Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Nowhere to Hide cz.2

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Keeneeedyyyyy.........)

11.jpg

Mr. Kennedy wchodzi na ring z mikrofonem w ręce....

Mr. Kennedy : Panie i panowie, widzę, że cała hala jest zapełniona przez was. Dla zarządu to dobra wiadomość, dla zawodników także, bo ma ich kto oglądać. Ale zadaję sobie pytanie, które dręczy mnie od przyjazdu tutaj....Czy wy, ludzie którzy nic w życiu nie osiągnęli i nie osiągną zapewne, przyszliście tutaj obejrzeć walkę wieczoru w której to będę bronił pas WCE Heavyweight przeciwko Mattowi Twardemu? Zapewne tak, i może jeszcze myślicie, że ulegnę komuś takiemu jak Matt? Powiem wprost - WRONG! Mr. Kennedy nie ma zamiaru ulegać zawodnikom którzy wyżej srają niż.....dalej sami sobie dopowiedzcie....Matt Hardy, ostatni tchórz, pewnie przygotowuje się teraz do naszej walki, a już to nastąpi niedługo....Wiesz co Hardy? Cały czas mam z Ciebie niezłą polewkę, a wiesz dlaczego? Dlatego, że wciąż nie powiedziałeś mi w oczy, że mnie wyzywasz do walki, nie powiedziałeś mi wprost, co mi zrobisz bla bla bla bla.....Wnioskuję z twoich wypowiedzi, że żyjesz przeszłością, cały czas porównujesz innych do siebie, a nie ma do kogo porównywać bo jesteś nik.....

(Ooooo Yeah!!!!!)

matt-hardy.png

Matt Hardy : Tak, tak tak..... Znowu będziemy słyszeć, że niby to ja jestem tchórzem, że wychwalam się swoją przeszłością i tak dalej....A powiedz mi Ken, co w tobie jest takiego oryginalnego, że uważasz się za pępek świata? Powiem Ci.....nic...Jesteś zwykłym pionkiem w tej grze, to że jesteś mistrzem WCE nie znaczy, że możesz się wywyższać ponad wszystko. Widzisz to na górze? (Pokazuje na klatkę wiszącą u góry) Dzisiaj nie będzie ucieczki, czeka Cię męczarnia, jakiej nigdy nie zaznałeś. Jak sam już zauważyłeś, do naszej walki zostało niewiele czasu, ale co z tego? Nie wiem jak ty, ale ja się odpowiednio przygotowałem, znam Cię na wylot, Jeff też mi opowiadał o twoich plusach i minusach....Mówiłeś, że wychwalam się moją przeszłością...To prawda bo Ja, w przeciwieństwie do Ciebie mam się czym chwalić...

Mr. Kennedy : Nie tak szybko Twardy! Jakby masz się chwalić to może pochwal się ile razy posiadałeś pasy indywidualne? Każdy pas tylko jeden raz, noooo na prawdę wielki sukces....A z resztą, chciałem żebyś przyszedł tutaj w innym celu....Chciałem żebyś powiedział mi prosto w twarz, że rzucasz mi wyzwanie! Chyba że okażesz się jeszcze większym tchórzem niż jesteś, co mnie wcale nie zdziwi...

Matt Hardy: Hmmmm.... Tchórzem mówisz? Gdybym nim był to nie pakowałbym się w walkę Hell In A Cell.....Gdybym był tchórzem, odpuściłbym Triple H'owi na początku naszej kariery w WCE...Ale jakoś sam wplątałem się w naszą walkę w klatcę, jakoś nie odpuściłem Tryplowi, który już w federacji się nie pokaże, dzięki mnie....

Mr. Kennedy: To mnie gówno obchodzi! Powiedz mi prosto w twarz ,, wyzywam Cię Kennedy, wyzywam Cie do walki o pas''!! Może zrobimy jak z przedszkolakami? Ja będę mówił, a ty powtarzał.. To zaczynamy....Wyzywam cię Ken do walki o pas...powtórz...

Matt Hardy:Noooo, widzę, że znalazłeś nowe zajęcie! To w którym przedszkolu pracujesz? Ale wiesz co, skoro to dla ciebie takie ważne......wyzywam Cię Ken, ale nie tylko do walki o pas....wyzywam cię także do walki na szczycie klatki....Taaak. Staniemy obaj na szczycie klatki i tam załatwimy sprawę....

Mr. Kennedy: Skoro nalegasz....z miłą chęcią zobaczę jak spadasz ze szczytu klatki i łamiesz się cały.....A później tylko zbiegają się lekarze, słychać odjeżdżającą karetkę, a na następny dzień we wiadomościach usłyszeć że Matt Hardy, profesjonalny wrestler nie będzie mógł kontynuować kariery przez kontuzję.....Zgadzam się Hardy! To będzie koniec kariery rozsławionego przez brata, Matta Hardyego!!!

Matt Hardy: Przekonamy się na szczycie klatki......Anderson......

Obaj zawodnicy wracają na backstage......

Lilian Garcia: Ta walka to Hardcore Steel Cage Match, tą walkę można wygrać poprzez Knock Out i wyjście z klatki. Uczestnikami tej walki są. Pierwszy pochodzący z Brooklyn, New York, ważący 295 funtów, Shad Gaspard!!

07.jpg

(This is my time...)

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem będzie pochodzący z Battle Creek, Michigan ważący 245 funtów, WCE Hardcore Champion, RVD!!

8703b534a405ceda81131fc98389dcdd.jpg

(Whole Fucking Show...)

Tenay: No a teraz walka o pas na Hardcore, więc będzie niezła młócka.

