Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Mariusz Pudzianowski vs Kimbo Slice??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Z kilkudniową wizytą do Polski przylatuje Corey Fischer, jeden z dyrektorów Moosin USA, koreańskiej organizacji MMA, odpowiedzialnej za ostatnią walkę Mariusza Pudzianowskiego z Timem Silvią. Wizyta nieprzypadkowa bo według Fischera porażka "Pudziana" wcale nie zmniejszyła entuzjazmu "Moosina" do promowania polskiego Strongmana. - Mariusz będzie jednym z najlepszych zawodników w MMA. Szykujemy już następną walkę z jego udziałem, na początku października. Najprawdopodobniej jego rywalem będzie kontrowersyjny mistrz nokautu Kimbo Slice - mówi Corey Fischer.

Zródło:http://sport.onet.pl/kickboxing-mma/znany-kolejny-rywal-mariusza-pudzianowskiego,1,3245152,wiadomosc.html

Co o tym myślicie.Czy walka dojdzie do skutku?Jak dla mnie jest to bardzo prawdopodobne i wydaje mi się że Mariusz po raz kolejny nieźle dostanie.Z tego co patrzyłem na YT to ten koleś jest naprawdę dobry.Niewiem kto mu planuje te walki ale z walki na walkę ma coraz bardziej wymagających przeciwników z którymi nawet niema szans się równać.A więc coś czuję że będzie kolejna wielka przegrana Pudziana :P

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Triple M

1

• CenationKid

1

• DL1674325927

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Widziałem co potrafi Slice, a czego nie potrafi Pudzian, no i wnioskuję, że gdyby doszło do walki, Mariusz na pewno by jej nie wspominał wesoło ;D

11956.png

pfksygna.png

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   2

Dajcie spokój, przecież Kimbo to już zawodowy fighter i w dodatku uliczny zabijaka z wieloletnim doświadczeniem. A Pudzian posiada w tym momencie jedynie siłę, która na wiele się nie zdaje gdy trzeba powalić takiego byka jakim jest Kimbo Slice. Sprowadzić go do parteru? Może się uda, ale co potem? Przytulamy się, bo nie wiemy co zrobić gdy przeciwnik nie daje sobie rozbić gardy, za to ledwo sami ja utrzymujemy? Z resztą w moim odczuciu cała kariera Pudziana jest dość dziwnie prowadzona. Do walki z Sylvią chyba doszło za szybko. Po pokonaniu pajaca, później średniej klasy Japończyka ( choć podziwiam tego gościa za odwagę) powinien pokonać jakiegoś mistrza KSW, potem Europa, w miedzy czasie nabić streak, doświadczenie, technikę i pieniądze. Po zyskaniu rozgłosu i doświadczenia wyjeżdżamy do Stanów i bierzemy walkę za potężną sumę z jakimś naprawdę dobrym zawodnikiem. Przegrywamy, znikamy z konkretną wypłatą. Wygrywamy? Następna walka. Promotorzy Pudziana powinni dokładniej przeanalizować czego chcą, bo jak dla mnie to Kimbo to nieco wyższa liga.

http://www.picshot.pl/pthumbs/large/247335/TNT%20Userbar.gif

Jeżeli ta walka dojdzie do skutku to naprawde szkoda mi Pudziana... W ogóle kto dopbiera mu przeciwników. Początek był dobry, Nejman który jest nikim co miało pokazac czy Pudzian w ogóle się nadaje do czegokolwiek, potem jakiś średniak z Japonii bo zobaczyli że Nejman to jednak kompletne zero i na dodatek nie ta waga więc się upewnili że poradzi sobie z kimś z doświadczeniem swoich rozmiarów no ale co potem... Zamiast powoli iść po schodkach jak napisał TripleM to oni się porwali na Sylvie. Dostał bęcki w słabym stylu to zamiast dać do myślenia to oni się rzucaja na kolejnego ulicznego zabijake. Może i Slice w przeciwieństwie do Sylvii jest lżejszy od Pudziana sporo ale za to jest dużo szybszy co bardzo źle wróży Pudzianowi. Mariusz może próbować go sprowadzić do parteru bo jak przeglądałem walki Kimbo to raczej zdecydowanie unika parteru, kolejną szansą są nogi, Mariusz dużo kopie, wiadomo że sa to kopniaki silne czym może się odpędzać od Kimbo który nóg nie używa prawie wcale. Ale moim zdaniem mimo wszystko to nie ta liga i Kimbo Mariusza zniszczy w pierwszej rundzie chyba że ten się na nim położy i przeczeka.

Ten Corey Fischer dobrze kombinuje, bo Kimbo jest bardzo lubiany przez amerykanów, a po tym jak wyrzucili go z UFC potrzebuje jakiegoś głośnego zwycięstwa... Więc popularny jak i beznadziejny Pudzian będzie świetnym rywalem. Slice zapewne jak to ma w swoim zwyczaju rzuci się z pięściami na twarz rywala od razu po gongu i po kilku sekundach będzie "zaskakujący" nokaut. Pudzianowski będzie pokonany po raz drugi, a Moosin będzie mogło potem zorganizować kolejną gale ze świetnym ME: Kimbo Slice vs Tim Sylvia... Zwycięzca tej walki zostanie gwiazdą bostońskiej federacji.

Po tym filmiku od Yao widać, że Pudzian już nie dałby rady. Slice jest silny, wielki, i wygląda trochę jak potwór. Ja nie chciałbym go spotkać w ciemnej uliczce. :D A tym bardziej nie chciałbym być w ciele Pudzianowskiego jak dojdzie do tej walki. Jeśli dojdzie do tej walki to niech Pudzian załatwi sobie od razu karetkę, bo będzie co zbierać.

TripleM masz absolutną rację. Pudzian zbiera punkty w Tańcu z Gwiazdami =)) , a Slice to prawdziwy zabijaka.

Jednak jeśli dojdzie do tej walki to chętnie zobaczę jak nasz Pudzian będzie uciekał z tej klatki =))