Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Money in the Bank 2010 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Money in the Bank 2010

Money_in_the_Bank_(2010).jpg

18 Lipca 2010 rok

Kansas City, Missouri, Sprint Center

Theme song: I Fight Dragons "Money"

Oficjalna karta

WWE Championship

Steel Cage Match

14882712

Sheamus vs. John Cena

World Heavyweight Championship

Singles Match

14865314

Rey Mysterio vs. Jack Swagger

Raw Money in the Bank Ladder Match

15001340

Randy Orton vs. John Morrison vs. Mark Henry vs. Evan Bourne vs. Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz

SmackDown Money in the Bank Ladder Match

14985842

Big Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhodes vs. Kane vs. Drew McIntyre vs.Dolph Ziggler

Unified Tag Team Championship

Tag Team Match

14931508

The Hart Dynasty vs. Jimmy & Jey Uso

WWE Women's Championship

Singles Match

14975272

Layla © vs. Kelly Kelly

Divas Championship

Singles Match

15002028

Alicia Fox vs. Eve
  • Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Boogeyman1996

2

• TeCktoN

2

• Brem

2

• El Gonzalito

2

Top użytkownicy w tym temacie

Skoro już są pierwsze walki to trzeba się troszkę wypowiedzieć na ich temat. Walka o pas WWE pomiędzy nowym mistrzem Sheamusem , a Johnem Ceną była wiadoma od samego początku kiedy Sheamus na Fatal 4 Way zdobył ten pas po tym jak zawodnicy 1 sezonu NXT zaatakowali Cene , a Sheamus to wykorzystał. Co do walki na Money In The Bank to jestem w 100 % przekonany , że Sheamus zostanie nadal mistrzem , a na Summerslam powróci Triple H i zaczną feud o ten pas , więc co do walizki to nie sądzę , aby została tak szybko wykorzystana choć tutaj może być także inne wyjście takie , że Edge zdobywa walizke potem odbiera pas Sheamusowi poprzez wykorzystanie tej walizki , a potem wraca Triple H i mamy feud Sheamusa , Edga i Triple H o pas WWE , ale to tylko takie moje spekulacje co do tego pasa , może coś się sprawdzi z tego. Wracając do walki Johna Ceny z Sheamusem na MITB to cieszy mnie to , że ta walka odbędzie się w stypulacji Steel Cage Match to powinno przynieść więcej emocji niż w zwykłym single matchu. Druga walka to pojedynek o pas WHC pomiędzy nowym mistrzem Rey'em Mysterio , a Jackiem Swaggerem szkoda , że ta walka nie będzię w stypulacji Ladder Match bo obaj mogliby stworzyć niezłe widowisko. Choć jestem dobrej myśli jeśli chodzi o ten pojedynek , ale pewnie wynik także jest do przewidzenia no chyba , że zrobią z Rey'em to samo co R-Truthem , który nie był US Championem nawet miesiąc. Liczę , że pas obroni Rey i potrzyma go do Summerslam , a potem feud ze zdobywcą tej walizki jeśli oczywiście gdzieś w tym momencie została ona wykorzystana i jak narazie nie widomo jeszcze przez kogo jeśli chodzi o pojedynek zawodników ze Smackdown to napewno faworytem może być CM Punk , ale może będziemy mieli kolejną niespodzianke. Pojedynek MITB z zawodnikami RAW może być naprawdę interesujący mam nadzieje , że będzie lepszy od tego z minionej WM teraz podam szanse zawodników na zdobycie walizki zacznę od najmniejszych szans , które daje w tej walce Tedowi Dibiasiemu , R-Truthowi i Mizowi , ale temu ostatniemu to tylko ze względu na to iż ma pas. Dalej małe szanse daje Chrisowi Jericho , który popadł w niełaske Vincenta Kennedego McMahona i przegrywa ostatnio swoje walki , lecz jego obecność w tej walce napewno podniesie poziom widowiska. Dalej mamy John Morrisona co do , którego to nic nie wiadomo , ale może wkońcu WWE zacznie szanować tego zawodnika , Evan Bourne ostatnio dostał dość spory push m.in pokonując Sheamusa & Edga razem z Johnem Ceną , także 2 razy pokonał Chrisa Jericho w tym raz podczas gali Fatal 4 Way , ale czy zdobędzie walizke? To wydaje się małopradwopodobne więc sądzę , że wygra albo Edge , albo Randy Orton jeśli nie będzie żadnych niespodzianek. Nie mam jeszcze uczestników w walce zawodników z niebieskiego brandu , ale podam tutaj swój typ walki na tą gale : Dolph Ziggler vs CM Punk vs Big Show vs Drew McIntyre vs Kane vs Kofi Kingston vs Christian vs MVP to raczej w połowie tak powinno być. Podobno ma odbyć się walka o pasy UTTC w stypulacji Steel Cage Match pomiędzy The Hard Dynasty , a The Usos i teraz jestem ciekaw czy będziemy mieli nowych mistrzów , bo jeśli by spojrzeć od czasu WM XXV mieliśmy 6 Tag Teamów , które były posiadaczami pasów UTTC pierwszymi byli Primo & Carlito , potem Edge & Chris Jericho , potem Chris Jericho & Big Show , potem DX , następnie Miz & Big Show i teraz The Hard Dynasty więc jakby tak patrząc na statystyki to licząc od początku kwietnia 2009 roku do gali MITB , która odbędzie się 18 lipca wychodzi na to , że średnio każdy tag team posiadał te pasy 2,5 miesiąca więc jeśli te statystyki miałby się utrzymać to The Usos zdobędą pasy na tej gali.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Zapowiada się gorzej niż Fatal4Way, który i tak jak na moje oczekiwania wyszedl bardzo dobrze. Walka Mysterio vs Swagger może być dobra ale proszę nich Mysterio tylko nie wygrywa, bo to będzie dalsze kaleczenie tego tytułu i jak dla mnie Swagger świetnie się z nim prezentowal i na spokojnie może to robić dalej i być 2-krotnem World Heavyweight CHampionem. Tu jest nazieja na bardzo dobrą walke. Dalej Cena vs Sheamus w Steel Cage. Tu będzie drewniacko jak zawsze ale przynajmniej fajna stypulacja tylko chciałbym zobaczyć Cene wgniatanego w klatkę. Pewnie Przecena będzie dążył do pinu, a Sheamus próbował uciec i tak cały czas i w końcu po 3 Bicyckle Kickach Cena nie zdąży wstać i Sheamus wygra. Jednak coś mi się wydaje, że za ringiem znów po raz kolejny wbije Nexus i mu dowali. Albo zobaczymy hardcore i rozwalą klatkę w trakcie walki. I Sheamus znowu tylcem ucieknie. Ale i tak pomysły na Nexus wyraźnie się skończyły i robią cały czas to samo czyli wchodzą i rozwalają wszystk co jest na ringu. Dalej wlaki Money in The Bank. Po pierwsze po co kolorowe walizki?? Przecież to wygląda jak zabawka dla dzieci. Na RAW według mnie szanse ma Bourne, bo wkońcu dostaje pusha. Według mnie mogliby zacząć w tej walce face turnować Miza co wydaje się nieuniknione bo i tak jak Danielson wróci to będzie Miz musiał zostać facem ale do tamtego czasu mogliby stworzyć ciekawy feud z Tedem DiBiasiem o Maryśke Jericho jak zawsze ostatnio będzie tylko zbierał baty. Orton to także niestety faworyt mimo, że będzie tam najgorsyzm ogniwem i nawet Edge w słabej formie raczej zaprezentuje się lepiej. Morrison i R-Truth jakoś się tam podłączą i może wyjść fajna walka. Szkoda tylko, że mój faworyt Bourne nie wygra tylko któryś z dwójki Edge i Orton. Może jednak Drugi Money in The Bank ze SmackDown gdzie nie znamy wszystkich uczestników jeszcze. Z tych co są to musze powiedzieć faworytami są Matt Hardy i Cody Rhodes. Kane i Big Show zajmą się sobą i Show mam nadzieje nawet nie dotknie drabiny. Ziggler, który najprawdopodobniej dołączy zajmie się z Christianem. Czyli zostaje ta dwójka Hardy i Rhodes oraz Kingston ale moim zdaniem dadzą McIntyera i będzie z Kofim walczył. Hardy może dostanie wreszcie push choć jeśli McIntyre będzie w walce to może także powstrzymywać hardy'ego, a Rhodes ostatnio wygrywa wszędzie gdzie się da i do tego dostał ostatnio nawet samodzienego speecha na SmackDown co dla niego jest sukcesem i mógłby wygrać, bo ostatnio robi postępy i widac, że jest zmotywowany do pracy więc walizka na pewno bylaby świetną nagrodą za to. Dodadzą pewnie jeszcze walkę o TT. Usos vs Hart Dynasty i mam nadzieje wygrają Usos, którzy mają dużo większe umiejętności jeśli chodzi o mic ale w ringu są trochę gorsi. Jednak i tak wedlug mnie powinny zabrać pasy Hartom, bo nic dobrego z ich Title Reignu nie wynika. Może to już stanie się na Money in The Bank ale znając szanowanie przez WWE tych pasów to wygrają na Money in The Bank Harci, a dzień później na RAW je stracą. Gala może wyjść nieźle jesli bookerzy się postarają i mam nadzieje, że tak będzie.

