Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ślub Undertakera z McCool, kontrakt Velvet Sky, HBK i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Velvet_Sky_2326.jpg

:arrow: Velvet Sky na swoim Facebook'u oznajmiła, że podpisała długoterminowy kontrakt z TNA. Konkretnej długości nie zdradziła, ale dopisała że dostała również podwyżkę. Na swoim Twitterze również oznajmiła to Dixie Carter dodając, że przejście Velvet Sky do WWE teraz jest już wykluczone.

:arrow: Wywiad z Rob'em Terry'm dla WalesToday o czasie spędzonym w TNA, dostępny jest na stronie http://www.walesonline.co.uk . Jest to pierwszy wywiad Rob'a dla walijskiego brukowca.

:arrow: Jim Ross wypowiadał się na swoim blogu o prawdopodobnej pierwszej walce Batisty w MMA. Jego przeciwnikiem ma być Herschel Walker. Walker swoją jak narazie jedyną walkę wygrał z Greg'iem Nagy.

:arrow: Ostatnio porównywane były tag-teamy kobiet. Chodzi tu o LayCool oraz Beautiful People. Twórcy storyline'ów w WWE są bardzo zadowoleni z roli LayCool w federacji. Jednak chcą, aby podobnie jak dziewczyny z TNA, podczas wejścia na ring miały jakiś gorący akt.

:arrow: WWE Women's Champion Layla obchodziła w piątek swoje 32 urodziny. Layla poza wrestlingiem jest również zawodową tancerką. Tańczyła u takich sław jak Kayne West, czy Timbaland. Występowała również w programie Carnival Cruise Lines, Miami Heat oraz podczas rozdania MTV Video Music Awards.

:arrow: Ricky Ortiz utworzył swoje oficjalne konto na Twitterze. Mówi, że powodem było, aby fani więcej o nim wiedzieli. Nazwa konta byłej gwiazdy WWE to BigO_RickyOrtiz .

:arrow: Wade Barrett musiał tymczasowo wrócić do Wielkiej Brytani. Powodem jest upłynięcie czasu wizy i oczekiwanie na nową. Ten sam problem ma Drew McIntyre, który kontrakt z WWE podpisał w tym samym czasie co Sheamus.

:arrow: Podczas występu Bryana Danielson w Chikarze mógł on usłyszeć również słowa "Proszę, nie idź do TNA". Jednoznacznie wyjaśnia to, że fani tęsknili za swoim ulubieńcem podczas jego pobytu w WWE.

:arrow: Do karty PPV WWE Money in the Bank zostały oficjalnie dodane następujące walki:

• WWE Champion Sheamus vs. John Cena (Steel Cage Match)
  • World Champion Rey Mysterio vs. Jack Swagger
  • Raw Money in the Bank Ladder Match - Randy Orton vs. R-Truth vs. John Morrison vs. Evan Bourne vs. Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz
  • SmackDown Money in the Bank Ladder Match - ?

:arrow: Ostatnio na kontuzje narzekają także Randy Orton oraz Rey Mysterio. Randy Orton skarży się na ból w karku, natomiast Rey Mysterio w pachwinie. Jednak są to niegroźne urazy i nie przeszkodzą zawodnikom w czynnych występach w ringu.

1.jpg

:arrow: W sobotą Mark Callaway (Undertaker) oraz Michelle McCool wzięli ze sobą ślub. Ceremonia odbyła się w Houston w stanie Teksas. W prywatnej ceremonii udział wzięły rodziny obu stron oraz znajomi powiązani między innymi z wrestlingiem. Powyżej zdjęcie z ceremonii ślubnej.

:arrow: Hulk Hogan nie pokazywał się ostatnio za często na tapingu TNA. Dziś ma przejść kolejną operację krengosłupu.

:arrow: Na ostatnim SmackDown! mówiło się, że CM Punk przeszedł w zeszlym tygodniu operację ramienia. Istnieje plotka, że może u niego wystąpić przerwa nawet do 8 tygodni, jednak to oczywiście plotka i jest to niepotwierdzone.

:arrow: Tara dostała nową propozycję kontraktu z TNA od Dixie Carter. Jej kontrakt wygasł tuż po TNA Sacrifice. Tara mówi, że nastawia się pod kontem powrotu do TNA, jednak wspomniała również o ofertach z WWE.

:arrow: Poniżej wyniki pierwszej sondy w sprawie 2 edycji NXT. Sonda była przeprowadzana przez WWE Universe. Jak widać na pierwszym miejscu ukwalifikował się Kaval, podopieczny LayCool. Za to fani WWE jako pierwszego wyeliminowali podopiecznego Zacka Rydera, Titusa O'Neila.

