Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE Showtime #5

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

9c7fa0921c.png

Na gali rozbrzmiewa theme WCE, Let it Rock autorstwa Kevina Rudolfa. Zaczynami piąte WCE Showtime!

Striker: Na piątym w historii Showtime witają się z państwem...

Tenay: Mike Tenay

Striker: I Matt Striker.

Tenay: Jak sądzisz Matt co dziś w walce wieczoru?

Striker: Nie wiem, ale wiem co teraz spójrzmy.

Lilian Garcia: Pierwsza walka wieczoru to Normal Match a zmierzą się w nim. Pochodzący z Mexico City w Meksyku ważący 170 funtów Miiiiistico!!!

(Ameno)

mistico-011.jpg

Mistico zmierza na ringu przy sporym cheerze publiki.

Lilian Garcia: Jego przeciwnikiem jest pochodzący z Victoria, Teksas ważący 251 funtów Stone Cold Steve Austin!!!

(Dźwięk rozbitego szkła)

08ce5cd01382ff84c14f57c0886d9461_scsa1091107110427.gif

Tenay: Stary wyga kontra młody talent.

Striker: Chciałeś powiedzieć stary wyga i młody wielki talent.

Tenay: No coś w tym stylu.

Gong. Na początku obaj chodzą wokół ringu spoglądając się na siebie, widać wyraźnie że publika stawia na Mistico. Pierwszy klincz, Mistico wepchnięty do narożnika przez Austina, stoją tam w klinczu, sędzia licz 1..2..3, Austin puszcza, pokazuje że nic nie robi i rączki ma tutaj a Mistico nie patrząc na nic rusza do ataku, okłada Steve’a mocnymi punchami jeden, drugi, trzeci, irish whip do narożnika, Mistico biegnie tuż za Austinem i wbija się w niego mocnym clotheslinem. Austin aż odskoczył z narożnika, Mistico już w narożniku skacze i potężny bulldog z trzeciej liny na twarzy Stone Colda pojawia się krew. Misticio nie zważając na nic podnosi Steve’a, irish whip na liny ale skontrowany, Meksykański Luchador biegnie wprost na Stone’a, unika big boota, odbija się od lin i Hurricarana w wykonaniu Mistico. Zamaskowany zapaśnik wychodzi za ring miota się za nim jakby czegoś szukał, a sędzia licz, mamy już 1, chodzi wokół ringu teraz podchodzi do stanowiska komentatorskiego, szuka czegoś, sędzia liczy dalej jest już 2, za nim stoi jego rywal, Mistico odwraca się i... Stunner!!! Austin wykonuje Stone Cold Stunner, teraz zdejmuje osłonkę i ekraniki ze stołu komentatorskiego i wciąga tam Mistico, podnosi go i... Stuner!! Jednak kontra Mistico, obraca Austina i przyłożył mu dwoma mocnymi sierpami, Stone chwieje się na nogach, Meksykanin wchodzi na ochronny murek, bierze rozbieg i skacze wprost na Austina, który stoi na stole i... DDT.

Tenay: Woooooooo ależ potężne DDT, piękny skok Mistico, głowa Austina jest cała w krwi, nawet nie wiem czy on już coś kojarzy.

Striker: Nie ważne czy on wie gdzie jest, ważne jest to że sędzia może zaraz skończyć pojedynek bo odliczył już do 7.

Sędzia liczy dalej i jest 8, Mistico podnosi rywala i wrzuca go na ring, sędzia zakończył liczenie, mamy próbę pinu 1...2..Kick Out. Austin odkopuje. Mistico nie wierzy że on jeszcze jest w stanie cokolwiek zrobić. Mistico wchodzi na narożnik skacze DIVING HEADBUTT!!! Jednak nie Austin odsuwa się a Mistico ląduje głową na macie, zwija się teraz z bólu, Stone Cold ledwo co ale wstaje i podnosi luchadora, irish whip na liny, meksykanin odbija się i otrzymuje potężnego colthesline’a od Steve’a. Austin tauntuje, Mistico zwija się z bólu. Austin wbija go teraz do narożnika i okłada sierpami, jeden, drugi, trzeci, czwarty, piąty, sędzia przerywa po odliczeniu do trzech. Austin sadza rywala na narożniku, wchodzi na trzecią linę, tauntuje i wykonuje superplex. Meksykanin zwija się z bólu, a wrestler z teksasu tauntuje tak jakby wygrał tą walkę, próba pinu 1...2..Kick Out. Było blisko ale Mistico odkopuje. Austin podnosi rywala i irish whip na liny, próba clothesline’u, Mistico unika odbija się od lin i Hurricanrana, Austin ląduje głową na drugiej linie, Mistico bierze rozbieg, obija się od lin i... 619!!! Austin nadal stoi na nogach, Mistico skacze ale nie trafia, jednak ląduje na nogach, odbicie od lin i... LA MISTICA!!! KONIEC AUSTIN ODKLEPUJE!!!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki poprzez submission zostaje Mistico!!!

Tenay: Mistico dominował tą walkę, Austin nie był w stanie nic zrobić, i jeszcze ta końcówka, Piękna.