WWE Championship

Steel Cage Match

Sheamus vs. John Cena

Sheamus jako champ ahhh... :D Jest moim faworytem ale superhiroł Jasiek Ślina to przecież najlepszy "restler" wszech czasów. Sheamus na pewno wygra i na SummerSlam będzie walczeć z The Game. Steel Cage Match. Cena jest słaby w takich walkach i Celtic Warrior wykorzysta klatkę na pewno nie raz.

Singles Match

Master of 619 jest mistrzem wagi ciężkiej po raz drugi. Swagger mądrze wykorzystał walizkę i mógłby wystartować znowu w MiTB i powalczyć o walizeczkę. Swagger dobrze się spisywał w roli mistrza. Jak wyżej potrzyma jeszcze pas, wróci DaedMan i mamy nowego mistrza.

Randy Orton vs. John Morrison vs. R-Truth vs. Evan Bourne vs. Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz

Podam wam szanse na wygraną w procentach według mnie ;pp. Randy Orton pokazał nam, że potrafi wygrać walizkę na RAW. Morrison mimo iż jest bardzo szybki to raczej nie wygra tak samo R-Truth i Ted Dibiase. Miz nie ma szanse ani trochę. Bourne pokazał się w walce z Jericho na Fatal-4-Way. Popełnił straszny błąd na WM 26 gdzie mógł wygrać walizkę a wykonał SSP na Kofiego. Ma duże szanse na wygraną. Edge i Jericho to spaślaki może nie takie duże ale nie wejdą na drabinę. Może Edge?

Randy Orton- 43%

John Morrison- 12%

R-Truth- 7%

Evan Bourne- 19%

Ted DiBiase- 5%

Chris Jericho- 0%

Edge- 14%

The Miz- 0%

Big Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhodes vs. Kane vs. TBA vs. TBA

Big Show to wielki kloc mógłby wszystkich powywalać i sam wchodzić 4min. na drabinę. Hardy z tymi swoimi patykami zamiast nóg raczej wysoko nie zajdzie. Christian mógłby wygrać ale nie umiałby wykorzystać mądrze tej walizki. Kofi jest dla mnie faworytem. Na WM pokazał mi że nawet w najgorszych sytuacjach umie sobie poradzić(połamaną drabinę wykorzystał jako szczudła:D) . Dashing może i znalazł sobie nowy nick ale nadal to będzie Cody Rhodes. Kane to co Big Show. Drew McIntyre jak załatwi sobie nową wizę to wystąpi. CM Punk wyleczy kontuzje to będzie dobrze.

Big Show- 1%

Matt Hardy- 11%

Christian- 11%

Kofi Kingston- 35%

Cody Rhodes- 0%

Kane- 4%

Drew McIntyre(?)- 3%

CM Punk(?)- 35%

Tag Team Match

Hart Dynasty przegra z Braćmi Uso.

themizv2.jpg

d3raNg3d niestety muszę Cię martwić bo w tej walce nie zobaczymy CM Punka , który jest w tej chwili kontuzjowany , zamiast niego zobaczymy w tej walce :

Dolpha Zigglera

Walka o pasy tag teamowe powinna być dobra i mam nadzieje , że The Hard Dynasty stracą wkońcu te pasy bo i tak mają je dość długo dokładnie od 26 kwietnia podczas draftu kiedy pokonali Miza & Big Showa , więc chyba czas na nowych mistrzów. Jestem ciekaw kto zajmie ostatnie miejsce w walce o walizke rosteru RAW stawiam , że będzie to Mark Henry , albo Kozlov bo raczej innych kandydatów nie widzę.

Doszła jeszcze jedna bardzo długo oczekiwana przeze mnie walka:

Kelly Kelly vs Layla o pas Women's Championship ten feud trwa już naprawdę bardzo długo i dopiero będzie to pierwsza walka o te pasy od czasu feudu tych obu pań , ale w tym feudzie uczestniczyły również Michelle McCool & Tiffany. Fedu trwa od 1 SD po drafcie z 26 kwietnia chciałbym , żeby Kelly Kelly zdobyła ten pas , ale ciekawe co będzie jak ona wygra to chyba Michelle będzie musiała oddać ten pas bo raczej nie powinna już wtedy go mieć zresztą tak jak teraz.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gala jak dla mnie narazie jest taka troche nijak. W sensie że nie mam faworytów, nie mam nawet typow kogo bym chciał widziec w roli zwycięzcy.

WWE Champ

Tu raczej napewno pas obroni Sheamus. Jeśli byłoby inaczej to to już by było po prostu żałosne. Raczej napewno wtrącą się Nexus. Ostatnio się zastanawiałem kiedy Cena przegrał walke tak po prostu przez normalne przypięcie albo submission i nie mogłem sobie przypomniec. Jeżeli przegrywa to zawsze ale przez czyjąś interwencje, albo w jakichś wyjątkowych okolicznościach jak na Elimination Chamber z Batista albo w jakichś stypulacjach gdzie wszystko może się zdarzyć jak na TLC. Chętnie bym w końcu zobaczył Cene ktory przegrywa walke przez najzwyklejsze 1, 2, 3!. Ale wątpie żeby tak było. Obstawiam że klatke otoczą Nexus, Cena już będzie miał wyskakiwać kiedy oni się zbiorą pod nim, on się zawacha i w tym czasie Sheamus ucieknie drzwiami np. W każdym razie zwycięzca jest mam nadzieje pewny bo zapowiadana jest kontynuacja feudu Rudego z HHH.

WHC

Tutaj mam nadzieje że Rey jednak straci ten pas. Nie prezentuje się z nim dobrze, daleko mu do Swaggera ktoremu ten pas po porstu pasował. Mam wielką nadzieje że Jack odzyska pas i będzie feudował ze zdobywcą walizki albo z Takerem. Nie obraziłbym się też gdyby się okazało że to Jack załatwił Takera i feud z Kanem a potem dołącza umarlak. Walka ogólnie powinna być dobra.

Raw Ladder Match

Tu widze pare opcji. Może zaczne od tego że nie daje żadnych szans Tedowi ani Mizowi. Bourne dostaje pusha ale moim zdaniem jeszcze za wcześnie mu do głównego pasa, niech się najpierw pokręci przy US więc on też odpada. Jericho ma coraz słabszą pozycje w WWE więc też nie. Bardzo bym się ucieszył gdyby walizke zdobył Morrison. Jak na razie brak na niego pomysłu a z walizką mógłby się wykazać. No ale jednak faworytami są niestety Orton i Edge ktorych feud jest bardzo nudny i myśle że pas tego nie zmieni. Niewiadomy zastepca Trutha tez raczej nie odegra zadnej roli bo został już chyba w Raw nikt warty pushu albo może i warty ale bez szans na niego jak np Kozlov. No chyba że w wolne miejsce wejdzie Barrett i to by było ciekawe rozwiązanie chociaż z drugiej strony jemu i tak już przysługuje walka o pas. Zaryzykuje i z nadzieją postawie na Morrisona. W każdym razie obojętnie kto to będzie myśle że walizke potrzyma pare miesięcy, conaajmiej do zakończenia feudu Rudego z HHH.

SD Ladder Match

Tu to juz w ogóle nie mam faworyta... Big Show odpada bop nie da rady wejśc na drabine. Kofi odpada bo ma już pas. Hardy i Christian moim zdaniem tez odpadają bo sa nijacy i to by było zmarnowanie walizki. Zresztą tu dużo zależy od tego kto wygra walke o WHC. Ostatnio niestety push***ją Rhodesa więc może to być on. Kane też napewno walizki by nie zmarnował i mogloby z tego coś ciekawego wyjść zwłaszcza jakby Swagger miał pas i okazało się że to on pobił Takera. Jeśli chodzi o niewiadomych kandydatami sa Ziggler, McIntyre i Punk. Pierwszy odpada bo mam nadzieje że pójdzie po IC. Drugi odpada bo się do niczego nie nadaje. Punk mógłby wygrać ale nie sądze żeby chciali wracać do feudu z Reyem. Więc mam dwóch kandydatów Kane'a i Rhodes'a z wielką nadzieją że to nie będzie Rhodes.

UTTC

Oby Harty straciły pasy bo kompletnie nic z nimi nie robią. W ogóle w WWE tagteamy są traktowane ostatnio jako zapychacze gal. Nie ma takich teamów jak chcoaiżby w TNA 3D, MCMG, Ink Inc czy Beer Money. W sensie że takich stałych i nadających się na ME. Harty przeskoczyły z jobberów do mistrzów. Uso jak narazie też nie porywają ale mam nadzieje że z pasami się wykarzą. Tylko z kim oni niby mają feudować...? Santino i Kozlov...? A może Khali i Hornswoggle?

Womens Champ.

Z jednej strony LayCool maja pasy juz bardzo długo z króciutjką przerwą na Phoenix ale z drugiej strony lubie je w tej roli. Kelly zdecydowanie zasługuje na pas tylko niweim czy nie byłoby to nudne gdyby ona była mistrzynią. No ale dajmy jej sznase się wykazać i mam nadzieje że pokona Layle.

Cóż pora też się wypowiedzieć.

:arrow:WWE Championship Steel Cage Match Sheamus vs. John Cena

Tutaj na bank wygra Sheamus.Powinien go utrzymać do SummerSlam.Pojedynek może być na poziomie lecz będzie bardzo przewidywalny.Na pewno pojawią się Nexusi a następnie ucieczka z klatki przez Rudego.

Ostatnio się zastanawiałem kiedy Cena przegrał walke tak po prostu przez normalne przypięcie albo submission i nie mogłem sobie przypomniec

Jakoś też sobie nie mogę przypomnieć normalniej przegranej Johna Cena. ;)

:arrow:World Heavyweight Championship Singles Match Rey Mysterio vs. Jack Swagger

Tutaj bardzo bym chciał wygranej Swaggera.Bardzo dobrze prezentował się z tym pasem a pomysł aby to Mysterio posiadał Heavyweight Champion jest żenujący.Myślę jednak że jego Pozycja z tym mistrzostwem jest bezpieczna do Summerslam :| .Ale zobaczymy jak to będzie.

:arrow: Raw Money in the Bank Ladder Match Randy Orton vs. John Morrison vs. TBA vs. Evan Bourne vs. Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz

Tutaj będzie ciekawie.Jestem ciekawy jak ten mecz wyjdzie po raz pierwszy na gali tego gatunku.Myślę że Jericho Morrison The Miz i Ted Dibiase nie mają tutaj żadnych szans na zdobycie walizki.Zostaję jeszcze tajemniczy zawodnik może to Wade Barret.Naprawdę nie mam pojęcia.Zostaje nam Randy Orton Edge i Bourne.Bardziej skupiłbym się na tym dwóm ostatnim panom.Chodzi mi o ostatni RAW.Pamiętacie Tag Team Match :?: Evan z Randym byli razem w grupie.Mecz ten wygrali ale Orton po celebrowaniu wykonał RKO na Bournie.No i tutaj nasuwają się dwie opcje.Pierwsza.Wszyscy zawodnicy leżą po za ringiem.Zostaje Orton i Bourne.Ten drugi zaczyna wspinać się po drabinie.Kiedy już jest na szczycie pyta publiki czy wykonać Air Bourne czy zdobić walizkę.ostatecznie wybiera opcje drugą jednak nie trafia na ciało Ortona tylko na jego kolana.Ten zwija się z bólu kiedy Randy korzysta z okazji i zdobywa walizkę z kontraktem.Druga opcja.Podobnie jak w opcji pierwszej wszyscy leżą poza ringiem.Orton chcę wykonać RKO lecz Evan kontruje i zadaje cios.Powalony Killer Leży gdy Tabaluga wykonuję z narożnika Air Bourne.No i po meczu ;) .

:arrow: SmackDown Money in the Bank Ladder Match ig Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhodes vs. Kane vs. TBA vs. TBA

Tutaj chciałbym żeby wygrał Christian lub Rhodes.Może Hardy :?: Oby bo niedługo na pewno opuści WWE i dołączy do brata Jeffa.Big Show i Kane chyba faworyci tego meczu.Kane ma plany na SummerSlam a Big Show może dostać kolejnego Title Shota o Pas Wagi Cięzkiej.Te dwa miejsca niewiadome uzupełnią Ziggler oraz McIntyre.

:arrow: Tag Team Match Unified Tag Team Championship The Hart Dynasty vs. Jimmy & Jey Uso

Pojedynek do dupy.Dynastowie wygrają mecz i zachowają pasy.Szkoda bo Jimmy i Jey Uso przypadli mi do gustu ;) .

[b :arrow: ]WWE Women's Championship Singles Match Layla © vs. Kelly Kelly[/b]

Nie mam zdania jednak chciałbym żeby wygrała Kelly Kelly bo pasa żadnego w swych dłoniach nie miała.

Gala może być dobra.Liczę że będzie lepsza od swojej poprzedniczki :) .

paparoach.png

18659.png

WWE Championship

Steel Cage Match

Sheamus vs. John Cena

Walka Cena vs Sheamus..... Myslę że wygra Cena, ale czy nie za długo trzyma ten pas? Ale i tak wygra. Ale z kim feud? Myslę że WWE nie jest aż tak głupie, że da Watt'owi push na pas WWE. W końcu jak wygrał NXT ma niby walke o pas na żywo na PPV. Coś będzie z klatka. Coś się stanie. Może Nextus wyjda tak jak Shawn Michaels spod klatki i zaatakują Cene :D Ale wtedy była inna klatka... Mam pomysł :D Może bedzie tak, że Money In The Bank Ladder Match RAW odbędzie się przed walkami o pasy i wtedy ten koleś który zgarnie walizke, po walce o pas gdy Cena obroni pas wejdzie i powie że chce walczyć =)) Tak szczerze to bym się wściekł...

