Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Czyjego powrotu do WWE najszybciej się spodziewacie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Założyłem taki temat , gdyż sądzę ,że sprawdzi się na naszym forum.

Chciałbym poznać waszą opinię odnośnie tego pytania:czyjego powrotu do WWE najszybciej się spodziewacie?Ostanio kilku zawodników opuściło federację .Teraz to wy musicie osądzić kto ma największą szansę na szybki powrót.Proszę też o dokładnie wypowiedzienie swojej opinii.Oto zawodnicy pomiędzy ,którymi możecie wybierać:

1.Batista- po przegranej walce z Over the Limit z John'em Cena'ą zrezygnował z wrestlingu.Według ostanich doniesień zaczyna karierę w UFC .Czy jednak uda mu się przetrwać ( w tym wieku) w świecie MMA?

2.Carlito - został zwolniony przez federację za nadużywanie leków przeciwbólowych(podobno nie zgodził się też na terapię odwykową.Często widzieliśmy go na WWE Superstars .Czy powróci jeszcze do WWE?

3.Shawn Michaels- teraz jego przyszłośc otoczona jest wielką tajemnicą.Po przgeranym matchu na Wrestlemanii 26 z Undertakerm zakończył swoją ponad 20 letnią karierę.Doprowadził przez to także do rozpadu DX.Czy The Heartbreak Kid ma jeszcze szansę na powrót do WWE?

4.The Rock- umieściłem go w tej ankiecie , gdyż dość często mówi się o jego powrocie na RAW(nawet nie formie aktywnego zawodnika).Wyzywał go również na walki John Cena.Oficjalnie zakończył karierę na WMce 21.Zajmuje się karierą aktorską.Kiedyś to on utzrymywał wysoki poziom w WWE.Czy wróci jeszcze do wrestlingu?

5.Bill Goldberg- mimo ,że ma już swoje lata także słyszy się o jego negocjacjach z WWE(podobno ma walczyć na WMce 27).Czy uda mu się wrócić ?Może już niedługo się okaże.

6.Jeff Hardy- po przegranym matchu z CM Punk'iem o karierę opuścił WWE .Obecnie występuje w TNA.Jest tam bardziej wykorzystywany i pushowany.Jest bardzo dobrym zawodnikiem ,ale czy opuści on w najbliższym czasie fedearcję Dixie Carter i wróci do Vince'a?

7.Daniel Bryan- przez wileu jest uważany za najlepszego zawodnika świata.Został zwolniony za coś śmiesznego-duszenie krawatem komentatora.WWE zaprzepuściło wilkie nadzieje spoczywające na tym zawodniku.Obecnie ma już zaplanowane występy w federacjach niezależnych , czy jest nadzieja ,że powróci?

8.Ktoś inny- jeżeli nie zgadzacie się z propozycjami wymienionymi wyżej podajcie własną propozycję zwodnika.

Tyle odemnie , a teraz zapraszam do ankiety!

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• przemo14

1

• Turej

1

• Cena189

1

• swiroos1674325948

1

Top użytkownicy w tym temacie

Najszybciej spodziewam się powrotu Billa Goldberga. Jego rozmowy z WWE to fakt! I to nie jest "pitu-pitu" tylko kawał gościa. Mimo wieku nie wątpie w jego umiejętności i osobiście nieubłaganie czekam na powrót chociażby na WM-kę. Według mnie również niedługo powróci Carlito, oczywiście po odwyku. Zaczynają się również częstsze pogłoski o powrocie The Rocka.

Ja natomiast najprędzej spodziewałbym się powrotu Daniela Bryana . Podobno po 91 dniach po zwolnieniu ma powrócić . Ale nie wiem czy to prawda . Potem bym oczekiwał powrotu Goldberga a następnie The Rocka . A za dwa , trzy lata może Jeff powróci do WWE

Według mnie najszybciej wróci Daniel Bryan, ponieważ jak już ktoś wyżej wspomniał po końcu określonego czas WWE zrobi wszystko co może, aby on powrócił. Słyszałem, że HBK nieźle się wkurzył więc z takim wsparciem to już kwestia czasu. Potem chyba The Rock, bo było sporo plotek, że ma powrócić nawet w czerwcu( cały czas liczę, że to on jest tym nowym GM'em), a jak nie to myślę, że już niedługo.