Striker: Zobaczymy.

GONG!! Obaj krążą wokół ringu, RVD sprawdza czy siatka jest dobrze założona i chyba jest bo nie ma zastrzeżeń, pierwszy klincz wygrywa Gaspard, ale tylko przez to że kopie rywala w brzuch, Rob zwinął się a Shad to wykorzystał, Irish Whip na liny i RVD inkasuje potężnego Clothesline’a, Van Dam pada na matę a Shad Gaspard Tauntuje do publiki i wskazuje na klatkę…Shad podnosi Roba Van Dama, Iris Whip na liny, skontrowany i to Sahd biegnie na liny ale RVD biegnie za nim, Shad odbija się ale Rob wbija go i Gaspard przelatuje przez liny…RVD podnosi swojego rywala, obraca plecami do siebie i wbija w klatkę, Shad nie wie co się dzieje ale jeszcze nie krwawi, Rob bierze rozbieg i Drop Kick w plecy Gasparda, ten ląduje twarzą na klatce ale wciąż na jego twarzy nie pojawia się krew, Van Dam chwyta głowę przeciwnika i zaczyna jeździć jego twarzą po siatce, na twarzy Gasparda pojawia się krew…RVD zachowuje się jakby czegoś szukał, chyba krzesła ale niema go skąd wziąć, chyba sobie odpuścił i zajął się swoim przeciwnikiem, przerzucił go przez liny i wszedł na narożnik i piękny splash w wykonaniu Roba Van Dam.

Tenay: Wow, myślałem że będzie Frog Splash.

Striker: RVD nie jest na tyle głupi.

RVD podnosi Shada i wpycha go w narożnik, sadza go na nim i sam też wchodzi, tauntuje do publiki co wiąże się z dużym okrzykiem publiki, próba poderwania przeciwnika do superplexu, jednak nie udana Shad uderza swojego przeciwnika łokciem i zrzuca go na matę, RVD upada ale Shad nie ryzykuje i nie skacze tylko schodzi z narożnika, odbicie od lin i Leg Drop, wstaje i jeszcze jeden…Teraz podnosi Roba i Irish Whip do narożnika, Shad biegnie na rywala i spear w narożniku, teraz wbija się w rywala barkiem, to musi boleć Van Dam’a… Shad próbuje wyjść z klatki, jest już na górze ale nie wychodzi tauntuje do publiki ale oni buczą, kłóci się teraz z kibicami a RVD niespodziewanie wchodzi na klatkę i siada z Gaspardem…Shad nie widział że RVD jest na klatce i ten łapie go, Shad jest zdezorientowany i daje łatwo zrzucić się Robowi z klatki na ring, a więc to jeszcze nie koniec, Shad zwija się z bólu, RVD ma doskonałą okazję aby wygrać tą walkę, jednak wybiera inną drogę, skacze i…FIVE STAR FROG SPLASH!!!

Tenay: Shad na deskach, ale uderzenie!

Striker: Aż mnie zabolało.

Shad na deskach ale Rob Van Dam nie wychodzi jeszcze z klatki…RVD na narożniku, Shad ledwo co wstał, spojrzał na narożnik i Missle Drop Kick w wykonaniu Roba Van Dam…Shad pada jak kawka, RVD wchodzi na klatkę i próbuje wyjść, siedzi już na górze i pyta publiki co ma zrobić, pokazuje czy ma wyjść czy skoczyć, publika wyraźnie woli aby skoczył, tak więc ROB przygotowuje się do skoku i…FIVE STAR FROG SPLASH!!! Trafiony, Shad nie ma szans, jednak widać że RVD bardzo ucierpiał przy tym starciu, próbuje opuścić klatkę, przychodzi mu to z trudem, Shad Gaspard krwawi z nosa i z ust, RVD już na szczycie klatki, sędzia wrzuca mu pas co chyba oznacza że wygrał?

Tenay: Co jest przecież jeszcze nie wyszedł z klatki?

Striker: Spójrz na Shada.

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki poprzez Knock Out i tym samym właścicielem pasa WCE Hardcore Championship zostaje ROB VAN DAM!!!

Tenay: Więc jednak RVD.

Striker: Cóż myślałem że będzie nowy mistrz ale Shad był kompletnie nie przygotowany.

Tenay: Szkoda że ta walka była taka krótka.

Striker: A teraz przenieśmy się na backstage, gdzie Jeremy Borash jest z Randym Ortonem...

Kamera przenosi się na backstage....

thq_orton.jpg

Jeremy Borash: Randy, przed walką wieczoru dzieli nas już tylko walka o pasy Tag Team. Czy masz jakieś plany co do walki Hardy vs Kennedy?

Randy Orton: A jakie mam mieć plany? Hardy to zwykły tłuścioch a Kennedy to zakała tej federacji, obaj wprowadzają mnie w obrzydzenie...I ja mam im sędziować? Nie zasługują na to....

Borash: Czyli chcesz zakończyć tę walkę jak najszybciej?

Orton: Tego nie powiedziałem, przecież Kennedy i Hardy to takie beztalencia, że po 5 minutach w klatce sami siebie wykończą...

Borash: A co ty wtedy zrobisz?

Orton: Tym się nie interesuj, zobaczysz dopiero później....Wiem, że mam parę rachunków do wyrównania, zarówno z Kennedym jak i z Hardym....

Borash: Czyli mamy się spodzie....

Orton odchodzi bez słowa.....

Striker: Nooo, Orton zbyt gadatliwy to nie był...

Tenay: On coś ukrywa, jeszcze nie wiem co, ale się dowiem....

