Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Usprawiedliwienia

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Danielek potrzebuje niestety przerwy... Wszystko już ugadałem z Tuptusiem na gg, ale tak oficjalnie muszę tutaj to napisać. Moja przerwa spowodowana jest brakiem czasu ze względu m.in. na szkołę oraz inne zajęcia. Miejmy nadzieję że w okolicach wakacji Bryan zaliczy swój powrót. Czyli Bryan Danielson bierze urlop do wakacji. Do zobaczenia :D

Tupak: Rozgrzeszony ;)

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vejder

8

• Tuptuś

6

• Piledriver1674325991

5

• mateusz199670

4

Ja chcę się usprawiedliwić za ostatni tydzień w którym mnie nie było. Nie miałem czasu, i zupełnie zaniedbałem WCE. Ale jutro wjeżdżam z nowym postem na BS :D

Niestety mnie również dopadła szkoła i muszę wziąć urlop. Do końca maja nie będzie mnie na BS, ale możecie spodziewać się wielkiego powrotu :D

ksgj.png

Na mnie również czas, do 3 czerwca raczej nic nie napiszę ze względu na brak czasu związany ze szkołą ;).

akerdrugi.png

Chciałem usprawiedliwić Stona że nie pisze. Zaczne pisać od 11.05 Wiecie szkoła i te sprawy. Mam nadzieje że mnie zrozumiecie. Z góry dziękuję

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• 3 tygodnie później...

Ja chciałbym się usprawiedliwić już dzisiaj, ponieważ nie wiadomo czy w piątek będe miał na to czas. Będe nieobecny od 24 czerwca do około 10 lipca, proszę o nieumieszczanie mnie na następnych tygodniówkach(oprócz Collision #2 gdzie Szon Majkels skopie kilka tyłków :D:D )Dziękuje za uwagę.

Edit:Fan: No dobra, nie powiem, ze nieobecnośc dość długa i jeżeli nie bedziesz sie starał teraz to potem wrócić Ci do kart bedzie ciezko, ale rozgrzeszony.

Wrócę ze zdwojoną siłą, obiecuję :) A teraz będe się starać.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Ja chciałbym zgłosić swoją nieobecność od dnia 24 czerwca do dnia 8 lipca. Przez ten czas Tryplak odpoczywa i powróci ze zdwojoną siłą :)

Edit:Fan: Dobra, no nie za bardzo mnie to cieszy, tygodniowki w wakacje napewno nie beda po 8 walk a max 5-6, bo bedzie ans mało jak i psizacych jak i grajacych. Rozgrzeszam, miłych wakacji i wracaj jak najszybciej bo byłeś na dobrej drodze do pasa, a tak dupa :P

ksgj.png

Mnie nie będzie do 27 czerwca.... Powód? Wyjazd do Krynicy Zdrój. A Hernandez wyjeżdża na ten czas do swojej rodziny do Meksyku :P

Edit:Fan: Rozgrzeszony.

1.jpg

Iluzja.....

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Dobra to ja też. Chciałbym kulturalnie się rozgrzeszyć do następnego piątku od jutra gdyż wyjeżdżam : D

Edit:Fan: Kurde ludzie, ozgzeszony, ale niedługo to na wakacje to nas zostanie z 6 :D

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Sory, że piszę następnego posta, ale nie mogłem edytować poprzedniego. Chciałem tylko dodać że tam gdzie będę, prawdopodobnie będe miał styczność z Internetem, więc może walne jakiegoś krótkiego posta, ale nie jest to zagwarantowane, więc moje zwolnienie jest cały czas ważne :)

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Co tu się dużo rozpisywać. Wyjeżdżam i nie będzie mnie kilka dni. Od 25 czerwca do 28-29 czerwca. Aha fan pamiętaj. Collision może być twoje ale PPV i tak będzie dniem mojego triumfu :D

Edit:Fan: Rozgrzeszony - aha, spoko. No to niech Ci sie srodek transportu rozwali i żebys wrocił tak moze 11 Lipca? :D Dobra, adios, miłego wyjazdu i przez te 4-5 dni masz ode mnie 5 posciaków ;)

Punksigcultkopia.png

Sygna i Avek zrobiona przez Tuptusia.

gggggc.png

WCE INTERNATIONAL CHAMPION

17.07.2011-...

