Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kontuzja R-Trutha, Łysy CM Punk!, Powrót Danielsona i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Spoiler z Money in the Bank:

Na stronie Sprint Center jest reklamowana walka na WWE Pay-Per-View o WWE Championship John Cena vs Sheamus. Piszę tam też, że będzie to walka Steel Cage. Mówi się, że Sheamus obroni ten pas i to ta wersja jest najbardziej prawdopodobna. Oprócz tego wiele mówi się o walce Hart Dynasty vs The Usos o Unified Tag Team Championship. Zapowiedziana jest już walka o WHC pomiędzy Reyem Mysterio, a Jackiem Swaggerem. Zobaczymy także dwa Money in The bank ladder Matche z dwóch brandów. Wiadomo już, że z RAW wystąpią na pewno: The Miz, Edge, Randy Orton, Evan Bourne i R-Truth, w którego przypadku jednak wszystko takie pewne nie jest spowodu kontuzji jakiej doznał.

10141133.jpg

:arrow: Dziś jest ósma rocznica walki na SmackDown Kurt Angle vs John Cena, która jednocześnie była debiutem Ceny w WWE. Z tej okazji napisał parę słów na swoim twietterze: "Started something here eight years ago today, you are the reason I am still here. I will continue to give you everything I have, every night. I am truly grateful for all of you out there. You have no idea. This is my dream. Thank you for making it come true. Never give up. Eight years and going strong. They still can't see us."

:arrow: Dużo mówiło się o kontuzji Kelly Kelly jednak ma wystapić dziś na House Showie w Manchesterze czyli jednak nic poważnego to nie było i Kelly kelly jest zdolna do walki.

bryan-danielson-daniel-bryan.jpg

:arrow: Bryan Danielson powrócił do Sceny Niezależnej z mocnym uderzeniem pokonując Eddiego kingstona na gali CHIKARY. Na początku jego wyjścia można było usłyszeć parodię piosenki NXT ale potem już rozbrzmiała właściwa muzyka czyli "Final Countdown" tak jakby dla ukrzepieniu serc jego fanom, że wrócił do domu czyli do Indy.

:arrow: R-Truth doznał prawdopodobnie poważnej kontuzji. Podczas House Showu RAW i walki triple Threat o US Championship pomiędzy Truthem, Mizem i Henrym. przy big Boocie zaczęło się mocne krwawienie Killingsa i Miz szybko go odliczył po czym sędzia pokazał znak "X" i od razu pojawił się personel medyczny. Wcześniej na żywo na SmackDown pomocy potrzebowali Kelly Kelly i Cody Rhodes jednak ich kontuzje nie są aż tak poważne.

:arrow: Finlay powrócił do rongu po tym jak zrezygnował z kariery czynnego wrestlera aby zostać producentem WWE. Miało to miejsce na House Showie SmackDown kiedy to przegrał z Albertem Del Rio. Przedstawiał się on jako ten, który nigdy nie kłamie i podobno ma zadebiutowac na SmackDown juz w ten piątek w tym właśnie gimmicku. Zawodnik ten powinien być wielu znany jako Dos Caras Jr.

:arrow: Podobno zarząd WWE jest bardzo zadowolony z pracy zaespołu Lay-Cool.

:arrow: Zawodnik FCW Richie Steamboat wrócił do ringu po kontuzji i pokonał Donnyego Marlowa. Po kontuzji w styczniu to był już jego drugi występ po tym jak tydzień temu połączył swoje siły z ojcem WWE Hall of Famerem Rickym "The Dragonem" Steamboatem.

:arrow: Mówi sie dużo o wejściu do głównego rosteru WWE Bretta DiBiasiego zaraz po jego powrocie po kontuzji. Miałby stworzyć stajnie z Tedem DiBiasiem i NXT ROOKIEM Mike'iem McGillicuttym. Oczywiście wszystko zależy od tego co do tamtego czasu się wydarzy.

:arrow: WWE Superstars osiągnęło rating 0.56 co skłania zarząd do zastanowienia się nad istnieniem tej tygodniówki.

:arrow: Mick Foley ma wrócić do TNA w ciągu najbliższych dwóch miesięcy czyli bardoz możliwe, że pojawi się na Bound For Glory. Ale jego powrót może być bardziej związany z nową stajnie w TNA czyli ECW Originals.

:arrow: Oto zdjęcia z łysym CM Punkiem bez maski!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

:arrow: Oficjalnie na Wrestlemanii było 61.093 ludzi. Podczas gali zostało podane, że na hali jest obecne 72.219 fanów.

:arrow: Jonn Heindreich i Kenn Doane byli widziani z akulisami na Slammiversary i mówi się o ich dołączeniu do TNA. Obaj byli kiedy WWE Tag Team Championami.

:arrow: Goldberg napisał na swoim Twitterze, że obecni wrestlerzy wykonujący Speara go irytują.

:arrow: I jeszcze zdjęcie na koniec z Tarą i żona Bookera T Sharmell, która jak widać jest w ciąży. gratulacje :applause:

121531044.jpg?AWSAccessKeyId=0ZRYP5X5F6FSMBCCSE82&Expires=1277730619&Signature=3D9uOI3Q99CvL6LQMZr1pzI4LBE%3D

Już trochę dłuższe newsy ale jakoś nic nie mogę znaleźć, a widzę, że nie jest tego dużo.

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• SweetChinMusic

1

• Bryx

1

• masta

1

Top użytkownicy w tym temacie

Dzięki za newsy. Nie jest ich dużo, ale są ciekawe. Szkoda, że R-Truth jest kontuzjowany. Swoją drogą bardzo krótko był US Championem.

Punk jak debil wygląda bez włosów =)) Warto było to zobaczyć :D

ksgj.png

To już 8 lat Johna Ceny w WWE jak ten czas szybko zleciał :P , a on się niewiele zmienił od tamtego czasu napewno jeszcze długo będzie walczyć. Bryan jest bardzo docenianym wrestlerem dlatego już podczas 1 walki po zwolnieniu z WWE wygrał widać komu zależy bardziej na nim jeśli jego powrót do WWE miałby nastąpić to lepiej , żeby był to udany powrót tzn. push dla niego i zdobycie jakiegoś pasa bo jeśli mają znowu zrobić to samo co w NXT to wolę , żeby nie wracał bo to będzie dla niego porażka , żeby zawodnik z takim doświadczenien i techniką się marnował i nie zdobywał żadnych pasów , mam nadzieje że teraz z Kavalem , który występuje w edycji NXT nie zrobią tego samego co z Bryanem. Co do R-Trutha to wogóle nie rozumiem tego po co dawali mu pas skoro i tak stracił go na rzecz Miza , a nie miał go nawet miesiąc. Wkońcu na SD zadebiutuje Dos Caras , mam taką nadzieje. Szkoda , że Brett nabawił się kontuzji bo stajnia już miała zainstnieć na RAW na początku maja niestety te plany zostały rozwiane , ale oczywiście tymczasowo no chyba , że CT zmieni znowu decyzje. Superstars ma coraz gorsze ratingi , a to ze względu , że coraz więcej ludzi ogląda TNA zamiast SS tam się teraz coraz więcej dzieje ciekawych rzeczy . Powrót Micka Foley'a? Tak pozatym to nawet nie wiem z jakiego powodu odszedł , była na Impakcie walka Jeffa Jarretta z Mickiem i ten , który przegrał musiał odejść wtedy się bardzo zmartwiłem , ale teraz ma wrócić i liczę , że będziemy mieli okazje zobaczyć jakieś walki Hardcorowe z jego udziałem. No te informacje z WrestleManii trochę są sprzeczne z tym co podają teraz bo ta różnica to nie 500-1000 osób , a ponad 10 000 osób :P . Kenn Doane to jeśli się nie myle Kenny Dykstra , fajnie by było jakby dołączył do TNA bo oglądałem walki z jego udziałem i muszę przyznać , że walczy naprawdę dobrze. Zgadzam się z Goldbergiem te speary co widujemy teraz to nic w porównaniu do jego spear'a :P . Co do zdjęcia żony Bookera , Sharmell to serdecznie jej gratuluje zresztą Bookerowi też :) .

Może nie jest dużo newsów , ale i tak dzięki :t_up:

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Bardzo fajne newsy. Szkoda, że R-Truth ma kontuzję... Bardzo krótko był United States Championem z resztą tak samo było w przypadku Beth Phoenix. Bryan Danielson wraca do sceny niezależnej... I dobrze ! Ja jakoś nie widze go w tych federacjach (WWE & TNA), wolę go w Indy... A dokładniej to widziałbym go jak RoH World Championa. Wszystko, byle nie WWE ! Najpierw w NXT zmarnowali Bryana, a teraz szmacą tam Kavala. Łysy CM Punk :D Nie jest źle, jest tragicznie ! Chociaż te zdjęcie dużo nam nie pokazały. Co do Goldberga... Nie dziwię mu się. Obejrzałem na yt, parę jego walk i muszę przyznać, że obecne speary w porównaniu do Speara Goldberga są niczym.

Newsy dobre i ciekawe.Co do rocznicy to gratulacje dla Ceny to już osiem lat w federacji WWE.Jak ten czas leci.Danielson nareszcie wrócił do domu.Fajny pomysł z tą parodią NXT ale theme to ma oryginalny."The Final Countdown; chyba nikt wcześniej nie miał takiej piosenki na wejściu.Szkoda R Truth przed Money In The Bank kontuzja.Naprawdę wielki pech.Finlay zrezygnował z czynnego wrestlera.Szkoda choć i tak żadnej przyszłości w tym nie było.Brett Dibiase fajny pomysł stworzenia tag teamu z jego bratem Tedem.Mick Foley do TNA :!: Super nareszcie dobra nowina.Bardzo za nim tęskniłem bo w TNA jakoś tak bez niego pusto.Bang Bang :D .Ale ECW Originals :shock:.To ci niespodzianka ale kto w tej stajni będzie.Tommy Dreamer może Rob Van Dam i kto trzeci :?: Może Sabu :?: Bardzo bym tego chciał bo występowanie w jakimś AAA to trochę żałosne.Całe życie był związane z Hardcorem.Mało tego znakomicie łączył hardcore z High Flayerem.Wyglądało to cudnie.Ale zobaczymy jak to się wszystko potoczy.Tyle ode mnie ;) .

paparoach.png

18659.png

Szkoda R-Trutha ale kontuzje się zdarzają . Według mnie powrót Finlaya jest bezsensowny tylko będzie zabierać czas antenowy młodszym zawodnikom . Hmm dziwne jest to że WWE to zawyżyło liczbe osób na Wrestlemanii . Oglądałem kilka walk Bretta Dibiasi i musze przyznać że jest conajmniej tak samo uzdolniony jak jego brat . Ciekawe co będzie z SuperStars jeśli wyniki będą dalej na tym poziomie może będzie nowa tygodniówka WWE .

Ale ECW Originals :shock:.To ci niespodzianka ale kto w tej stajni będzie.

Widze właśnie jak oglądasz TNA, "znafco". Rhino, Raven, Steven Richards, Foley, RVD, Dreamer, Team 3D, Taz - mało do wyboru?

występowanie w jakimś AAA to trochę żałosne

Gówno wiesz o wrestlingu.

11956.png

pfksygna.png

Masta tak to jest gdy chce się zabłysnąć, że się nie lubi wwe a kocha tna. Z tym RVD bym się kłócił, bo najpierw musiałby przejść Turn, ale na ostatnim Impekcie pojawił się Raven, Dreamer i Steven Richards na trybunach, a Team 3D pod warunkiem że się nie rozpadną. W sumie to może wyjść fajna wojna pomiędzy ECW a TNA, tylko jeszcze jedno, czy ECW może być używane przez Tienej?Punk wygląda całkiem normalnie, nie wiem z czego się śmiać. Rating Superstars jest tragiczny, w sumie teraz zbędna jest ta tygodniówka.R-Trutha mam w dupie, bo jak dla mnie jest on nijaki, w ringu nie najgorzej ale jego gimmik ssie bardziej niż Big Show w stroju mikołaja. Danielson do ROH :!: Właśnie dzisiaj obejrzałem pierwszą galę tej federacji i chciałbym zobaczyć tam Danielsona :) Dzięki za Newsy Bugi.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Bardzo bym tego chciał bo występowanie w jakimś AAA to trochę żałosne.

Tak dlaczego niby? Przecież AAA to ten sam rodzaj wrestlingu co WWE i TNA czyli MeinStream. Oglądałeś chociaż jedną gale tej federacji? Jeśli nie to polecam ostatnią Triplemanie chyba była to XVIII. Walka Evansa z Danielsem, Xtreme Tigerem i Nosawą zaroxxowała.

Żeby nie robić offtopu wypowiem się o newsach. Bardzo dobrze, że Danielson wrócił i jeśli miałoby to być na dłużej to chętnie zobaczył bym jego feud z Daveyem Richardsem w PWG albo RoH. Bardziej jednak w RoH żeby Davey zdobył RoH World Champa i przegrał Title vs Career Match, bo i tak ma zakończyć karierę, a miałby wtedy RoH World Champa i PWG World Champa jednocześnie co chyba nikomu się jeszcze nie udało, a Richards to zawodnik, któy potrafi więcej niż niejdena legenda. Co do łysego Punka to nie ma się z czego śmiać, bo wygląda normalnie. Superstars mimo najlepszych walk zostanie raczej ściągnięte, a razem z tym programem poleci parę gwiazd WWE.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Szkoda mi R Trutha . Co do Cm Punka to znacznie lepiej wyglądał z włosami . Finlay. Tylko cztery lata walczył w WWE . To trochę mało . Nie wiem czy wiecie ,a le Goldberg podobno negocjuje z WWE w sprawie nowej umowy . Nawet w wiki o tym piszą więc musi coś w tym być .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
    • Grok
      Women’s Intercontinental Title będzie broniony w przyszłym tygodniu. Bayley wygrała gauntlet match na Raw, co dało jej title shot przeciwko AJ Lee na najbliższym odcinku, gdy Raw zawita do San Antonio. W finale Asuka złapała Bayley w Asuka Lock, ale Bayley wyrwała się i skontrowała Rose Plant. W gauntlecie wzięły też udział Ivy Nile, Raquel Rodriguez, Lyra Valkyria oraz IYO SKY. Na poprzednim Raw Lee celebrowała swój tytułowy sukces z Elimination Chamber, ale znalazła też chwilę, by rzucić o
  • Dodaj nową pozycję...