Striker: Ciekawe jak? Może pójdź do niego, zapytaj się, ale uprzedzam, jeśli dostaniesz RKO to ja cię nie będę zbierał z ziemi...

Tenay: W sumie racja....

Striker: A teraz przedostatnia walka przed nami!

Tenay: Wiemy tylko tyle, że Bill Goldberg jest partnerem CM Punka, natomiast Cody Rhodes nadal nie ujawnił swojego Tag Team partnera....

Striker: Dowiemy się niebawem...

Lillian Garcia : Panie i panowie, przed nami walka o pasy WCE Tag Team!

Tenay: No nareszcie!

Striker: Jak wiemy, partnerem CM Punka jest Bill Goldberg, natomiast partner Codyego Rhodesa nadal się nie ujawnił...

Tenay: Za chwilę go poznamy!

(This fire Burns...)

CM+Punk.jpg

Lillian Garcia: Jako pierwszy na ring wchodzi, pochodzący z Chicago, Illinois, ważący 225 funtów, ,,Straigth Edge'' CM Punk!!

(Słychać theme Goldberga...)

goldberg.jpg

Lillian Garcia : I jego tag team partner, pochodzący z Atlanta, Georgia, ważący 295 funtów, Goldberg!!!

(American Dream...)

Cody-Rhodes-WWE-Superstar-11.jpg

Lillian Garcia: I ich przeciwnik, pochodzący z Charlotte, North Carolina, ważący 223 funty, jest jednym z mistrzów Tag Team, Cody Rhodes!!

Striker: Tak, tak!! I teraz jego partner!

Tenay: Ciekawe kto nim jest!!

Striker: Zamknij się, już za chwilę zobaczymy!

(Now Listen!This ain't no make believe!)

9359336.jpg

Lillian Garcia : I jego tag team partner, pochodzący z Los Angeles, California, ważący również 223 funty, Tag team champion, John Morrison!!

Striker: Więc John Morrison to partner Rhodesa!!

Tenay: Tak!! Zapowiada się naprawdę ciekawa walka!!

Gong! I zaczynamy... Może inaczej ,gong i Cody Rhodes wraz z CM Punkiem rozpoczynają walkę! Klincz i młody Rhodes ambitnie przepycha rywala do corneru ,lecz Punk znakomicie zamienił się teraz pozycja z rywalem i to on cisną Codym w corner. Duszenie stopą w narożniku ,sędzia nie zamierza tego tolerować... 1... 2... 3... 4... Punk odpuszcza ,ta... Rączki w górze i czuje się niewinny jak bobas. Lecz znowu kontra i seria kicków wbijających rywala w narożnik. Znowu sędzia próbuje przerwać to starcie i znowu... 1... 2... Wow ,Morrison ,który dzisiaj debiutuje w ringu WCE atakuje CM Punka kickiem w plecy ,odwraca rywala do siebie i Europejski Uppercut! CM Punk ląduje na linach ,sędzia ,który dziś ma wyjątkowo dużo pracy nakazuje Morrisonowi powrócić do narożnika ,lecz tego bardziej przekonuje groźna mina Goldberga ,która mówi sama za siebie. A walczący "przepisowo" w ringu stoją już na nogach Cody rzuca się na rywala ,lecz ten wykonuje szybki unik i High Kick z lewej nogi ,Cody opiera się na linach ,CM Punk łapie go Irish Whip na liny naprzeciwko ,ten biegnie do nich ,odbicie ,ale nie! Cody w ostatniej chwili łapie się lin i zostaje przy nich ,a CM Punk wykonujący Drop kick ląduje na deskach. Teraz dopiero Rhodes bierze rozbieg i Elbow drop ,stand up i jeszcze jeden! Znów na nogach wraz z rywalem ,łapie teraz go i Russian Legsweep! Wow... Cover 1... 2 Kick out! Jednak za wcześnie ,ale już obaj na nogach ,ponownie to Cody atakuje ,Head lock ,seria uderzeń CM Punka łokciem w nerki ,Rhodes puszcza ,ale tylko po to ,aby ponownie i to jeszcze mocniej założyć Head lock! Rozbieg z głową rywala pod pachą i Buldog! Head lock bulldog! Tego w wykonaniu Cody'ego jeszcze nie widzieliśmy! Ale nie ma się czemu dziwić Cody to mimo młodego wieku ,wielki potencjał i ambicje. Jego zapał i chęć dorównania ojcu nie kieruje go ku furii ciosów ,lecz zmusza do głębszej koncentracji. Cody już nie jest dzieckiem i nie rozumuje ,"co by zrobił Dusty" ,lecz idzie własnym torem i jak widzimy ,opłaca się to. Ale do rzeczy Cody zaciąga za rękę rywala do swojego narożnika ,tag z Morrisonem ,wykręcenie ręki rywala ,a John dokłada serie punchy ,teraz łapie rywala za głowę i DDT! Cover 1... Odkopanie! CM Punk wycieńczony podąża w stronę swojego narożnika ,wstaje wyciąga ręce ku Goldbergowi ,lecz... What?! Goldberg podaje mu krzesło! Ten wyraźnie zszokowany ,wręcz z płaczącą miną ,odwraca się,tam jest jego przeciwnik i odruchowo Chair shot na Johnie! Sędzia nie może zarzec dyskwalifikacji bowiem jest to Hell in a Cell ,a jak wiadomo w takich walkach dozwolona jest obecność Bump'ów. CM Punk kładzie rękę na rywalu ,1... 2... Kick out! Chair shot to za mało... Obaj powoli wstają ,Irish whip od Punka na liny ,John odbija się i...

