Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV TNA Victory Road 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV TNA Victory Road 2010. A oto kandydaci:

Hernandez - wygrał swoją walkę w dość nietypowy sposób i pokazał, że jest lepszy od swojego byłego TT partnera

The Motor City Machine Guns - udowodnili, że są ze sobą zgrani i zdobyli pasy Tag Team oraz przy okazji pokazali wiele świetnych TT akcji

Kurt Angle - niszczy rywali z listy i niedługo będzie number one

Rob Van Dam - pokonał trzech świetnych wrestlerów i obronił tytuł

Ktoś Inny - według waszego uznania (tą opcje musisz uzasadnić, bo inaczej nie będzie brana pod uwagę)

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• elo3856

1

• Brem

1

• Evan AirBourne

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zdecydowanie Motor City Machine Guns! Zdobyli pasy w zdecydowanie najlepszej walce gali i nawet Pope i Kurt nie zrobili takiej walki. Poprostu zrobili coś co było do przewidzenia czyli wygrali w dobrym stylu i zdobyli pasy TT co jest ich wielkim sukcesem i mam nadzieje trochę te pasy potrzymają. Oprócz tego dobra walka Kurta i Dinero zasługuje na uznanie. Hernandez z Morganem jak dla mnie trochę słabo i więcej się po nich spodziewąłem ale za to zakończenie powinni dostac nagrodę. Świetny pomysł z rozwaleniem klatki głową. Mein Event tak jak się możnaabyło spodziewać strasznioe zassał. A najbardziej w oczy rzucała sie słaba forma Jeffa, który już zaczyna denerwować, bo jest coraz to grubszy. Walka Three Way nadspowdziewanie dobra. Znaczy sie nie była najgorsza jak można było się spodziewać, a zrobiłóa nawet niezłe wrażenie. Jay z Riciem także bardzo ładna walka i ogólnie niezłe PPV.

MCMG, jest w ogóle jakaś inna opcja? :D Zrobili walkę jakiej nie powstydziłaby się nie jedna niezależna federacja. Co więcej panowie utrzymują taki poziom cały czas. Nie miałbym nic przeciwko ich feudowi z Beer Money, dzięki któremu moglibyśmy liczyć na więcej takich potyczek. Jeszcze raz wielkie :applause:

Zdecydowanie Ric Flair. Pokazał, że mimo lat może skręcić przyzwoitą walkę. Widać było, że kocha to co robi i nie może się obyć bez wrestlingu/

Bezapelacyjnie najlepszymi zawodnikami Victory Road są Motor City Machine Guns. Skleili najlepszą walkę na PPV, zdobywając pasy w wielkim stylu. Według mnie najlepszy tag na świecie, ukoronowany pasami. Osobiście chciałbym zobaczyć feud MCMG vs Ink Inc, ale to taka moja fantazja, chociaż wszystko się może zdarzyć :)

Niedawno zacząłem oglądać TNA, (od poskładania teamu Enigmatic Assholes) i o ile walka tag teamowa na slammversary(czy jakoś tak) Jeff & Anderson vs Beer Money była ok, o tyle The Motor City Machine Guns vs Beer Money wręcz zachwyciła mnie, może i nie jestem znawcą i w historii były lepsze walki, ale tę zaliczę na pewno do jednej z najlepszych które widziałem, widać że są bardzo zgrani i obserwują co się do okoła dzieje. Dla tego też mój głos idzie na TMCMG

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

Nie no kurde, nie da sie być oryginalnym przy takiej dominacji: głos idzie na MCMG. Motorzyści osiągnęli swój cel w pięknej walce, akcje tagteamowe miód! No i oczywiście fajny koniec walki ten podwójny pin. Zastanawiam się tylko czy długo będą te pasy trzymać. No a gdyby nie oni to chyba Hernandez, choćby za fajny skok, czy te wyjście. Nie moge sie doczekać Impacta, podobno najlepszy od lat

Edytowane przez Gość

Bez najmniejszych wątpliwosci MCMG. Walka po porostu genialna. Mi podobnie jak Urbanonowi marzy się feud z Ink Inc., ewentulanie z Generation Me. Panowie razem z Beer Money pokazali po prostu niesamowiy poziom. Po walce w klatce spodziewałem się zdecydowanie więcej, była za wolna i jedynym fajnym momentem było zakończenie. Z tym całym storylinem Anglesa jest jeden bardzo duży problem. Pomysł z pozoru mega fajny ale w sumie wszystkie te walki będą miały pewnego zwycięzce przez co zero w nich emocji tak jak i w tej wczorajszej. A ME taki se więc RVD na to miano nie zasługuje, zresztą zdenerwowało mnie że obronił pas.

MCMG zawojowali niedzielną noc. No co można napisac... Szybkośc, młodośc, talent - można jeszcze długo wymieniac. Niech się cieszą pushem, niech pokazują dalej na co ich stac i niech nie zwalniają tempa. Jak już przedtem gdzieś pisałem widziałbym ich w przyszłości w ME. Napewno się ze mną zgodzicie, że na niego zasługują.

Oczywiście że MCMG.Kiedy widzę Ich akcje od razu poprawia mi się humor.Skoki fikołki DDT z odbicia od pleców Roberta Roode.Po prostu bajka :lol .Mam tylko nadzieję że bookerzy docenią ich trud pracy i nie rozwiążą tego Tag Teamu.Technika Zwinność Młodość Zgranie i Skromność są to czynniki które powodują że ta drużyna jest The Best ;) .

paparoach.png

18659.png

Tutaj mógłbym wybrać MCMG bez wahania, lecz tego nie zrobię, bo mam innego kandydata, a jest nim Hernandez. Zadziwił mnie tym skokiem z klatki który mu nie wyszedł. Jego upadek wyglądał trochę strasznie, bo mogło mu się coś stać ale jakoś przeżył. Podobała mi się również końcówka walki jak Hernandez rozwalił głową drzwi od klatki, to było naprawdę efektowne. :D Do tego krew na łepku, więc głos na Hernandeza.

ahfo.png

luba_049.png

Głos leci na Motor City Machine Guns. W końcu, podkreślam w końcu zdobyli pasy TT. Uważam ich i na pewno nie tylko ja za jeden z najlepszych Tag Teamów obecnie na świecie. Jak już mowiłem zdobyli tak upragnione pasy TT po naprawdę niezłej walce z Beer Money. W 100% zasługują na miano najlepszego wrestlera/tag teamu Victory Road 2010.

DEAD MAN WALKING

Podsumowanie:

1. The Motor City Machine Guns

2. Rob Van Dam

3. Hernandez

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...