Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 11/07/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Ultimate X & Submission

Doug Williams © pokonał Briana Kendricka via Submission

Match 2

Three Way

Brother Ray pokonał Jessy'ego Neal'a & Brother Devon'a

Match 3

TNA Knockouts Championship vs Career

Angelina Love pokonała Madison Rayne © via DQ

Nowa TNA Knockouts Champion - Angelina Love!

Match 4

Tag Team

AJ Styles & Kazarian pokonali Samoa Joe & Roba Terry'ego

Match 5

Steel Cage

Hernandez pokonał Matta Morgana

Match 6

Jay Lethal pokonał Ric'a Flair'a

Match 7

TNA Tag Team Championship

Motor City Machine Guns pokonali Beer Money Inc.

Nowi TNA Tag Team Champions : Motor City Machine Guns!!

Match 8

Kurt Angle pokonał D'Angelo Dinero

Match 9

TNA Heavyweight Championship

RVD © pokonał Abyssa, Mr. Andersona & Jeffa Hardy'ego

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

1

• BigDickJohnson

1

• Brem

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Ultimate X & Submission Doug Williams © pokonał Briana Kendricka via Submission:

Nie wiem co mnie bardziej wkurza: zepsucie meczu otwierającego gale, czy kontynuacja title run'u przez Williamsa?! :evil: bookerzy powinni zostać pozbawieni pensji, za ten miesiąc, po tym co zrobili. Ultimate X prawie bez upadków z lin? Nie rozumiem tego, nie rozumiem...

Three Way Brother Ray pokonał Jessy'ego Neal'a & Brother Devon'a:

Ta walka również usypiała( kolejny raz brawa dla bookerów za pomysł z zamknięciem w szatni =)) ). Największy fail to zdobycie większego zainteresowania publiczności przez przybyłe gwiazdy(kciuk w dół za kolejne tego typu pojawienie się). Teraz pewnie 3D się rozpadnie, ale nie chce się denerwować przed faktem.

TNA Knockouts Championship vs Career Angelina Love pokonała Madison Rayne © via DQ:

Walka pań trzymała średnią uzyskiwaną przez Divy tej federacji. Interwencja mocno przekombinowana. Czemu nie można było zrobić po prostu przyzwoitej walki???

Tag Team AJ Styles & Kazarian pokonali Samoa Joe & Roba Terry'ego:

Pierwsza dobra walka wieczoru. Podobało mi się zestawienie Roba z Joe, może kiedyś powrócą do tego pomysłu. Generalnie bardzo pozytywny przebieg, interwencja Desmonda dość dobrze zrobiona i akcje na Terry'm doprowadzające do odliczenia również dobre. Oby było takich tag teamów więcej.

Steel Cage Hernandez pokonał Matta Morgana:

W tym miejscu muszę powiedzieć, że było wszystko czego oczekiwałem, brutalność, gruby skok Hernandeza, niekonwencjonalne zakończenie walki. TYLKO czemu tak krótko??? Mogli przecież dostać jakieś 10 min więcej i wyszłoby coś ciekawszego. Ale i tak starcie w porządku.

Match 6 Jay Lethal pokonał Ric'a Flair'a:

Z tą walką nie było tak źle jak myślałem, że będzie. I tak jestem zdania, że takie rzeczy to na Impactach powinno się robić, ale Jay stanął na wysokości zadania, a i Ric coś ta wykrzesał. Plus rozbawili mnie gdy Lethal trzymał się spodenek Flair'a :D:D:D

TNA Tag Team Championship Motor City Machine Guns pokonali Beer Money Inc.:

Bez wątpienia najlepsza potyczka tego PPV. Panowie pokazali czemu należy określać Ich mianem elity tag team'ów. Na taką walkę czekałem i ciesze się, że ją otrzymałem 8) . Teraz MCMG będą mogli w pełni rozwinąć swój potencjał.

Match 8 Kurt Angle pokonał D'Angelo Dinero:

Nic nowego, ot kolejna fajna walka z udziałem Kurta. Fajerwerków nie było, ale z drugiej strony wszystko trzymało przyzwoity poziom, a momentami wznosiło się wyżej. :t_up:

TNA Heavyweight Championship RVD © pokonał Abyssa, Mr. Andersona & Jeffa Hardy'ego:

Pierwszy od 3 miesięcy dobry ME. Liczyłem co prawda na coś więcej, ale też nie wypada narzekać na coś takiego. Gdyby ME nigdy nie były słabsze niż ten, TNA byłoby o wiele lepszym miejsce dla fanów :D . Zawiodłem się na dwóch rzeczach. po pierwsze wynik( jak długo jeszcze RVD będzie mistrzem???) a po drugie nie pojawili się ONI. Rozumiem, że chcą zbudować lepszą atmosferę, przed ICH przybyciem, ale jeśli będą to zbyt długo przeciągać, zaistnieje realna szansa, że nie wyjdzie t najlepiej.

X Division

Yhhh... W sumie po raz drugi sie ciesze że nie trafiłem tej walki w typerze bo Kendricka jako mistrza sobie nawet nie chce wyobrazać. Nie mówie że Williams jest dobrym mistrzem bo nie jest ale napewno lepszym niż by był Kendrick. A co do samej walki to tragedia... W ogóle jak mogą robić walke o mistrzostwo x division bez jedne akcji z lin... Jedno wspiącie po pas z żałosnym upadkiem to troche za mało. W ogóle kto wymyślił że to ma być na sabmission...