Tenay: Co teraz!?

Striker: Cicho! Oglądaj!

...i Drop kick w klatkę piersiową Mesjasza Straight Edge! Ten wypada za ring! John bierze rozbieg ,odbicie od lin i Plancha za ring! CM Punk starał się tam jeszcze złapać rywala ,lecz właśnie w tej pozycji wpada plecami na ścianę klatki HiaC! Morrison sięga po kable od kamer ustawionych w narożniku klatki ,wyrywa je i związuje górne kończyny rywala z drutami klatki. CM Punk niemalże bezradny ,seria kicków od rywala ,ale... What? Punk odpowiada High kickiem wybijając się od ściany klatki,ale Morrison nie zamierza tego tolerować i wyłapuje uniesioną nogę rywala i zakłada Ankle Lock! Wow ,tego w wykonaniu Johna jeszcze nie było! Widać ,że obie młode postacie szybko się uczą. Widać wielki ból na twarzy CM Punka ,ale to nic dziwnego , zmęczenie walką ,otrzymane ciosy ,oraz bolesny submission ,który jest nad to wspomagany przez to ,że w tej chwili całe ciało Punka jest w górze ,a Morrison w dodatku ciągnie nogę rywala. Sytuacja nie do wyjścia? Zobaczymy... Ale teraz dzięki przybliżeniu kamery do rąk CM Punka widać niedokładność związanych kabli i dłonie Mesjasza Straight Edge powoli się z nich wyślizgują. I już! CM Punk jest wolny! Oczywiście nie chodzi tu o kwestię używek ,ha ,ha... Wydostaje się ,a zdziwiony Morrison puszcza hold. "Mr. Money in the Bank" nadal kuleje na prawą stopę ,ale już chyba wszystko ok ,ale nie! Flying Chuck! John zdążył szybko zawędrować na zewnętrzną stronę ringu ,wskoczyć na liny i wykonać tą ryzykowną akrobację w locie! Fenomen high fly'u! Wrzuca teraz rywala za ring ,zam też wchodzi ,jednak dłuższą drogą poprzez liny ,wchodzi na trzecią Moonslaut ,ale unik od CM Punka! Szybkie doczołganie się do liny i tag! Stało się to do czego za wszelką cenę nie chciał dopuścić Morrison i Rhodes. Goldberg w ringu ,choć publiczność nie jest nastawiona w stosunku do niego zbyt entuzjastycznie... Szybka kontra na zaskoczonego nadal Morrisona ,seria energicznych ,a za razem brutalnych punchy ,podnosi teraz z łatwością obitego rywala ,który chwieje się na nogach ,biegnie do lin ,odbicie i Flying Clothesline! Teraz Goldberg z łatwością wyrzuca rywala za ring ,a tam Judo Suplex! Wyciąga teraz z pod ringu dwa stoły ,CM Punk pod nakazem rozstawia je ,robota skończona Goldberg wynosi rywal do góry... Gorilla Press Slam przełożony na Spinebuster! Prosto na stół... Goldberg wstaje tauntujac ,podnosi Morrisona i szoruje jego twarzą po ścianie klatki! To musi boleć i mamy krew! To jest to na co chyba Goldberg czekał ,lecz teraz CM Punk ostrzega go. Ten się odwraca ,a tam zaczajony Cody i Cross Rhodes! Wow! Goldberg po raz pierwszy dziś znokautowany! To chyba największa zasługa w karierze tego młodego chłopaka.

Tenay: Dawaj Cody! Uda ci się!

Striker: A ja tam wolę Punka i Goldberga, lepiej się prezentują dzisiaj.

Tenay: A wiesz gdzie mam twoją opinię?

Striker: No gdzie?

Tenay: Nieważne, oglądaj...

Teraz Goldberg wepchnięty na ring przez Rhodesa ,a to samo czyni CM Punk z Morrisonem... Obaj na deskach sędzia liczy ,1... 2... Golderg podnosi się ,czeka na rywala ,a tu co? Sprężynka w stylu Shawna Michaelsa ,Goldberg rusza ze Spearem ,ale otrzymuje Nitro Blast! OMG! Da Man rozłożony pod narożnikiem ,John bierze rozbieg i Starship Pain! Wow... Pin... 1... Kick out! What?! Taki potężny atak ,a Goldberg już na nogach? Z tego go znamy z WCW ,ale teraz jest to dużym zaskoczeniem... Obaj wstają ,lecz widać ,że odczuwają zmęczenie walką ,szczególnie Morrison ,który w dodatku krwawi! Widzimy również CM Punka ,który widocznie wpadł na pomysł umieszczenia w narożniku schodków ,a tym czasem seria kicków od Szamana Seksu ,niestety przerwana przed Knee smash od Goldberga ,popchnięcie w narożnik gdzie stoi CM Punk ,Morrison tam biegnie lecz w ostatniej chwili chroni się przed zderzeniem z cornerem ,odwraca się i Spear! OMG! Spear w narożnik ,a raczej w schodek tam ustawiony! Tauntuje ,lecz po plecach klepie go CM Punk ,wchodzi pod trzecia liną na ring unikając kontaktu wzrokowego z wściekłym Goldergiem ,wynosi jednak bezbronnego Morrisona do góry i Got To Sleep! 1... 2... 3! Pinfall!

Lillian Garcia: Panie i panowie, zwycięzcami tej walki i nowymi mistrzami Tag Team zostają CM Punk i & Goldberg!

