Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EAW High Destruction 16.07.2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jim Ross: Witajcie na pierwszym w historii Show Extreme Action Wrestling! Emocje sięgają zenitu a galę komentować dla państwa będą Matt Striker...

Matt Striker: Oraz Jim Ross! Zobaczymy dziś w Main Evencie najbardziej szaloną stypulację. Four Way 450 Splash Challenge o pas US! Domyślacie sie kto w niej będzie ale my nie ujawnimy tego. W stronę ringu zmierza jak zawsze uśmiechnięty prezes EAW Damon Wayans.

Damon Wayans wchodzi na ring i bierze mikrofon.

Damon Wayans: Witam serdecznie wszystkich fanów Extreme Action Wrestling! Komentatorzy zdążyli zapewne już o tym powiedzieć ale ja powtórzę: Czeka nas Four Way 450 Splash Challenge o pas US! Oh Yeah Baby! To najbardziej pokręcona stypulacja a dodam że trzeba dołożyć do tego Matchu jeszcze dwa słowa - Extreme Rules!

Na telebimie pojawia się napis.

FOUR WAY EXTREME RULES 450 SPLASH CHALLENGE FOR MAIN EVENT!

DW: Mam nadzieję że ta walka was zadowoli. Tymczasem cóż więcej mówić, miłego oglądania!

Damon Wayans już chce wyjść ale nagle zaczyna grać Theme JBL'a. JBL wychodzi w towarzystwie Chrisa Hero i Claudio Castagnioli'ego.

JBL: Stój, Damon! Moi chłopcy chcą walki o pasy Tag-Team a jako że jestem liderem The Brothers of Money (wyjmuje plik banknotów i rzuca go w publiczność) to ja i moi chłopcy mają mieć pasy Tag-Team!

DW: Oh, really? OK sprawdźmy jak "twoi chłopcy" sprawdzą się w walce z MicMonster. OGŁASZAM TURNIEJ O PASY TAG-TEAM!

Damon odchodzi jak gdyby nigdy nic a JBL omawia strategię z Chris'em i Claudio.

TOURAMENT FOR USA TAG-TEAM TITLES

The Brothers of Money vs. MicMonster (Mr. Anderson&Abyss)

Walkę po stronie BoM rozpocznie Claudio Castagnioli a po stronie MM Mr. Anderson. Walka rozpoczyna się od klinczu z którego Claudio zapina boczny HeadLock ale Mr. Anderson wydostaje się po czym wykonuje Irish Whip na liny i Drop Kick po którym chce przypiąć. 1... ale Claudio Castagnioli przerywa liczenie. Mr. Anderson podnosi Claudio i zmienia się z Monsterem. Abyss wykonuje szybko Double Axe Handle i przypina. 1....2.... ale mimo tak potężnej akcji Claudio Castagnioli przerywa liczenie. Abyss podnosi Claudio i wykonuje Irish Whip na liny. Mamy próbę Back Body Dropu ale Claudio kopie w twarz Abyssa i zmienia się z Chris'em Hero. Chris od razu powala na kolana Monstera Baseball Slide'em i zaczyna wymierzać potworowi potężne punche. Ostatecznie wymierza Enzugiri powalając Abyssa na matę. Chris Hero wchodzi na trzecią linę i.. Frog Splash! Czyżby zapowiadałby się tak szybki koniec? Chris Hero przypina Abyssa. 1....2.... ale Mr. Anderson interweniuje i przerywa liczenie. Claudio Castagnioli chce ukarać go za to ale Anderson wynosi go błyskawicznie na barki, wchodzi z nim na drugą linę i wykonuje Green Bay Plunge! Anderson wstaje i dostaje Clothsline za ring od Chrisa Hero. Chris odwraca się i otrzymuje potężnego Big Boota od Monstera Abyssa który przypina po tej akcji. 1.....2.... ale Chris Hero przerywa liczenie. Abyss wykonuje Irish Whip w narożnik po czym Body Avalanche i taki przerzut na matę po którym przypina. 1....2.... ale mimo to Chris Hero przerywa liczenie. Abyss zostawia go i zmienia się z Monsterem. W tym czasie Chris chciał się zmienić ale zaorienował się że Claudio Castagnioli leży za ringiem po akcji od Andersona. Odwrócił się w kierunku Mr. Andersona i dostał Clothsline w narożnik po którym dostał jeszcze Bulldog. Mr. Anderson wyniósł już Chrisa do Mic Check ale ten się ześlizgnął wykonując Tornado DDT. Podczas gdy obaj leżeli na krawędzi ringu stanął JBL i dał kopertę sędziemu. Sędzia położył rękę Chrisa na Mr. Andersona. 1.2.3! Po blyskawicznym pinie zwycięzcami zostali Brothers of Money i przechodzą do finału turnieju za tydzień!

