Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zdjęcie Ślubne Takera i Michelle,Zablokowanie Chopów i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Spoiler co do General Managera RAW:

WWE planuje aby tym tajemniczym GM'em został Abraham Washington. Był on planowany na General managera RAW już przed Bretem Hitmanem Hartem. Są to oczywiście tylko plany i wszystko może się jeszcze zmienić.

:arrow: Mark Callaway (Undertaker) i Michelle McCool pobrali się w Austin w Teksasie. Oto jedno ze zdjęć:

taker_1079612a.jpg

:arrow: Możemy już zobaczyć okładkę DVD WWE Fatal Four Way PPV na której znajdują się Sheamus, Rey Mysterio, Alicia Fox i logo stajni The Nexus: 513WH4zl-2L._SL500_AA300_.jpg

:arrow: R-Truth w Magazynie WWE udzialił wywiadu na temat swojej nowej piosenki, która zamienia "What's Up" będzie ona miała tytuł " Right Time". R-Truth mówił, że będzie to prawdziwy Hip-Hop. Wspomniał też, że będzie ona zachęcać tłum do udziału w gali.

:arrow: Była spikerka WWE dała na aukcje parę rzeczy. W tym można tam znaleźć top, który Lilian miała na sobie podczas słynnego wywiadu z The Rockiem. Można to znaleźć na E-Bayu.

:arrow: Alex Riley doznał poważnej kontuzji na gali FCW podczas walki z Kavalaem o FCW Championship, któreog jest posiadaczem. podczas 15-minutowej walki Riley uderzył przez przypadek tyłem głowy w barierki i zaczęła lać się krew. Sędzia od razu przerwał walkę.

BryanDanielson.jpg

:arrow: Bryan Danielson wystąpił na gali WXW w niemczech w weekend. Pierwszej nocy wygrał 2-0 w Round Rubin CHallenge. A drugiej nocy wygrał 8-Man Tournament. Wszystkie jego 5 zwycięstw były przez TKO. Czyli wszyscy jego przeciwnicy muslieli zakończyć walkę spowodu stanu zdrowia.

:arrow: Shawn Michaels razem ze swoją zoną Rebeccą otworzyli Facebooka. Oto link do niego: 140582729286123

:arrow: Wielki Spoiler dotyczący General managera RAW:

Nie oglądałem RAW ale z tego co wyczytałem to Steve Austin albo się ujawnił jako General Manager albo jest bardzo poważnym kandydatem na to stanowisko.

drew31.png

:arrow: Na House Showie SmackDown w Savaannah powrócił Drew McIntyre i na pewno pojawi się dzisiaj na Tapingu SmackDown. Więc najprawdopodobniej jego problem z wizą zostął rozwiązany. Wade Barrett był obecny na RAW więc już obaj poradzili sobie z tym problemem.

:arrow: W następnym tygodniu na RAW zobaczymy walkę Edge vs Randy Orton oraz John Cena w Handicap Matchu przeciwko całemu Nexusowi. A Guest Hostem tamtego RAW będzie Florence Henderson. (Mr. Brady z Brady Bunch)

:arrow: W spoilerze aktualna karta na WWE Money in the Bank PPV:

Steel Cage Match o WWE Championship: John Cena vs Sheamus

World Heavyweight Championship Match: Rey Mysterio vs Jack Swagger

WWE Unified Tag Team Championship Match: Hart Dynasty vs Uso

Raw Money in the Bank Ladder Match: Randy Orton vs Edge vs The Miz vs Ted DiBiasie vs Chris Jericho vs Evan Bourne vs John Morrison vs ???? (R-Truth został wycofany z walki)

SmackDown Money in The Bank Ladder Match: Chrisitan vs Matt Hardy vs Kane vs Big Show vs Kofi Kingston vs "Dashing" Cody Rhodes vs ??? vs ????

:arrow: Ostatnio Carlito wypowiadał się, że narazie ani TNA ani on nie są zainteresowani zaczęciem współpracy.

:arrow: Vince McMahon zbanował swoim zawodnikom kolejny cios. Jest to chop (Taki jaki wykonuje Ric Flair). OCzywiście chopy mogą wykonywać dalej The Great Khali i Big Show. Jest to spowodowane tym, że po każdym chopie robi WOOOOOO! charakterystyczne dla Rica Flaira.

:arrow: WWE myśli nad jakimś kreatywnym wrestlerem, który zdobyłby walizke Money in The Bank i wykorzystał ją już na SummerSlam. Drugi zwycięzca walizki ma podobno trzymać walizkę do końca roku.

