Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

PWI 500, plany Batisty, Tatsu, Axess przed SummerSlam i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

yoshi-tatsu.jpg

:arrow: Na ostatnim Superstars możnabyło zauważyć, że Yoshi Tatsu podczas walki z Primo wykonywał Chopy, które zostały zakazane przez WWE parę dni wcześniej spowodu złej rekacji kibiców (WOOOO! Rica Flaira, który jest w TNA). Nie wiadomo czy WWE wyciągnie jakieś konsekwencje z zachowania młodego japońskiego wrestlera.

:arrow: W rocznicę WWC w San Juan przeciwnikiem Carlito będzie nie kto inny jak znany z wystepów z WWE i TNA Booker T.

:arrow: Za tydzień na NXT Percy Watson będzie gospodarzem Talk Show.

:arrow: Jimmy Wang Yang na swoim Twitterze napisał, że podpisał kontrakt z wielką federacją zapaśniczą, w której już kiedyś pracował. Przypominam, że Jimmy walczył już w WWE, TNA i RoH.

:arrow: WWE planuje zrobić przed SummerSlam Fan Axxes jakie to możemy zobaczyć przed Wrestlemanią. Gala ta odbędzie się 15 Sierpnia w Los Angeles w Nokia Plaza, a Fan Axxes będzie także w Los Angeles dzień wcześniej 14 Sierpnia.

Podczas tego wydarzenia będzie można spotkać Edga, Reya Mysterio i Randy Ortona.

wrestlers-7.jpg

:arrow: Powrót Triple H wydaje się bliski ponieważ znajduje się on na okładce WWE Magazine więc bardzo prawdopodobne, że w najbliższych tygodniach zobaczymy go spowrotem. Na dodatek magazyn podpisany jest słowami "Powrót Króla".

:arrow: Przed TNA Victory Road fani mogli zobaczyć walkę Jeffa Jarretta z Desmondem Wolfe wygraną przez tego pierwszego. walka podobno stała na wysokim poziomie.

:arrow: Spoiler co do walki Knockouts na Victory Road:

Kobietą na motorze, która zaatakowała Angeline love była Tara dawniej Victoria z WWE. Już na 100% wraca ona do TNA Wrestling.

:arrow: Oto zdjęcia Jeffa Hardy'ego z jednego z House Show'ów TNA. Widać, że Hardy jest strasznie zaniedbany i bardzo przytył:

1.jpg

:arrow: Siostra WWE Divas Championki Alicii Fox, Christina Crowfor wystapila na gali Florida Championship Wrestling w Divas Bikini Contest. Nie wiadomo czy ma podpisany kotrakt czy to był tylko jednorazowy występ.

:arrow: Na ostatnim NXT można bylo usłyszeć nowy theme Cody'ego Rhodesa. Piosenka nosi tytuł Smoking Mirror, a jej wykonawcą jest Matt White.

:arrow: W tym tygodniu na Raw fani obejrzeli wygrywającego w Dark Match'u Kavala. Jego przeciwnikiem był Alex Riley. Natomiast przed NXT, Alberto Del Rio pokonał lokalnego konkurenta.

ajstyles.jpg

:arrow: AJ Styles został zwycięzcą PWI 500 w 2010 roku. Jest to pierwszy zwycięzca z federacji TNA Wrestling. Więcej dopiero po 3 sierpnia, gdy ukaże się w kioskach.

:arrow: Paul Giamatti planuje wydanie nowego filmu. Nazywać się ma Chasing the Hawk, a pierwszą osobą, która dostała propozycję głównej roli w filmie jest Rated R Superstar, Edge.

:arrow: Znany jest już oficjalny termin Wrestlemanii XVII, a jest nim 3 kwietnia. Dzień wcześniej odbędzie się ceremonia Hall Of Fame 2011, natomiast 4 kwietnia, w nocy odbędzie się Monday Night Raw.

:arrow: Batista przeszedł dwudniowy obóz organizowany przez MMA Strikeforce. Odbywał się on w siłowni Gracie Cesar w Lodi. Dave współpracował między innymi z Jake'm Shields'em oraz Nick'iem Diaz'em. Batista ukierunkowuje się na jiu-jitsu, a celem jego oraz jego promotorów jest mistrzostwo.

:arrow: Jutro Mick Foley, Jay Lethal i Kurt Angle wylatują do Indii, aby promować TNA Wrestling. Wrócą na promowanie TNA iMAPCT! w kraju.

