Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

The Miz - The Best ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Mike Mizanin , The Miz , Mr. Awesome , Awesome One .

The Miz .. Wielokrotny mistrz TT , USA Championship czy to wszystko ? Więc Miz dobry zawodnik świetnie radzi sobie przy mikrofonie w walkach też nie wypada najgorzej , czy to on będzie następca Jericho ? Wiemy , że Miz jest również już 2 raz Pro w tygodniówce NxT więc jest doceniany w WWE trzy,ma długo już swój pas WWE . Na najbliższym PPV wystąpi w MiTB nie jest pomijany przez federacje ? Więc nasuwam wam parę pytań ..

Czy Miz zasługuję na bardziej wartościowe pasy ?

Czy może zostać następca Jericho ?

Czy powinien zmienić gimmnick ? Face turn ?

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

2

• Boogeyman1996

1

• Droopi

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jak narazie zdecydowanie nie. Pasuje do niego pas który ma chociaż ma go juz z lekky przydługawo ale cały czas dobrze się z nim prezntuje. Swoja drogą niewiem czemu piszesz że jest pomijany w WWE skoro ma pas od 8 miesięcy z 2 tygodniową przerwą :P Do ważniejszych pasów moim zdaniem Miz nie pasuje ale może wydaje mi sie tak własnie dlatego ze ma tak długo US że ogólnie jak myśle Miz to widze go z tym własnie pasem. Zreszta jak narazie przy pasie WWE jest i tak za duzy tłok i to dużo większych gwiiazd niz Miz. W przyszłości Miz pewnie awansuje do ME i będzie posiadaczem głównych pasów ale moim zdaniem nie powinno się to stać za szybko.

A Jericho się gdzieś wybiera? :P Nie da się ukryć że są bardzo podobnymi postaciami. Obaj wychodzą na ring kiedy mają ochote, opowiadaja jacy sa super fajni i najlepsi z najlepszych, walki toczą w podobny sposób, czekają na okazje, są generalnie strachliwi ale... Jericho jest mega lepszy w ringu. Miz nie pokazuje w walkach nic ciekawego. No i jest jeszcze jeden aspekt. Alex Riley. Zawodnik NXT który prawdopodobnie zostanie w WWE czy wygra czy nie. Miz jest jego mentorem, pewnie potem będą przez jakis czas razem istniec jeśli sie nie pokłucą no ale gorzej jak juz się rozdzielą. Alex nie dość że jest fizycznie z twarzy bardzo podobny do Miza, już pokazał że jest tak samo świetny przy micu a to dopiero pare tygodni i to w NXT a na dodatek jest o niebo lepszy w ringu. Więc ja się bym bardziej zastanowił nie czy Miz zastąpi Jericho ale czy to Miza nie będą chcieli zastąpić skoro znaleźli sobie jego lepszą wersje.

Nie, jego gimmnick jest bardzo dobry, nie wyobrażam sobie Miza jako face'a. To by było conajmniej tak dziwne jak facetur Mr. Andersona chociaż do tego musze przyznać że zaczynam sie przyzwyczajac więc pewnie i do Miza bym się przyzwyczaił ale gdyby Miz został Facem straciłby swoją główną role, nie móglby wychodzić i się przechwalać czyli straciłby bardzo duzo mozliwości przy Micu a bez tego móglby długo nie pociągnąć. Tak więc moim zdaniem Miz jest urodzonym Heelem jak Jericho czy Edge ktory w roli face się zbytnio nie sprawdzil i nie powinien przechodzić żadnego faceturnu.

Czy Miz zasługuje na bardziej wartościowe pasy?

Muszę się przyznac że lubię tego zawodnika i podoba mi się jego praca. Myślę jednak, że szczytem jego możliwości jest pas IC (osobiście traktuję ten pas jako nieco lepszy niż US). Miz umie świetnie "trzymac pas" i widac że WWE to dostrzega bo przecież przez kilka miesięcy miał pas US, potem jeszcze UTTC i teraz znowuż US. Jego umiejętności w ringu chyba raczej nie pozwolą Mu na zdobycie pasa WWE lub wagi ciężkiej, ale to nic...

Czy może zostac następcą Jericho?

Moim skromnym zdaniem właśnie Miz i Jericho są najlepszymi heelami w WWE przy micu. Jak Brem słusznie napisał Jericho jest dużo lepszy jeśli chodzi o umiejętności ringowe. Miz napewno będzie miał coś co w przyszłości może nam przypominac Chrisa, ale to nigdy nie będzie to samo. Jak znowu Brem zauważył to Riley może zatąpic Miza i zresztą w zupełności się z tym zgadzam. Umiejętności ma On niezłe, a poza tym myślę że WWE ma co do niego większe plany. Riley jest przez dużą liczbę osób typowany do wygrania druniego sezonu NXT. I nie ma się co dziwic bo przecież jest obecnie mistrzem FCW. Podsumowując - Miz może trząśc portkami bo możliwe że Riley będzie lepszym kandydatem na gwiazdę WWE.