Ciekawy temat i napewno warto się w nim troszkę wypowiedzieć . A więc zaczne od pierwszej propozycji czyli Batista , który odszedł z WWE po tym jak przegrał walkę o mistrzostwo WWE z Johnem Ceną , ale to chyba nie tylko z tego powodu odszedł , przypomnę że miał on wystąpić w jednym z filmów produkcji WWE , ale jego miejsce zajął Triple H i Batista mocno się wtedy zdenerwował , potem miał dwie walki o pas WWE z Johnem Ceną lecz nie udało mu się zdobyć go , jak każdy pamięta na gali OTL został poprostu wgnieciony dosłownie w ziemie przez Cene , a dzień później na RAW wygłosił swoją ostatnią mowę , że tak powiem pożegnalną i od tego czasu już go nie widzieliśmy , aż doszły do nas informacje , że podpisał on kontrakt z Strikeforce lecz uważam , że nie ma on zbyt dużych w MMA ze względu na swój wiek , więc jego powrót do WWE może być realny i mój scenariusz jest taki , że powraca jako face podczas Royal Rumble i wygrywa je i ma walke o pas na WM XVII , ale oczywiście to są moje ewentualne przypuszczenia jeśli wogóle miałoby dojść do jego powrotu do federacji Vincenta Kennedego McMahona , tyle na temat Batisty. Przejdę teraz do numeru drugiego , którym jest Carlito Colon jak dobrze wiadomo został on zwolniony przez nie zgodzenie się na terapie odwykową od leków , które zażywał było to spowodowane tym iż podczas wykonywania swojego finishera bardzo nadwyrężał swoje plecy zresztą można było to zauważyć podczas jego niektórych walk najczęściej na Superstars sądze , że jego powrót może być możliwy , ale narazie się na to napewno nie zanosi. Jeśli chodzi o HBK'a to powrót do WWE napewno byłby bardzo dobry , ale już napewno nie do ringu lecz napewno jego obecność bardziej ubawiłaby WWE bo bez niego tak trochę smutno jest przynajmniej dla mnie. Ale raczej w najbliższym czasie nie zobaczymy go w WWE , dopuki on sam nie odpocznie od wrestlingu i jeśli wyrazi chęc powrotu to napewno będzie to zankomita wiadomość dla wszystkich fanów Shawna. Przejdę teraz do innej wielkiej, byłej gwiazdy WWF i WWE , a mianowicie mówię tu o The Rocku , który zakończył swoją jakże znakomitą kariere podczas WrestleMania XXI sam uważam , że zrobił to zbyt przed wcześnie lecz sam wolał zająć się karierą aktorską w , której idzie mu bardzo dobrze miałem okazje obejrzeć kilka fimów z jego udziałem. Co do jego decyzji o zakończeniu kariery , to Vince McMahon miał mu za złe , że poświęcił się karierze aktorskiej , ale cóż to była jego decyzja i nawet sam pan Vincent Kennedy nie mógł wpłynąć na jego decyzje teraz mamy podobną sytuacje z Chrisem Jericho , który został prezenterem jednego z programów telewizyjnych i teraz jakby troszkę popadł w niełaske Vince'a , ponieważ przegrywa teraz swoje walki w ostatnim czasie m.in z R-Truthem czy też z Evanem Bourne'm dwa razy. Ale wrócę do Rocka , już na początku roku , a nawet troszkę wcześniej mówiono o jego powrocie podczas tego lata i podobno miała to być jakaś szczególna rola , ale nie sądze , że wróci do ringu ale jego powrót mógłby być naprawdę ciekawy bo sam Rock jak wiemy ma wielu fanów , którzy z pewnością by się ucieszyli z jego powrotu. Kolejnym w ankiecie jest Bill Goldberg wrestler , który ma za sobą wspaniałą kariere w WCW i WWE , szczególnie oglądałem jego walki z WCW gdzie zdobył pas mistrzowski , a także w WWE gdzie także był mistrzem mając feudy m.in z całą stajnią Evolution. Co do jego powrotu to były pogłoski na ten tamat ze względu na to iż WM XVII odbędzie się w mieście gdzie Bill zaczynał kariere w futbolu amerykańskim ( jeśli się nie myle ) , nawet mówiono o tym że to on może być tym ,który może przerwać streak Undertakera na WrestleMani , ale mi się jakoś w to nie chcę wierzyć , choć wszystko jest możliwe , ale ja osobiście uważam że powrót Goldberga jest mało realny. Kolejny jest Jeff Hardy , ale tutaj nie będę zbyt dużo wypisał się ponieważ Jeff nie wróci do WWE , napewno nie w tym , ani raczej nie w następnym roku więc na tym zakończe moją wypowiedź na temat Jeffa. Teraz następnym jest Daniel Bryan , którego gimmick został trochę schrzaniony bo chyba dla każdego lepiej brzmi Bryan Danielson , jego zwolnienie to wogóle było dla mnie duże zaskoczenie , a napewno z trochę głupiego powodu , a szkoda bo liczyłem na jego dłuższy feud z Mizem , ale to zostało przerwane tym atakiem na Johna Cene na RAW i po tym wydarzeniu Bryan został zwolniony , zapewne po upłynięciu 3 miesięcy od jego zwolnienia WWE spowrotem zatrudni go , ale pewnie już pod jego starszym gimmickiem , który bardziej mi się podoba. Liczę , że zostanie dokończony jego feud z Mizem , ale pewnie nie będzie to feud o pas , bo jeśli dobrze pójdzie to Miz straci ten pas na rzecz mocno pushowanego Evana Bourne'a i napewno bardzo bym się z tego cieszył. Więc z dużym wyczekiwaniem będę czekał na powrót Bryana. Została mi własna opcja wyboru , a mianowicie chcę tutaj wspomnieć o zwolnionym Sheltonie Benjaminie , który miał niby dołączyć do TNA , ale podobno sam nie wyrażał zbyt dużego zainteresowania tym , aby dołączyć do federacji Dixie Carter ponieważ liczy na to , że podpisze ponowany kontrakt z WWE , więc sądze że jeszcze będziemy mieli okazje zobaczyć go w WWE.

