jeff, a wiadomo, że Jeff jest tym ,,lepszym Hardym''. Także Matt mógłby pomarzyć o pasie TNA Heavyweight. Co najwyżej mógłby powalczyć o Global Championship albo X - Division. Chyba że Jeff też nie dostał by pushu, to mogliby reaktywować Hardy Boyz, ale myślę że wśród Beer Money, Motor City Machine Guns, Team 3D (o ile się nie rozpadną do końca) nie mieli by za dużo do powiedzenia, bo to są typowe tag teamy, a wiemy że Jeff woli karierę indywidualną. Więc Matt zostałby tak zwykłym lowcarderem. Podsumowując, prędzej czy później coś się będzie z Mattem dziać, albo dostanie coś od WWE, albo odejdzie do TNA, ale tam na tę chwilę nie wiem co by tam robił. Myślę, że w tej chwili WWE marnuje talent którego samo wypromowało

Jedyne co może dostać to International Champion .. Nic innego nie dostanie , lecz i tak watpie aby Vince dał mu taką szanse .

Wydaje mi się , ze TNA zaproponuje mu wielka kase aby odbudować Hardy Boyz i trzepac na tym kase. Vince bedzie próbował go zatrzymać , ale i tak Jeff przeciągnie go tam , a tam może dostać wkoncu jakis push razem z bratem . W wwe go teraz szmacą więc przyszlosci w tej federacji raczej nie ma co wiązać

Przełom może nie , ale będzie wielką szansą do takiego prestiżu jak wczesniej gdy istniało hardy boyz . Reaktywacja tego tagu była by czymś wielkim czego teraz w WWE brakuje . Nie ma tu żadnego dobrego teamu .

Ja osobiście nie trawie tego zawodnika. Wręcz nie mogę na niego patrzeć jak wyłazi na tych swoich mega sztywnych nogach jakby nie miał kolan. Chociaż musze przyznać że chyba ostatnio się troche wziął za siebie, przypakował i zrzucił brzuszka troche, ale podkreślam troche. Zawsze uważałem że jego popularnośc i efekt jaki wzbudza wśród widowni gdy się pokazuje jest spowodowany tylko i wyłącznie wiecznym uwlielbieniem Jeffa z którym jest i zawsze będzie kojarzony. Uważam że nie przypadkowo gdy Hardy Boyz się rozdzielili Jeff był wielokrotnym WC i WHC a Matt zaledwie dostał raz na pocieszenie bezwartościowy pas ECW no i póxniej raz miał US. Może gdyby Matt nauczył się zgiunać kolana jego walki jakoś by wyglądały.

Wątpie, chyba że tak jak napisał Urban0n gdy będzie chciał odejść Vince go przekupi pasem żeby zapobiec utworzeniu Hardy Boyz co dałoby TNA wiele korzyści. Ale i tak wątpie żeby był to któryś z głównych pasów bo to by była żenada. Ewentualnie mógłby dostac na jakiś czas IC czy US (bardziej moim zdaniem pasuje do tego drugiego) i pewnie kiedyś dostanie.

Trudno powiedzieć, napewno wiele zależy od Jeffa i tego czy Dixi chciałaby utworzyć Hardy Boyz no i od tego co mu zaoferuje Vince żeby tak się nie stało. Chociaż z drugiej strony w TNA jest sporo bardziej utalentowanych TT więc niewiem czy TNA nie będzie wolało żeby Jeff walczył dalej singlowo.

Yyy... nie... Bądźmy szczerzy jeżeli Dixi weźmie go do swojej federacji to tylko i wyłącznie ze względu na Hardy Boyz. Matt Hardy sam nic sobą nie reprezentuje. Jego umiejętności są słabe nawet jak na WWE więc co my w ogóle mówimy o TNA. Jeżeli Matt przejdzie do TNA, rekatywują TT z Jeffem i tak długo jak TT się utrzyma tak długo Matt będzie miał tam w miare dobrą pozycje, jeżeli Jeff np stwierdzi że mu się znudziło i chce znowu walczyć sam Matt przestanie w TNA istnieć. I to by było tyle jeśli o przełom w karierze chodzi.

