Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zwycięzca 2 edycji NXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

wwe_nxt_logo_cutbypassi.png

Prosiłbym o wytypowanie zwycięzcy 2 edycji NXT. Możliwe typy to:

• Alex Riley (The Miz)
  • Eli Cottonwood (John Morrison)
  • Husky Harris (Cody Rhodes)
  • Kaval (LayCool)
  • Lucky Cannon (Mark Henry)
  • Michael McGillicutty (Kofi Kingston)
  • Percy Watson (MVP)
  • Titus O'Neil (Zack Ryder)

Odpowiedź uzasadnij w poście z conajmniej 3 zdań złożonych, a jeśli nie wiesz jakie to zdania to najlepiej w ogóle nie pisz. Skoro nie znasz zawodników, to zauważ ich umiejętności i dopiero wtedy oddaj głos, bo nie ma co spamować.

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• szymix96

1

• Kazek

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Jako zwycięzce wytypwałbym Alexa Riley . Jest duży i silny Vince takich lubi . Nie skreślałbym też Kawala chociaż nie wiem czy się sprawdzi w WWE . I zauważyłem błąd mentorem Husky Harrisa jest Cody Rhodes a nie Matt Hardy .

Ja jako zwycięzcę wytypowałem Kavala. Liczę na to, że WWE nie zafunduje nam powtórki z rozrywki i nie zrobi mu tego co Danielsonowi. Ciekawe byłoby, gdyby Kaval w pewnym momencie wyłamał się spod ramion LayCool. Ale to tylko moje życzenia, bardzo prawdopodobne, że Vince kolejny raz popełni ten sam błąd.

Ogólnie widzę trzech zawodników, którzy powinni niezależnie od tego czy wygrają dostać się do głównego rosteru WWE. Są to Alex Riley, Kaval i Michael McGillicutty. Z tej trójki postawię na to, że Kaval wygra. Dysponuje genialnymi umiejętnościami. Jest uważany przez wielu (pozdro Bugi xD) za najlepszego wrestlera na świecie. Ma dość dziwnych mentorów (mentorki), ale one nie są do uczenia Kaval tylko do wypromowania go. Mam nadzieję, że tym razem WWE nie popełni głupstwa jakim było zwolnienie Danielsona. Oby dobrze wykorzystali potencjał tego chłopaka.

DEAD MAN WALKING

Kaval - Chociaż ostatnio przegrał walki to nie znaczy , że jest słaby . Jest podobny stylem coś do rey'a mysterio . Chodzi tu o zwinność , spryt , a nie tylko o siłe ( jak np Khali ). Jest jednym z lepszych wrestlerów , tylko nie wiem czemu przegrywa te walki przez wlasne błedy. Jeśli dostanie się do wwe a Vince go ze szmaci to bedzie jeden z wiekszych błędów jego . Ten wrestler ma potencjał i chce właśnie żeby Kaval wygrał , oglądałem jego walki już zanim dostał się do wwe i własnie liczyłem na to , że kiedyś sie tu dostanie i udało mi się ;). Podobają mi się jego wszystkie ataki przy których używa nóg typu

,,Ghetto Stomp" . Mam nadzieję , ze wypromują go i on właśnie dostanie się do wwe oraz zdobędzie pas IC który najbardziej by mi do niego pasował .

Kaval? Dajcie spokój. Facet jest świetny, ale co tu dużo mówić...nie ma warunków fizycznych, a na to głównie patrzą w WWE. Musisz być silnym, dużym chłopem żeby coś tam osiągnąć. Rey Mysterio wyróżnia się z tłumu, ma maskę etc. Co do Kavala...spekulowaliśmy jakiś czas temu, że NXT wygra Daniel Bryan i co? Odpadł bardzo szybko. Jestem pewny, że Kaval odpadnie, chociaż to ogromny cios dla federacji McMahona. Nie znają się tam na ludziach i tyle. Chociaż powiedzmy sobie szczerze - Bryan przy mikrofonie był beznadziejny i od początku nie mieli na niego pomysłu...co do zwycięzcy to sądzę, że drugą edycją wygra jeden z dwójki - Alex Riley lub Michael McGillicutty. Jeden ma coś to amerykanie bardzo lubią - charyzme i gadane. No i Miza u swojego boku...Michael natomiast jest synem Mr. Perfect'a, poza tym publiczność też za nim przepada...jeśli w NXT patrzyliby tylko na umiejętności zawodników to Bryan lub ten drugi...zapomniałem nazwiska...Gabriel? Oni wygraliby na pewno bo mieli mają umiejętności świetne. Ale sami widzicie...w WWE nie można zaistnieć na wielką skale jak jest się wzrostu Kavala. Ostatecznie z dwójki Riley, McGillicutty wybieram tego pierwszego. Miz jest po prostu uwielbiany przez McMahona, no i co by nie było na pewno pomoże swojemu podopiecznemu w drodze na szczyt. Głos na Rileya.

