Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Breaking News: Savannah zwolniona

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

angelafong.jpg
Angela Fong, better known to WWE fans as Savannah, has been released by World Wrestling Entertainment. On their website earlier tonight, they posted the following:

Savannah released

Written: June 23, 2010

World Wrestling Entertainment has come to terms on the release of NXT season one announcer and WWE Diva Savannah as of today, June 23, 2010. WWE wishes Savannah the best in all future endeavors.

Savannah had been doing some ring announcing for WWE as well as some occasional wrestling, but her ring announcing position was replaced last night by a new female announcer.

Źródło: http://www.examiner.com/

(http://www.examiner.com/x-30588-Houston ... eases-diva)

:arrow: Angela Fong znana z WWE jako Savannah została zwolniona. Taką wiadomość opublikowało WWE. Powodem jest najprawdopodobniej nowa spikerka w NXT i brak etatu dla Angeli.

Jak dla mnie kolejny błąd WWE, gdyż Savannah jako spikerka niekoniecznie w NXT sprawowała się znakomicie. Niestety stało się, co się stało. Jednak liczę jej świetlanej przyszłości, może w TNA, ROH... mogliby chociaż dać ją do rozwojówki typu FCW.

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SweetChinMusic

2

• Kacpios

2

• Brem

1

• pangawer1674325974

1

Top użytkownicy w tym temacie

Tak świetnie Vince.Zwalniaj kolejne osoby.To już po prostu szczyt wszystkiego.Najpierw utalentowani zawodnicy Carlito ,Shelton Benjamin.Następnie Daniel Bryan Danielson a teraz spikerka Savannah.Nie długo to jeszcze Jerrego Lawera i Micheala Cole'a zwolnią.Współczuję tej kobiecie.Nie wiem Vince ma chyba jakiś własny świat.Po tym jak Lilian Garcia odeszła trudno mi było się do Angeli przyzwyczaić.Z czasem jednak ją polubiłem.Jestem ciekaw kto ją zastąpi.Jakaś spikerka z NXT.Całym sercem życzę jej aby Dixie Carter przyjęła ją do swojego grona.Jeszcze raz gratuluję pomysłu i decyzji panie McMahon :t_down: .

paparoach.png

18659.png

Przecież to tylko spikerka. Już widze te posty typu: "A tam zwolnił ją bo era for kids" Słabiutka była jako annoucerka więc nowa ją zastąpi.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nie będę ukrywał, że czekałem na komentarz SweetChinMusic'a, broniący decyzji WWE :D . Ależ ty lubisz tę federacje(no offence, po prostu nazywam rzeczy po imieniu). A co do zwolnienia to Savannah, to je umiejętności spikerskie były na poziomie (to subiektywna opinia) prezentowanych przez Tony'ego Chimel'a, a jeśli chodzi o wygląd to biła Go na głowę. Tak więc nie wiem czemu został on, a nie Savannah. To powód dla którego pozwolę sobie nazywać to debilnym posunięciem. Ehh gdyby popełniali tylko takie błędy...

Kurde ludzie to tylko spikerka ładna ale tylko spikerka. Rozumiem tego typu komentarze gdyby zwolnili jakiegoś zawodnika. Ludzie trochę przesadzacie. Zwolnili jedną to będzie druga i tyle nie rozumiem nad czym się tu rozczulać.

Jeny kacpiosxd chyba z lekka przesadzasz. Savannah wcale nie była jakas rewelacyjna, pozatym tak jak wyżej napisali to tylko spikerka mi w sumie średnio robi kto nią jest a pozatym jej zastępczyni czyli Ashley Valence która zadebiutowała już w NXT bije ją na głowe jeśli o wygląd chodzi. A co do umiejętności to zobaczymy.

Brem może masz racje ,trochę z tym zwolnieniem przesadziłem.Ale jestem zirytowany faktem iż za dużo osób z WWE odchodzi.Co do Ashley to rzeczywiście biję Savannne, ba jest ona boska pod względem swojej urody .Ale jak wspomniałeś zobaczymy jak się sprawdzi.Czy posiada jakieś umiejętności spikerskie.Może faktycznie będzie od niej lepsza.Trzeba troszkę poczekać a sami się tego dowiemy.

paparoach.png

18659.png

super, i co jeszcze...

niektóre osoby rozumiem...Katie Lea i podobni, ale Savannah.? ona przyciągała na prawdę do siebie...

oh WWE, wielkie błędy przez ostatnie pół roku...