Singles Match

Szkoda, że to nie jest Street Fight Match. Byłoby ciekawe. Nie wiadomo co z tą nogą. Zobaczmy za tydzień na SmackDown jak będzie chodzić. Myślę, że porządnie Swagger uszkodzi mu noge i coś będzie że Rey będzie walczyć osłabiony na gali Money In The Bank. Co do tego to pas wygra Swagger. Na pewno w nierównej walce, jak zawsze, ale wygra :D

Randy Orton vs. John Morrison vs. TBA vs. Evan Bourne vs. Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz

Myślałem że wygra Randy, ale po tym jak stał się tako jako facem to już nie wiem. Jeżeli by wygrał to musiałby walczyc o pas WWE. A jeżeli obroni go Cena i potem Orton mu ten pas odbierze to dzieci przestaną kupywać pierdołki z Ortonem =)) Co z tym Evanem? Niby te WWE tak push***je go, a tu nic. Ale on dla pasu WWE jest jeszcze za młody. Dałbym mu pas Stanów Zjednoczonych. Wracając do walki. Nie wiadomo kto będzie tym zastepcą na R - Trutha. Mysle że WWE coś knuje nad tym zastępcą i będzie to ktos kogo się nie spodziewamy i on możliwe że wygra walizkę. Nie jestem w stanie napisać kto zdobędzie walizkę, ponieważ nie znam wszystkich uczestnikow walki.

Big Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhoudes vs. Kane vs. Drew McIntyre vs. Dolph Ziggler

Coś się tu ostatnio dużo dzieję w okolicach Codiego Rhoudesa. Big Show nie wejdzie na drabine :D , Matt na pewno będzie z Christianem na drabinie i ktos ich zrzuci i oni w dwojke nie beda juz w stanie walczyć. Kofi... coś się z nim może wydarzyc. Może coś zrobi Drew McIntyrowi i feud sie powiększy i IC Championa. Kane będzie się odgrażać na każdym za Undertakera i przegapi okazję na zdobycie walizki. Myślę że wygra Cody Rhoudes

Tag Team Match

Bracia Jimmy i Jey pokonają Hart Dynasty. Młodzi ale zdolni. Myślę że WWE da im pasy i zdobędą je w wielkim stylu. Popatrzcie jak szybko się wzbili po pas. Pare odcinków i już walka o pas. Nieźli muszą być ;)

WWE Women's Championship

Singles Match

Layla © vs. Kelly Kelly

uuuuuuuu..... Kelly Kelly mmmmm.... na 100% wygra Kelly. Niby po co mieliby ją przenosic z RAW na SmackDown? Tylko dla pasa Kobiet. Kelly wygra!!!!

Przede wszystkim moim zdaniem ta gala to konkretne nieporozumienie. Money in The Bank to ozdoba Wrestlemanii, walka, która zawsze podtrzymywała poziom (oprócz ostatniej). Najgorsze jest to, że niektóre walki są bardzo przewidywalne. Może po kolei...

WWE Championship

Pojedynek dwóch konkretnych drewniaków. Jestem przekonany na 99%, że pas obroni Sheamus. Prawdopodobnie jak będę oglądał to po prostu przewinę na koniec walki, żeby poznać zwycięzce. Tyle na ten temat.

Nie wiem co widzicie w tym Swaggerze. Ja prawde mówiąc ucieszyłem się jak zobaczyłem, że pas zdobywa Rey. Swaggera nie trawie. Mi tam pasowałby tylko do pasa U.S. No ale wróćmy do walki. Na pewno będzie kilka fajnych akcji, ale wiemy, że Rey szybko się starzeje, co zresztą widać z dnia na dzień, a raczej z gali na gale. Jeszcze kilka lat temu Mysterio był świetny, a teraz...? Tak czy siak mam nadzieje, że obroni pas. Później i tak go straci na rzecz zwycięzcy Ladder Matchu, ale ze Swaggerem niech wygra.

Raw MiTB

Powiem wprost, że tutaj może być ciekawe. Mam trzech faworytów. Po pierwsze Evan Bourne. Jest ostatnimi czasy mocno pushowany i bardzo możliwe, że to on wygra ladder match. Zawsze byłaby to jakaś odmiana, ostatnimi czasy pas WWE mieli sami zawodnicy klasy Heavyweight. Moim drugim typem jest John Morrison. Ostatnimi czasy mocno szmacony. Odkąd stracił pas Intercontinental jeszcze na Smackdown praktycznie go nie ma, jest zapychaczem gal. Jeśli nie wygra tej walki jedynym rozwiązaniem dla niego będzie heel turn lub jakiś tag team. Trzeci i zarazem ostatni mój typ na zwycięzce tej walki to Ted DiBiase. Po rozpadzie "Legacy" było głośno o pushowaniu syna "Million Dollar Mana", jednak narazie wszystko stoi w miejscu. Może w końcu czas, żeby coś się ruszyło...? Jericho na pewno nie wygra. Przez to, że prowadzi to show, jest ostatnio szmacony. Jak wszyscy wiemy, Vince nie lubi jak jego pracownicy dorabiają sobie u kogoś innego. Boje się tylko, że walizkę wygra Orton. Mam nadzieje, że tak sie nie stanie, to byłby najgorszy scenariusz. W trakcie pisania moich rozważań zauważyłem, że w tej walce nie ma jednego zawodnika. I już wszystko jasne. Już wiemy kto wygra MiTB. Dość ciekawe rozwiązanie z tym nieznanym uczestnikiem. Pewnie tym gościem jest, któryś z "Nexus'ów". A może jakiś powracający do WWE wrestler...? Nie wiem, ale jedno jest pewne - z chęcią obejrzę tą walkę (mimo, że nie popieram MiTB jako gali PPV).

