Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Victory Road 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Victory Road 2010. A oto walki:

1.

TNA X Division Championship

Ultimate X and Submission match

Douglas Williams vs Brian Kendrick

2.

3-Way match

Brother Ray vs Brother Devon vs Jesse Neal

3.

TNA Women's Knockout Championship

Title vs. Career match

Angelina Love vs Madison Rayne

4.

Tag team match

A.J. Styles & Kazarian vsRob Terry & Samoa Joe

5.

Steel Cage match

Hernandez vs Matt Morgan

6.

Singles match

Jay Lethal vs Ric Flair

7.

TNA World Tag Team Championship

Tag team match

The Motor City Machine Guns vs Beer Money, Inc.

8.

Singles match

Kurt Angle vs D'Angelo Dinero

9.

TNA World Heavyweight Championship

4-Way match

Rob Van Dam © vs Jeff Hardy vs Mr. Anderson vs Abyss

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Boogeyman1996

1

• Droopi

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Mój głos poleciał na walkę o pasy TT. To co się tam działo jest nie do opisania, no i jeszcze to zakończenie kiedy odliczono w tym samym momencie, i walka od nowa :) Brawa dla MCMG, kawał dobrej roboty. Ta walka przewyższyła ME w każdym calu :)

Jestem tego samego zdania co kolega wyżej! MCMG z Beer Money zrobili kawał dobrej walki. Bardzo chciałem by zrobili widowisko właśnie na takim poziomie! Nie mogę się już doczekać ich potyczek w obronie pasów 8)

Edytowane przez Gość

Pierwsza walka zdecydowanie za słaba jak na X-Division. Nie przepadam ani za jednym ani za drugim i ta walka poprostu była słaba. Potem niezły Three Way match. Tu spodziewąłem się słabej walki, a wyszło dosyć dobrze. I jak narazie ta walka prowadzi. Dalej Knockouts, które mnie zawiodły i to strasznie. Następna walka i słaba niespodzianka z tym Tagiem choć niespodziewanie zrobili ładną dosyć szybką walkę z tym drewnem Terrym. I to narazie faworyt. Dalej Steel Cage Match, które mnie zawiódł, bo był toczony w wolnym tempie i tylko końcowy akcent mógł się podobać. Dalej walka w której pokładałem duże nadzieje i się nie zawiodłem. Ric pokazał, że dalej może stworzyć walke na dobrym poziomie, a Jay świetnie się na tym wypromował i teraz tu jest faworyt. Dalej jednak zdecydowanie walka, która zjadła wszystkie inne. Motor City dokonało czegoś niesamowitego jakby spojrzeć w przeszłość to osobiście gdy przyszedl Hogan nie spodziewałem sie, ze kiedykolwiek dostaną te pasy, a tut aka niespodzianka i to jeszcze w jakim stylu. Ukradli show i pasy TT. Dalej następna wlaka gdzie był moje wielkie nadzieje czyli Kurt vs Pope i tu też się nie zawiodłem. ładna szybka walka. Ładne akcje techniczne szkoda tylko, że wynik był tak do przewidzenia. Dalej Mein event gdzie bylo zaskoczenie, bo Rob obronił pas ale poziom walki bez komentarza. Głos zdecydowanie oddaje na Motor City Machine Guns vs Beer Money.

Ja również nie mam najmniejszych wątpiwości że najlepszą walką wieczoru była MCMG vs Beer Money. POkazli dokładnie to na co liczyłem. To się nazywa walka Tag Team. Gunsi zdecydowanie zasłużyli na te pasy i oby jak najwięcej walk na tak wysokim poziomie robili w czasie swojego mistrzowania. Licze na feud z Generation Me albo z Ink Inc. Beer Money też zdecydowanie na pasy zasługują ale że już je mieli nie raz czas żeby młodzi się wykazali.

MCMG vs Beer Money to zdecydowanie najlepsza walka tego PPV. Było widowisko, był kawał wrestlingu, było to na co czekałem. Nic dodac, nic ując. TNA powinno pomyślec o ich przyszłości w ME bo naprawdę sprawują się doskonale. AJ & Kaz vs Terry & Joe też stworzyli coś fajnego tak jak zresztą Angle i Pope. Moim zdaniem walka Flaira była najsłabsza (nie licząc knockout), to już nie te lata.

Nie będę tutaj oryginalny.Głos oczywiście na Motor City Machine Guns vs Beer Money.Ciągła dynamiczna akcja chwyty tag teamowe po prostu cudo.MCMG zasłużenie wygrałi Pasy Tag Team Champioship.Kto mi teraz powie że gdzieś w świecie Wrestlingu jest lepsza drużyna :?: Nie ma takiej Opcji :D .

paparoach.png

18659.png

No tutaj ciężko nie będzie, bo wiadomo, że MCMG stworzyli tutaj najlepsze widowisko. Walka ogólnie przebiegała dobrze, na początku takie zwarcia ale potem już się zaczęła zabawa. Akcje Tag Team'owe wychodziły im wyśmienicie, więc było czym oko cieszyć. Do tego podoba mi się rezultat walki, wreszcie MCMG są TT championami. A więc głos na walkę MCMG vs Beer Money Inc.

ahfo.png

luba_049.png

Zastanawiałem się nad trzema ostatnimi walkami tego PPV. Po namyśle postawiłem ostatecznie na pojedynek o pasy TT między MCMG,a Beer Money. Świetna walka, prowadzona w szybkim tempie. Kilka niezłych akcji TT, głównie w wykonaniu Gunsów. No i oczywiście zdobycie po raz pierwszy pasów TT przez MCMG skłoniło mnie na postawienie właśnie na tą walkę.

DEAD MAN WALKING
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...