Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Boogeyman.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

The Boogeyman , a właściwie ,,Martin (Marty) Wright" była gwiazda WWE . W WWE Zadebiutował 14 Października 2005 roku . Boogeyman budził postrach we wszystkich ludziach i wrestlerach federacji wwe . Oglądałem kiedyś jego pare walk , ale na internecie nie można znaleźć ich wiele . Jego wejście pełne grozy , rozbicie zegarka na głowie , różdzka z której leciał dym , robaki ... Te atrybuty właśnie budziły postrach . Jak ktoś oglądał to zauważył , że jego walki konczyły się przeważnie szybko ..

The Undertaker niby budził we wrestlerach postrach , ale bardzo rzadko zdarzało się , zeby ktoś uciekał z ringu przed jego wejściem albo też po rozpoczęciu walki uciekał odrazu z ringu . Nie sledziłem jego całej kariery i tu zaczynają się pytania .

-Pamiętacie Boogeyman'a ? Oglądaliście jego walki ?

-Co się stało z Boogeyman ? Jak zakończył swoją kariere w WWE ?

-Czy Boogeyman walczył gdzieś po karierze w wwe , czy walczy gdzies nadal ?

-Czy waszym zdanie Boogeyman budził wiekszy postrach od Umarlaka ?

-Czy miałby on w obecnym momencie szanse na jakąś kariere w WWE / TNA / ROH ?

Zapraszam do odpowiedzi na pytania . Bardzo ciekawi mnie wasza opinia .

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• TeCktoN

4

• Kacpios

1

• Evan AirBourne

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

- Widzałem co nie co na youtubie, ale nie przepadałem za nim.

- 3 marca 2009 miał walkę z Kane'm, którą przegrał, a dzień później został zwolniony.

- Nie już nie walczy, jest na emeryturze odkąd zwolniono go z wwe.

- Niewątpliwie budził strach większy od tego który budzi Undertaker, który mi się znudził.

- Z tego co wiem, to nie planuje wracać do wrestlingu, jeśli jednak by tak się stało, to widział bym go w TNA... wyobrażacie to sobie Abyss vs Boogeyman? :D

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

1.Pamiętacie Boogeyman'a ? Oglądaliście jego walki ?

Chyba nie ma takiej osoby która nie zna Boogeyman'a.WWE stworzyło tak oryginalną postać jaki świat do tej pory nie widział.Osobiście jednak nie miałem okazji oglądać jego walk.Myślę że po tym temacie którąś obejrzę :P

2.Co się stało z Boogeyman ? Jak zakończył swoją kariere w WWE ?

A to się stało że WWE nie przedłużyło mu kontraktu który wygasł 9 Marca 2009 roku.Był On wtedy w ECW.Powód zwolnienia był jasny.Miał tak straszny gimmick że Dzieci nie mogły na Niego patrzeć.Strasznie się go bały.Więc WWE zrezygnowało z przedłużenia kontraktu.Szkoda.

3.Czy Boogeyman walczył gdzieś po karierze w wwe , czy walczy gdzies nadal ?

Tak jak wspomniałem walczył na początku w Smackdown a następnie w ECW.Wcześniej jednak był w Ohio Valley Wrestling.Aktualnie nigdzie nie walczy.Jest na emeryturze.

4.Czy waszym zdanie Boogeyman budził wiekszy postrach od Umarlaka ?

Oczywiście.The Dead Men ma świetny gimmick ale nie jest taki straszny.The Boogeymena nie można z nikim porównać.Kto rozbijał Zegary na głowie :?: Kto zażerał robaki :?: Kto straszył znienacka :?: Na te pytania odpowiedź każdy zna.

5.Czy miałby on w obecnym momencie szanse na jakąś kariere w WWE / TNA / ROH ?

Dla mnie Boogey umarł.Może miał okazję powrócić do WWE TNA bądź ROH ale na pewno nie w tym gimmicku.Lepiej dla niego żeby pozostał już w spoczynku wiecznym.

paparoach.png

18659.png

1.Pamiętacie Boogeyman'a ? Oglądaliście jego walki ?

Ja nie oglądałem dokładnie wszystkich jego walk , ale pamiętam go szczególnie z ECW gdzie miał feudy m.in z Big Daddym V , Mizem & Morrisonem , występował także na RAW gdzie miał bardzo fajne pamiętne segmenty z DX i raz chyba z Khalim , ale także feudował z Finely'em & Hornswogglem , i Boggeyman miał także swojego małego przyjaciela. :P Mini Boggey

2.Co się stało z Boogeyman ? Jak zakończył swoją kariere w WWE ?

