Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE News #8

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

:arrow: Wczoraj odbyła się druga w historii WCE gala PPV pod nazwą Nowhere to Hide. Gala udała się znakomicie ,widzowie byli zachwyceni i wpatrzeni w widowisko z wielkim skupieniem. Zaobserwowaliśmy na niej finały wielu feudów ,oraz przebłyski na nowe programy. A oto wyniki Nowhere to Hide:

:!: Mistico def. "Stone Cold" Steve Austin via Moonslaut - Steel Cage ,Mask vs. Nick Name" Match

:!: Evan Bourne def. Chris Jericho ©,Jeff Hardy and The Rock via SSP - Steel Cage Match - New WCE Contitnental Champion

:!: Rob Van Dam © vs. Shad Gaspard via Knock Out - Hardcore Steel Cage Match

:!: CM Punk & Goldberg def. Cody Rhodes & John Morrison © via GTS - Hell in a Cell Match - New WCE Tag Team Champions

:!: Mr. Kennedy © vs. Matt Hardy - No Contest - Hell in A Cell Match

1zoxa9f.jpg

:arrow: W przypadku pierwszej walki wieczoru zarządowi spodobał się występ obu panów i zamierza ich wynagrodzić. Steve Austin za dobrą postawę w walce ma nie stracić pseudonimu "Stone Cold"! Natomiast dla Mistico za poświęcenie ,świetny kontakt z fanami oraz zwycięstwo z znakomitym stylu szykowany jest w najbliższym czasie title shot! Nie wiadomo o jaki pas chodzi ,lecz najprawdopodobniej chodzi tu o Tag Team Championships ,gdzie akurat jego tag team partner jest nieznany bądź nawet WHC! Zarząd uznał ,że nie warto skłócać ze sobą największych Face'ów tej federacji jakimi są Evan Bourne ,Rob Van Dam oraz wspomniany Mistico. Tak czy owak życzymy mu sukcesów w dalszych występach dla WCE.

wwf_therock1.jpg

:arrow: The Rock oraz Jeff Hardy zgłosiło niezadowolenie z wyniku walki w ,której brali udział. Chodzi tu Continental Championship Match w którym zwyciężył Evan Bourne. Szczególnie temu pierwszemu nie spodobało się to ,że to nie on zdobył te mistrzostwo. Zarząd jednak szybko i bez spięć załagodził sytuację tym ,że obu zawodników czeka Title shot! The Rock ma podobno konkurować o WHC ,a Jeff zostanie przeprowadzony przez dywizję tag teamu ,jednak jego partner jest wyłącznie decyzją samego zainteresowanego.

022310_gaspard.jpg

:arrow: Zarząd jest również zadowolony z postawy Shad Gaspard'a ,który choć przegrał to i tak wartościowo zaprezentował się w tej walce i jego również czekać ma nagroda za świetne zmagania z Hardcore Champion'em. Mówi się o wzmocnieniu dywizji tag teamów przez dołączenie teamu Shada z Mr. Kennedym.

Randy_Orton_cutout_by_dipset9.png

:arrow: Zarząd jest zdenerwowany zachowaniem Randy'ego Ortona podczas walki wieczoru na Nowhere to Hide. Walka była zaplanowana na najdłuższą podczas całej gali ,a najlepsze miało nas dopiero spotkać ,lecz nagle wściekły Orton wykonał Punt Kick na Matt'ie Hardym oraz RKO na mistrzu WCE Mr. Kennedym! Przez co sędziowie zmuszeni byli zakończyć walkę. Padły słowa ,że Ortona spotka zasłużona kara ,mówi się zarówno o zwolnieniu zawodnika jak i tymczasowym zawieszeniu choć te drugie jest bardziej prawdopodobne. Co nie wyklucza faktu ,ze Randy nadal będzie szukał zemsty.