ZWYCIĘZCY: BROTHERS OF MONEY

JR: To była dobra walka mimo że sędzia został przekupiony.

MS: Zgadzam się z tobą to był dobry pojedynek.

JR; Tymczasem pora poznać skład drugiej fazy turnieju

REKLAMY

TOURAMENT FOR USA TAG-TEAM TITLES

BlackOut (R-Truth&Ruckus) vs. Rated Y2J (Edge&Chris Jericho)

Walkę po stronie BlackOut rozpocznie Ruckus a po stronie Rated Y2J Chris Jericho. Jericho chciał podać rękę Ruckus'owi. Ruckus już chciał ją uścisnąć gdy nagle Chris Jericho zamienił to na błyskawiczny punch i pchnął Ruckusa na liny. Y2J wykonał Back Body Drop ale Ruckus spadając wykonał Small Package...1....2... ale Chris Jericho przerywa liczenie. Chris Jericho szybko wstał i dostał od Ruckusa szybki Heel Kick po którym wykonał Irish Whip w narożnik. Ruckus rozpędził się wykonał gwiazdę i uderzył plecami Y2J'a. Wyszedł z nim na środek ringu i wykonał kopnięcie w brzuch, odbicie od lin i Scissors Kick po ktorym przypiął. 1....2... ale Edge interweniuje i przerywa liczenie. R-Truth wchodzi na ring, odbija sie od lin i wykonuje Ultimate Opportunist Lie Detector! Ruckus podniósł Edge'a i wspólnie z R-Truth'em wykonali Irish Whip ale Y2J nagle wykonał Small Package na Ruckusie i... 1....2... ale Ruckus w ostatniej chwili przerywa liczenie. Ruckus nagle podnosi się odbija od lin i niski Drop Kick po którym Chris Jericho leży rozciągnięty na macie. Ruckus przeciąga do narożnika Chrisa Jericho i zapina Boston Crab zmieniając sie z R-Truth'em. R-Truth wykorzystał unieruchomienie Y2J'a i wykonał mu Leg Drop potężnie przygważdżając go do maty. Sędzia pogadał chwilę z Chrisem i pokazał znak X. Chris po tym szybko zmienil się z Edge'm. Edge szybko wykonał na R-Truth'ie Neckbreaker umiejętnie go oszukując po czym przypiął.1....2.... ale R-Truth jednak przerwał liczenie. Edge podniósł R-Trutha i wykonał mu Irish Whip na liny po którym wykonał Spinning Heel Kick i ponownie spróbował przypiąć. 1....2... ale R-Truth po raz kolejny okazuje się być za twardy i przerywa liczenie. Edge wykonał Edgecucion i szykowal sie pod Speara gdy nagle Edge miał wykonać już finisher Ruckus pociągnął jego nogę i Edge upadł twarzą na matę. R-Truth błyskawicznie zmienił się z Ruckus'em który wykonał The Ruckus Spike i przypiął. 1....2....3! BlackOut wygrywają i przechodzą do finału turnieju za tydzień!

ZWYCIĘZCY: BLACKOUT

JR: Kolejna znakomita walka,

MS: Tu też się z tobą zgodzę.

JR: Mamy ważną rzecz do ogłoszenia. Todd Grisham niestety nie będzie reporterem w naszej federacji. Zastąpi go...Rosa Mendes

Na telebimie pojawia się Rosa.

Rosa Mendes: Hi guys! Dziś moim gościem AJ Styles! Więc będziesz dziś walczył w Four Way Extreme Rules 450 Splash Challenge Matchu. Jak wychodzi ci ta akcja?

AJ patrzy się w biust Rosy.

RM: Halooo?

AJ: A? Co? O, przepraszam akcja mi wychodzi średnio ale nic mnie nie powstrzyma żeby ją wykonać i zdobyć pas! Austin Aries, Shelton Benjamin czy Thumbtack Jack to nic nie warci kolesie z dna którzy myślą że umią wszystko.