Czy powinien zmienic gimmick? Face turn?

Nie!!! Jego gimmick jest AWESOME! Miz poprostu niesamowicie dobrze sprawdza się w swym wizerunku i świetnie to wykorzystuje przy micu. WWE straciłoby coś bardzo dobrego gdyby kombinowali coś przy jego gimmicku. Tak jest dobrze i niech już nic nie ruszają. Face turn również nie wchodzi w grę. Nie wyobrażam sobie Miza latającego wokół hali, głaskającego dzieciaki i rozdawającego im swoje koszulki. Face turn jest wykluczony, już wolałbym aby Go zwolnili.

A Jericho się gdzieś wybiera?

WWE nie jest z niego zadowolone za nowy program, który prowadzi w TV, a sam wypowiadał się, że w najbliższym czasie chce sobie zrobić przerwę od wrestlingu i nie wie czy jeszcze wróci.

Alex nie dość że jest fizycznie z twarzy bardzo podobny do Miza, już pokazał że jest tak samo świetny przy micu

Może zgodzę się, że jest trochę lepszy w ringu choć i tak bardzo dużo lepszy nie jest, bo Miz beznadziejny jakiś nie jest tylko taki średniawy. A przy micu weź mnie nie rozśmieszaj, bo to, że Riley jest najlepszy w tym aspekcie z NXT to i tak mizowi w micu do pięt nie dorasta.

Jego umiejętności w ringu chyba raczej nie pozwolą Mu na zdobycie pasa WWE lub wagi ciężkiej, ale to nic...

Ostatnich pięciu WWE Champów Triple H, Randy Orton, John Cena, Sheamus, Batista. Kto z tych panów jest lepszy od Miza w ringu?? Triple H w tym wieku juz nic nie pokazuje. Randy może i by coś z siebie wykrzesał ale on w wieku 30 lat nie daje z siebie nawet 30% tego co potrafi to trudno żeby ktoś widział jego umiejętności w ringu jak on wirtuozem nie jest. Cena jest drewnem choć przyznać trzeba, że stara się na pewno bardziej niż orton. Batista Yhy już on ledwo od Khaliego jest lepszy. No i Sheamus, który może dorównuje w ringu Mizowi. Więc to raczej znaczenia nie ma, że ma średnie umiejętności w ringu. Ważne żeby odrabiał swoją dobrą grą aktorską i świetnym miciem. Mógłby dostać coś lepszego, bo pas US, który jest bardziej szmaconych niż ECW Champ za swoich czasów czy pasy TT, które oprócz przez dzień Edge trochę Jericho z Big Showem nikt wazny w WWE nie trzymał więc trudno żeby ten pas dawał zawodnikowi jakiś prestiż specjalny. Więc powinien dostać WWE Champa, bo jest od roku najbarwniejszą postacią na RAW i żadnej nagordy za te starania.

A co do Face Turnu to czemu nie?? To samo wszyscy narzekali, że Face Turn Andersona, a według mnie nie jest tak źle, a jesli dzięki temu Miza przesuną do Mein Eventu to czemu nie??

NIE MAM OPCJI CYTUJ !!!!!

Z 1 mówca kompletnie się nie zgodzę w wielu kwestiach .. Nie ukrywam The Miz jest moim ulubionym wrestlerem i uwielbiam go za to , że na każdym kroku cwaniaczkuje i podkreśla , że jest Awesome :D . Tak samo lubiłem Ortona ale jako face już mniej .. Ale wróćmy do Mike . Miz moim zdaniem powinien dostać Title Shota , za całokształt ostatnich lat owszem dostał pasy TT , ale to za czasów jeszcze Morrisona potem znów z Showem .. I pas USA ale są to pasy mało "wartościowe" . Zdecydowanie bym mu dał feud na WWE CHAMP bo nie na pas WHC . Jakoś nie pasuję mnie do tego pasa :t_down: a jako WWE CHAMP był świetny w sumie szkoda , że Cena nie miał tego pasa kiedy feudował z Mikiem . Zgodzę się z Bugim , Mike jest najbarwniejszą postacią na RAW i nie jestem pewien czy też nie w całym WWE . W sumie brakuję mnie teraz Maryse przy nim jeszcze lepiej by to wyglądało poza tym jego mic jest genialny ! Jeśli Chris będzie chciał odpocząć to będzie kto miał za niego gadać .. A co do przejścia na face hm, jeśli miałby dostać jako face tytuł to TAK ! Ale oczywiście dalej by gadał AWESOME ! Tego sobie nie wyobrażam żeby w Mizie zabrakło i Zapraszam do dyskusji !

