Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestler Czerwca

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Trochę spóźniona ankieta ale zawsze jest :)

Oto kandydaci:

The Nexus - Zaczęli atakować wszystko i wszystkich.

Sheamus - Wykorzystał okazję i zdobyl WWE Championship.

Evan Bourne - Dostaje wreszcie push i wygrywa najlepszą walkę WWE Fatal Four Way.

Rey Mysterio - Niech mu będzie w końcu potrzyma sobie miesiąc World Heavyweight Championship.

Jay Lethal - Coraz częściej na Impakcie i coraz więcej pokazuje.

Kurt Angle - Po powrocie ładnie prezentuje się w ringu i stworzył najlepsza walkę Slamiversary razem z kazem.

Abbys - Wygrana z Desmondem na Slamiversary i pare zwycięstw na Impactach.

Rob Van Dam - Utrzymał w końcu pas więc niech będzie.

Inny

Głsujemy przez 16 dni.

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• undertaker124

1

• swiroos1674325948

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja wybieram Abyssa - nie napisałeś najważniejszego, heel turn. Wrócił stary Abyss i w końcu obrócił się przeciwko Hoganowi. Do tego dobre segmenty na Impactach, nie moge doczekać się kiedy pojawią się ONI. Robił wielką rozwałkę na tygodniówkach, a to Chokeslam z rampy, a to Black Hole Slam na szkło, innym razem przynosi bardzo fajny przedmiot(kij z gwoździami czy czym tam) tylko szkoda że go nie użył. Co do walki na Slammniversary, to był nawet niezły pokaz Hardcoru, super ten moment z misiem. No i ma ogromne szanse na zdobycie World Heavyweight Championship na Victory Road.

Co z tego , że troszkę spoźniona ankieta , ale najważniejsze to , że jest i to się liczy. :)

Przejdźmy jendak do najważniejszego czyli do ankiety w której mamy kilku wrestlerów , którzy podczas występów w poprzednim miesiącu pokazli dużo swoich możliwości , a niektórzy bardzo dużo osiągnęli. Grupa Nexus zaczęła atakować wszystkich , szczególnie Cene , ale raczej tym nie zdobyli miano wrestlerów miesiąca. Dalej mamy Sheamusa , którego coraz bardziej cenie jako wrestlera , ale raczej jego zwycięstwo nie było odniesione w zbty efektowny sposób mimo , że jednak jest nowym mistrzem WWE. Rey Mysterio miał kilka dobrych walk na SD , zdobył pas na gali Fatal 4 Way , ale jednak na niego nie zagłosuje tym razem. Jay Lethal ostatnio coraz więcej występuje na Impactach i wygrywa w dość dobrym stylu ciekawe jak to będzie wyglądać podczas jego pojedynku z Flairem. Kurt Angle wrócił po miesięcznej nieobecności i zaczął odnosić efektowne zwycięstwa m.in po dobrej walce z Amazing Redem , potem na gali z Kazarianem. Abyss staję się coraz większym potworem co udowadnia w kolejnych swoich pojedynkach , podczas gali Slammiaversary pokazał na co go stać pokonując Desmonda Wolfa. RVD jakoś niczym dużym się nie wykazał może dlatego , że bronił pas w walce ze Stingiem , a ta walka była naprawdę słaba. Na koniec zostawiłem sobie Evana Bourne'a na którego oddałem swój głos. Wkońcu zaczęto go wykorzystywać zwłaszcza podczas walk z Maint Eventererami m.in Ceną , Sheamusem , Edgem , Randym Ortonem , ale także Chrisem Jericho z , którym stoczył 3 ładne pojedynki i ten znakomity podczas gali Fatal 4 Way mój głos zdecydowanie idzie na Evana.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Mój głos bardzo zdecydowanie leci na Abyssa. Potwór zdominował TNA w tym miesiącu, świetna walka na Slammiversary, później też dobre walki, super moment z miśkiem no i przedewszystkim powrót do starega Monstera. No i zapowiedź pojawienia sie ICH :P Co do reszty to Nexus w sumie nic nie pokazują, ich pierwszy atak był dobnry i był zaskoczeniem ale potem już stali się nudni, co tydzień to samo. Sheamus został mistrzem ale w sumie słaba w tym jego zasługa, za to na Raw zaraz po F4W mega mnie rozśmieszyła jego rozmowa z Vincem jak udawał że chce oddac pas. Bourne zaczął być pushowany, miał dobre walki z Jericho ale to zdecydowanie za mało na miano wrestlera miesiąca. Mysterio nie pokazał nic więcej niz pokazuje standardowo i na dodatek zrobił niepotrzebne zamieszanie z WHC. Lethal ma całkiem fajny feud z ekipą flaira ale do niego samego nie jestem jakoś przekonany. Angle bardzo fajny powrót, rzeczywiście najlepsza walka Slammiversary, potem tez dobra z Wolfem i wcześniej z Amazing Redem ale myśle że pokaże jeszcze dużo więcej w swojej drodze po pas. RVD praktycznie zupełnie zniknął po Slammiversary. Obronił pas w najsłabszej walce wieczoru a poytem już go praktycznie nie było. Tak więc zdecydowanie Abyss.