AJ ucichl i zaczął dalej patrzeć się w biust Rosy.

RM: Co? TY!

Rosa policzkuje Stylesa i odchodzi.

MS: Hahaha! AJ nagrabił sobie u Rosy.

JR: O tak masz rację Matt to byla naprawdę śmieszne.

MS: No cóż czas na kolejny pojedynek.

JR: Ale najpierw reklamy

MS: Ej! Ja miałem rozczarować widzów!

REKLAMY

JBL przed walką wziął mikrofon

JBL: Shawn, nie dziś nie mam ochoty walczyć ale mam za to plik banknotów który dam temu kto będzie walczyć za mnie!

Nikogo nie widać gdy nagle ktoś tłucze szkło! Na ring z piwem w ręku wychodzi "The RingMaster" Stone Cold Steve Austin!

STANDARD MATCH

Stone Cold Steve Austin vs. Shawn Michaels

Walka rozpoczyna się od klinczu ale Ringmaster z łatwością odpycha Shawna Michaelsa. HBK wstaje sprężynką ale otrzymuje błyskawicznie Clothsline od Stone Colda po którym Steve Austin wykonuje The Catapult w narożnik i Scull Boy. 1....2.... ale The Showstapper HBK Shawn Michaels przerywa liczenie. Stone Cold podnosi HBK'a i wykonuje Irish Whip w narożnik po którym Body Avalanche ale Shawn Michaels kontruje Big Bootem w narożniku po czym Chop, kolejny Chop i Atomic Drop oraz Drop Kick którym powala Ringmastera. Shawn Michaels wykonuje Elbow Drop i podnosi Steve'a Austina i wykonuje Irish Whip na liny po którym podcina Stone Colda i zakłada mu Sharpshooter! Stone Cold jednak był bardzo blisko lin i złapał się ich. Shawn Michaels podniósł Stone Colda i wykonał mu Irish Whip na liny ale Stone Cold skontrował akcję i dołożył Back Body Drop i przypięcie. 1.....2.... ale HBK Shawn Michaels mimo to przerywa liczenie. Stone Cold podnosi Shawna michaelsa i wykonuje kopnięcie w brzuch i Stunner. Ale w ostatniej chwili przed upadkiem Shawn wykonuje Sweet Chin Music! Sędzia zaczyna odliczać. 1....2....3.....4....5..6....7...8 ale Shawn Michaels podnosi się i wchodzi na trzecią line oraz wykonuje The Flying Elbow Drop. Shawn Michaels wstaje kolejny raz sprężynką, przechodzi do naroznika i zaczyna tupać nogą sygnalizując że czas na zakończenie walki. Stone Cold Steve Austin wstał, Shawn próbował Sweet Chin Music ale Stone Cold schylił się i wykonał Neckbreaker! Stone Cold Steve Austin przypina Showstappera. 1......2..... ale HBK Shawn Michaels przerywa liczenie. Stone Cold podnosi HBK'a i wykonuje mu Irish Whip na liny po którym próba Body Avalanche ale w rozbiegu Stone Cold nadziewa się na Sweet Chin Music! Shawn Michaels pada na kolana i przypina. 1....2....3! HBK Shawn Michaels pokonuje Ringmastera Stone Colda Steve'a Austina. Po walce zjawił się Claudio Castagnoli aby wykonać na Micheals'ie Piledriver i przytrzymać HBK'a podczas gdy JBL wykonal na nim Clothsline From Hell.

ZWYCIĘZCA: SHOWSTAPPER HBK SHAWN MICHAELS

JR: Dobry pojedynek ale nie podoba mi się to co Brothers of Money zrobili później.

MS: A komu się to podoba? Brothers of Money chyba zostaną ukarani.

JR: A to dlaczego?

MS: Bo w stronę ringu zmierza Damon Wayans.

Damon bierze mikrofon

Damon Wayans: Nie będę czegoś takiego tolerował na naszych galach. Na następnej gali odpędzie się Lumberjack Match HBK vs. JBL!

Damon odchodzi.

JR: Rewanż nie rewanż ciężko określić tą walkę.