Oczywiście że tak, ale z US Championem jest mu do twarzy. Jakoś sie juz przyzwyczaiłem że on trzyma ten pas. Ale uważam że trochę za długo, powinni dać szanse innym zawodnikom do powalczenia o pas US. Czy do The Miz'a pasowałby WWE Champion? Raczej nie, ponieważ za krótko walczy i jest w WWE i nie chce tutaj nic nawiązywać, zmieniać teamtu, ale (nie zrobił tyle dla WWE jak John Cena w przeszłości i robi to nadal). Może powinni mu dać szanse na pas IC Championa a potem pomyśleć o WHC.

Myślę, że juz powoli jest :D Każdy jest inny, ale widać że WWE widzi w nim utalentowanego, z pasją dla wrestlingu zawodnika. Jest sympatycznym człowiekiem, ma podejście do dzieci. Ale The Miz nie jest tak długo w WWE jak Jerico, także jak narazie nie można powiedzieć, że jest tak doświadczony jak Jerico, ale myślę że swoją karierą wrestlerską szybko nadrabia Chrisa.

Nieeeeeee!!!!!! The Miz'owi pasuje ten gimmick. Można o tym pomysleć za jakieś półtora roku do przodu. Wtedy to już może ten gimmick być przestarzały i nad czymś można byłby pomyśleć. The Miz jako face..... Wątpie, ale coż, Vince wiele zrobi dla pieniedzy a jak widac ze The Miz ma podejscie do dzieci, to za niedługo moga pojawić sie pierdolki, ciuchy z The Mizem. Choć chyba już teraz są na WWE Shop :D Jestem przeciw Face turnowi dla The Miza.

Ciężko powiedzieć... Może tak, moze nie ale chwilowo powinien trzymać się US albo TT. Jak narazie nie widzę za barku Awesome One pasa WWE Championship czy tam WHC. Nie wiem ale tak Miz czy Bourne byliby odskocznią od tych mięsniaków którym bez przerwy wypada rola mistrza. Dlatego też, narazie powinien zostać US Champion'em bo dobrze się spisuje.

A Jericho na emeryturę idzie czy co? Następca Jericho...przy micu zdecydowanie tak, jest naprawdę charyzmatycznym wrestlerem ale może to tylko moje odczucia ale ring Skill Miza jest gorszy niż u Jericho. To jego SCF no w sumie wygląda fajnie ale powinni mu dać jakiegoś Submissiona pożądnego. Jak narazie raczej nie wierzę że The Miz ma warunki na zostanie następcą Y2J'a Chrisa Jericho.

Zdecydowanie nie, jego gimmick jest dobry na razie, a Face Turn to już nie ma mowy, jedynie Jericho wywołuje większe buuuu u publiczności niż on. Moim zdaniem gdyby przerzucił się na Face to jego charyzmę, mowę ciężko by było wykrztusić. A teraz jest Heelem i pokazuje że jest dobry w mówieniu. Jest to niewiarygodnie dobry przy micu wrestler który za nic w świecie nie powinien zmieniać gimmicku ani przechodzić Face Turnu. Takie jest moje zdanie.

1. Szczerze mówiąc to nie wiem czy zasługuję na pas WWE albo WHC, myślę że jako posiadacz pasa US, ewentualnie TT mógłby jeszcze prowadzić bardzo ciekawe feudy z np. Evanem czy ze swoim kolegą z Dirt Shit. Z drugiej strony Miz z takimi wspaniałymi Mic Skillami mógłby się sprawdzić jako główny mistrz w federacji Vinca, może w ciągu najbliższego roku powinien zacząć się kręcić ME.

2. Nie myśle, że jednak Jericho i Miz prezentują się w ringu zupełnie inaczej, obaj są zawodnikami z dużą charyzmą jednak kazdy z nich jest inny i raczej Miz nie powinien być drugim Jericho.

3. Nie nie i jeszcze raz nie jest świetny jako heel i zrobienie z niego face byłoby złym posunięciem. Patrząc jednak na Ortona najlepszego heela ostatnich lat, który została face'm to widzimy, że wszystko jest możliwe.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Według mnie pasuje do pasa U.S, i myślę, że przy nim jeszcze troche zostanie, choć trzyma go długo to i tak mi się nie znudził i idealnie do niego pasuje.

Następcą Jericho na pewno będzie, bo już ma gadkę niezłą, choć do Rocka i Andersona troche mu brakuje, ale lubie posłuchać jego speeche.

Nie powinien zmieniać gimmicku bo ten jest po prostu zaje*****, wygląd takiego cwaniaczka i w ogóle. The Miz is The Best!