Tak jak napisał Kacpios kontrakt z tym wrestlerem nie został przedłużony i pożegnał się on przed WM XXV , ale pare lat pracował w WWE ostatnio oglądąłem Armageddon 2006 gdzie walczył i pokonał Miza.

3.Czy Boogeyman walczył gdzieś po karierze w wwe , czy walczy gdzies nadal ?

Z tego co mi wiadomo to już chyba nie walczył , ze względu na całkiem podeszły wiek dokładnie to ma chyba już 46 lat na karku , i jest starszy od Undertakera.

4.Czy waszym zdanie Boogeyman budził wiekszy postrach od Umarlaka ?

Myśle , że tak , a czemu? No chyba , każdy kto oglądał walki z jego udziałem i widział co wyprawiał podczas wejścia na ring , a także podczas walki to widział jak się zachowywał naprawdę budził strach wśród wrestlerów i fanów :P

5.Czy miałby on w obecnym momencie szanse na jakąś kariere w WWE / TNA / ROH ?

Teraz to już napewno nie , jest już na emerytyrze więc chyba już nie będzie walczył nigdzie no chyba , że może będzie jakimś trenerem , ale nic więcej.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Posiada ktoś może fotki jego bez tych wszystkich malunków na twarzy etc?

Oczywiście zapraszam dalej do dyskusji i wyrażania swojego zdania nie koniecznie muszą to byc odpowiedzi na pytania :)

1. Pamiętacie Boogeyman'a ? Oglądaliście jego walki ?

Oczywiście że Go pamiętam, a nawet Go znam bo przecież jest modem na naszym forum :D . A tak już poważnie to bardzo lubiłem Go oglądac, miał super gimmick z tymi dżdżownicami było mu do twarzy i strzelał fajne minki. Chętnie przypominam sobie jego walki na YT, szkoda że już nie pracuje dla WWE.

2. Co się stało z Boogeyman ? Jak zakończył swoją kariere w WWE ?

Już koledzy wcześniej wytłumaczyli więc nie będę się powtarzał.

3. Czy Boogeyman walczył gdzieś po karierze w wwe , czy walczy gdzies nadal ?

Walczył, a nawet chyba nadal walczy w jakiejś federacji ale nie wiem w jakiej. Słyszałem, że zmienili Mu gimmick i nie występuje jako Boogeyman.

4. Czy waszym zdanie Boogeyman budził wiekszy postrach od Umarlaka ?

Trudno powiedziec. W latach 90-tych gimmick Undertakera był powiedzmy "straszniejszy". A teraz jest trochę jednak się różni. Boogeyman jakby podszedł do jakiegoś dziecka albo do nieco strachliwej fanki i pokazałby dżdżownice to mogłoby byc wesoło.

5. Czy miałby on w obecnym momencie szanse na jakąś kariere w WWE / TNA / ROH ?

Niestety Boogeymn ma swoje lata więc fizycznie ciężko byłoby mu powrócic. Sądzę jednak że jego gimmick bez problemu utrzymałby się i moglibyśmy byc świadkami ciekawych sytuacji.

-Pamiętacie Boogeyman'a ? Oglądaliście jego walki ?

Głupie pytanie w ogóle :P Ja po prostu uwielbiam boogeymana. Moim zdaniem to jeden z najlepszych gimmnicków wszech czasów. Te dżdżownice, dymy, robaki, zegary no i little ziomek, to wszystko razem dawało tak niesamowity i klimatyczny efekt że nie da się tego podrobić. Najlepsze w tym wszystkim było że nie do końca wiadomo o co chodzi. No bo po co on kurde rozbijał ten budzik na głowie?!?!?! :P Co do walk to nie widziałem niestety za wiele, tyle co na youtubie. Pamiętam że widziałem jego walke z JBL, jakąs z feudu z Big Daddy V, z Kanem i pewnie coś jeszcze ale teraz mi do głowy nic nie przychodzi. A no i mnóstwo razy widziałem walke little boogeymana z Hornswoglem :P

-Co się stało z Boogeyman ? Jak zakończył swoją kariere w WWE ?

To już wyżej napisali więc nie będę powtarzał. Dodam tylko że jeszcze jednym aspektem był fakt że podobno oszukał WWE co do swojego wieku. Bardzo się dziwie że gdy go zwolnili nie przejęła go od razu jakaś inna federacja, TNA np, pasowałby tam skoro dla WWE był za straszny.