:arrow: Nadal nie wiadomo co dalej z postaciami Cody'ego Rhodesa i Johna Morrisona. Istnieją dwie możliwości ,zawodnicy dogadają się i dalej będą zmagać się o pasy Tag Teamowe ,bądź czeka ich solowa kariera. Jeśli chodzi o Rhodesa to w takim wypadku powalczyłby o jeden za głównych pasów WCE czyli o WHC lub Continental. Natomiast John Morrison będzie dopiero ocierał się w o Mid Card ,sam zainteresowany potwierdził iż bardzo chciałby zacząć z kimś porządny feud.

:arrow: W zarządzie pojawił się pomysł o wprowadzeniu nowej gali do harmonogramu WCE. Gala ta miałby nazywać się WCE Superstar ,odbywałaby się co dwa tygodni oraz toczyły by się na niej tylko trzy walki. Z inicjatywy nowego Sponsora ,pomysł ten trafił na biurko włodarzy WCE ,którzy zadecydują o jego istnieniu.

:arrow: Karta na kolejny House Show nie ujawni się do czasu wydania owej gali ponieważ teraz o walkach i o tym jak ta gala się potoczy zadecydują zawodnicy. Chodzi tu o to ,ze to zawodnicy zadecydują z kim chcą feudować ,a opiszą to oczywiście w swoich speech'ach. A więc wszystko w waszych dłoniach i życzymy powodzenia na Backstage.

:arrow: Co do Backstage ,zarząd jest bardzo usatysfakcjonowany poprawą postawy zawodników na Backstage i liczy na dołączenie jeszcze wielu zawodników na ,których zarząd jest otwarty.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Edi

1

• T0meq

1

• Tuptuś

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Cóż, jak wszyscy wiemy Nowhere To Hide wypadło świetnie i przypadło wam do gustu, jednak jest to zasługą waszych postów na backstage, które są coraz lepsze. Newsy wyśmienite, ale jakoś ostatnio nie miałem z nimi styczności :P, jednak cieszy mnie fakt iż feudy się rozwijają i przybywają zawodnicy. Bardzo fajnie że Austin nie straci przydomka bo byłby wtedy takim jakiego wprowadził go do WWF Milion Dollar Man. Mój news czytałem z niecierpliwością bo myślałem że miałem jakieś przetarcie z Evan z którym planujemy "przyjaźń", jednak tu miłe zaskoczenie że miałbym nawet szansę na feud o pas WHC, jednak moim zdaniem teraz o ten pas powinna konkurować ta trójka i jak ten feud się skończy to dołączę a może już nawet po wakacjach? Nowa dwu tygodniówka? Hmmm, ciekawy pomysł ale chyba nie będziemy robić podziału na rostery? Pożyjemy, zobaczymy, co do newsów to świetne, oby tak dalej chłopaki, utrzymamy dobrą formę :thumb:

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

To prawda, WCE osiąga coraz wyższy poziom. Ze swojej strony chciałbym oczywiście podziękować zawodnikom za czynny udział w "życiu" federacji na backstage ;) . Newsy oczywiście w porządku. Widzę, że coraz więcej zawodników zostanie wciągniętych w Tag Teamy...bardzo dobrze, bo nie ma co ukrywać, że od dłuższego czasu walki drużynowe były naszym najsłabszym punktem i było wiadome, że zmiany w tej dziedzinie są nieuniknione. Teraz może być już tylko lepiej. Z początku pomysł na storyline mojej postaci z Mattem Hardym i Randy Ortonem nie za bardzo mi się podobał, ale teraz nabieram przekonania, że ten feud może być...a może już jest jednym z najlepszych od kilku miesięcy. Tuptus podział na rostery to fajna sprawa, ale chyba mamy jeszcze za mało zawodników, a szkoda bo to na pewno byłoby jakieś urozmaicenie. Miejmy nadzieje, że do WCE regularnie będą przychodzić nowi zawodnicy. Co do samych newsów... :t_up: