Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 02/07/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Dark Match

Chris Masters pokonał Tylera Reksa

1 Match

Kofi Kingston pokonał Dolph'a Ziggler'a

2 Match

Kane pokonał Luke'a Gallows'a via DQ

3 Match

MVP pokonał chavo Guerrero

4 Match

Kelly Kelly pokonała Michelle McCool

5 Match

Tag Team Match

Rey Mysterio & Big Show pokonali Jack'a Swagger'a & Cody'ego Rhodes'a via DQ

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

1

• Droopi

1

• R.K.O.

1

• JCKD

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

1. Match

Walka była taka sobie, szkoda że tak szybko się zakończyła. Lubię Kofiego, i cieszę się że wygrał, należało mu się.

Ma dobry finisher, i niech tak zostanie, nie to co Masters ;D. Dolph Ziggler był bliski wygranej, no ale zagapił się.

Ocena; 4/10

2. Match

Walka Kane'ego nie jest jedną z najlepszych, ujdzie. Szkoda, że sytuacja w ringu się nie rozwinęła, no ale cóż

Na następnej gali się wykaże. W końcu wyszło, że to nie CM PUNK. Ciekawe kto, hm.

Oby nie Big Show, ani Rey bo już trochę dostali. ;D

3 Match

Podobna walka jak do tej pierwszej. Chavo na początku coś gadał o Vickie :P

Cieszę się, że MVP wygrał. Moim zdaniem Chavo powinien opuścić Smackdown, i przenieść się do słabego

TNA, lub ROH.

5 Match

Walka jedna z lepszych tej gali. Myślę, że Rey by sobie poradził ze Swaggerem, gdyby nie to głupie Ankle Lock.

Nauczył się tego jednego, i myśli że świeci. Gdzie się podział prawdziwy wrestling?

Przynajmniej Ryjek wygrał, szkoda mi go troche. :lol

Ocena gali 4,5/10

AVE!

Cieszę się, że MVP wygrał. Moim zdaniem Chavo powinien opuścić Smackdown, i przenieść się do słabegoTNA, lub ROH.

Za takie teksty, nie powinni dopuszczać do internetu. Po pierwsze, wrestling jest reżyserowany, po drugie Chavo przerasta umiejętnościami MVP, po trzeciewalki w ROH są 3 razy lepsze niż w WWE..

Walka jedna z lepszych tej gali. Myślę, że Rey by sobie poradził ze Swaggerem, gdyby nie to głupie Ankle Lock.Nauczył się tego jednego, i myśli że świeci. Gdzie się podział prawdziwy wrestling?

Dajcie mu bana, bo takie dzieci zaśmiecają to forum.

Smack przyzwoity. Spicz Swaggera bardzo dobry, widać że utrzyma się trochę w ME, a to cieszy :) Pierwsza walka, gdyby dłuższa, było by świetnie, a tak jest dobra, tylko kurde Ziggler mógł wygrać, bo teraz gdy Vickie go prawdopodobnie "opuści" push dla Zigglera się nie rozpocznie.Co do ME. Fajnie że Swagger ma nowego Movesa, chcą z niego zrobić drugiego Kurta :D Cieszy również, że coś zaczęło się dziać z Rhodesem, nie ździwił bym się gdyby to on na MITB zgarną walizkę...Smack 6,5/10

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Miałem nie komentowac, ale jak widzę wypowiedz kolegi R.K.O to muszę =))=))=)) .

Lubię Kofiego, i cieszę się że wygrał, należało mu się.

Ma dobry finisher, i niech tak zostanie, nie to co Masters ;D.

Co to znaczy że Kofi ma dobry finisher bo nierozumiem... A co Masters ma zły :thinking:

W końcu wyszło, że to nie CM PUNK. Ciekawe kto, hm.

Oby nie Big Show, ani Rey bo już trochę dostali.

Tak jak napisał wcześniej SCM wrestling jest reżyserowany, więc nie musisz wylewac łez jak Show lub Rey dostaną...

Cieszę się, że MVP wygrał. Moim zdaniem Chavo powinien opuścić Smackdown, i przenieść się do słabego

TNA, lub ROH.

Po pierwsze - tak jak napisał mój przedmówca Chavo przerasta umiejętnościami MVP.

Po drugie - słaba to jest Twoja wiedza o wrestlingu. Ty chyba nigdy nie oglądałeś TNA i ROH... już brak mi słów

Gdzie się podział prawdziwy wrestling?

Z tego wynika, że Ty chłopczyku nigdy nie widzałeś prawdziwego wrestlingu.

Gala ogólnie była nienajgorsza. Kurczę też niepokoi mnie sytuacja z Zigglerem, naprawdę push bezwątpienia się mu należy. Chavo wchodząc na ring też coś wspomniał o pasie IC, ale przegrana z MVP rozwiała moje marzenia. Osobiście chciałbym, aby jednak Kane zdobył walizkę, ale poczekajmy. Zastanawiam się nad jedną rzeczą. Czemu pas WHC jest teraz przedstawiany teraz jedynie jako World Championship. Może dlatego że jego posiadaczem jest Rey, który do nazwy Heaweight nie pasuje. A może zmiana nazwy jednego z głównych pasów - choc nie wiem czy to jest tak istotne :P .

Ja też myślę, że to "World Champion" jest na czas, kiedy Rey ma pas, bo Heavyweight wyjątkowo nie brzmi:)

Denerwuje mnie, że już tyle czasu robią z Chavo pajaca, zasługuje w końcu na push, bo od czasu jak przegrał ECW Championship po jednej akcji z Kanem gnoją go niemożliwie.

Chavo na początku coś gadał o Vickie :P

Nauka angielskiego nie boli...

Ziggler i Swagger robią postępy z tygodnia na tydzień, w przyszłości to na nich może opierać się federacja, w końcu obaj są jeszcze młodzi. Kolejna rzecz która ich łączy to bardzo widoczne solidne podstawy z zapasów klasycznych, naprawdę coraz lepiej się to ogląda.

To już któryś tydzień z rzędu, kiedy SmackDown przebił RAW. Przed ostatnim draftem zdarzało się to rzadko. Wydawało mi się, że po odejściu Edga, Morrisona a zwłaszcza Jericho będzie to tym bardziej niemożliwe, a jednak...

Don't sing it! Bring it!

Racja że SD przebiło w tym tygodniu Raw ale moim zdaniem nie dlatego że było dobre tylko dlatego że Raw było strasznie słaby u nudne a SD tylko troche.

Kofi vs Dolph

Walka bardzo dobra, mogłaby potrwać zdecydowanie dłużej. Ich pojedynek w tym turnieju o IC gdy Teddi wywalił Drew bardzo był po prostu świetny. Obaj zawodnicy mają potencjał na główne gwiazdy federacji tyle że... Z Kofim od czasu bardzo dobrego feudu z Ortonem ponad pół roku temu kompletnie nic się nie dzieje. Jego feud z Drew był conajmniej słaby i taki ni z trego ni z owego. Jest niby tym mistrzem ale mimo to nie dzieje się wokół niego nic ciekawego. Feud z Zigglerem mógłby być bardzo dobry jakby go dobrze wymyślili. Natomiast tego co się dzieje z Zigglerem totalnie nie czaje... Jest jednym z lepszych w całym SD a może nawet w całym WWE. Ma mega potencjał ale cały czas jest szmacony. Mam nadzieje że będzie feudpował z Kofim i za jakiś czas dostanie pas. Pasuje do niego IC i moim zdaniem bardzo dobrze by się z nim prezentował.

Kane vs Luke

Walka taka sobie, zakończenie słabe. Czyżby rozpad SES? No i moim zdaniem nie dobrze że to nie Punk, tylko on pasował do tego wątku. Jeżeli rzeczywiście miałby być to Kane to mam nadzieje że wymyślą jakieś rozdwojenie jaźni czy coś takiego i że Kane tego nie pamięta bo jeśli się okaże że cały czas ściemnia atalkując innych to będzie t bardzo słaby początek feudu brothers of destruction.

MVP vs Chavo

Nic nadzwyczajnego. Nie lubie Chavo i moim zdaniem nie powinien nawet się kręcić wokół pasa IC. Natomiast MVP jest strasznie nudny teraz i nie mają na niego w ogóle pomysłu. Mógłby się złączyć z JTG i feudować z Archerem i Hawkinsem.

Kelly vs McCool

Divy jak divy. Skoro Kelly pokonała juz obie mistrzynie myśle że dostanie push na pas i mam nadzieje że go zdobędzie. Albo sama albo z Tiffany. Chociaż z drugiej strony LayCool dobrze prezentują się z tymi pasami i są dobrymi mistrzyniami.

TagTeam

Słabo. Dobrze że Swagger ma nowy move chociaż dawno nie używał swojej GPB a szkoda. Choviaz z drugiej strrony juz całkiem chca go upodobnić do Angle'sa bo z tego co kojarze Kurt też ma taki submission a nie wiem czy to dobrze bo oryginał jest nie do przebicia. Po drugie nie mam pojęcia co Rhodes robił w ME... Nie trawie go, jest tragicznie nijaki, jego segment przy lustrze był po prostu żałosny... Rey nie pasuje do tego pasa, mam nadzieje że go starci na MitB.

SD zbyt przegadane, za dużo głupich segmentów jak Rhodesa przy lustrze czy filmik SES. SD 3-/6.