Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kto zostanie nowym General Manager'em?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Z tego co się ostatnio dowiedzieliśmy Bret ,,Hitman" Hart został zwolniony z roli generalnego managera na RAW.Nie siedział długo na tym stanowisku.Według storyline'u został zaatakowany przez Rookies z pierwszej edycji NXT, o czym dowiedzieliśmy się na Fatal 4 Way(doprowadzili do jego wypadku na parkingu).W rzeczywistości 24 lipca bierze ślub już po raz trzeci.Inne żródła mówią ,że ma problemy z firmą ubezpieczeniową.Podobno ma wrócić pod koniec wakacji.Jednak ktoś musi go zastąpić na tym stanowisku.O tym właśnie jest moja dyskusja dla was.Mam następujące pytania do waszych wypowiedzi:

1)Kto zastąpi Bret'a na tym stanowisku ?

2)Czy Hart powróci jeszcze na to stanowisko i za jak długo?

3)Jaki według was powinien być generalny manager(jak powinien postępować,jakie musi mieć cechy)?

Zapraszam do dyskusji!Proszę o dokładne wypowiedzi.

Dodano:

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• przemo14

1

• Brem

1

• d3raNg3d

1

Top użytkownicy w tym temacie

Troche dziwna ta sprawa z Hitmanem, historia z firmą ubezpieczeniową bardzo dziwna, już prędzej myśle że po prostu chciał sobie zrobić przerwe ze względu na ślub, miesiąc miodowy itp. W każdym razie już wiemy że przenajmniej narazie Raw ma nowego tajemniczego GM z komputera. Podjął już pewne decyzje co może być jakąś podpowiedzią co do tego kim jest. Zatrudnił rookich co może(ale nie musi) świadczyć że nie jest to face. Z tego co widzieliśmy ma bardzo dobre układy z Vincem co jeszcze bardziej skłania do sądzenia że jest heelem. No i przejdzmy do pytań

- Skoro jest tak ukrywany sądze że jest to ktoś kto będzie dużym zaskoczeniem, chcą spotęgowac efekt zaskoczenia przez ten komputer. Jest to ktoś kto ma bardzo dobre układy z Vincem i prawdopodobnie jest heelem więc tu moim zdaniem odpadają takie tyly jak HBK czy Austin. Ostatnio słyszy się plotki o rozmowach dwóch byłych wielkich gwaizd WWE o powrocie czyli o Rocku i Goldbergu. I nie wykluczone że to własnie któryś z nich okaże się GM a po powrocie Harta wróci do wrestlingu. Skłaniałbym się bardziej ku Goldbergowi bo z tego co mi wiadomo Vince ma za złe Rockowi że zostawił wrestling dla aktorstwa. No a może być tez tak że tajemniczy GM nie ujawni się wcale.

Zdecydowanie tak. Tak jak napisałem wyżej pewnie chciał sobie zrobić wolne z powodu ślubu, wyjazdu na miesiąc miodowy i ogólnie chciał się nacieszyć młoda żoną :P

3)Jaki według was powinien być generalny manager(jak powinien postępować,jakie musi mieć cechy)?

Po pierwsze uważam że skoro Teddi Long na SD jest typowym facem tytaj powinien być ktoś troche bardziej hellowaty ale bez przesady. Powinien być sprawiedliwy w większości ale np nie lubić Ceny :P No a poza tym drobnym szczegółem Hart był bardzo dobry GM. Jest lubiany, ma szacunek wsród zawodników, ma charakter i jest wyrazisty.

Dobrze zauważyłeś Brem, że ten tajemniczy GM zatrudnił rookies i ma bardzo dobre układy z Vincem, więc może to być heel (jednak nie musi). Ogólnie byłem lekko zaskoczonym tym nagłym zwolnieniem Breta Harta. Już teraz wiadomo jednak, że robi sobie przerwę ze względu na ślub (Gratulacje Hitman!) i powróci pod koniec lata. Jeżeli wiadomo, że mój jeden z ulubionych zawodników powróci niedługo na to stanowisko to obecnie RAW może zawładnąć jakiś heel. Nawet by to pasowało. Ten tajemniczy GM "okrutnie" rządzi RAW i we wrześniu powraca Bret i odbiera mu przywileje Generalnego Managera. W obecnej sytuacji widzę tylko jednego kandydata. Mówisz Brem o Goldbergu. Nieeeee z jednej przyczyny. Jeżeli mówimy o GM heelu to raczej Goldberg odpada. Wątpię, że jezeli już Goldberg powróci do wrestlingu to raczej heelem nie będzie. Z tego co wiem Goldberg przez większość kariery był facem (mogę się jednak mylić, bo nie znam dokładnie jego całej kariery). Wracając do mojego kandydata. Jest nim ....... Abraham Washington. Po pierwsze jest heelem może nie takim wielkim, ale zawsze jest. A poza tym jeszcze przed wybraniem Harta na to stanowisko mówiło się właśnie o nim. Oczywiście mogę się mylić, ale innego kandydata w tym momencie nie widzę. Innym ciekawym pomysłem jest to, aby GM był anonimowy przez cały czas, albo ujawnił się na tym RAW, na którym powróci Hart i od razu Hitman zabiera mu to stanowisko. Liczę, że ten ktoś będzie jednak heelem i na czas nieobecności Breta będzie ciekawie decydował o obliczu RAW. Jeżeli już jesteśmy ogólnie przy GM. Nie za bardzo podoba mi się obecność na RAW i General Managera i Guest Hosta. Albo rybki, albo akwarium. Vinnie musi się zdecydować. Po co zapraszać "gwiazdy" na RAW jeżeli już i tak nie mają władzy na RAW?