Goldberg jednak nadal wściekły stoi w narożniku ,na ringu pojawia się Rhodes ,który chce pomóc wstać Tag Team partnerowi ,ale otrzymuje Spear! Wow! Powoli podnosi się obity debiutant Morrison ,ale również Spear! Goldberg wściekły i nadal niedosycony ,sędzia wręcza pasy CM Punkowi ten wznosi oba do góry ,lecz gdy widzie minę swojego Tag Team partnera woli wyciągnąć ku niemu jeden z nich ,ale rozbiegi i kolejny Spear! Czwarty dzisiaj ,ale CM Punk'owi na pewno się należało. Goldberg tym czasem z dwoma pasami opuszcza arenę po uniesieniu w górę klatki przez wielki dźwig.

Tenay: Nie spodziewałem się że Goldberg tak wszystkich załatwi!

Striker: To fakt, ale że sprzątnął swojego tag team partnera?

Tenay: Zobaczymy jak to się dalej potoczy...a nam została ostatnia już walka o pas WCE Championship!

Striker: Ale najpierw przenieśmy się na backstage..

0.jpg

Jeremy Borash: Witaj Rob ,mam nadzieję ,że nie przeszkadzam...

RVD: Jasne ,że nie.

Jeremy Borash: Uf... A więc dobrze trafiłem ,chciałbym zadać ci kilka pytań i z góry zakładam ,że się zgadzasz. A więc zacznijmy...

RVD: Ok ,ok...

Jeremy Borash: A więc jak się czujesz po skutecznej obronie pasa w walce z Shadem? Co myślisz o swoim dzisiejszym przeciwniku?

RVD: Dude ,czuje się świetnie. Na moim ciele widać i czuć liczne rany ,lecz zapominam o nich myśląc o dzisiejszej walce. Racja ,miewałem chwile słabości w walce ,lecz to wszystko zaprowadziło mnie ku zwycięstwu. Shad był bardzo dobrym rywalem i myślę ,ze jeszcze kiedyś spotkamy się w ringu i wtedy będzie w stanie pokazać dużo więcej niż dziś. Wiem ,że stać go na dużo więcej ,tylko dziś nie potrafił tego wykorzystać ,zaślepiała go nienawiść do mnie. Wiem ,że Shad jest dobrym człowiekiem ,ale tam w środku. Znamy go doskonale z Tag Teamu Cryme Tyme gdzie prezentował się znakomicie u boku JTG. Ale kto wie ,może gdyby Shad wtedy nie był w tym teamie nie skończyłby tak jak dziś. Myślę ,że ten człowiek ma wielki potencjał i wielkie możliwości ,których jeszcze nie odkrył ,a szkoda ,a bo dzięki temu nasza walka byłaby jeszcze ciekawsza. Liczę jednak na to ,że Shad jeszcze powróci na prostą i powalczy ze mną ,być może kiedyś o WHC. Przyszłość jest w jego rękach...

Jeremy Borash: Aha ,a więc kolejne pytanie. Czy planujesz coś szczególnego wobec pasa Hardcore ,jakiś długi title run czy może celujesz w coś jeszcze.

RVD: Marzę by jeszcze raz w karierze stanąć przed publicznością z dwoma pasami. Hardcore oraz World Championship ,to byłoby coś ,po prostu sweet... Lecz na razie widzę tu osoby ,które zasługują na tę walkę dużo bardziej niż ja... Matt Hardy ,który dzisiaj zrealizuje swoje marzenie ,jego brat Jeff ,który nie przepadał za Kennedym odkąd tu się pojawił ,The Rock ,który ma większe ambicje niż pas Continental ,Cody Rhodes ,oraz nawet Randy Orton ,który nie wykorzystał już jednej szansy na te mistrzostwo i choć jest kontuzjowany to trzeba na niego uważać.

Jeremy Borash: Wymieniłeś tyle nazwisk ,co możesz więcej powiedzieć o tych zawodnikach...

RVD: Dude ,ci kolesie są zawodowcami i trudno spodziewać się po nich słabej dyspozycji. Matt Hardy ,przez wielu uważany za pupila ,ale zaświadczam ,że Matt to na prawdę twardy przeciwnik dla każdego. Jeff to czysta fantazja w powietrzy ,wielu nie docenia go patrząc na Luchadorów ,lecz ten koleś z trzeciej liny potrafi wykonać każdą akrobację. The Rock ,który po powrocie uciera nosa każdemu rywalowi ,myślę ,że zapracował sobie na WCE i widzę go jako przyszłego Championa. Cody ,któremu nie powiódł się title run z pasami TT. Faktem jest ,że Rhodes stracił fantastycznego partnera ,i nie jest mu łatwo odnaleźć się u boku Morrisona. Zobaczymy go teraz na solowej scenie wrestlingowej ,lecz ja w niego wierzę i ufam ,że wysoko zajdzie. No i oczywiście Randy Orton... Największa żmija w tej federacji ,żmija ,która potrafi ukąsić śmiertelnie każdego! Randy to człowiek o zimnym jak skała sercu ,co jest dla niego wielki błędęm ,ale i ogromnym atutem. Nie obchodzi go czy ojciec czy przyjaciel ,potrafi odesłać do szpitala każdego. Myślę ,że gdyby nie kontuzja byłby już mistrzem WCE ,ale mimo to czujemy wszyscy na plecach powiew okrutnej Ery Ortona ,co nie wyklucza faktu ,ze kiedyś i tak spotkamy się w ringu i mam zamiar wtedy skopać mu tyłek. A teraz wybacz Jeremy ,ale teraz słodziutka Eve musi się zająć moją ręką...

