Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

CZEMU?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zwłaszcza że już był wrestling i nie było protestów

wlasnie byly protesty dlatego wrestlingu nie ma w polskiem TV. WWF Superstart zeszlo z anteny tylko dlatego ze ludzie protestowali

Jak coś ma oglądalność duzą to ŻĄDNE prostesty nic nie znaczą (patrz: BAR, BIG BROTHER, filmy erotyczne ;) ) Niestety wrestling nie miał wielu kibiców w Polsce więc go nie ma w naszej TV

• Odpowiedzi 23
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• baddayy

4

• Urban

4

• Hartfan

3

• Wee Man

2

Top użytkownicy w tym temacie

Baddday: widzisz gdzies zebym napisal ze jestem przeciwnikiem kosciola ?

Jestem za oceanem a mimo tego chodze do kosciola. Wiec nie mow mi prosze ze jestem przeciwnikiem. Moge byc przeciwnikiem niektorych postaci (w czarnych laszkach) i mam do tego prawo.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Na to że nie ma wrestlingu złożyły sie dwie rzeczy po pierwsze bardzo mała popularność nie ma co ukrywać niech ktoś powie przy 30 osobowej grupie że jest wielkim fanem wrestlingu a wszyscy cię wyśmieją do tego napewno były protesty ludzi napewno jakaś babcia między 30 a 31 różańcem przez przypadek włączyła telewizor i zobaczyła walke Hogana i zaraz wielka afera. W najbliższym czasie nie będzie wrestlingu a więc jak chcesz oglądać zainwestuj w internet
"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

To proste stary... wrestling nie jest popularny w polsce po pierwsze dlatego ze wyrobiona zostala ogolna opinia o wrestlingu ktora mowi ze wrestling jest glupi, ze to shit i tyle. I niemal kazdy akceptuje ta opinie. Sam spotykalem sie z sytuacjami w ktorych koles ktory w zyciu wrestlingu na oczy nie widzial, smial sie ze mnie i mowil mi ze ogladam gowno. Oceniaja z gory cos o czym nie maja pojecia tylko dlatego ze 'inni tak mowia'. A ja mowie... chuje im w dupy .. dlaczego ? Bo 'Stone Cold tak powiedzial' !

Po drugie napewno dlatego, ze sparzyli sie pewnie na WCW ktore bylo u nas dostepne. Gdyby ich pierwszy kontak z wrestlingiem byl jakims np. pporzadnym Hardcore Matchem.. w ktorych podjarala by ich krew itd... albo jakis konkretny cruiser match z Reyem naprzyklad... to moze wtedy nie mysleli by o wrestlingu tak zle. Ja sam zenim zaczalem ogladac, najpierw widzialem kilka matchy Hogana... i co widzialem ? Totalnie markowane punche.. powolna akcje.. nie pociagalo mnie to, i tez uwazalem ze to shit.. dopiero gdy zobaczylem Stinga, zaczalem dzieki niemu ogladac (god bless Sting :P)

Sam 'nawrcocilem' (z blednego myslenia i oceniania ksiazki po okladce) paru kumpli.. pokazalem im kilka fajnych momentow na vhs.. najczesciej uzywalem TLC Match'u z Summerslam 2000 :P wiedziualem ze to ich podniechi :P Efekt ? Zaczeli pozyczac odemnie kasety z wrestlingiem ;)

A powod dla ktorego nie ma wrestlingu w TV juz ci podali. Jest to zajebiscie drogie, a zadna TV nie kupi czegos, czego nikt nie bedzie ogladal.

Doskonaly przyklad to NBA... NBA jest w polsce calkiem popularne, i napewno sporo osob ogladalo by to, ale telewizje tak czy inaczej nie chca ryzykowac (gos bless Canal+, C+ rocks :P). Wiec nie ma najmniejszych szans ze zaryzykuja z wrestlingiem.