Smackdown MiTB

Ciekawy skład. Bardzo ciekawy. Na początek odrzuciłbym Kingstona i Big Show'a. Reszta jest całkowitą niewiadomą. Gdyby to ode mnie zależało dałbym walizkę Christianowi. Ten facet zasługuje na World Heavyweight Championship, a poza tym ostatnimi czasy ma dość słaby push, nie licząc kilku walk Tag Team. Możliwe, że walkę wygra Ziggler. To byłoby coś. Pamiętam jak starał się zdobyć pas Intercontinental jakiś czas temu, i wszyscy wiemy jak to się skończyło, dlatego uważam, że walizka u Zigglera byłaby również dobrym pomysłem. Kane...hmm...tutaj mam spory mętlik. Z tygodnia na tydzień utwierdzam się w przekonaniu, że to on "zaatakował" Undertakera. Może to myślenie wariata, ale coś może w tym być. Kane wygrywa MitB, następnie pokonuje obecnego Championa, zabiera pas Wolrd Heavyweight, na Summerslam wraca Undertaker, który wyjawia całą prawdę i mamy feud między tymi dwoma panami...ale sie rozmarzyłem :D . Cody Rhodes...nowy brand, nowy gimmick, nowy, badziewny theme...głośno się wokół niego zrobiło przez ostatnie kilka tygodni. Nie chciałbym takiego rozwiązania, ale bardzo prawdopodobne, że to właśnie Cody wygra ten mecz. Kto mi został...Matt Hardy i Drew. Nie mam pomysłu co do nich. Drew ma raczej małe szanse, za to Hardy...kto wie. Reasumując - Ladder Match Smackdown zapowiada się dużo lepiej niż ten Raw. Jedyna chyba walka na tym PPV, której wynik ciężko przewidzieć. Jako, że w poprzedniej walce miałem trzech faworytów tutaj mam również trzech - Christian, Ziggler, Kane.

Unified Tag Team Champions

Hmmm...oczywiście wygrają Uso's. Hart Dynasty nie sprawdza się jako mistrzowie Tag Team. Mieli swoje pięć minut, które już się skończyły. Teraz czas na młode gwiazdy Raw. Szkoda tylko, że w WWE jest tak mało Tag Team'ów...

Women's Championship

Chciałbym żeby wygrała Layla, jednak na pewno wygra Kelly. Szkoda, bo lubię Layle z pasem.

WWE Championship

Steel Cage Match

Sheamus vs. John Cena

Mecz w klatce może okazać się opacznością dla Jasia, który raczej nie ma zwyczaju zejść z ringu by ocapnąć co się tyczy takiego Sheamusa, ten z kolei wydaje się walczyć bezwzględnie i sądzę, że z wielkim trudem i zmęczeniem pokona Cene.

Singles Match

W tym meczu sądzę, że Swagger odzyska pas WHC, zważając na kontuzję Reya, który jak sądze do końca się nie wykuruje, w prawdzie zapewne będzie w stanie walczyć ale będzie odczuwał to z każdą chwilą pojedynku.

Randy Orton vs. John Morrison vs. TBA vs. Evan Bourne vs. Ted DiBiase vs. Chris Jericho vs. Edge vs. The Miz

Tutaj przedstawię swoją kolejność, w jakiej sadzę że mają szanse zdobyć walizkę.

Randy Orton - W teamach pokazał że chce zdobyć walizkę, a on nie cofa się przed niczym.

Evan Bourne - Sądzę że WWE może nas w ten sposób zaskoczyć, Evan wchodzący na drabinę, ktoś próbuje ja przewrócić Evan skaczę i łapię się linki i zawisając sciąga walizkę (może mnie fantazja ponosi ale to by było ciekawe :D)

Jericho - czemu ? bo szczwany z niego lisek może coś wykombinować

Edge - szarżujący spearem berseker, jeśli nie nadzieje się na drabinę, czy słupek robiąc ten atak, może wspiąć się po drabinie

John Morisson - lubiany przez publiczność podobnie jak Bourne może użyć swojej zwinności

DiBiase, Miz, i kogo tam dadzą (nie sądzę by robił wielką różnicę) - to raczej dla mnie są zapychacze, wyobrażacie sobie Teda sięgającego po walizkę? ja nie mogę, już prędzej Miza bym tam widział jak zawsze cfaniakującego

Big Show vs. Matt Hardy vs. Christian vs. Kofi Kingston vs. Cody Rhodes vs. Kane vs. Drew McIntyre vs.Dolph Ziggler

Big Show - Sądzę że może to wygrać, bo chyba nie łatwo będzie przewrócić drabinę z czymś tak masywnym;p, i sądzę że potem zemści się na Swaggerze odbierając mu to co najcenniejsze

Kofi Kingston - na ostatniej WM26 pokazał że należy do kreatywnych wrestlerów więc sądzę że i teraz da popis

Kane - odpada, będzie miał podobny los jak na WM

Hardy & Christian - będą tak zajęci zdobyciem walizki przed tym drugim że trzeci skorzysta

Cody, Drew i Dolph - sądzę że będzie tak jak w przypadku Tedda i Miza choć Dolph może zaskoczyć.

Tag Team Match

Tutaj jakoś nie mam pomysłu, lubię Hart Dynasty ale zapewne Uso's wygra bo Harty za długo trzymają paski.

WWE Women's Championship

Singles Match

Layla © vs. Kelly Kelly

Tu wymiękam z tego względu że zawsze Womens przewijam, lecz jeśli bym miał stawiać na kogoś, postawił bym na Kelly choćby dla tego że może być zdeterminowana po ostatnim "napadzie" LayCool by odcisnąć swoje piętno.

