Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Vladimir Kozlov pokonal Santino Marelle

2. Match

Non-Title Match

Sheamus pokonal Marka Henry

3. Match

Divas Tag Team Match

Maryse & Alicia Fox pokonaly Gail Kim & Eve Torres

4. Match

8-Man Tag Team Match

Randy Orton, R-Truth, John Morrison & Evan Bourne pokonali Edga, Chrisa Jericho, Teda DiBiase & The Miza
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• patryniu

1

• Hacjend

1

• JCKD

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Hmmm... jak dla mnie to odcinek był nie ciekawy, jedynie ta ostatnia walka ale przy końcówke :)

Zastanawia mnie tylko jedno, w dzisiejsym odcinku te całe żółtodzioby, zaatakowały "starych ludzi". Ok oni się bronili ale i tak sznas nie mieli, a tyle utalentowanych, silnych zawodników jest w brandzie Raw i nic nie zrobili? Bardzo głupie :P Wiem że mają tak ustalone, ale troszke WWE przesadza.

Tyle odemnie :)

• Styl:  Jasny

Cieniutkie to RAW, ale po kolei:

1 match - co to k**wa było :evil: widocznie wogóle nie mają pomysłu na Władka i niestety zapowiada się chyba to było najgorszą z możliwych opcją - TT z Marellą :t_down::t_down:

2 match - beznadzieja - wiadomo było kto wygra i szczerze troszkę szkoda mi Marka

3 match - czy na RAW są tylko te cztery laski ???? :evil: jak na Divy nie było źle, ale ileż można patrzec na te same babki (no może oprócz Gail :roll: )

4 match - wyglądało to nieźle, ale dziwnie :8 z wygranej drużyny walczyło tylko dwóch zawodników: Bourne i Morrison. Występu Randy'ego raczej liczyc nie można, bo jak liczyc jeden move na cały match i jeden kończący tag (RKO na Tedym). Widac, że ograniczają Ortona i Trutha ze względu na urazy jakich doznali. Ale dali bardzo ładne show Evan z Morrisonem :applause: jeśli chodzi o przegranych to wyróżniał się tylko Jericho i Miz. Po walce niezły brawl był - ciekawie to wyszło i Orton z walizą - pasuje mu :D

Segmenty nie powaliły - nieznajomy GM - bardzo ciekawy pomysł (ja bynajmniej nie wiem kto to może byc). Cena z Rudym - bardziej śmiesznie było niż na poważnie - te maile to były wk**wiające!!!! "Nexus" rozwalający dziadków - jak dla mnie to nie miało sensu - poza tym te groźby z zakazami i zawieszeniami - spalone :t_down:

Galę oceniam na 3-. Tyle w temacie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Najpierw Guest Host...

Ok, na początku było fajnie, świetne odcinki z Shaqiem i Markiem Cubanem, ale z czasem zaczęły się pojawiać takie talenty, że zaczęło to być żenujące. Odgrzewane kotlety pchały się na siłę niczym Michał Wiśniewski, żeby tylko zareklamować nową płytę, film czy cokolwiek innego, deklarując że kochają wrestling przy okazji myląc nazwiska wrestlerów... Z czasem niektórzy za samą aparycję zaczęli zbierać gwizdy od publiki... I bardzo dobrze zresztą. Zaczęło to przypominać polskie programy z serii "...z gwiazdami", gdzie stacjom telewizyjnym w pewnym momencie skończyły się "gwiazdy" i gwiazdować za nie zaczęły przypadkowe badziewiaki z pięcioma odcinkami w serialu trzeciej klasy na koncie. Poziom tych celebrytów na RAW leciał i leci na łeb prawie z każdym odcinkiem.

Potem Bret...

W końcu myślałem, że wszystko się wyprostuje, galę prowadził facet z tematu, szanowany przez widzów, ze wszystkimi cechami potrzebnymi do występów w WWE. Wyglądało to całkiem fajnie, tylko ta instytucja Guest Hosta który niby nic nie może, ale cały czas jest i wkurza, irytowała. Ale poprawa zanotowana. Nagle nie wiadomo dlaczego Hitman zniknął...

A teraz Laptop...

Kiedy wydawało się, że będzie już w porządku, nagle wprowadzono ten komputer. Rozumiem, że to ma prawdopodobnie wstęp do wprowadzenia na RAW Rocka albo Goldberga, ale to dopiero drugi odcinek a pomysł jest już tak wypalony, że z każdym następnym mailem widać jak publiczność coraz bardziej szlag trafia, a mnie jeszcze bardziej. Aż szkoda Michaela Cole'a, że musi czytać te bzdury. Nie wiem, czy Vince nie ma odpowiedniego kandydata na to nawiasem mówiąc bardzo ważne stanowisko czy o co tu chodzi. Ale naprawdę o wiele lepiej ogląda sie poniżanego przez Szkota oraz McMahona i próbującego się zemścić przy każdej okazji Teddy'ego Longa niż ten cholerny Laptop.

Kierownictwo musi bardzo szybko coś wymyśleć, bo taka sytuacja obniża wartość programu. Doszło już nawet do tego, o czym bym kiedyś nigdy nie pomyślał - stęskniłem się za Vicki Guerrero na RAW... ;P

Don't sing it! Bring it!

RAW jak zawsze czyli nudne i bez pomysłu. Ten speech Sheamusa był średni nic wielkiego jak Cena wszedł usłyszeliśmy oczywiście po raz setny te same żarty o Sheamusie i zapowiedź jakże iście technicznej walki Sheamus vs John cena na Money in The Bank Potem walka Tag Teamowa, która nawet się nie zaczęła i Usosi nadal mają na swoim koncie tylko 1 walke. ogólnie pierwszy raz widzę udany Splash Taminy więc cały czas idą do przodu mam nadzieje odbiorą pasy Hartom, bo nie pasują w ogóle. Jeszcze jak nie mieli pasów to dało się wytrzymać i przemilczeć brak jakiejkolwiek charyzmy ale teraz nie da się. Ale w końcu mają to po wójku R-Truth i Zookeper to już zaczyna być żałosne to co wyprawiają z nim w tym gimmicku. I potem świetna walka Santino z Kozlovem, któa nie trwała nawet minuty. Mój pomysł to niech zrobią wreszcie ten tag, a po miesiącu niech się rozpadnie i przeniosą Kozlova na SmackDown gdzie zacznie feud z Kofim o Intercontinental. Ciekawy jedyny ciekawy speech na tej gali menadżera Great Khaliego, który może będzie nowym menadżerem Nexusa i Khaliemu się dostanie?? Zobaczymy ale jak dla mnie to lepiej byłoby dać na to miejsce jednak Triple H. Walka Sheamus vs Henry była strasznie powolna i żaden z nich nic nie pokazal. Według mnie Mark powinien być jobberem, a nie dostawać walki o WWE Championship szczególnie, że w gimmicku face stał się ochroniarzem Ceny. Henry'emu służyło ECW i Heel'owy gimmick. Teraz to wygląda śmiesznie żeby taki potwór przybijał piony z fanami i był potulny jak osiołek. Dwa segmenty z Nexusem nie były potrzebne. To już jest nudne, że co tydzień tylko wpadają i niszczą co sięda. Moze w końcu by dostali jakąś walke. Na przykład 14-Man tag Team Match przeciwko Ortonowi, Cenie, Bournowi, Regalowi, Santino, Morrisonowi i R-Truthowi taka drużyna face'ów RAW Walka div oczywiście taka sobie ale muszę coś po tej walce przyznać Alicia wykonuje Axe Kick lepiej niż to robił R-Truth. No i Main Event, który odziwo byl na dobrmy poziomie ale to dzięki temu, że mało Edga i mało Ortona, a dużo Teda, Bourna i Morrisona. POzatym chciałbym zobaczyć feud o Maryśke między Tedem, a Mizem. Walkę wygrała drużyna Ortona, Bourna, Morrisona i R-trutha. Ale i tak najlepsze było praę akcji Bourna i Morrisona, którzy poprostu zaroxxowali i niemiałbym w przyszłości nic przeciwnko ich tag teamowi. Szkoda, że to orton zakończył walkę i zdjął walizke, bo z calego tago skłądu jest najgorszy.

Ogólnie moja ocena RAW to 2/10 za Main Event.

Na początku muszę powiedzieć ,że ściągnąłem Raw tylko dla Rob'a Zombie.Niestety bardzo się zawiodłem , gdyż oprócz przedstawienia uczestników z Raw do MITB i tej krótkiej kłótni z Edgem o theme(przypomnę,że kiedyś Edge miał piosenkę Rob'a na wejścię)to nic nie zrobił.Czasem lepiej ,żeby nie było gości. :(

Podoba mi się pomysł , aby Sheamus zawalczył z Ceną w Steel Cage'u,choć pewnie WWE i tak walke schrzani.

Pierwsza walka Santino z Kozlovem było poprostu do dupy.Trwała chyba z 3 minuty , a zawodnicy nic nie pokazali.Idea , aby złączyć tych zawodników średnio mi się podoba.Wogóle nie powinni już razem walczyć.

Druga walka Sheamus vs Mark Henry była jeszcze gorsza.Oni chyba robią sobie jaja z Mark'a.Gdyby mu pozwolili rozwalił by Sheamus'a.Nie wiem ,dlaczego ale wystarczy jeden słaby atak i leży(taki Big Show wygrywa , a on sporadycznie).Wolę nie oglądać jego walk niz widzieć , jak przegrywa.Tak ,jak powiedziałem wcześniej walka słabiutka.

Nie pamiętam dokładnie czy to było w tym miejscu , ale teraz poruszę ten ważny wątek.Na Raw został zaproszony Ricky Steamboat i kila legend,m.in.Dean Malenko z okazji wydania dvd o nim Dragonie.Bardzo fajny moment dopóki nie wpadło NXT i ich zaatakowało.Na początku podobało mi się to.Teraz to się robi głupie i bezsensu.Jest tylu zawodników na RAW i nikt nie pomógł tym wspaniałym legendą,poprostu obłęd.Oby ktoś w końcu zakończył te ataki.Mam nadzieję ,że będzie to HHH.

Walki div nie oglądałem , bo mi się nie chciało.Może jeszcze ją zobaczę.

Teraz czas na ostatnią walkę , która pokazała jakis poziom.Ciekawa koncepcjia ,że face będzie walczył z heel'em.Kilka mocnuch momentów i fajnych akcji.Bourne pokazał się z bardzo dobrej strony , jak zresztą prawie wszyscy (oprócz Ortona , który tylko wykonał RKO).

W skrócie powiem,że Raw cały czas teraz ssie.Mogę dać tylko 3/10.

YYyyyyy kto miał to przerwać? Gdybyś oglądał uważnie to byś wiedział dlaczego żadna gwiazda RAW nie była na ringu. Anonimowy GM powiedział, że jesli NXT ruszy któregoś z zawodników WWE to zostaną wyrzuceni ale jeśli któryś z zawodników WWe dotknie kogoś z Nexusa to zostanie zawieszony. I tu już wiadomo jak WWE załatwilo żeby było logiczne dlaczego nikt im nie pomaga.