Newsy krótkie ale wczoraj miałem ich dużo więcej tylko poprostu mi się większość przez przypadke skasowało. Zostały cztery newsy i dzisiaj je dokończyłem ale jest ich zdecydowanie mało. W czwartek pojawi się większy news pack.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

1

• Brem

1

• El Gonzalito

1

• Gathaspar

1

Top użytkownicy w tym temacie

GM Raw

To jak w końcu bo w jednym spoilerze napisałeś że Abraham a w drugiej że Austin :P Jeśli miałby to być Austin to bardzo fajnie ale z drugiej strony Austin i Vince nigdy za sobą nie przepadali a z tego co się moglismy zorientować tajmeniczy GM z Vincem ma bardzo dobre układy. Jeśli to Abraham to bardzo nie fajnie bo ja nigdy za nim ani za jego programem nie przepadałem.

Pierwszy raz widze Takera uśmiechniętego :P

No ciekawe jak nowa piosenka Trutha, ciężko będzie przebić poprzednią ale z drugiej stronu tra stara już jest troche nudna.

Uuuu słabo że Riley ma kontuzje, moim zdaniem drugi zaraz za Kavalem najlepszy zawodnik drugiej edycji NXT. Oby to nic poważnego.

W sumie chop był głupi i nienaturalny więc dobrze że go zbanował.

Ja bym był najszczęśliwszy gdyby walizki zdobyli Morrison i może Kane chociaż jeśli o SD chodzi nie mam żadnego swojego faworyta.

Co do tych informacji o GM to jednak wolałbym , żeby był to Stone Cold bo Abraham jakoś mi nie pasuje na to stanowisko.

No ja też jakoś nie miałem okazji zobaczyć Takera z uśmiechem na twarzy , ale gimmick mu na to nie pozwala , oczywiście życzę Markowi i Michelle dużo szczęścia na nowej drodze życia ciekawe czy będzie jakiś storyline z udziałem ich obojga , raczej nie , ale to byłoby naprawdę ciekawe. Co do okładki DVD Fatal 4 Way to liczyłem tylko na to , że Sheamus może zdobyć pas , ale co do Rey'a to jakoś nie sądziłem , że będzie nowym WHC. ( wiem , że on jest WC , ale wolę nazwe WHC ) , a zwycięstwo Alicii Fox to było wogóle dla mnie ogromne zaskoczenie , bo ja wogóle nie widziałem jej w roli faworytki tego pojedynku już bardziej myślałem o Maryse , albo o Eve . Mam nadzieje , że kontuzja Alexa nie jest zbyt poważna bo to naprawdę bardzo dobry wrestler i jego walka na NXT bardzo mi się podobała. Powrót Barretta i McIntyaera raczej nie jest dla mnie zbyt miłą wiadomością bo miałem nadzieje , że Drew nie wróci do samej gali MITB , ale zapewne wystąpi na tej gali w walce o walizke tylko , żeby nie wygrał. Ciekawe jak będzie wyglądać ten pojedynek Ceny z zawodnikami 1 sezonu NXT , można tu śmiało stawiać na Jaśka.

Szkoda , że R-Truth nie będzie walczył na tej gali , ciekawe kto go zastąpi? Możliwe , że Mark Henry , ale może wstawią kogoś innego może Kozlov albo Regal. Co do 2 wolnych miejsc w walce o walizek rosteru SD to stawiam , że uzupełnią ten skład walki Drew i Ziggler.

Co do informacji na temat walizek to uważam tak samo jak Brem , że na RAW powinien ją zdobyć John Morrison , ale znając życie to tak nie będzie , a szkoda bo John ma znakomity styl walki (według mnie ) i już dawno powinien być w ME. Co do walizki SD to tutaj nie wiem kto może zdobyć walizke oby nie Drew jeśli zostanie dodany do walki , a może Rhodes albo Christian?

Dzięki za newsy Boogeyman :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Undertaker, tak jak wyżej wspomniane, wreszcie jakiś uśmiech :D

Chop według mnie jest fajnym ruchem, trochę dziwne wygląda, ale jednak jest fajne (jakie wytłumaczenie : O)

A co do General Managera, podobno Rock miał wracać jakoś w lato 2010, więc to chyba on. Użył kiedyś powiedzenia Stone Colda (trochę przerobionego) "That's the bottom line, cause the great one said so".

Z prądem rzeki płyną tylko zdechłe ryby...

No to jest szok .Jeszcze nigdy nie widziałem go uśmiechniętego .I potwierdzam ,że wygląda trochę dziwnie .

Edit:/Boogey: Następny razem za takie coś dam warna. Są trzy zdania ale te trzy zdania są tak odpicowane, że chej :t_down:

10248323974c22fdae58aa9.jpg

Pierwszy raz widzę uśmiechniętego Takera. Dziwnie to wygląda.

Jeśli ten drugi zdobywca walizki ma ją trzymać do końca roku to jest to bez sensu. No chyba, że WWE coś planuje np. zdobywca tej walizki łapie kontuzję, później wraca i zdobywa pas.

Co do GM

Zdecydowanie bardziej wolałbym na to stanowisko Stone Colda.

Danielson w końcu może pokazać na co go stać.

Dzięki za newsy :t_up:

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...