To by było na tyle co miałem do wypowiedzenia na ten temat.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Mój głos poszedł na najmniejszą gwiazde i najmniej ciekawą postac z wyżej wymienionych czyli Carlito. Już czytałem że Carlito wykorzysta czas zwolnienia na doprowadzenie się i swojego życia do pożądku i wtedy jeśli WWE będzie jeszcze go chciało wróci. Jeśli chodzi i innych tu u Batisty moim zdaniem zależy od tego jak mu pójdzie w MMA, jeżeli będzie odnosił sukcesy (w co wątpie bo to jednak zupełnie co innego i w jego wieku może być ciężko się uczyć od nowa) to tam troche pobędzie a jesli od razu zacznie zbierac bęcki od wszystkich zorientuje się że to był głupi pomysł i wróci. Micheals raczej już jako zawodnik nie wróci nigdy. Pewnie będzie się jeszcze nie raz pojawaił jako GH czy może kiedyś GM ale to jeszcze nie teraz. O powrocie Rocka dużo się mówi ale raczej mało w tym prawdy. Ani on się nie pali do powrótu ani Vince jakoś specjalnie za nim nie tęskni. O Goldbergu też się dużo mówi i chyba więcej w tym prawdy ale zobaczymy. Hardemu się jak narazie dobrze wiedzie w TNA, jest dosyć pushowany i myśle że puki tak będzie dalej nie będzie myślał o powrocie do WWE. Zwolnienie Bryana który tak naprawde nigdy zatrudniony nie był było dziwne i wywołału dużo wątpliwości czy to nie storyline i do końca nie wiadomo czy tak nie jest. Ale z drugiej strony czytałem już że ma walczyć o jakiś pas gdzieś indziej więc może się z WWE po prostu nie umiał dogadać.

Powiem tak.Na początku chciałem postawić na Sheltona Benjamina ale to co mu Vince zrobił od razu pomyślałem o przejściu tego zawodnika do TNA.Batista ?Zobaczymy jak mu pójdzie w MMA.Jeszcze za tęskni za WWE.Dla HBK nie widzę żadnej możliwości.Ten człowiek musi zostać mianowany Hall Of Famerem prędzej czy później.Po dłuższym zastanowieniu głosuję na Billa Goldberga, ponieważ swojej kariery jeszcze nie skreślił.Podobno ma wrócić na cały rok dla ukochanego syna a następnie emerytura i odpoczynek.Chętnie bym go zobaczył podobnie w WWE.Chcę usłyszeć jego słynne powiedzenie które z większości zawodników budzi respekt..You Are Next! Bill wracaj do Nas jak najszybciej.

paparoach.png

18659.png

• 1 miesiąc temu...