1. Kaval

2. Percy Watson

3. Michael McGillicutty

4. Alex Riley

5. Lucky Cannon

6. Eli Cottonwood

7. Husky Harris

8. Titus O'Neil

:arrow: WWE zapowiada, iż pod koniec sierpnia, gdy to kończy się 2 edycja, zospocząć emitowanie 3 edycji NXT. Spowodowane jest to tym, że WWE ma podpisany kontrakt z SyFy do końca września i nie chce tego marnować. Więc włodarze mają zamiar przedłużyć kontrakt, aby zmieścić 3 edycję. Jednak są to jeszcze tylko niepewne doniesienia.

Shawn-Michaels-shawn-michaels-2893647-304-389.jpg

:arrow: Okazało się, że również bulwersująco na zwolnienie Bryana Danielsona z WWE zareagował Shawn Michaels. Był on trenerem Danielsona i uważa, że WWE popełniło ogromny błąd zwalniając tak wspaniałego zawodnika.

:arrow: Po wtorkowym NXT, gwiazdy programu były oblegane na swoich Twitter'ach, przez fanów. Na swoim Twitterze podopieczny Zacka Rydera, Titus O'Neil oświadczył że nie mógł sobie wymarzyć lepszego mentora. Dodał również, że Zack jest wspaniałą osobowością.

:arrow: Zarząd TNA postanowił, że ma zamiar teraz bardziej pushować Jaya Lethala. Zarząd dodał również, że nareszcie zauważyli potencjał i talent jaki posiada ten zawodnik.

:arrow: Chris Jericho zamieścił na swoim Twitterze informację potwierdzającą, że na DVD "Highlight Reel" będzie jego pierwsza walka z Lance'm Storm'em. Płyta ma zostać wydana 21 września.

:arrow: Serena, członek Straight Edge Society obchodziła we wtorek swoje 24 urodziny. Natomiast wczoraj swoje 25 urodziny miał Cody Rhodes. Wczoraj również swoje 66 urodziny obchodził Terry Funk.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr.Radoslav

1

• Zaq123

1

• Brem

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

Velvet podpisała długoterminowy kontrakt z TNA dostała nawet podwyżke , ale to raczej nic w porównaniu z tym co by dostała w WWE , ale jednak wolę ją w TNA tutaj bardzo dobrze się spisuje i dobrze , że będzie walczyć tam jak najdłużej. Walka Batisty może być dla niego zwycięzka o ile będzie walczył z tym Walkerem , który podobno wygrał tylko 1 walkę , ale zobaczymy jak to będzie jak Batista stanie w ringu z Walkerem. Wade Barrett jak dla mnie to może szybko wrócić , ale za Drew nie będę tęsknił i bardzo się uciesze jeśli nie wystąpi podczas gali MITB. Walki na gali MITB mogą być naprawdę dobre szczególnie te o walizki i tutaj będzie cięzko wytypować , który z zawodników zdobędzie tą walizke jeśli chodzi o RAW to tuaj prawdopodobnie wygra Edge albo Randy Orton , a jeśli ktoś inny wygra to będzie dla mnie to dużą niespodzianką np. Evan Bourne , John Morrison , ale to chyba jest małoprawdopodobne chociaż Evana teraz push***ją więc zobaczymy jeszcze jak to będzie. Gratulacje dla Michelle i Takera oby żyli długo i szczęśliwie. Jeśli CM Punka zabraknie przez 8 tygodni na SD to zrobi się tam trochę nudno ponieważ on bardzo dużo wnosi podczas niebieskiej gali , może wkońcu zamaskowany pomocnik zdejme maske tzn. ktoś mu zdejmie , ale jeśli to Mercury , a raczej to napewno on to podobno poczekają na Meline z tym wszystkim , może Melina będzie na SD? Nie miałbym nic przeciwko. Tara teraz ma oferty z WWE i TNA ciekawe , którego pracodawcę wybierze ja liczę , że wróci do TNA , ale może ona sama zdecyduje inaczej. No Kaval jest na 1 miejscu , ale to było raczej do przewidzenia , Alex Riley jest dopiero 4 , ale to dopiero 1 głosowanie i dużo się jeszcze może zmienić. Ja się wcale nie dziwie Shawnowi , że zdenerwował się kiedy zwolniono Bryana bo naprawdę ma on duże doświadczenie i bardzo dobrą technike. Cieszy mnie , że Jay będzie teraz pushowany przez TNA bo przed paroma mc to bardzo rzadko go widziałem , a teraz naprawdę podobają mi się jego walki.

Dzięki za newsy dobra robota :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Bardzo dobrze że Velvet przedłużyła kontrakt. Zdecydowanie wole ją w TNA, w WWE raczej nie dali by jej rozwinąć skrzydeł.

Skoro Batista ma walczyć z jakimś słabiakiem to może ma szanse. Znaleźli mu pewnie kogoś kto nie ma żadnych osiągnioęć ani doświadczenia na dobry początek. Tak samo jak była z Pudzianem i Nejmanem z tym że Nejman doświadczenie może i miał ale nic mu to nie mogła dać.