MS: Racja. Tymczasem czas na kolejny pojedynek. Rob Van Dam vs. Randy Orton

STANDARD MATCH

Randy Orton vs. Rob Van Dam

Przed walką zawodnicy podali sobie ręce i zaczęli krążyć wokół ringu. Walka zaczęła się od klinczu z którego Randy Orton zapiął boczny Head Lock. Rob Van Dam pchnął Ortona na liny i próbował Back Body Dropu ale Randy Orton skontrował kopnięciem w twarz i wykonał Backbreaker na plecy i pin. 1....2.... ale Rob Van Dam przerywa liczenie. The Legend Killer wyrzuca za ring Roba Van Dama po czym ustawia jego nogi na drugiej linie i mamy Hangman's DDT po którym ponownie przypina. 1....2.... ale Rob Van Dam kładzie nogę na linie i przerywa w ten sposób liczenie. The Viper podnosi Roba Van Dama i wykonuje mu Irish Whip na liny po czym Drop Kick i Knee Drop i po raz kolejny przypina. .1....2.... ale Rob Van Dam po raz kolejny przerywa liczenie. Randy Orton podnosi Roba Van Dama i nagle otrzymuje szybki punch, drop kick spychający go na liny oraz kolejny po którym upada na matę. Rob Van Dam przypina. 1....2.... ale The Legend Killer Randy Orton przerywa liczenie,. Rob Van Dam wchodzi na trzecią linę i... Frog Splash. Van Dam dokłada VanDaminator i przypina. 1....2.... ale po raz kolejny Legend Killer Randy Orton przerywa liczenie. Rob Van Dam wchodzi na trzecią linę i Five Star Frog Splash! Ale Randy Orton unosi nogi do góry potężnie kontrując... RKO! OMG! Randy Orton przypina. 1....2....ale Rob Van Dam kładzie nogę na linie przerywając liczenie. Obaj zawodnicy leżą na macie. Sędzia jest zmuszony odliczać. 1....2....3.....4....5..6.....7.....8....9 ale w ostatniej chwili Randy Orton podnosi się i wykonuje Knee Drop na RVD. Randy Orton podnosi RVD i wykonuje Irish Whip na liny i błyskawiczny Powerslam! Randy Orton podnosi Roba Van Dama i wykonuje jeszcze Backbreaker na plecy po którym zaczyna swój taniec żmiji czekając aż Rob Van Dam wstanie. RVD powoli ale pewnie podnosi się i...RKO! OMG! Randy Orton przypina. 1....2....3! The Legend Killer Randy Orton wygrywa pojedynek!

ZWYCIĘZCA: THE LEGEND KILLER RANDY ORTON

JR: Oh My God! Znakomity pojedynek! Obaj wrestlerzy pokazali co naprawdę umią,

MS: Już widzę Randy'ego Ortona w walce o pas US.

JR: Ja też! W walce z HBK'em i zwycięzcą dzisiejszego Four Way.

BACKSTAGE

Shetlon Benjamin trenuje atakując worek treningowy. Obok niego pojawia się Goldberg

Shelton Benjamin: Witam Goldberg,o co chodzi?

Goldberg: Chciałem ci życzyć powodzenia ale chcę też powiedzieć że za tydzień odbędzie się Triple Match pomiędzy Goldberg'em, Ortonem i Michaels'em. Chcę, żebyś wiedział że wygram ten Triple Match i odbiorę pas zwycięzcy dzisiejszego Main Eventu,

SB: Ładnie sobie to wszystko zaplanowałeś. W moim profilu na Extreme Action.com jest napisane że za finisher mam PayDirt ale to jest tylko dla słabszych. Dla m.in. ciebie mam do dospozycji Superkick i 450 Splash. Co chcesz?

G: Żadnej z tych akcji na mnie nie wykonasz. A już napewno nie odliczysz.

SB: Kiedy będziemy mieć walkę 1 vs. 1 przekonamy się.

G: Tak tez można. Powodzenia.

Goldberg klepie po plecach Sheltona i odchodzi.

MS: Shelton jest moim faworytem.

JR: A moim Thumbtack Jack.