To tyle.. i gwarantuje Ci ze predko sie to nie zmieni.. watpie zeby kiedykolwiek sie zmienilo :(

4302049614329261d90190.jpg

Badday napisał:
Poza tym ostatnio na mtv polska pojawił się jakiś program, podobny do fear factor, ale 10 razy bardziej hardcore

Te programy to Jackass i Dirty Sanches. I kto jeszcze nie oglądał polecam wszystkim najlepsze programy w Tv :P nawet Wrestling się z tym nie równa te programy biją Wrestling jak i wszytko w Tv na głowę. Więc oglądać chłopaki jak jest możliwość praktycznie codziennie leci od 21 do 23 ale lepiej sprawdzić w programie dobra zabawa gwarantowana 8) :lol:

Jeszcze sie Jackass'em podniecasz ? Mi sie znudzil jakies 2 lata temu :P Boring ;P

4302049614329261d90190.jpg

Baddday: widzisz gdzies zebym napisal ze jestem przeciwnikiem kosciola ?

Jestem za oceanem a mimo tego chodze do kosciola. Wiec nie mow mi prosze ze jestem przeciwnikiem. Moge byc przeciwnikiem niektorych postaci (w czarnych laszkach) i mam do tego prawo.

kościół to też księża więc wynika z tego co mówisz, że jesteś wierzący, nie masz nic przeciw katolicyzmowi ale nie za kościołem

Pisałem już chyba ze sto razy ze Polska to kraj mało rozrywkowy dlatego coś takiego jak wrestling nie ma raczej szans bytu na naszej ziemi :( .Inne powody już inni podawali tak więc nie ma sensu znowu tego wszystkiego tu wypisywać.

Mnie ten Jackas jakoś nie bawi zbytnio choć widziałem troche tego.

Ok posty zczynają się powtarzać zakończmy temat

POLSKA TO POLSKA NIE MA CO LICZYĆ NA WRESTLING

"Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

33412018941ee9d4524a0c.jpg

Koniec dyskusji. Nie ma wrestlingu i nie bedzie. Temat locked.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• VictorV2
      Wreszcie moment żeby nadrobic NXT...and oh boy   DS Vs OTM - przyzwoite starcie, szału nie ma ale coraz bardziej wydaje mi się że OTM ma potencjał. Mają wyraźny charakter, który potrafią sprzedać i wyglądają w nim wiarygodnie. O ile nie mają jeszcze miejsca dla siebie jak DarkState, to prezentują się lepiej i mam nadzieję że przejmą pasy od DarkState niedługo. Krok po kroku i może będzie sensowny Tag w głównym rosterze RAAAAAAAAWR! Dziękuję, NXT - w moich osobistych rankingach,
    • VictorV2
      Po Intro Strike, widzimy przypomnienie wydarzeń z Reckoning, po czym przenosimy się do areny gdzie niemalże od razu uderza Theme Song America’s Most Wanted. Cała trójka - James Storm, Sean Anderson oraz Corey Harper - wyszła na rampę przy głośnym cheer’ze widowni. Powoli zeszli do ringu, witając się z widownią. Weszli do ringu, biorąc mikrofony od technika i czekając aż widownia ucichnie, kończąc witać James’a chant’ami “Welcome home!”    Storm: Witamy serdecznie na kolejnym Strike! I
    • GGGGG9707
      To wprawdzie nie zwolnienie a odejście, jednak WWE a dokładnie NXT opuszcza... Ava. Osobiście NXT nie oglądam także nie znam jej, nie wiem czy się sprawdziła czy nie, czy coś z niej mogło być czy nie. Za to dla mnie na plus że ktoś z rodziny Rock'a poza WWE, zawsze jedna osoba z ich rodziny mniej (no chyba że była świetna).
    • Michcio
      UWAGA! Newspack zawiera otwarte spoilery gali SmackDown w Rijadzie! Ostatnie SmackDown przed tegorocznym Royal Rumble odbyło się na Riyadh Season Stadium, mini stadionie praktycznie wybudowanym na potrzeby obecnej wizyty WWE w Arabii Saudyjskiej. Galę otworzył Cody Rhodes. Cody powitał fanów w Rijadzie i oficjalnie ogłosił start weekendu Royal Rumble. Cody odniósł się także do wydarzeń na Saturday Night’s Main Event – ataku Drew McIntyre’a podczas brawlu Cody’ego i Fatu. Rhodes przypomniał o t
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL/MaxProad 74 Aniversario Arena Aficion Data: 29.01.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre, MaxProad Typ: Event Lokalizacja: Pachuca, Hidalgo, Meksyk Arena: Arena Aficion Publiczność: ca. 3.500 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  • Dodaj nową pozycję...