Jeremy Borash: Ok ,miło się z tobą rozmawiało ,i mam nadzieję ,że jeszcze kiedyś wrócimy do tego tematu.

Kamera wraca na halę gdzie jest Matt Striker & Mike Tenay...

Striker: No i czas na walkę wieczoru!

Tenay: Tak! Na to wszyscy tutaj zgromadzeni czekali, na walkę o pas WCE!

Striker: Już nie mogę się doczekać!

Tenay: Spokojnie, już się zaczyna!

(Ooooo Yeah!!!!!!!!)

85_MattHardy.jpg

Lillian Garcia: Panie i panowie, będzie to walka Hell In A Cell i pas WCE Heavyweight! Jako pierwszy na ring wchodzi, pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 236 funtów, Maaaatt Haaardyyy!!

(Keeneeedyyyyy.........)

Mr.%20Kennedy.jpg

Lillian Garcia: I jego przeciwnik.........

(Kennedy wyrywa mikrofon Lillian...)

Mr. Kennedy: Jak dobrze wiecie, ważę 243 funty........ pochodzę z Greeeeeeen Baaaaay, Wisconnnnsiiiin!!! Panie i panowie, wasz mistrz WCE Heavyweight.......Miiiiiisteeeeerrrrrr Keeeennneeeeedyyyyy!!!!!.......Keeeennneeedyyyy!!!

I hear voices in my head......

Randy_Orton.jpg

Lillian Garcia: Panie i panowie, proszę przywitać sędziego tej walki! Przed wami Randy Orton!!

Striker: No no no, pięknie się prezentują!

Tenay: Zobaczymy co pokażą w klatce...

Klatka powoli opada na dół.....Matt Hardy, Mr. Kennedy i special referee Randy Orton są na środku ringu....

Tenay: Klatka już opadła!

Striker: Zabił gong! Zaczynają!

Matt Hardy i Mr. Kennedy stoją w narożnikach....Obaj patrzą na Randyego Ortona, który stoi oparty o liny, czekając aż coś zacznie się dziać....Kennedy powoli zmierza na środek ringu, Matt Hardy nadal czeka w swoim narożniku. Kennedy patrzy raz na Hardyego, raz na Ortona. Ken mówi coś do Matta, a ten momentalnie wstał z narożnika i idzie w stronę Mr. Kennedyego. Mamy wymianę słowną, jak na razie jeszcze nikt nikogo nie uderzył...Randy Orton podchodzi do zawodników i mówi że jeżeli za chwilę nie zaczną to skończy ten pojedynek...I w tym momencie Kennedy rozpoczyna serię kopnięć w brzuch Hardyego, zagonił go do narożnika, nadal go kopie, Hardy usiadł w narożniku. Mr. Kennedy bierze rozbieg, chce uderzyć z kolana, ale Matt Hardy unika uderzenia! Matt szybko wstał i zaczyna uderzać pięściami mistrza WCE! Łapie Kennedyego i przeciąga do narożnika. Hardy bierze rozbieg i mamy Running Clothsline w narożniku na Kennedym! Hardy przeciąga przeciwnika do narożnika naprzeciwko i jeszcze jeden Running Clothsline! Hardy łapie za głowę Kena, i mamy Buldog! Nie! Kennedy odpycha starszego Hardyego, iiiiiiii Dropkick! Matt Hardy powalony na matę! Kennedy podbiega do przeciwnika, siada na nim i uderza pięściami w twarz Matta! Jedno, drugie, trzecie, czwarte, piąte, szóste, siódme, ósme uderzenie! Matt Hardy jest lekko zamroczony! Kennedy wychodzi poza ring, szuka czegoś pod nim, wyjmuje krzesełko! Ale zaraz! Matt Hardy się podniósł, bierze rozbieg i mamy Baseball Slide! Trafiony! Kennedy uderza głową o ścianę klatki! Hardy wychodzi poza ring, i zaczyna kopać w twarz leżącego przeciwnika! Hardy podnosi krzesełko, czeka aż Kennedy wstanie, Ken powoli się podnosi, już wstał, Hardy popycha go na ścianę klatki i uderza w twarz krzesełkiem! Kennedy łapie się za twarz i upada, tymczasem Matt Hardy wchodzi na ring, tauntuje do publiki....Wchodzi na narożnik, chce skakać ale Kennedy kiedy leżał wyciągnął spod ringu kij baseballowy i rzuca nim w Matta! Ten upada na środek ringu. Hardy powoli wstaje, Kennedy wszedł na ring....Ken łapie Hardyego i mamy Russian Leg Sweep! Próba przypięcia, ale Randy Orton stoi nadal oparty o liny, nie ma zamiaru odliczać! Hardy tymczasem zepchnął Kennedyego z siebie. Powoli wstaje, jest już na nogach ale nadziewa się na Spinning Roundhouse Kick od Kennedyego!! Mr. Kennedy podchodzi do Randyego Ortona, patrzy mu prosto w twarz i coś do niego mówi, na twarzy Ortona pojawił się tylko arogancki uśmieszek...Kennedy znów podchodzi do przeciwnika, podnosi go, łapie za głowę i szykuje się do DDT! Ale nie! Matt Hardy się nie dał i kontruje DDT w Back Body Drop!! Ken szybko wstaje, ale nadziewa się na Clothsline! Znowu wstaje i znowu ta sama akcja!! Hardy wchodzi na drugą linę, przed nim wstaje Kennedy, Hardy skacze i mamy Diving Buldog z drugiej liny!! Hardy próbuje przypiąć.....ale Randyego to nie obchodzi, znudzony rozgląda się teraz po całej hali...Matt Hardy puszcza Kennedyego i śmieje się do Ortona, podchodzi do niego, mówi mu coś cały czas ze śmiechem na twarzy...Nagle na twarzy Ortona zniknął ten arogancki uśmiech i pojawiła się poważna mina....Hardy spoliczkował Ortona!! Kiwa do niego palcem, można usłyszeć słowa ,,policzymy się po walce, jak nie będziesz sędziował''....Orton momentalnie zszedł na środek ringu, Hardy kopnął dwa razy Mr. Kennedyego w brzuch po czym chce go przypiąć...Orton odlicza!! 1.....2. kick out! Kennedy wstaje, ale Matt Hardy go łapie, odpycha od lin....i Kennedy nadziewa się na Dropkick! Hardy rozgląda się chwilę, po czym schodzi z ringu i szuka czegoś pod nim...i znajduje stół! Wrzuca go na ring, ale Matt zostaje i jeszcze czegoś szuka.....znajduje drugi stół!!! Matt Hardy wchodzi z drugim stołem na ring, opiera go o narożnik....Podchodzi do drugiego stołu, schyla się ale otrzymuje kopniaka w brzuch od mistrza WCE!! I Neckbreaker na leżący stół w wykonaniu Mr. Kennedyego!!