Striker: Piękna walka i jeszcze lepsze zakończenie, świetny debiut Mistico.

Tenay: A teraz przerwa na reklamy...

Lillian Garcia: Panie i panowie przed wami nowy Hardcore Champion, Matt Hardy!!!

(Ooooo Yeah!!!)

item-2416.jpg

Matt Hardy : Nowy Hardcore Champion, Matt Hardy......Jak to fajnie brzmi.....Niestety muszę was zasmucić.....Chociaż niektórzy się ucieszą. Już nie zobaczycie Matta Hardyego w WCE. Nie zobaczycie mnie jako Hardcore Championa już nigdy więcej.....Bo zrzekam się tego tytułu, aby móc walczyć o inny tytuł...Taaaaak! Wszyscy wiecie o jaki!!! A jego posiadaczem jest nie kto inny jak, Mrrrrrrrrrrrr Keeeeennneeeedyyy!!!!! Ten koleś może i ma talent, ale to ja będę górował nad nim kiedy dostanę walkę z nim o pas WCE na Nowhere to Hide. Nie mogłem słuchać tego jego pieprzenia na backstage, o tym jaki to on nie jest....Czy to nie wydaje się wam nudne?? Owszem jest pierwszym w historii WCE Championem, jeszcze nie bronił pasa....A ja zabrałem pas jednemu z najlepszych w tej federacji, czyli RVD.. Podsumowując, Kennedy, miej się na baczności, bo Matt Hardy ma chrapkę na twój tytuł i nikt mu nie przeszkodzi w zdobyciu go!! Druga sprawa, to właśnie mój pas Hardcore....Jak powiedziałem, zrzekam się go....Teraz wystarczy

wybrać odpowiednią osobę.....A jest nią nie kto inny jak poprzedni posiadacz tego pasa, Rob Van Dam!!!

(Whole Fucking Show...)

rvd1212.jpg

RVD: Dzięki Matt....Naprawdę dzięki..Myślałem, że masz w dupie całe nasze New Hardcore Evolution, że widzisz tylko swój czubek nosa, ale myliłem się....Okazałeś się prawdziwym przyjacielem, jednym z najlepszych jakich kiedykolwiek miałem...Także teraz musimy dążyć do zdominowania tej federacji....Jeff ma dzisiaj walkę o no.1 contendera, mam nadzieję, że wygra. Ty chcesz walki o pas WCE, i bardzo dobrze! Masz talent, i wielkie szanse na ten tytuł! Pamiętaj New Hardcore Evolution będzie zawsze z tobą!!

M. Hardy : Dzięki, ale dam sobie radę z Kennedym, nie potrzebna mi pomoc...W NHE musimy mieć osoby które dają sobie radę w pojedynkę, bez pomocy, ale i umieją pracować w grupie....

RVD : Tak wiem, skoro nie chcesz pomocy, będziemy trzymać kciuki......

M.Hardy : I oto chodzi....Panie i panowie, wasz nowy, stary Hardcore Champion, Rob Van Dam!!!!!

Tenay : No proszę, nie spodziewałem się czegoś takiego....

Striker : W sumie ja też....

Tenay : Ależ ty masz bogate słownictwo, kto cię tutaj zatrudnił?

Striker : Odwal się! Jestem w szoku i tyle..

(This is my time...)

180px-Shad-Gaspard.jpg

Tenay : Co tu robi Shad??

Striker : Nie mam pojęcia!!

Shad : Skoro RVD jest taki mocny to może zmierzysz się ze mną, szmaciarzu!!??

Matt Hardy : Whoooo, co ty tu robisz....jak ty się zwiesz??? Aaaa Shad, weź się schowaj, ok? Nie masz startu do Roba.

RVD : Chwila Matt, skoro jestem nowym, starym mistrzem Hardcore to może pokaże na co mnie stać co?

Matt Hardy : No jak chcesz...

Shad : Nie masz wyboru RVD!! Albo walczysz i przegrywasz w walce albo załatwię to na Backstage!

RVD : To właź na ring cwaniaku!!!

Lillian Garcia : Panie i panowie, będzie to walka No DQ!! W jednym narożniku pochodzący z Brooklyn, New York, ważący 295 funtów, Shad Gaspard!! W przeciwnym narożniku, pochodzący z Battle Creek, Michigan ważący 245 funtów, RVD!!

Tenay : No i mamy niespodziewaną walkę!

Striker : No zobaczymy co pokaże RVD.