LayCool moim zdaniem to zupełnie co innego niż Beautifull people. Łączy te ekipy tylko tyle że obie są heelowe i że są posiadaczkami pasów. Para z WWE kojarzy mi się z różowymi plotkującymi sweetaśnymi dziewnczykami a BP to jednak zupełnie co innego, są seksowne, wyzywające, ostre laski.

Bardzo szkoda że Nexus musza wsytępować bez swojego przywódcy, Barrett zdecydowanie jest najlepszy z nich przy mikrofonie no i sam na tym traci. Mam nadzieje że bardzo szybko dostanie tą wize i wróci do WWE, Drew mi wcale nie szkoda mimo że na osttanich jego dwóch walkach można było zauważyć zdecydowany progres.

Do walki o pas WHC zostali zgłoszeni

Kane, Big Show, Hardy, Kofi, Christian, Ziggler no i Punk i McIntayer ale ta ostatnia dwójka nie jest pewna ze względu na kontuzje Punka i problemy wizowe Drew.

Gratulacje Taker i McCool. W ogólnie smieszne to. Wyobrażacie sobie ten związek na gimmnickach :P

Wyniki NXT podobają mi się tak pół na pół. Bardzo dobrze że Kaval wygrał, to było najwazniejsze moim zdaniem tylko mam nadzieje że nie podzieli losów Danielsona bo jak narazie wszystko idzie tym samym schematem, dominuje w ringu ale ostatecznie przegrywa ale mimo to zwycięża pierwsze głosowanie. Walker na drugim miejscu to jakies nieporozumienie, ma jeden z najbardziej debilnych gimmnicków jakie w życiu widziałem. Riley zdecydowanie za nisko tak samo jak Harris a Cannon za wysoko. O'Neil moim zdaniem ma potencjał ale jeszcze nie dali mu tego pokazać. Ja bym to ustawił tak: :P

Kaval Riley McGillicutty Harris O'Neil Cottonwood Cannon Watson

Jeżeli będa w takim temie lecieć z tymi kolejnymi edycjami NXT i zakładając ze z każdej pare gwaizd zostanie to będzie rekordowa ilośc nowych twarzy w roku co chyba nie jest za dobre. Za duzo i za szybko się to toczy, tyle debiiutantów w roku to przesada. Pozatym skąd oni będą brać zawodników, w FCW starczy ich na jeszcze może z 2 edycje i to przy założeniu że najpierw biorą najlepszych byłoby niesprawiedliwe.

Co do pushu Lethala mam mieszane uczucia, w ringu jest bardzo dobry, super udaje Flaira ale jak jest soba jest dosyć mało ciekawą postacią. I też mi się nie podoba to jego rzucanie się w publiczność.

Newsy jak zwykle, bardzo dobre !

Velvet zostaje w TNA i to lepiej, wolę ją tam jako ostrą babkę a nie jakąś babyface'ową divę która będzie tylko przegrywała z Lillian, Maryse, McCool czy Laylą...

Batista w MMA, już jego pierwszy pojedynek, no będzie trzeba oglądać. Liczę na to, że za parę lat, (wiem, że to nie możliwe), zobaczymy Lesnara, Batiste i Lashleya w KSW i któryś z tej trójki zawalczy z Pudzianem, albo np, Batista vs Lesnar... Nie wiem czy byłoby ciekawie, podejrzenia są takie, że Lesnar "zabiłby" Animala, chociaż nie wiadomo jak Batista walczy, może on będzie jakimś odkryciem roku i zacznie nokautować każdego po kolei ?

LayCool mają mieć jakąś ostrą cząstkę przy wejściu na ring ? Byłoby ciekawie, ale przecież to TNA wpadło na pomysł aby TBP miały ostre wejście, a WWE ma wszystko od gapić ?

Danielson jest wg. mnie największą gwiazdą Indy, pewnie dlatego, że nie znam zbyt dużo takich wrestlerów. Wolę, aby został on tam, aby walczył dla RoH, Chikary, itd. itp. To jest lepsze niż jego jobbowanie w WWE czy występy w TNA, mogę się założyć, że tak jak Wolfe, przegrywałby z Kendrickiem...

Taker i McCool :D OMG, co to ma być :D?? Jak powiedział pan wyżej, wyobrażacie sobie ich pod względem gimmicków :D?? Ja nie... :D Gratuluję !

• 2 tygodnie później...

Newsy jak zwykle fajne.

Mam nadzieję, że będzie jeszcze więcej edycji NXT niż 3, bo to jeden z niewielu dobrych pomysłów WWE ostatnimi czasy.

Dobrze, że Velvet Sky przedłużyła kontrakt z TNA, bo gdyby tego nie zrobiła to nie wiem co by było z nią dalej.

Undertaker i McCool w ogóle do siebie nie pasują. Wystarczy porównać gimmicki. Po za światem wrestlingu też raczej nie. Ale gratuluje im :D

ksgj.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...