Striker: Na chwilę obecną to Kennedy ma przewagę.

Tenay: Racja, chociaż Hardy też się stara....i nawet zmusił Ortona do sędziowania.

Striker: To fakt, Ortonowi chyba zwisała ta walka...

Kennedy poprawia stół który był ułożony w narożniku..Podnosi Matta Hardyego, chce go przeciągnąć w narożnik ze stołem...ale Hardy kontruje Irish Whip i to Kennedy uderzył w stół!!! Matt bierze rozbieg i mamy Dropkick!! Ale stół się nie złamał! Matt Hardy rozstawia drugi stół na środku ringu, łapie Kennedyego, podnosi do góry czyżby Suplex!? Nie!! Kennedy upada na ziemię, i to on wykonuje Suplexa na Hardym!! Hardy łamie stół który stał w narożniku!!! Kennedy chce odliczyć przeciwnika!! 1.......................................kick out!! Ależ Randy Orton długo odliczał Hardyego! Przecież w tym czasie normalny sędzia doliczyłby do sześciu!! Kennedy kiwa głową, bierze Hardyego na barki, czyżby Standing Green Bay Plunge? Nie! Hardy zaczął uderzać łokciami w głowę Kennedyego, aż ten go puścił! Matt Hardy wpadł w furię!! Zaczyna uderzać Kennedyego pięściami i nogami gdzie tylko popadnie!! Kennedy jest mocno zamroczony!! Hardy kładzie Kennedyego na stole który stoi na środku ringu, Hardy wchodzi na narożnik, tauntuje do publiki, skacze.... I trafia Diving Leg Drop!!!! Hardy odlicza Mr. Kennedyego! 1...2...kick out! Tym razem Orton odliczał szybciej! Hardy łapie Kena, przeciąga go w miejsce rozbitego stołu i mamy Side Effect!!!! Hardy przejął inicjatywę!! Kennedy powoli wstaje, Hardy kopie go w brzuch, Twist Of Fate!! Nie!!! Kennedy rzuca Hardym i nie dopuścił do Twist Of Fate!! Kennedy podchodzi od Hardyego i mamy DDT!! Ależ dużo zwrotów akcji! Kennedy wchodzi na narożnik, będzie chyba Kenton Bomb! Ale Hardy wstał i popycha przeciwnika z całej siły!! Kennedy znów uderza głową w klatkę!! Matt Hardy wchodzi na narożnik, patrzy się czy Kennedy wstał, ale ten ledwo co się zbiera....Moonsault!! Moonsault na Kennedyego poza ringiem!!! Hardy trochę ucierpiał przy tej akcji, wrzuca na ring , po czym sam wchodzi na ring....Kennedy stoi na nogach, otrzymuje serię ciosów od Hardyego ale Kennedy wsadza palca w oko Matta! Mr. Kennedy łapie Hardyego na barki, wchodzi na narożnik....GREEN BAY PLUNGE!! Kennedy przypina Matta!! 1.........................2...............................kick out!! Kennedy jest wściekły na Ortona za to długie odliczanie, podchodzi do niego i coś mu sugeruje, tymczasem za pomocą lin podnosi się Matt Hardy, podchodzi do Kennedyego który dyskutuje z Ortonem, odwraca go i mamy TWIST OF FATE!!! Matt Hardy na kolanach idzie do Kena żeby go odliczyć.......ALE OTRZYMUJE PUNT KICK OD ORTONA!!! Hardy upada nieprzytomny!! Orton teraz patrzy na Kennedyego ten nie może wstać o własnych siłach....Orton go podnosi....i wykonuje RKO!!! Matt Hardy i Mr. Kennedy leżą nieprzytomni na ringu!! Orton pokazuje aby zabić w gong!!

Lillian Garcia: Panie i panowie, ta walka zakończyła się no contest! W tym wypadku pas WCE Heavyweight zachowuje Mr. Kennedy!!

Striker: CO??? Niemożliwe!!

Tenay: Co ty żeś zrobił Randy!? Ta walka się dopiero rozkręcała!!!!

Striker: Nie no....niewieże......to chyba najgorszy Main Event w historii WCE!

Tenay: Hardy i Kennedy nawet nie weszli na szczyt klatki tak jak obiecywali!