Moim zdaniem najszybciej powróci Batista. Taj ni się wydaje że jak dostanie łomot w MMA. To powróci do WWE. :D

jak kolega powyżej myślę że Batista powróci ale nie na długo ponieważ ma już parę lat na karku. Myślę że za niedługo wróci The Rock, który miał się pojawić w te lato.Głos na Batistę.

themizv2.jpg

Ja zagłosowałem na kogoś innego. Chodzi mi mianowicie o Sheltona Benjamina, jest to swietny zawodnik, który przez lata udowadniał swoją lojalność wobec federacji, może spotka go w końcu cos dobrego powróci i dostanie jakis porządny push bo na pewno na niego zasługuję.

http://www.youtube.com/watch?v=vswZ73WETpc

a70061070009c1784bf77973

BKS POLONIA BYDGOSZCZ

Na pojedyncze występy wrócą myślę The Rock i Goldberg(może jakaś ich walka na WM27 ? Nie łudzę się ale fajnie by było), ew. HBK na chwilę ale to później, a tak to podejrzewam, że o ile Danielson się na WWE nie obraził, to niedługo spowrotem znajdzie się tam, chciałbym chyba nierealnego powrotu Sheltona bo był bardzo dobry (tzn jest :)) Czuję, że Batkowi nie powiedzie się w MMA i powróci na pare lat jako Face znowu. Pewnie wróci się godzić z Reyem i może znowu ich tag team ? I całkiem (chyba) nierealny powrót Jeffa Hardy'ego który w TNA niby nie ma blokad ale wcale mnie tam nie przekonuje i myślę że jego miejsce jest w WWE (luźniejszy grafik i patrzcie jak wygląda :shock: ) I Carlito, cóż, jego w WWE bym widział z Primo spowrotem jako mistrzowie TT, chciałbym żeby wrócił i się tego spodziewam (odszedł chyba żeby odstawić środki przeciwbólowe od których jest uzależniony). Zastanawiałem się czy Bryan czy Carlito ale głosuję na Danielsona

Zagłosowałem na Daniela Bryana, ponieważ uważam, że może coś WWE przekona aby znów przyjęli Daniela Bryana do federacji. Przecież on już walczy 8 lat, jest świetnie wyszkolony technicznie, jeden z najlepszych a WWE nie chce go u siebie? Trochę dziwne, nawet bardzo dziwne. Jak zauważyliśmy WWE zaczęło zwalniać wrestlerów masowo także nigdy nie wiadomo. A może jakiś kryzys pieniężny mają? Ale nic na to nie zapowiada. Nie wiem dlaczego taka decyzja od WWE, żeby Daniela zwolnić z WWE. Coś mi się zdaje, że ten krawat to tylko taki pretekst do zwolnienia. Coś kiedyś Bryan musiał za dużo powiedzieć Vincowi i się zemścił. Jednak dzień za dniem, coraz bardziej wątpię w to, żeby Daniel Bryan powrócił do WWE. Jest jeszcze kwestia czy on sam chce powrócić. Ale myślę, że tak. Kto by nie chciał walczyć w najpopularniejszej i najbogatszej federacji wrestlingu na świecie.

A więc ja osobiście marzyłbym o powrocie .. Jeff'a Hardy'ego kurczę w TNA jakoś mnie on tak nie jara jak w WWE .. Ah to były czas kiedy jak słyszałem jego theme strzała do TV i radocha , ale ma długi kontrakt z TNA na 100 walk ? Więc w wykluczam aby to on w najbliższym czasie się pojawił choć byłbym w siódmym niebie . Może by Matt'a ruszył ;p Bryan nie , nie , nie najwyżej wróci jak za parę lat jak WWE zrozumie , że to był FAIL ! A w najbliższym czasie bym go nie widział w WWE i tu może was zaskoczę najwcześniej widziałbym w WWE .. HBK'a jako tajemniczego GM'a 8) Później Goldberg podobno jego syn nalega , żeby wrócił możliwe , że Rock z którego bym się bardziej cieszył niż z Jeffa jakby wrócił na Rock zlał parę tyłków pokazał , że nadal jest Great One byłoby ekstra . Może byśmy wtedy podesłali segment jak ten z HS WCE :8 Ale jest ten Basista , ale w niego wątpię ponieważ ? Będzie uparcie chciał coś pokazać w MMA . Carlito też nie on nie ma nic w sobie takiego , żeby wrócić .. A Shelton z typu ktoś inny nie jest na tyle głupi , żeby wracać i przerabiać wszystko od nowa. . Wg. mnie brakuję SCSA .

Ja oczekuje najszybszego powrotu Batisty. Po prostu w MMA dostanie kilka razy od średnich zawodników i wróci z pokulonym ogonem w WWE. Każdy z poddanych powrotów jest możliwy prócz HBK który nie wróci z powodu że nie chce już swoim kibicom robić przykrości ponieważ kondycja już nie ta co kilka lat temu i jak to mówią lepiej zejść w chwale niż jako przegrany ! HBK niech poświęci się rodzinie tyle lat go nie było często w domu !

Ja uważam tak samo jak kolega wyżej kiedy tylko Batista dostanie baty w MMA wróci do WWE 8)

Calik Rules