Pozdrawiam

30616.gif18466.jpg

7680.jpg7697.gif

30771.png39739.png

WWE Championship

Steel Cage Match

Sheamus vs. John Cena

Zapewne walka rozpocznie się od nakładania Sheamusa przez Cene .Cena bedzie prowadzić przez pól walki az w pewnym momencie wbija nexus , jasiu spojrzy na nich w tym czasie rudy zacznie go laczowac , przez jakis czas sheamus bedzie probowal uciec z klatki , ale nie pozwoli mu cena . Gdy juz cena obłoży go tak , ze nie bedzie mogl wstac , sprobuje wyjsc przez klatke albo drzwi wtedy nexus zainterweniuja wrzuca go do klatki , przytrzymają drzwi , wbija do klatki . Jest wiele opcji , ale sheamus to wykorzysta i wyjdzie z klatki i wygra. Barret wykorzystał juz swoja wygrana w NXT ? chyba nie , jedynie , ze nie pamietam . Moze byc tez cos takiego , ze sheamus wygrywa walke , ale nie ma juz sil . Nexus naklada cene i ktos biegnie po sedzie wbija na ring finisher na sheamusie i tak to Barret zdobywa pas wwe . Cos jak kiedys CM punk zrobil .

Singles Match

Tutaj będzie ciekawa walka , chociaz rey mi nie pasuje do tego pasa , to jestem za tym zeby on wygrał . Dawno nie dostał pasa (chociaz jak dla mnie powinien miec International Champion'a ) i niech sobie go potrzyma do powrotu "umarlaka". Moze do tego dojdzie push z Swaggerem i push Swaggera z Big showem co moze fajnie wygladac . Chodzi mi o to bedzie np walka Jack vs Big , jack oszukuje jakies nielegalne chwyty wychodzi rey i pomaga . Mysterio i Big show zostaja przyjaciolmi i razem nawalaja Swaggera. W tej walce boje się tego , ze Swagger jakos przez nieuwagę sedziego wygra walke .

Tutaj ta walka jest dla mnie najlepszą walką tego PPV . Na poczatek kto odpada .. DiBiase , Jericho i Miz . Dlaczego ? dibiase na pewno nie da rady siegnac walizki , jericho bedzie tak zajety tym zeby szybko sciagnac walizke , ze paru ludzi zacznie go obkładac i nie bedzie w stanie , a miz ? ma juz us champion'a i wwe nie da mu takiej szansy zdobycia dwoch pasów. Dla mnie najwieksze szanse na wygraną ma Orton i Morrison . Edge i bourne sa tacy posredni . Orton ostatnio pokazal jak chce zdobyc walizke i moze to zrobic . Morrison bardzo wygimnastykowany koles . Moze powtorzyc coś takiego jak Kofi .. Edge bedzie zajety jericho zapewne wiec nie siegnie po walizke . Bourne jest ostatnio pushowany , ale chyba wwe chyba nie da mu tej szansy z powodu tego , ze i tak to zeszmaci . WWE Championa nie dostanie na pewno . Us Champion ? nie pasuje do niego .. Miz dobrze sie prezentuje z tym pasem .

Wiec jak dla mnie wygra Orton , a pozniej feud z Sheamusem az do powrotu The Game'a .

Pierwsze co to odpada Big show , matt , kane i drew .Big show i Kane sa za wielcy nie zdarzą wejsc i ktoś ich zwali z drabiny .

Matt i drew ? typowe drewna , bedą bić się nawzajem do tego dojdzie Christian ... Rhodes ? hmm on moze tu być jednym z kandydatow . Ziggler ostatnio zostaje uwielbiany przez Guerrero wiec nie wiadomo co z tego wyjdzie . Jestem za tym , ze wygra Rhodes bo kofi ma pas i wtedy z tego zrodzi sie push kofi i cody.

Tag Team Match

Podoba mi się jak Hart'y się prezentuja z tym pasem . Uso mi to tego wogole nie pasuja .. Jakies takie mlodociane cwaniaki . Potrafia tylko nakladac z nienadzka cos jak Legacy . Wydaje mi sie ze wwe da im szanse i dostana pas do nastepnego ppv , bo hart dynasty za dlugo trzyma pas .

WWE Women's Championship

Singles Match

Layla © vs. Kelly Kelly

To tak . Nigdy nie ogladam walk dziewczyn , ale zrobie teraz wyjatek ;) . Jestem ciekaw kto wygra , a i jestem za Kelly Kelly , bo ten Women's Champion nie pasuje do 2 dziewczyn . To nie ma sensu . Kelly Kelly jest jedna z lepszych w rosterze i mam nadzieje , ze wygra , bo chyba nie miala pasa jeszcze.,

Ptk po pierwsze Barrett ma Title Shot na pas na PPV ale ta walka musibyć zapowiedziana wcześniej czyli to nie działa jak walizka, że zawsze możesz zaatakować tylko w normalnej walce. Harci z pasami to tragedia opuścili się w ringu i teraz Tyson nawet jest bardzo średni, a przy micu to już tragedia. jestem za tym żeby pasy przeszły na SD! i feud DudeBustersi vs Archer & Hawkins, bo to jedyne dwa dobre TT obecnie w WWE, bo Usos i Harci njiacy, a o takich super pomysłach jak Kozlov i Santino nie będe się wypowiadał. Dalej MITB SD! na 90% wygra Cody, a jeśli nie to szanse mają Ziggler i Drew ale raczej nie wielkie. Za to w RAW MitB może wygrać Orton albo Evan, a jak nie któryś z nich to Morrison choć tu mało prawdopodobny no i ten, który dołączy do składu tej walki.