:arrow: Heavy.com promuje walkę Dave Batista vs Bobby Lashley na MMA Strikeforce.

:arrow: Za kulisami TNA iMPACT! był obecny były wrestler ECW, Bill Alfonso. Natomiast Tommy Dreamer wypowiedział się, iż nie działa na kreatywność TNA oraz współpracuje Vincem Russo oraz Brother Ray'em.

:arrow: Sprawa Jeffa Hardy'ego została przełożona na prawdopodobnie 9 września bierzącego roku.

:arrow: Melina przepraszał swoich fanów minionego wieczoru. Nie mogła ona wystąpić na FCW, gdyż miała problemy z sercem, które mogą jeszcze zaistnieć.

• Odpowiedzi 13
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• SweetChinMusic

2

• Ulicznik Xeb

2

• Kacpios

1

Top użytkownicy w tym temacie

O tak AJ wygrał to znaczy, że ten ranking znowu zaczyna być normalniejszy, bo ostatnie lata to Cena, orton i Tryplak. Może Aj w 2010 nie zasłużył akurat, bo widac formy takiej jak w tamtym roku nie ma ale właśnie pól tamtego roku też się liczy więc chyba wiadomo dlaczego wygrał. Ciekawe kto był dalej. Jimmy coś mi się wydaje, że pójdzie do TNA i kto wie może te podpowiedzi Double J to właśnie choć tu byłbym się spierał, bo ydaje mi się, że to Shark Boy, a wiele osób mówi też o JBL. W tym newsie o Billu Alfonso i Dreamerze chodziło, że nie jest w Creative Teamie ale pomaga Vince'owi Russo i Brotherowi Ray'owi przygotować storeline z ECW Original. Co do Jeffa nie mam nic do powiedzenia, bo tego jak się zaniedbuje są efekty w ringu i walczy gorzej niż w WWE czyli osiągnął dno. No, a Yoshi jest odważny. Żeby używać Chopów no to teraz w WWE trzeba mieć odwagę, bo Vince może za takie coś zwolnić xD (niedługo będzie zwalniać za dotykanie rywala w ringu)

• Styl:  Jasny

Nie zdziwiłbym się, gdybym zobaczył na WWE.com: "Yoshi Tatsu released". W sumie nie płakałbym po nim. Jeśli chodzi o Triple H, to jestem ciekaw czym zaskoczy po powrocie. Myślę, że już nie powróci do pasów. Jeff Hardy wygląda nieciekawie, nie poznałem go na pierwszy rzut oka. Myślałem, że to zdjęcie jakiegoś fana :D

Zdaję mi się, że theme Cody'ego był już na Smackdown, a nie na NXT. Wygrane Kavala cieszą, mam nadzieję, że historia z Danielsonem się nie powtórzy.

Film z Edgem może być ciekawy. Nie widziałem go jeszcze w filmie. Melina ma problemy z sercem w wieku 31 lat?? Mam nadzieję, że to nic poważnego. Czekam na jej powrót z niecierpliwością.

Brawo AJ, zasłużył napewno, długi title run i świetne walki. uuu Jeff chyba idzie w ślady brata, który był świetnym high-flyerem, spasł się i teraz jest drewnem. Oby zaczął stosować jakąś diete ;p Theme Rhodesa nawet fajne.

teraz o victory road

ciekawe czy tara będzie występowała w masce cały czas?

Nie rozumiem jak mogą tak szmacić Desmonda, cały czas przegrywa. A Batista to chyba sobie kpi, w pierwszej walce w MMA walczyć z Lashleyem, to przecież nawet śmieszne nie będzie.

Kacpios: co do Micka Foleya(spoiler z Impactów):

Na poniedziałkowym tapingu Impactu Foley podobno powrócił, a wtedy nie został zwolniony tylko miał przerwe

o Brem mnie wyprzedził ;p

Edytowane przez Gość

HARDY OMG ... z tego miejsca proszę o jakąś jego walkę .. Co do reszty newsów .. Czekam na powrót HHH bo jakoś mnie brakuję jego themu . No Yoshi chyba pożegna się z WWE może TNA i tam nareszcie jakiś normalny gimmnick ? Ciekawe filmik z Edgem w sumie jakoś mnie nie interesuję to , ale ciekawe czemu nie ma filmów komediowych z Khalim typu jak zostać wrestlerem ? :D Theme Codyego całkiem , całkiem . W ogóle paczka pozytywna .

