Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Czerwca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trochę spóźniona ankieta ale zawsze jest :)

Oto kandydaci:

The Nexus - Zaczęli atakować wszystko i wszystkich.

Sheamus - Wykorzystał okazję i zdobyl WWE Championship.

Evan Bourne - Dostaje wreszcie push i wygrywa najlepszą walkę WWE Fatal Four Way.

Rey Mysterio - Niech mu będzie w końcu potrzyma sobie miesiąc World Heavyweight Championship.

Jay Lethal - Coraz częściej na Impakcie i coraz więcej pokazuje.

Kurt Angle - Po powrocie ładnie prezentuje się w ringu i stworzył najlepsza walkę Slamiversary razem z kazem.

Abbys - Wygrana z Desmondem na Slamiversary i pare zwycięstw na Impactach.

Rob Van Dam - Utrzymał w końcu pas więc niech będzie.

Inny

Głsujemy przez 16 dni.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• undertaker124

1

• swiroos1674325948

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja wybieram Abyssa - nie napisałeś najważniejszego, heel turn. Wrócił stary Abyss i w końcu obrócił się przeciwko Hoganowi. Do tego dobre segmenty na Impactach, nie moge doczekać się kiedy pojawią się ONI. Robił wielką rozwałkę na tygodniówkach, a to Chokeslam z rampy, a to Black Hole Slam na szkło, innym razem przynosi bardzo fajny przedmiot(kij z gwoździami czy czym tam) tylko szkoda że go nie użył. Co do walki na Slammniversary, to był nawet niezły pokaz Hardcoru, super ten moment z misiem. No i ma ogromne szanse na zdobycie World Heavyweight Championship na Victory Road.

Co z tego , że troszkę spoźniona ankieta , ale najważniejsze to , że jest i to się liczy. :)

Przejdźmy jendak do najważniejszego czyli do ankiety w której mamy kilku wrestlerów , którzy podczas występów w poprzednim miesiącu pokazli dużo swoich możliwości , a niektórzy bardzo dużo osiągnęli. Grupa Nexus zaczęła atakować wszystkich , szczególnie Cene , ale raczej tym nie zdobyli miano wrestlerów miesiąca. Dalej mamy Sheamusa , którego coraz bardziej cenie jako wrestlera , ale raczej jego zwycięstwo nie było odniesione w zbty efektowny sposób mimo , że jednak jest nowym mistrzem WWE. Rey Mysterio miał kilka dobrych walk na SD , zdobył pas na gali Fatal 4 Way , ale jednak na niego nie zagłosuje tym razem. Jay Lethal ostatnio coraz więcej występuje na Impactach i wygrywa w dość dobrym stylu ciekawe jak to będzie wyglądać podczas jego pojedynku z Flairem. Kurt Angle wrócił po miesięcznej nieobecności i zaczął odnosić efektowne zwycięstwa m.in po dobrej walce z Amazing Redem , potem na gali z Kazarianem. Abyss staję się coraz większym potworem co udowadnia w kolejnych swoich pojedynkach , podczas gali Slammiaversary pokazał na co go stać pokonując Desmonda Wolfa. RVD jakoś niczym dużym się nie wykazał może dlatego , że bronił pas w walce ze Stingiem , a ta walka była naprawdę słaba. Na koniec zostawiłem sobie Evana Bourne'a na którego oddałem swój głos. Wkońcu zaczęto go wykorzystywać zwłaszcza podczas walk z Maint Eventererami m.in Ceną , Sheamusem , Edgem , Randym Ortonem , ale także Chrisem Jericho z , którym stoczył 3 ładne pojedynki i ten znakomity podczas gali Fatal 4 Way mój głos zdecydowanie idzie na Evana.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Mój głos bardzo zdecydowanie leci na Abyssa. Potwór zdominował TNA w tym miesiącu, świetna walka na Slammiversary, później też dobre walki, super moment z miśkiem no i przedewszystkim powrót do starega Monstera. No i zapowiedź pojawienia sie ICH :P Co do reszty to Nexus w sumie nic nie pokazują, ich pierwszy atak był dobnry i był zaskoczeniem ale potem już stali się nudni, co tydzień to samo. Sheamus został mistrzem ale w sumie słaba w tym jego zasługa, za to na Raw zaraz po F4W mega mnie rozśmieszyła jego rozmowa z Vincem jak udawał że chce oddac pas. Bourne zaczął być pushowany, miał dobre walki z Jericho ale to zdecydowanie za mało na miano wrestlera miesiąca. Mysterio nie pokazał nic więcej niz pokazuje standardowo i na dodatek zrobił niepotrzebne zamieszanie z WHC. Lethal ma całkiem fajny feud z ekipą flaira ale do niego samego nie jestem jakoś przekonany. Angle bardzo fajny powrót, rzeczywiście najlepsza walka Slammiversary, potem tez dobra z Wolfem i wcześniej z Amazing Redem ale myśle że pokaże jeszcze dużo więcej w swojej drodze po pas. RVD praktycznie zupełnie zniknął po Slammiversary. Obronił pas w najsłabszej walce wieczoru a poytem już go praktycznie nie było. Tak więc zdecydowanie Abyss.