Wybór dosyć prosty: Abbys. Wreszcie wrócił do swojego optymalnego usposobienia. Jego przymierze z Hoganem było bardzo nienaturalne. Wykonał w czerwcu wiele świetnych akcji, czy to podczas walk, czy to po nich + duży plus za akcje z misiem :t_up: . Poza tym zbudował znakomitą atmosferę przed pojawieniem się ICH. Takiego Abbysa właśnie chcemy oglądać! A stać Go przecież na wiele więcej, co nam jeszcze niejednokrotnie zaprezentuje 8)

Postawiłem na Inny. Może was to zaskoczyć, ale chodzi konkretnie o Kane'a. W końcu wokół niego coś się dzieje. Dzięki tej kontuzji Takera przebudził się na nowo. Wspaniałe speeche, które wygłasza na SD! i te ciągłe atakowanie zawodników moim zdaniem zasługują na te nominację. Do tego dochodzi szansa na najlepszy feud ostatnich lat w roli głównej z Big Red Monsterem.

DEAD MAN WALKING

Postawiłem na Evana, niestety w czerwcu nie miałem zbyt duzo czasu i opuściłem sobie Tna więc na temat zawodników Dixie nie będę się wypowiadał. Oglądając WWE musiałem postawić na Bourne'a dostał dawno oczekiwany push i jak na razie stara się go wykorzystać. Pokonał Jericho, spinował Sheamusa, pojawił sie w ME. Nexus jak na razie nie walczą, więc na nich nie głosowałem, chociaż sa jedną z głównych atrakcji WWE.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Według mnie na miano wrestlera miesiąca zasługuje Jay Lethal. Zawsze postrzegałem go jako takiego słabeusza, który nic nie osiągnie i jest tylko do zapychania gal. Nawet jego walk nie chciało mi się oglądać. Można rzec, że dla mnie był joober'em. Lecz jak posłuchałem sobie jak on nawija przy mikrofonie i jak fajnie może wciągnąć słuchacza do obejrzenia z chęcią jego walk i przemówień to pomyślałem sobie, że nie jest wcale takim dnem. Ciekawe ma speche (czy jakoś tak) i walki wygrywa w przyzwoitym stylu, no pokazuje, że stać go na dużo.

ahfo.png

luba_049.png

• 3 tygodnie później...

Wyniki głosowania na Wrestlera Czerwca 2010:

1. Evan Bourne - 13 głosów

2. Rey Mysterio - 7 głosów

3. The Nexus - 6 głosów

4. Abbys - 5 głosów

5. Sheamus - 3 głosy

6. Rob Van Dam - 2 głosy

7. Kane, Kurt Angle i Jay Lethal
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Zawsze są jakieś plusy i minusy, Cody jako zawodnik nie jest zły, cała otoczka wokół tego i booking jedynie to dno, a fani chcą na czymś wyrazić swoją frustrację i obrywa się Rhodesowi za to, a prawda jest taka, że winę ponosi booking, a kto za to ponosi winę? Tu już trudno powiedzieć, bo czasem to writterzy, czasem Triple H, a czasem TKO, więc można obwiniać zarząd jako całość zamiast skupiać się na jednej osobie, otoczka i booking to tragedia w tej kwestii od stycznia teasujemy Cody vs Jacob v
    • Grins
      Na papierze wygląda to dobrze, ale niestety WWE idzie zaś tą samą drogą czyli wpychają na siłę zawodnika do paszczy to że Cody wczoraj zebrał dobrą reakcje nie znaczy że na następny SD fani już będą happy, dobrze wiemy jak to się zawsze kończyło... Póki co chyba WWE leci po rekord w dislike'ach na YT 100k pękło, cieszę się że chociaż fani w internecie mogą wyrazić swoją frustrację, bo to jak potraktowali Drew'a to dla mnie było to skandaliczne, fatalny run chyba jeden z najgorszych jeśli chodzi
    • VictorV2
      - Dropdown Uppercut - Disaster Kick - Bionic Elbow - Cross Rhodes - Cody Cutter - Snap Powerslam (Ukradziony Randy'emu) Fakt. Więcej niż 5. Nie mogę powiedzieć że nie masz racji.  
    • MattDevitto
      Co do Reignsa zgoda, ale Cena jednak coś tam więcej potrafił - inna sprawa, że musiał zawsze wykonać swój podstawowy moveset by dziecarnia była zadowolona
    • GGGGG9707
      O ile run Drew był bardzo dobry choć zdecydowanie za krótki, o ile Drew na pas zasługiwał i szkoda mi go że nagle go traci to mimo wszystko cieszę się z wyniku. Po pierwsze Cody z pasem zawsze na plus, po drugie to nam daje ciekawszą walkę na WM. Bądźmy szczerzy Orton vs Cody ma większy kaliber niż Orton vs Drew co przy aktualnej formie Ortona byłoby bardzo ciężkie do oglądania.  Tylko w przeciwieństwie do nich Cody jest dobry ringowo więc dla odmiany przynajmniej mamy Terminatora który u
  • Dodaj nową pozycję...