Mam nadzieję, że Yoshi nie będzie miał problemów przez te chopy. Wogule nie rozumiem decyzji Vinca o zakazie używania tego ciosu. Z tego wynika (bycmoże zabrzmi to śmiesznie), ale Vince boi się konkurencji.

Bardzo chętnie ujrzałbym Yanga w ROH. W TNA napewno nie byłoby dla niego miejsca, a z kolei w WWE Go raczej nie chcą.

Już nie wiem co myślec o tym Tryplaku. Jedni mówią że przeszedł niedawno operację (to chyba prawda) i że niebędzie w stanie powrócic na SS, a tu znów inne informacje.

No naszczęście PWI 500 w tym roku chyba nie jest sponsorowane przez WWE, a to już jest dobry znak.

Batista vs Lashley? To napewno jest ryzyko, a zarazem wyzwanie dla Animala, a sam przecież mówił że przed występem z Bobbym chciałby powalczyc ze słabszymi aby się wprawic.

Kurcze... szkoda mi Meliny. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego. Trzymajmy za Nią kciuki i niech wraca szybko.

Dzięki za newsy.

Newsy dobre.Biedny Yoshi.Ale może nie będzie tak źle.Dadzą mu tylko ostrzeżenie i po sprawie.Dobrze że Jimmy Wang Yang przejdzie gdziekolwiek z dala od WWE.Może to byś Roh albo TNA.Osobiście wolałbym to drugie ale zobaczymy jak to się potoczy.Powrót Triple H :!: Czas najwyższy.Brakuję mi go w WWE.Ciekawe co mu zasugerują.

Podobno ma walczyć z Sheamusem o pas WWE Champioship na Summerslam.

Jeff wygląda strasznie,Mała dietka by mu się przydała.Gratulacje dla Aj Styles.Fajne że Wrestlemania odbędzie się nieco wcześniej.Jestem Ciekawy jak Batista sobie poradzi w tym MMA.Myślę że to będzie porażka.Nie daj Bóg niech nie kopiuję walk od Pudziana(Pomijając dwa pojedynki mierzy się z Mistrzem UFC :shock: ) .W przeciwnym wypadku będzie rozpaczliwie walczył o powrót do WWE.Na koniec Mam pytanie.Mógł by mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Mick Foley promuję nadal TNA skoro został zwolniony z tego Rosteru :?:

paparoach.png

18659.png

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Mick Foley promuję nadal TNA skoro został zwolniony z tego Rosteru

Tak :P

Foley powróci do TNA i to już na dzisiejszym impccie. Ma on być przywódcą ECW Orginals. Przynajmniej tak gdzies przeczytałem :P

Co do newsów

Oj nie panikujcie tak, przeciez jeszcze nikt się nawet nie wypowiedział na temat tych chopów a Wy już "biedny Yoshi", "Yoshi chyba pożegna się z WWE" itp :P Prawdopodobnie Yoshi po prostu był niedoinformowany i tyle.

Watson będzie jeszcze raz miał swój show czy chodziło Ci o to co było ostatnio?

Wang Yanga bardzo chętnie bym zobaczył w TNA. Ciekawe jaki mu wymyślą gimmnick. Jakby wrócił do WWE z jakimś pushem to tez bym się nie obraził bo w WWE jest za mało ludzi moim zdaniem.

To ja niewiem w końcu jak z tym HHH, wszędzie inne info, raz że na sammerslam, raz że jeszcze z 2 miesiące, potem że w ogóle dopiero idzie na drugą operacje. Oby po prostu jak najszybciej wrócił bo brakuje go na Raw.

Jeff zamienia się z Matta... Jego walki już są dużo słabsze niż były i oby nie było jeszcze gorzej bo to by była tragedia...

Oj coś mi się niestety wydaje że z Meliną nie jest najlepiej i może nie wrócił wcale albo tylko na chwile.

o Vince może za takie coś zwolnić xD (niedługo będzie zwalniać za dotykanie rywala w ringu)

k***a! to po co oglądasz, jak ci całe życie nic nie pasuje? bo Vince to, bo Vince tamto, tak Vince jest najgorszy, Vince to diabeł, uciekajcie bo Vince nas zje :!::t_down:

No Yoshi chyba pożegna się z WWE może TNA i tam nareszcie jakiś normalny gimmnick ?

No tak, przecież każdy kto przejdzie do TNA będzie miał lepiej, no fakt, najlepszym przypadkiem jest Deasmond Wolfe.