Wybór dosyć prosty: Abbys. Wreszcie wrócił do swojego optymalnego usposobienia. Jego przymierze z Hoganem było bardzo nienaturalne. Wykonał w czerwcu wiele świetnych akcji, czy to podczas walk, czy to po nich + duży plus za akcje z misiem :t_up: . Poza tym zbudował znakomitą atmosferę przed pojawieniem się ICH. Takiego Abbysa właśnie chcemy oglądać! A stać Go przecież na wiele więcej, co nam jeszcze niejednokrotnie zaprezentuje 8)

Postawiłem na Inny. Może was to zaskoczyć, ale chodzi konkretnie o Kane'a. W końcu wokół niego coś się dzieje. Dzięki tej kontuzji Takera przebudził się na nowo. Wspaniałe speeche, które wygłasza na SD! i te ciągłe atakowanie zawodników moim zdaniem zasługują na te nominację. Do tego dochodzi szansa na najlepszy feud ostatnich lat w roli głównej z Big Red Monsterem.

DEAD MAN WALKING

Postawiłem na Evana, niestety w czerwcu nie miałem zbyt duzo czasu i opuściłem sobie Tna więc na temat zawodników Dixie nie będę się wypowiadał. Oglądając WWE musiałem postawić na Bourne'a dostał dawno oczekiwany push i jak na razie stara się go wykorzystać. Pokonał Jericho, spinował Sheamusa, pojawił sie w ME. Nexus jak na razie nie walczą, więc na nich nie głosowałem, chociaż sa jedną z głównych atrakcji WWE.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Według mnie na miano wrestlera miesiąca zasługuje Jay Lethal. Zawsze postrzegałem go jako takiego słabeusza, który nic nie osiągnie i jest tylko do zapychania gal. Nawet jego walk nie chciało mi się oglądać. Można rzec, że dla mnie był joober'em. Lecz jak posłuchałem sobie jak on nawija przy mikrofonie i jak fajnie może wciągnąć słuchacza do obejrzenia z chęcią jego walk i przemówień to pomyślałem sobie, że nie jest wcale takim dnem. Ciekawe ma speche (czy jakoś tak) i walki wygrywa w przyzwoitym stylu, no pokazuje, że stać go na dużo.

ahfo.png

luba_049.png

• 3 tygodnie później...

Wyniki głosowania na Wrestlera Czerwca 2010:

1. Evan Bourne - 13 głosów

2. Rey Mysterio - 7 głosów

3. The Nexus - 6 głosów

4. Abbys - 5 głosów

5. Sheamus - 3 głosy

6. Rob Van Dam - 2 głosy

7. Kane, Kurt Angle i Jay Lethal
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Bret Hart wypowiedział się na temat Dungeon Wrestling w niedawnym wywiadzie dla The Takedown na SI.com. Dungeon Wrestling to promocja prowadzona przez syna Breta, Dallasa Harta. Często organizują gale w Victoria Pavilion w Calgary, obiekcie często wykorzystywanym przez terytorium Stu Harta, czyli Stampede Wrestling. Hart powiedział w rozmowie z SI.com, że zawsze zachęcał syna do naśladowania tego, co robił Stu Hart ze Stampede Wrestling. Hart stwierdził: Bret stwierdził, że niektóre ga
    • MattDevitto
      Był terminator Cena, był Roman, jest Cody
    • Bastian
      Tak jest. Lecisz dalej.
    • Attitude
      Nazwa gali: wXw Independent Wrestling Summit Data: 07.03.2026 Federacja: Westside Xtreme Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Oberhausen, Nordrhein-Westfalen, Niemcy Arena: Turbinenhalle 1 Format: Live Platforma: independentwrestling.tv Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
    • Attitude
      Nazwa gali: DDT D Generations 8 Data: 07.03.2026 Federacja: DDT Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Nagoya, Aichi, Japan Arena: Imaike Gas Hall Format: Taped Data emisji: 10.03.2026 Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...