-Czy Boogeyman walczył gdzieś po karierze w wwe , czy walczy gdzies nadal ?

Własnie jakoś tam przepadł. Nie widziałem ani nie słyszałem żeby gdzies walczył. Nie mam pojęcia co się z nim dzieje i czemu tak całkiem zniknął.

-Czy waszym zdanie Boogeyman budził wiekszy postrach od Umarlaka ?

Hmmm to był innego rodzaju postrach :P Undertaker jak podchodzi z kamienną twarzą to wszyscy się boją bo wiedzą co ich może spotkać. U Boogeymana wszyscy się bali bo nie mieli pojęcia co ich może spotkać, co znowu odwali temu psycholowi.

-Czy miałby on w obecnym momencie szanse na jakąś kariere w WWE / TNA / ROH ?

Wątpie, nie te lata niestety. W WWE ze starym gimmnickiem nie ma czego szukac bo jest "za straszny" a z innym to już by nie było to samo natomiast w TNA bardzo chętnie bym go zobaczył ale to tylko marzenia.

Teraz do tego jeszcze macie pare pytań.

Co sądzicie gdyby Boogeyman dołączył do TNA ?

Gdyby już dołączył to z kim mógłby feudować , stworzyć TT ?

Czy pasowałby do niego jakiś pas ?

Chcielibyście jeszcze zobaczyć starego Boogeymana ?

Czy gdyby Boogeyman był teraz Face'em to jego cały gimmnick straciłby wartość ?

up@ zegar był rozbijany chyba po to zeby wzbudzić groze jaki to on nie jest , ze sie nie boi niczego . Podkreslalo to wlasnie ta jego psychike. Wiesz coś w stylu "pffe ja tego nie zrobie ?" wiesz o co chodzi ;p

Trudno żebym się nie wypowiedział xD. Po pierwsze to ten człowiek pokazał, że swoje marzenia można spełnić w każdym wieku. A zrobił to zostając wrestlerem w wieku 40 lat. Ktoś mówił, że oszukał WWE w wieku i tak było ale to powód jego zwolnienia nie był. poprostu kiedyś był konkurs na nową gwiazde WWE i żeby wygrać podał, że ma 30 lat i rzeczywiście wygrał jednak zaraz sprawa się wydała, że miał wtedy 40 lat ale go nie zwolnili. Zwolnienie w 2009 miało powód jak to zawsze bywa w WWE śmieszny. Czyli miał tak straszny gimmick, że dzieci się go bały i musieli go zwolnić :/ Następny, który padł ofiarą polityki 4Kids i nie oszukujmy się kariery politycznej Lindy McMahon (Danielson pierwszy nie był). Ale co do jego umiejętności to trzeba powiedzieć, że nie dużo mu brakowąło do prawdziwego monstera i wnosił w ostatnich latach bardzo dużo do WWE. W ringu jak na wiek to radził sobie bardzo dobrze i naprawde szkoda, że WWE nie dało mu żadnego tytułu ale przynajmniej doceniło go PWI i miał ten tytuł Rookie of The Year 2006 na co zasłużył. I trzeba przyznać jego początki w WWE były udane, bo w drugiej połowie 2005 zadebiutował, a w 2006 pojaiwł się na Royal Rumble i pokonał JBL co było sukcesem. I w tym samym roku wygrał Handicap Match an Wrestlemanii i Heat z Simonem deanem na NWO. I z tego co pamiętam to potem w 2006 już tylko Miza pokonał pod koniec roku na PPV, a takto nie wystepował. I moim zdaniem taki fajny streak na PPV 4-0 mógłby się trzymać i WWE mogło go wtedy w ten sposób promować ale oczywiście Finlay musiał go pokonać, a takto była szansa na push na jakiś tytuł i koniec jego kariery wrestlera. Już od 2007 powoli zbliżał się dom zwolnienia i był tylko strasznym jobberem. Jak dla mnie była szansa dla niego ale WWE teog nie wykorzystało kioedy była jeszcze normalna polityka, a gdy zapanowało 4KIDS to już pewne było jego zwolnienie. Po odejściu z WWE wystapił jeszcze na jednej gali PWG i znikł i tyle po tmy wrestlerze mamy choć nie wątpliwie dla niego to bya piękna 5 letnia przygoda. Chyba drugiego wrestlera, który zacznie w takim wieku nie będzie. Chciałbym zobaczyć go w TNA ale niestety przez jego wiek raczej go nie będziemy widzieć (rok starszy niż Taker).

Zapraszam jeszcze do dyskusji na nowe pytania :)