Mam nadzieję, że Yoshi nie będzie miał problemów przez te chopy. Wogule nie rozumiem decyzji Vinca o zakazie używania tego ciosu. Z tego wynika (bycmoże zabrzmi to śmiesznie), ale Vince boi się konkurencji.

Tu już nie chodzi o to że on boi się konkurencji, ale po prostu uważa że naczure go "zdradził" i nie chce mieć z nim nic wspólnego

Dobrze że Jimmy Wang Yang przejdzie gdziekolwiek z dala od WWE.Może to byś Roh albo TNA.Osobiście wolałbym to drugie ale zobaczymy jak to się potoczy.

Kolejny chory przypadek. Tienej dba o High-flerów jak mało kto, daje im tak wiele czasu że to szok.

Mógł by mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Mick Foley promuję nadal TNA skoro został zwolniony z tego Rosteru

wróci na przyszłym Impektcie, albo na kolejnym, już nie pamiętam

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sweet zaczynasz przesadzac z tym bronieniem Vinca. Przecież chyba sam wiesz, że jego decyzje dla wrestlingu nie są dobre tylko dla jego kieszeni i to oto mu chodzi. Choć przyznam ci rację WWE i TNA obecnie nic się nie rózni i osobiście oglądam wszystkie PPV tych federacji, a tygodniówki tam gdzie się cos ciekawego dzieje i obecnie zaczyna się ECW Original i to TNA będe oglądać, bo w WWE po chwilowym bumie wszystko wraca do normy czyli nudy i tylko nudy ale podejrzewam, że i TNA spieprzy ECW Originals czyli będzie nudno w obu fedkach czyli TNA i WWE sa równe potrafią zacząć jakiś fajny story ale zawsze zwalą. A co do tego dlaczego oglądam WWE to z przyzwyczajenia, bo to była moja trzecia federacja (po TNA i krótkiej przygodzie z WXW) i trudno nie oglądać.

Sweet zaczynasz przesadzac z tym bronieniem Vinca. Przecież chyba sam wiesz, że jego decyzje dla wrestlingu nie są dobre tylko dla jego kieszeni i to oto mu chodzi.

Tylko że zablkowanie"chopsa" nie dawało mu więcej pieniędzy, tylko po prostu nie chciał mieć nic wspólnego z Flairem. Ja tam nie widzę różnicy od czasu zablokowania tego ciosu. I wcale go nie bronie tylko robi się już nudne te gadanie jakie to WWE nie jest denne, a TNA super, i że wszystkie gwiazdy wyrzucone z wwe byłyby odrazu TNA Championami. Zauważyłem że każdy nowy gada na WWE, mówi że to denne itp. a z każdego rana włącza komputer i pierwsze co robi to ściąga tygodniówke/ppv tej federacji. Zrobiła się moda, że każdy myśli że gdy powie jakie to WWE nie jest głupie, odrazu wszyscy go polubią, takie jest moje zdanie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Wiesz SCM ja nie mówię , że Yoshi od razu w TNA będzie super , hiper dostanie pas bo TNA jest sweet i nice .. Ale sądzę, że TNA zmieniłoby mu ten gimmnick który kompletnie mnie się nie podoba a chciałbym go zobaczyć jak sobie poradzi w innej roli ./

Vince ma swoje humory, właśnie takim postępowaniem wzmacnia konkurencje,jak zwolni Yoshiego to będzie szczyt jego głupoty.Powrót HHH może znowu zaczną od feudu z rudym pewnie będzie się plątał po Main Eventach jak John Cena ale problem w tym,że on ma już swoje lata,coś mi się wydaje,że Batista po walce Z Lashleyem Powróci Do WWE przed Wrestlemanią,Melina wracaj do zdrowia bo nudno bez ciebie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sweet Chin Music zgadzam sie z tobą w 100% . Każdy ma coś do WWE , każdemu się coś nie podoba . Owszem może i Vince miał wpadki i to duże , ale to nie powód , zeby od razu nienawidzić WWE . Kazdy mówi , ze jak jakiegoś wrestlera zwolnił Vince to popełnił błąd bo owy wrestler w Tna byłby gwiazdą . A co do newsów . Nie moge się już doczekać powrotu Triple . Batista nie powinien od razu rzucać się na Lashleya bo moze mu sie coś stać . Jeff.... szkoda mi tego wrestlera . Powinien naprawdę zrzucić kilka kilogramów bo będzie walczył gorzej niż w WWE. Obawiam się niestety , ze problemy Meliny są poważne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...