Randy.! <3 [heel of heels 4ever.! -.-]

Edge ;* Triple H ;* Y2J ;* Miz ;*

wiele osób pisało do mnie z zapytaniem, czemu się tutaj nie udzielam

przepraszam, ale mam zbyt mało czasu ;c

jbc, szukajcie mnie tutaj:

http://zapytaj.com.pl/Profile/user_284644.html pzdr.;))

Bardzo dobrze ja tam tęsknił nie będę. Od samego początku była słabą spikerką, pózniej sie poprawiła i zaczynało to nawet fajnie brzmieć, ale i tak do Lilian G. nie miała żadnego startu. Lilian please come back!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Ładna z niej dupa :D a głos ma taki sobie :D al,e szkoda ze Vince ją zwolnił bo coś mogło by z niej być np. na backstage albo jakaś managerką ale cóż taki Vince jest zwalnia kogo popadnie nie którym ot pasuje nie którym nie :)

Kacpiosxd

Tak świetnie Vince.Zwalniaj kolejne osoby.To już po prostu szczyt wszystkiego.Najpierw utalentowani zawodnicy Carlito ,Shelton Benjamin.Następnie Daniel Bryan Danielson a teraz spikerka Savannah.Nie długo to jeszcze Jerrego Lawera i Micheala Cole'a zwolnią.Współczuję tej kobiecie.Nie wiem Vince ma chyba jakiś własny świat.Po tym jak Lilian Garcia odeszła trudno mi było się do Angeli przyzwyczaić.Z czasem jednak ją polubiłem.Jestem ciekaw kto ją zastąpi.Jakaś spikerka z NXT.Całym sercem życzę jej aby Dixie Carter przyjęła ją do swojego grona.Jeszcze raz gratuluję pomysłu i decyzji panie McMahon :t_down: .

Tak świetnie kacpios. Opieprzaj dalej Vince. Narzekaj na kolejne decyzje. To już po prostu szczyt wszystkiego. Najpierw zwolnili CArlito, potem Sheltona Benjamin, następnie Bryan Danielson, a teraz tą wspaniałą i wybitną spikerkę. Nie długo to zwolnią takie tuzy jak Hornswoggle, czy the Great Khali. Super, ze masz takie mocne nerwy, kacpios, bo ja bym nie wytrzymał. Nie wiem, Vince ma jakiś własny świat.

To tak żartem, a na serio:

Tak świetnie Vince.Zwalniaj kolejne osoby.To już po prostu szczyt wszystkiego.Najpierw utalentowani zawodnicy Carlito ,Shelton Benjamin.Następnie Daniel Bryan Danielson a teraz spikerka Savannah.

Bez urazy, ale... na ch***j im ona była. Robiła wywiady na backu, jak od tego mają już człowieka... Nie sprawdziła się, announcerką była przemizerną, ale tak to jest, jak się bierze byle człowieka z FCW (wrestlerkę), żeby stała przy mikrofonie -.-

Nie długo to jeszcze Jerrego Lawera i Micheala Cole'a zwolnią

Really? Z tym, że Michael Cole i Lawler mają raz że mocną pozycję, a dwa, że mają co robić, a Savannah była kompletnie bezużyteczna -.-

Jestem ciekaw kto ją zastąpi.Jakaś spikerka z NXT

A przepraszam, Savnnah była kim? Była kurde przecież byle spikerką z NXT! W dodatku ta nowa jest lepsza... No tak, ale Vince jest zły, bo zwalnia nieużytecznych ludzi! A feee!

Całym sercem życzę jej aby Dixie Carter przyjęła ją do swojego grona

A przepraszam bardzo, na ch***j im tam ona? Przecie ona ani nie pokazała sie w ringu, ani przy mikrofonie nie dała se rady, z całego serca życzę Dixie, żeby jej nie brała, bo.. po co?

Reasumując, kompletnie nie zgadzam się z twoim postem i uważam że napsiałeś go tylko dlatego, ze jest parcie na to, by krytykować McMahona. A przecież ta decyzja była jak najbardziej uzasadniona, ale oczywiście lepiej krzyczeć, jaki Vince jest zły i niedobry, że zwalnia jakąś spikerkę bez zajęcia... Zresztą, to żaden Breaking News i powinien znaleźc się w byle newspack'u, bo przecież nic wielkiego się nie stało. Ale przecież Vince jest zły... Bu, bój się Vincenta! \Vincent to zło! Każda jego decyzja niszczy świat! Apokalipsa! Ratuj się kto może!....

Patrząc tak co wy tu piszecie, wypada zrobić jedno:

ja_pierdole.jpg

Reasumując, kompletnie nie zgadzam się z twoim postem i uważam że napsiałeś go tylko dlatego, ze jest parcie na to, by krytykować McMahona. A przecież ta decyzja była jak najbardziej uzasadniona, ale oczywiście lepiej krzyczeć, jaki Vince jest zły i niedobry, że zwalnia jakąś spikerkę bez zajęcia... Zresztą, to żaden Breaking News i powinien znaleźc się w byle newspack'u, bo przecież nic wielkiego się nie stało. Ale przecież Vince jest zły... Bu, bój się Vincenta! \Vincent to zło! Każda jego decyzja niszczy świat! Apokalipsa! Ratuj się kto może!....

Idziemy się Łajt powiesić bo zwolnili marną spikerke :P Zaniedługo zaczną zabijać bo ktoś ogląda produkt Vincenta =))Jak Vince zwolni swoją sprzątaczke, to będzie to brekin njus i będziemy znowu czytać jaki to Vince nie jest, bo ta sprzątaczka byłą niezastąpiona =)) Łajt nie ma się co denerwować, na tym forum jest już taka moda :)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Nic aż tak strasznego się nie stało . Chociaż była nawet niezłą laską . Ale taa która ją zastąpiła jest jednak bardziej przyjemna dla oka .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...