WCE STREAK

4:2

Część bookingu już o tym wie, teraz usprawiedliwiam sie oficjalnie. Jutro pod wieczór wylatuje do Tunezji na wczasy na dwa tygodnie, przylece do polski 14.07 w związku z tym nie będe w stanie sie pojawić na backstage'u, o ile w ogóle tam sie dostane do internetu, bo na miejscu jest kafejka internetowa co prawda, ale skorzystam z niej pewnie tylko raz w celu sprawdzenia do jakiej szkoły sie dostałem. W każdym razie prosze o nieużywanie mojej postaci tj. Undertakera przynajmniej w walkach, jeśli miało by to mi, albo mojemu partnerowi zaszkodzić. Po prostu wole sie nie pojawić, jeśli miałbym dostać za to, że jestem na wczasach, ew. do jakichś segmentów jak najbardziej możecie mojej postaci użyć. To tyle, spróbuje jeszcze po dzisiejszym Collision walnąć jednego posta żeby nie było.

Edit:Fan: Rozgrzeszony, o twoim wylocie wiedziałem wiec sie na niego przygotowąłem :roll: A i z taka liczbą ludzi psizacych na BS jak was licze to na PPV raczej z 6-7 walk :)- Dobrze, mniej a lepsze. iłych wakacji i wypoczynku ;)

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Ja także chciałbym się usprawiedliwić. W sobotę lecę do Hiszpanii na 3 tygodnie i może będę miał dostęp do kompa, ale post na backstage'u raczej się nie będzie pojawiał. Więc od 02.07 do 23.07 Rocky się nie pojawi na BS. Możecie go używać w segmentach, ale walk mu nie dajcie, bo i tak pewnie je przegra. Albo wymyślcie mu jakiś uraz po ostatniej walce na Collision. :P

Edit:Fan: Jak miło, że dobrowolnie oddajesz miejsce :) rozgrzeszony, miłego grzania dupy na plażach Hiszpanii ;)

Ale wiedz, że kiedy Rocky wróci skopie ten meksykański tyłek Del Ryła :lol

Aha... a tak na powaznie ALberto wtedy bedzie mistzrem i nie bedzie czekał na byle tchórza, ktory poprosil o to aby go wywalili z walki o pas ;)

To, że jadę na wakacje w tym czasie, to nie moja wina... :) A do tego potem będę się domagał tego title shota ;)

No nic, do ppv i tak nie ma sensu pisać więc Stinger pakuje manatki i wyjeżdża na zasłużone wczasy do Hiszpani wraca po dwudziestym lipca

Edit:Fan: grze-Roz-szony

sig.png

Dobra, wiecie co, ja raczej juz z czytaniem gal oraz nawet z pisaniem postow nie wyrabiam, i od razu mowie, ze to nie dlatego, iz nie mam weny, ochoty, czy jakiejs innej pierdoly... Poprostu sa wakacje i chcialbym troche odpoczac od tego, byc zdala od domu itp, itp, takze prawdopodobnie do konca sierpnia nie ujrzycie super wypowiedzi Shelton'a "The Gold Standard" "Mr WCE" "Mr High Stakes", "The God" Benjamin'a...

ps. Skontuzjujcie mnie jakos po walce na Nowhere To Hide i bedzie gitara :) .

ps2. Po cichu liczylem na to, ze WCE stanie w miejscu na czas wakacji ale widze, ze wciaz idzie... Moze to i lepiej...

ps. O kontuzje możesz byc pewny na twoje miejsce mamy Del Rio miłych wakacji.

ps2. Ale cwaniak :D liczył, że stanie on sobie bedzie dalej mistrzem i potem sobie wróci mistrzunio i dalej bedzie rządził. Takie rzeczy tylko u Edzia po 22 :D

Jeszcze raz: HAPPY NEW YEAR! Czy tam Rozgrzeszony, miłych wakacji i jakos tak ;)

//Fan

Ps45. Del Rio ssie.

Ps77. Ty tak na serio z tym pasem? :shock: Naiwny. :) // Xeb

Dobra, nie kolorujcie mi tutaj juz posta ;) ... A co do powrotu to nie siurajcie. Wroce i bede znowu mistrzem ;) .

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png