Ja z nadzieją zagłosowałem na Kavala ale nie jestem co do tego przeknany. Kaval zdecydowanie ma mega umiejętności i do tego ma tez charyzme i jest ciekawą postacią co odróżnia go od Danielsona który umiejętności a podobne. Jednak Kaval jest dużo bardziej wyrazisty, tyle że powinien miec swój gimmnick z FCW czyli taki lekko obłąkany no i przede wszystkim powienien być heelem! Ma świetny finisher, którego jeszcze nie pokazał całkiem w NXT i ogólnie pod każdym względem jest świetny mimo swojego wzrostu. No ale jak narazie powtarza się ten sam schemat co z Bryanem, przez większośc walki zdecydowanie dominuje i na koniec dostaje jednego finishera i po walce. No i LayCool zupełnie mi nie pasują do tego Kavala z FCW, tamten napewno by się nie dał ubrac w tą różową koszulke. Mam wielką nadzieje że Kaval nawet jeśli nie wygra, dostanie się do WWE i że nie zniszczą jego gimmnicku. No a moim drugim faworytem jest zdecydowanie Alex Riley, ostatnio pokazał że przy mikrofonie jest świetny, normalnie jakby drugi Miz a do tego na ringu chyba nawet przewyższa swojego mentora. No i bardzo mi się podoba jego finisher, to takie troche połączenie AA Ceny z RKO Ortona. No i lubie też Harrisa ale on raczej na zwycięstwo nie ma szans.

• 1 miesiąc temu...

Postawiłem na Kavala. Myślę że jak wygra wniesie bardzo sporo do WWE. Może nie jest zbyt dobry przy micu, ale jego walki stoją na bardzo wysokim poziomie. Wkońcu to jeden z najlepszych techników świata.

2 NxT wygra według mnie Alex Rilley. Uważam że Vince lubi osoby z takim charakterem i ma świetnie do siebie dobranego mentora The Miz'a. Lepszym zawodnikiem jest Kaval ,ale czego on może się nauczyć od LayCool i jeszcze ta jego różowa bluzka!! Rilley wygrywa i zdobywa WHC Championship to jest mój typ!

Wegług mnie 2 edycje NXT wygra Kaval.Jest on wg mnie jednym z najlepszych High Flajerów na świecie.Fajnie by było zobaczyć go w walce o jakiś pas z np. Johnem Ceną.

Calik Rules

Ta świetnym technikiem jest też Bryan Danielson a wszyscy wiedzą jak sie Jego historia w NXT potoczyła... Kaval raczej sie nie da tak załątwić jak Danielson i bedzie w czołówce, ale nie wierze, żeby WWE dało wygrać technice nad mikrofonem. Mam dwa typy Alex Riley- Miz dostaje ogromny push, więc Jego podopieczny też może lekki dostać, zresztą pasuje do obecnego WWE. Ja jednak typuje Michaela McGillicuty. Syn znanego Mr. Perfecta dobry w ringu, przy microfonie daje rade i przede wszystkim korzenie, jak go WWE promuje. Moim zdaniem jest jednym w głównych kandydatów na zwycięstwo.

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

Mój typ to Kaval ma naprawdę duże umięjetności,ogólnie jest dobrze prowadzony przez Lay-cool pozatym świetnie wyszkolony,szybki szkoda tylko,że walczy z większymi przeciwnikami

Zagłosowałem na Alexa Riley.Myśli że to on wygra drugi sezon w NXT.Poza tym Vince McMahon lubi takich pyszałkowatych zawodników jak on i jego mentor The Miz,ale i także Alex ma dużo ciekawych oraz urozmaiconych ataków i mają z The Mizem taki sam pogląd na życie

Mało oglądam NXT całym sercem, życzę Percy Watson'owi wygrania NXT.Ale jak widzimy to jest mało możliwe, bo narazie na pierwszych miejscach utrzymują się McGillicutty,Riley i Kaval.Jego niektóre akcje Percy'ego są po prostu super.Lecz mój głos dostał Alex Riley.