• 3 tygodnie później...

Moim zdaniem tak, ale tylko US lub Inter. Już raczej za późno na ME i pasy związane z ME dla tego zawodnika.

Raczej nie Matt nie jest zauważany w tej federacji, powinien pójść do TNA, a tam może odnowienie Hardy Boyz. Zobaczymy co przyniesie przyszłość. Ja osobiście bardziej widziałbym Matt'a w TNA.

Oczywiście, może nawet ME. Jak już napisałem wcześniej zobaczymy.

• 2 tygodnie później...

Ja zawsze lubiłem Matta zdecydowanie bardziej niż Jeffa. Nie wiem czemu, może dlatego, że sam jestem starszym bratem i rozumiałem go, a przynajmniej Jego postać. Ogólnie moim zdaniem Matt to dobry wrestler, równie dobry jak Jego brat. Różnica jest taka, że Jeff jest bardziej Flyerem, ale przy okazji wykonuje te same akcje co Matt. Efekt??? Matt jest "gorszy", bo ma mniej ciosów. Wiadomo, że WWE zrobiło z Jeffa super gwiazde i Matt bedzie zawsze w cieniu swojego brata. Nawet teraz publiczność go uwielbia, bo pamięta Jeffa. Matt w WWE moim zdaniem nie osiągnie nic więcej niż IC/US, chyba, że WWE nagle zauważy Jego potencjał, ale troche przeszkadza wiek. Na pasy mid cardowe też nie ma co liczyć narazie, bo mnóstwo młodych czeka w kolejce na nie. Wszystko sie sprowadza do jednego- jeśli Matt nic nie osiągnie w WWE, to czemu nie idzie do TNA, gdzie go tak wszyscy ciągną? Odpowiedź jest prosta. W TNA bedzie reaktywacja Hardy Boyz, fani tam uwiebiają Jeffa. Bedzie to samo co w WWE- Jeff bedzie gwiazdą, a Matt "tym drugim", niewiele znaczącym, zwykłym wrestlerem uzupełniający Jeffa, żeby ten mógł triumfować. Myśle, że Matt dlatego nie chce przejść do TNA i raczej go tam prędko nie zobaczymy.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Mi Matthew jakos wyróżnia się swoimi sztywnymi nogami. Naprawdę, dobrze walczy ale jak stoi tak jakoś dziwnie to nie moge patrzeć. Matt ma szansę zdobyć jakiś Mid Cardowy pas, bo narazie siedzi w MC i nic nie wskazuje na jego awans do ME co zarazem mówi o tym, że WHC jest zdecydowanie nie w jego zasięgu. Przyszłość Matta w WWE... Raczej tak. Sam Matt podobno mówił że dobrze mu w WWE i nie ma zamiaru się przenosić i mu się nie dziwię, kasy dostanie 5 razy więcej niz w innych fedach a jeśli masz kłopoty finansowe i WWE chciałoby cie wziąć do szeregów to po dwóch miesiącach będziesz miał kasy... Nie wiem, czy Matt w ogóle zechce występować w TNA. Jeśli tak to na 99% reaktywacja The Hardyz i pasy Tag-Teamowe później ewentualnie Global bo jakoś go tam nie widze poza Hardy Boys. Matt to dobry zawodnik, utytuowany ECW Champ, WWE TT Champ ze swoim bratem itd. A tak na marginesie to Xeb trafnie to ująłeś - "nie ma brata, nie ma Matta"

Czy Matt ma szanse zdobyć jakiś pas w WWE?

Szanse, zawszę są... Jednakże, Vince na pewno mu jej nie da. Najwyżej U.S. czy IC.

Czy należy wiązać przyszłość Matt'a z federacją McMahonów?

Trudno powiedzieć, ale Matt'owi na pewno lepiej by było w TNA. A w TNA czeka reaktywacja Hardy Boyz.

TNA to będzie przełom dla Matt'a?

Wielka szansa na pewno. :P

Wysil się bardziej następnym razem bo bd warn. // Xeb