Kelly Kelly jest jedna z lepszych w rosterze

WTF?! Chyba jedna z piękniejszych w rosterze, a nie z najlepszych, bo jej ring-skille są porównywalne do DI Grejt Kaliego. Mam nadzieje, że wygra Layla, bo Lay-Cool jako mistrzynie pasują, a do tego fajnie piszczą =))

(chociaz jak dla mnie powinien miec International Champion'a )

Tak pas, który przeznaczony jest dla promowania młodych wrestlerów dać staremu grubaskowi, a pozatym on nie zasłużyl sobie tym co robi w ostatnich latach, a już na pewno tym co robi w ostatnich miesiącach. Rey poprostu zestarzał się tak samo jak Taker i mogliby postąpić dobrze jak Kane czyli powiedzieć, że chcą pomagać młodmy się wypromować, a nie ciągle kręcić się koło Mein Eventu.

No , a to sorry moja pomyłka , mysłalem , ze ten title shot jest tak samo jak walizka ;).

Co do kelly kelly kazdy ma swoje zdanie ;] . A nie lubie LayCool bo jak dla mnie gdyby nie pomoc innych to wogole tego pasa by nie posiadały . Co walka to wygrywaja tylko przez pomoc tej drugiej która nie walczy ;]. Cos wstylu kiedys ortona z legacy . Wygrywal polowe walk przez odciagniecie uwagi legacy , albo pomoc legacy ;]

jestem za tym żeby pasy przeszły na SD! i feud DudeBustersi vs Archer & Hawkins, bo to jedyne dwa dobre TT obecnie w WWE, bo Usos i Harci njiacy, a o takich super pomysłach jak Kozlov i Santino nie będe się wypowiadał.

Że co? :shock: DudeBusters?!?! Serio? Moim zdaniem to jest najtragiczniejszy TT z wszystkich w WWE a nie jeden z najlepszych. Zgodzam się że Harci i Uso są nijacy i generalnie ich feud jest jednym z najgorszych jaki widzialem bo polega tylko ta tym że co jakis czas Usos wyskakują i robią splashe na Hartów i tak już od ponad miesiąca ale w porównaniu z Dudebusters oba te tagteamy są mega jakieś. DudeBusters... Moim zdaniem to pierwsi kandydaci do zwolnienia bo są kompletnie niepotrzebni i na dodatek beznaadziejni. Ale co do Archera i Hawkinsa się jak najbardziej zgadzam, to sa teraz w WWE najlesi kandydaci do pasów z tym że to raczej oni powinni przejść do Raw bo na SD poza wspumnianymi Dudebustersami którzy się nie nadaja nie maja innego kondydata do feudu, znaczy w ogóle tam nie ma innego tagteamu... Nawet SES się rozpada. Ogólnie WWE ma gdzieś TT a mogliby potworzyć jakies ciekawe TT łącząc obecne gwiazdy zamiast w kółko pokazywać nam tto samo.

Eve vs . Fox

- Jakoś nie lubię walk div wolę segmenty z nimi , stawiam , że wygra Fox jakimś znowu fartem i będą ciągnąć to aż Eve będzie miała pas .

Layla vs Kelly Kelly

- Wygra Layla albo inaczej wygra LayCool , chociaż może jak Layla z Michelle zaczną kombinować to wejdzie Tiffany pomóc ?

Hard Dynasty vs Uso

- Hm , nie wiem nie lubię ani jednych ani drugich , ale pewnie wygra Hard Dynasty . WWE powinno coś zrobić z TT bo dla mnie to jest bezsensu .. Wygrana Hardów później walka z innym Tagiem ten Tag wygrywa ale się rozpada pasy znowu są osobno i tak by było ciekawiej . Wtedy jedne pasy na RAW drugie na SD! Może byłoby lepiej takie jest moje zdanie .

SmackDown MiTB

Hm , walka niezmiernie ciekawa uwielbiam tą stypulację oraz uwielbiam, że w tej stypulacji jest tyle zaskoczeń .. Na pewno o ile można powiedzieć na pewno tej walizki nie zdobędą Show , Kane są za wielcy poza tym z Kanem wiązałbym inne plany . A jeśli Show wygra będzie przezabawnie grubas z walizką to jest trudno sobie wyobrazić . Więc 2 odpada . Odpada też Kofi bo ma pas . Dolph też raczej nie dostanie walizki chociaż w sumie nie jest to wykluczone bo ma Vickie :D Christian nie nie nie on jakoś ostatnio taki nijaki jest sądzę , że prędzej będzie całą walkę lać się z Mattem , Cody nie wiem co mam powiedzieć jakoś za nim nie przepadam , ale kto wie może dostanie walizeczkę .. Drew znając życie walizkę dostanie właśnie on .. HHH - kumpel . Po cichu liczę na Matt'a ale może Drew zdobywa walizkę pinuję Kofiego zdobywa pas IC i feud z Mattem o ten pas ?

Raw MiTB

Hm tutaj będzie pięknie do zwycięstwa bym tu typował : Orton i Evan "ten zauważony przez Jasia" . John nie dostanie walizki bo nie znając Vince , Ted ma ostatnio jakiś taki zauważony jest ale ma ten Milion Dolar więc też odpada .. Edge nie nie on miał przez ostatni okres dużo pasów jakoś go nie lubię ale heelem jest świetnym , Jericho też nie jest szmacony przez WWE i tak chyba na razie zostanie poza tym ta afera z TV więc pasa nie dostanie . Mark nie też nie dostanie to samo co z Big Showem taki zapychacz tylko . A więc największe szanse mają Orton i Evan z tym , że stawiałbym na tego 1 . Szkoda , że Miz ma pas bo to by mogła być przepustka do ME ;( .

Jack vs Rey

Kurde niech Rey potrzyma jeszcze ten pas niech ma co im szkodzi w sumie pewnie ktoś wpadnie na tą walkę albo .. Jack atakuję kogoś z MiTB zajmuje jego miejsce wygrywa walizkę pokonuję Reya jest mistrzem i ma walizkę ? Pewnie ktoś wpadnie na tą walkę z walizką .

Sheamus vs Jasio

Nexus , HHH , Summerslam .