Triple Dance

Walka słaba, najsłabsze mozliwe zakończenie a co najgorsze to już raczej pewny rozpad 3D. No i Ci ECW... To wejście na trybuny było fajne miesiąc temu, no jeszcze dwa tygodnie temu ale jak będa tak robić jeszcze jakis czas to tak jak napisałZaqu7 ich pojawianie się oficjalne będzie słabe. Zamiast reakcji zachwytu będzie "no wreszcze...", jesli mają zamiar to ciągnąc do następnej ppv to słabo to widze.

Knockauts

Panie spałniły moje oczekiwania czyli wyglądały zaje... Zwłaszcza podobał mi się strój Madison który z daleko wyglądał jakby go nie bylo. Walka nic ciekawego, wynik oczywisty a rozwiązanie głupie. Juz lepiej by było gdyby po interwencji laski z motory przy wejściu pokazału się Velvet i Erich. Bo Velvet to napewno nie była (za małe cycki) a co do Lasey też nie jestem przekonany ale juz bardziej :P

Styles & Kazarian vs Joe & Rob

Po poierwsze gratulacje za dorób przeciwników, super pomysł. A juz mialem marudzić że Samoa Joe nie bierze udziału w kolejnej ppv. Walka miała zupełnie inny przebieg niż się spoddziewalem. I w sumie to nie fajnie. Umysliłem sobie że super by było gdyby Kaz i Aj tak jak się wszyscy spodziewali nie potrafili się dogadać, Flair ogłosiłby że w takim razie tylko jeden z nich moze zostać członkiem fortunes i na następnej gali walczyliby o członkostwp, Styles by przegrał, przeszedł faceturn i feudował z ekipa Flaira. No ale nie można powiedziec, walka była całkiem fajna. Na poczatku kompletnie rozbici nie wiedzieli co majja ze soba robić po czym odkrywaja że jednak mogą ze soba współpracować i nawet im to może wychodzić i w ładnym stylu wygrywaja walke'

Hernandez vs Morgan

Dla mnie największy zawód gali. Walka była wolna, mało się działo, tylko latali od ściany do ściany. No oczywiście zakończenie rewelacyjne i zdecydowanie podciągnęło całość ale to za mało. Skok Hernandeza z klatki tyle że był bo nic więcej nie mozna o nim powiedziec. Troche krwi, z 2 czy 3 ładne akcje ale to wciąz zdecydowanie za mało.

Lethal vs Flair

Tu z kolei pozytywne zaskoczenie. Oczywiście żadnej rewelacji nie było ale spoddzoewałem się czegoś duuuzo gorszego. Naprawde szacun dla Flaira. Wygląda jakby miał się połamac przy potknięciu a tu prosze. Ile on suplexów przyjął i to z lin, węcej niż wykonał. Naprawde byłem zaskoczony. Dobre zakończenie, Lethal pokazał mu że jego czas w ringu przeminął. Swoja droga to rzeczywiście jak Jay był małym chłopacem to Rick juz byl wielka gwiazdom, pewnie sobie mały Jay marzył i snił ze kiedys stanie w ringu ze swoim idolem.

TTC

Genialna walka, nic dodać nic ująć. Tak powinny wyglądac wszystkie walki TT. Akcja za akcją, kontra za kontra, zwrot za zwrotem, finisher za finisherem, rewelacja po prostu. Moment z podwójnym odliczeniem też bardzo dobry, próbowałem sobie przewinąć żeby zobaczyć kto był w tym momencie leggalnie w ringu ale i tak sie pogubiłem, wydaje mi sie że Roode i Shelley więc obaj legalni byli przypinani. MCMG zdecydowanie zasługiwali sobie na te pasy i bardzo dobrze że je zdobyli. Nie żeby Beer Money sobie nie zasługiwali ale mieli je juz nie raz więc niech teraz młodzi sie wykarzą. Licze na serie takich świetnych walk gdy pasy będą w posiadaniu MCMG. Marzy mi się feud z Ink Inc., ewentualnie z Generation Me.

Kurt vs Pope

Tutaj szczerze powiedziawszy spodziewałem sie więcej. No a pozatym z tym storylianem Anglesa jest jeden bardzo poważny problem. Pozornie pomysł na droge po pas świetny ale wszystkie jego walki będa kompletnie bez emocji bo wiadome będzie ze wszystkie wygra Kurt. Prawdopodobnie zdobędzie nawet pas.

ME

Nie było źle ale nie było też jakos super. Tak o. Przeciętnie. Pare fajnych momentów jak np potrójny suplex z narożnika czy ataki z zaskoczenia Andersona ale ogólnie nic nadzwyczajnego. Mogłoby być duzo lepiej. Nawet Hardy ostatnio jakoś nie w formie jest. No i to że RVD obronił pas wielki zawód. Po pierwsze ma go juz bardzo długo a po drugie po slammiversary RVD kompletnie zniknał, stoczył chyba jedną walke przez cały miesiąc na ostatnim impaccie z Samoa Joe. Liczyłem że pas zdobędzie Abyss i wtedy wkrocza ONI. Nowa dziewczyna Abyssa w sumie dosyć głupi pomysł bo nigdy jej nie urzyje albo nie tak jak się to użyć powinno. Bedzie tylko wprowadzac nienaturalnośc tak jak młot HHH. A i jeszcze jedno. Niby fajnie że widzowie mogą głosować kogo chcą widzieć w roli pretendenta ale... to nie daje posiadaczowi pasa mozliwości poprowadzenia fajnego długiego feudu przez co będa sytacje takie jak ta teraz gdzie mistrza w ogóle nie będzie przez miesiąc widać bo nie będzie wiadomo co z nim zrobic. Albo się go będzie wsadzać jako sędziego specjalnego zeby publicznośc nie zapomniała kto ma pas.

Ogólnie gala fajna ale były lepsze :P 7/10.