Striker: To dopiero szok! Myślę, że zarząd tego tak łatwo nie przepuści i coś z walką o pas WCE Heavyweight zrobi...

Tenay: Też mam taką nadzieję...

Striker: Niestety, walka o pas WCE nie zachwyciła, gala dobiegła już końca i musimy się z państwem pożegnać..

Tenay: Żegnają się z państwem, Mike Tenay.

Striker: I Matt Striker. Do zobaczenia na Showtime.

Nowhere to Hide schodzi z anteny....

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• BigDickJohnson

1

• Kacpios

1

• Oscar Gutierrez

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

To może ja się pierwszy wypowiem.Gala była po prostu sweet :D Bardzo długie walki pojawiły się elementy BackStage.Pojawiły się też niespodzianki.Ale po kolei.Pierwsza walka baardzo długo z czego bardzo się cieszę.Fajnie że to właśnie Mistico wygrał swój pierwszy mecz na PPV.Dalej.Segment z CM Punkiem i Goldbergiem też fajny.Intercontinental Championship chyba najlepsze.Zacięta walka i zwycięzca.Gratulacje dla Bourne'a gdyż uważam że to właśnie jemu należał się pas.Rozmowa Kennediego z Hardym na poziomie.Hardcore Championship.Tutaj dobrze lecz mam jedno zastrzeżenie .Walka była chyba najkrótsza z całej Gali Nowhere To Hide.Ale to tylko taka mała uwaga.Wywiad z RVD bardzo fajny.Wypowiedział się o każdym zawodniku i przy każdym powiedział dobre zdanie.Main Event.Tutaj niespodzianka.Szczerze Wam powiem że domyślałem się że Randy Orton zaatakuje Matta i Kena.Szkoda że nie widzieliśmy walki na górze żelaznych krat.Ale bez tego też było cool.

Ogólnie gala Nowhere To Hide wyszła świetnie.Oceniam je na mocne 9+ na 10.Wszystko było dopracowane i pełnie niespodzianek.Wielkie brawa dla organizatorów tego PPV :applause: .

PS.Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać.Czy ten trailer Prison Break Season 5 to fake czy real :?: Bo jeśli tak to będę w siódmym niebie.Jeżeli to żart to wielce się rozczaruję.

paparoach.png

18659.png

A ja powiem tak..Gala dobra, ale walka o HC zasysała pałkę, tak samo jak Main Event :P Moja walka dobra, ale takie pytanie; Kto kuźwa gra Goldbergiem? Bo ma przejechane :P BS był. A i jeszcze jedno zastrzeżenie. To były reklamy? Jeżeli tak, to na PPV nie ma reklam :) No i to tyle. NTH na 7/10, za 2 ssące walki. Tyle ode mnie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gala baardzo długa przez co była jeszcze bardziej emocjonująca niż poprzednia choć ja mam tutaj zastrzeżenie do walki tag teamowej , może troszkę do ME ale to raczej było do przewidzenia więc jak sądze szykuje nam się feud Kennedego z Ortonem i Mattem Hardym co może przynieść bardzo dużo emocji. Co do walki o pasy tag teamowe to wejście nowicjuszy było niezłe Morrison nawet trochę zaskoczył w walkce , ale nie spodziewałem się , że Goldberg tak rozniesie wszystkich w tym swojego tag team partnera CM Punka , a na dodatek sam zabrał 2 pasy wykonując Punkowi spaer :P ( tak nawiasem to ciekawe co teraz będzie się dziać z tymi pasami bo jak narazie to nie ma dobrego tag teamu , ale do czasu 8) . Walka Mistico z Austinem była naprawdę bardzo długa i wynik był dla mnie bardzo pozytywny ponieważ nie wyobrażam sobie , żeby stary wyjadacz pokonał Meksykanina i to już 3 porażka Austina z Mistico licząc jeszcze House Show. Walka o pas Continental była znakomita i wynik tej walki bardzo mnie uszczęśliwił ponieważ nie spodziewałem się takiej miłej niespodzianki oby ten pas został u Evana jak najdłużej :D bardzo miły gest ze strony Rocka co było dla mnie także miłym momentem podczas gali. Walka o pas Hardcore była troszkę krótka troszkę za mało było w niej emocji , ale wynik mi to zrekonpensował to teraz ciekawe czy dalej będzie trwał ten feud , a może ktoś się do tego wmiesza ? Zobaczymy. Ostatnia walka ME zawiodła mnie chociaż początek był bardzo dobry , ale Randy trochę namieszał w tej walce mam nadzieje , że to nie koniec feudu Hardego z Kennedym , a napewno swoje 3 grosze wrzuci Orton.

Galę oceniam na 9/10 ze względu na hardcore match , i troszkę ME , ale napewno jeszcze coś dobrego z tego wyniknie :)

Oczywiście gratuluje znakomicie wykonanej pracy panowie spisaliście się po raz kolejny :t_up:

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Ja wogóle jestem zaskoczony tym iż wystąpiłem podczas tej gali , nie wygrałem ale i tak bardzo się ciesze z występu bo myślałem , że będę musiał długo czekać na debiut , a tu proszę niespodzianka :) Gratuluję wszystkim zwycięzcom. Naprawdę fajnie się to wszystko czytało , a gdy skończyłem to żałowałem , że jeszcze więcej nie było :):P . Ja galę oceniam 10/10 ponieważ jest bardzo dobrze napisana , dałbym jeszcze 1 pkt wyżej za debiut Johna na tej gali , ale niestety zabrało by skali.

Gala była bardzo emocjonująca oby takich gal było jak najwięcej :)

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png