DEAD MAN WALKING

Myślę ,że HBK Shawn Michaels. Vince McMahon kocha kase i na pewno go sprowadzi albo w roli GM albo Menager'a.

Jest też możliwość ,że będzie znowu co tydzień Special guest host.

Raczej tak ale nie zbyt szybko. Może 3 góra 5 miesięcy.

Hmmm... oczywiście powinien wszystkie decyzje podejmować mądrze. Powiem krótko Powinien być taki jak Teddy Long :D

themizv2.jpg

Zacznijmy od tego, iz Bret Hart nie wroci na to stanowisko. Najprawdopodobniej zostanie nim Abraham Washington, ktory moim zdaniam jak najbardziej pasuje na to stanowisko. Potrafi on sie zachowac przy mikrofonie, co jest bardzo wazne, po drugie i najwazniejsze szukaja oni heela, wiec niech was nie zmyli tekscik "Give me your HELL YEAH", ktory mozna bylo uslyszec na wczorajszym RAW. Byly spekulacje o tym, czy Steve Austin mialby objac to stanowisko, lecz szczeze watpie w to, aby to sie wydarzylo, choc z samego poczatku sam tak myslalem, lecz pozniej wspominajac sobie decyzje, ktore rzekomo podejmowal byly godne heela, wiec szybko wykluczylem Steve'a z grona kandydatow.

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

Ja na tym stanowisku z chęcią zobaczyłbym siekającego Sweet Chin Music'i na lewo i prawo - Shawna Michaelsa. Mógłby w ostateczności wykonać zawsze jakieś SCM, albo Stone Cold jakby był to też by mógł czasem wykonać tego Stunnera :D Bo taki zwykły dziad który nie umie walczyć to po co :D??

No to już wiemy na pewno nie jest to Stone Cold. WWE zawsze lubi się bawić z kibicami dlatego te słowa w jednej z wiadomości na RAW gdzie były słowa, z których znany jest Stone Cold są dla podpuchy. jeden kandydat jest już wykluczony. Bryan występuje w federacjach niezależnych więc w WWE nie wystąpi. Shawn to w ogóle niemożliwy pomysł, bo nie po to odchodzil by po 5 miesiącach wrócić. Bret wróci dopiero we wrześniu więc zostają czterej kandydaci. Goldberg, któremu jednak daje 5% szans na zostanie GM'em. Jednak mimo tego, żę mówilo się o jego powrocie do WWE to jednak miało być to na jednorazowy występ i na Wrestlemanie. Więc tu jest prawie niemożliwe. The Rock także ma szanse ale tu też 5% szans. Założe się, że za tydzień w wiadomości zobaczymy jakiś jego tekst. Mówiło się o jego powrocie ale raczej na jedną noc spowodu tego, że promuje swój nowy film. Więć raczej zostanie w najbliższym czasie Guest Hostem i to będzie ostatni Guest Host RAW. Moim zdaniem to on mógłby być Guest Hostem na RAW kiedy Anonimowy GM się ujawni i to on może do tego doprowadzi?? No to mogłoby być dosyć ciekawe jak na WWE i RAW, które jest najnudniejszym programem WWE. Następny jest Triple H, który miał mieć Heel Turn i może powrócić. Daje mu 45% szans na zostaie GM'em. Pozatym Nexus ostatnio mówiło, że na ich celowniku znajdzie się także Sheamus więc jakieś powiązanie z triplem, bo on mógłby chcieć się mścić na Celtic Warriorze ale i do tego GM'em jest nastawiony przyjaźnie do Nexusa więc mógłby przy okazji zostać też ich menadżerem. Plus to, że jest rodziną Vinca więc byłoby wiadome już dlaczego i on jest pozytywnie nastawiony na GM'ema. No i ostatni kandydat z także 45% szansami według mnie czyli Abraham Washington. Ostatnio coś o tym słyszałem, a do tego heelowy GM'em to do niego by pasowało. Według mnie jest lepszym kandydatem do tego miejsca niż Triple H, bo po pierwsze ma lepsze mic-skille, a pozatym byłby mógł wyjść ciekawy storeline. Mógłby wznowić też Abe Show, bo to była jedna z rzeczy dlaczego pod koniec swojego żywotu ECW mimo iż spadło o kilkanaście klas od tego co pokazywąło przed dołączeniem do WWE to i tak było najlepszym brandem tej federacji. Według mnie najlepszym kandydatem jest Abe i cieszyłbym się z jego dołączenia do RAW jako GM'em to trochę ożywiło by show, które już od bardzo dawna nic nowego nam nie dało. Bo niby ostatnio pojawił się Nexus ale co z tego jeśli po dwóch RAW'ach to zaczęło być nudne?? Abe ma bardzo dobre mic-skille i charyzme i pasuje mi do tego co pokazuje nowy GM'em w tych e'mailach. Chociaż wszyscy z tych czterech kandydatów wedlug mnie nadawaliby się (Nie tak jak Bret "Bezpłściowość" Hart) i mogliby spełniać te rolę ale może WWE nas czymś zaskoczy i to będzie ktoś inny???