MS: Przekonajmy się. Może obaj nie trafiliśmy

FOUR WAY EXTREME RULES 450 SPLASH CHALLENGE MATCH FOR US TITLE

Shelton Benjamin vs. Thumbtack Jack vs. Austin Aries vs. AJ Styles

Wszyscy zawodnicy na początku zaczęli próbować się wyczuwać powoli krążąc wokół ringu. Nagle Shelton Benjamin ruszył wściekle z punchami na Thumbtack Jacka a Austin Aries od razu wyrzucił Clothsline'em AJ Stylesa za ring. Shelton Benjamin szybko ogłuszył Superkick'em Thumbtack Jacka i zapiął klincz z Austinem Ariesem. Nagle Shetlon podciął Austina i założył Boston Crab ale Austin odepchnął go na liny i wykonał Small Package. 1....2.... ale Shelton Benjamin przerywa liczenie. Obaj ponownie zapięli klincz między sobą. Austin Aries nagle spuścił klincz i wyrzucił Sheltona Benjamina za ring. Nagle zamiast Shetlona na ring wszedł AJ Styles powalając Pele Kickem Austina i wykonując mu Styles Clash. AJ wszedł na trzecią linę i... ale nagle Thumbtack Jack podcina AJ Stylesa i sam wchodzi na trzecią linę i 450 Splash! Tak! Thumbtack Jack wygrywa i zostaje....

Na rampie pojawia się Damon Wayans:

Damon wayans: Nie zostało powiedziane więc do stypulacji dołączam słowo Elimination

Damon odchodzi a Austin Aries zostaje wyeliminowany. Zostali AJ Styles, Shelton Benjamin cały czas leżący za ringiem oraz Thumbtack Jack. Shelton nagle wstaje i bierze krzesło potężne waląc w twarz Thumbtack Jacka powodując u niego krwawienie z czoła. AJ Styles jednak powala Gold Standarda Pele Kick'em. Shelton rzuca do rąk Thumbtack Jackowi krzesło który oklada nim lewą nogę AJ Stylesa. Po chwili zmienia cel i zaczyna okładać Sheltona Benjamina krzesłem po twarzy. Shelton krwawi potężnie z czoła Jack dalej niemiłosiernie go okłada podczas gdy nagle zgina się w pół, AJ Styles zastosował cios poniżej pasa i odbił się od lin wykonując Scissors Kick na Thumbtack Jacku po czym 450 Splash! Thumbtack Jack zostaje wyeliminowany! Na ringu zostają AJ Styles oraz obolały Shelton Benjamin. AJ Styles przesuwa Sheltona i wykorzystując okazję wykonuje 450 Splash ale Shelton wystawia kolana! Benjamin ociera twarz z krwi po czym podnosi Stylesa, Irish Whip na liny i PayDirt! Shetlon Benjamin krzyknął do AJ'a "You Not Stoppin Me" po czym wszedł na trzecią linę, publiczność zamarła, nagle podcina go Thumbtack Jack! AJ Styles wstaje i wykonuje kilka punchy na Shetlon'ie po czym popycha go na liny i Drop Kick. Ale Shelton przytrzymuje się lin! AJ Styles błyskawicznie wstaje ale tylko po to żeby otrzymać od Sheltona Superkick. Shelton wnosi stól i drabinę. Ustawia stół a pod stołem drabinę a na stole kładzie nieprzytomnego AJ Stylesa. Shetlon wchodzi na trzecią linę i... 450 Splash! Tak! Shelton Benjamin zostaje United States Championem!

ZWYCIĘZCA: GOLD STANDARD SHELTON BENJAMIN

JR: Znakomity pojedynek.

MS: Znakomite zakończenie.

razem: ZNAKOMICIE

JR: Niestety czas się żegnać. Do następnej gali żegnają się Matt Striker....

MS: Oraz Jim Ross!

PS. Na następnej gali postaram się przebudować nieco mój styl pisania, bo chciałbym też wrzucić zdjęcia a nie mam skąd wziąć fotek tej samej wielkości.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Kamil

2

• Luks

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Gala niezła. Fajne walki, ale mało backstage. Tak jak sam mówiłeś brakuje ci zdjęć. Mam do ciebie prośbę nie pisz zółtym kolorem, bo trudno się rozczytać. Ogólnie 6/10. A, jeszcze jedno. Brakuje ci zapowiedzi i rozpoczęcia walki przez spikera.

ksgj.png

Wiem właśnie to mam niedopracowane w tej gali, na następnej (napisalem już 3/4 gali) już będzie spiker (ka) zmienie kolor bo faktycznie nie widoczny. Zdjęcia też będą.

Dzięki za szczerą ocenę