Shad nie traci czasu, od razu biegnie w stronę Roba, ale ten wychodzi poza ring. RVD wyciąga krzesełko, wchodzi na ring, chce uderzyć Shada ale otrzymuje kopniaka w brzuch. Shad łapie za krzesełko i zaczyna uderzać nim w plecy RVD!! Jedno uderzenie, drugie, trzecie! Rob leży na macie. Shad chce uderzyć z całej siły ale Van Dam odsuwa się i Shad uderza z pełną siłą w matę. Van Dam bierze rozbieg i mamy low dropkick prosto w kolana Shada!! Gaspard momentalnie upada i nadziewa się na krzesełko które trzymał! RVD wychodzi znowu poza ring, grzebie coś pod nim...I wyciąga drabinę!!! Ma chyba ze 20 stóp!! RVD wrzuca drabinę na ring, ale Shad w tym momencie wstał i kopie drabinę, która uderza RVD prosto w twarz!! Rob upada pod barierkami oddzielającymi kibiców. Gaspard wychodzi poza ring i dusi nogą Van Dama!! Shad jest zdesperowany, sięga pod ring i wyjmuje krzesełko. Podnosi RVD i wpycha go na ring, po czym sam wchodzi. Shad kładzie jedno krzesełko, na nim głowę RVD, chce teraz uderzyć drugim krzesełkiem! I potężny cios krzesełkiem w tył głowy Roba!!

Tenay: No to jednak nie jest udany początek RVD

Striker: Myślałem że pokaże coś więcej.

Shad miota się po ringu, nie wie co ma dalej robić, uderza jeszcze krzesełkiem w plecy Roba, po czym wychodzi do Matta Hardyego. Ten jednak chowa się pod ring, Gaspard śmieje się z niego, wraca na ring, rozstawia tę ogromną drabinę, wchodzi na nią powoli. Już stoi na szczycie, patrzy na publikę i coś do nich mówi, nie zwraca zupełnie uwagi co się dzieje z RVD. Tymczasem Matt Hardy wrzuca na ring gaśnicę i stalowy kosz. Wchodzi na ring i podnosi Van Dama. Shad siedzi na drabinie i nadal nie zwraca uwagi co się dzieje za nim. Rob Van Dam już się ocknął, patrzy zamroczony na Matta który pokazuje mu Kosz i gaśnicę. RVD powoli dochodzi do siebie, bierze gaśnicę, woła Shada który zdezorientowany odwraca się w jego stronę. TaaaK!! RVD użył gaśnicy na Shadzie!! Gaspard dusi się, a tymczasem Van Dam bierze kubeł i wchodzi z nim na drabinę!! Zakłada kosz na głowę Shada!!! Co on robi!? RVD tauntuje do publiki i krzyczy ,,This is New Hardcore Evolution!!" OOOOOHHH MYYY GOOOOD!!!! Rob Van Dam wykonuje Powerbomb ze szczytu drabiny na Shadzie który jest w koszu!!!! Niesamowite!!!! Co za akcja!! Gaspard nie wydaje oznak życia!! RVD lekko ucierpiał przy tym starciu, trzyma się za plecy i miota po ringu! Sędzia podchodzi do Shada i pyta się czy może kontynuować, jednak nie otrzymuje żadnej odpowiedzi, pyta drugi raz, to samo.....Sędzia ogłasza koniec walki!!!

Lillian Garcia : Panie i panowie, zwycięzcą tej walki poprzez Knock Out jest Hardcore Champion, Rob Van Dam!!!

Striker : Bardzo szybka ta walka, RVD okazał się naprawdę godny tego pasa!

Tenay: Wygrana i to w jakim stylu!! Podoba mi się jego styl walki, nie boi się niczego!

Matt Hardy wchodzi na ring, podnosi Roba Van Dama i krzyczy do publiki ,,Ladies and Gentelmans!! This is your Hardcore Champion" po czym obaj schodzą z ringu i wracają na backstage...

Striker: Coś dzisiaj szybko się rozstrzygają pojedynki, nie Mike?

Tenay: Zgadzam się z tobą, najpierw szybka wygrana Mistico, a teraz RVD, widać są dobrze przygotowani...

Kamera przenosi nas do biura General Managera WCE - Jerry'ego Lawlera...

3266190346_076321d743.jpg

Jerry Lawler rozmawia z nieznanym mężczyzną, po chwili jednak podaje mu rękę. Mężczyzna wychodzi, Jerry zwraca się bezpośrednio do kamery...

Jerry Lawler: Panie i panowie...dzisiejsze wydanie WCE jest wyjątkowe. Na dziś zaplanowaliśmy kilka szczególnych walk, jednak do ustalenia pozostała stypulacja do walki wieczoru. Właśnie tak, dobrze słyszycie. Dzisiejsza walka wieczoru będzie miała stypulacje, co oznacza naprawdę ciekawe widowisko. Na to chyba wszyscy czekaliście, co? Obiecuję wam, że nie rozczaruje was moja decyzja co do rodzaju tej walki. Jak wiemy, w walce wieczoru zmierzy się Jeff Hardy i Evan Bourne. Ta dwójka już nie raz udowadniała, że jest zdolna do wielu rzeczy. Obydwaj udowadniali, że są przygotowani na wszystko. Zwycięzca walki zostanie pretendentem do pasa Continental, którego posiadaczem jest Chris Jericho. Długo zastanawiałem się nad rodzajem walki. Rozważałem walkę z użyciem stołów, lub drabin, albo jednego i drugiego, ale ostatecznie postawiłem na coś naprawdę ostrego. Nie będę trzymał państwa dłużej w niepewności. Dzisiejszy Main Event odbędzie się w stypulacji ..." I Quit Match " . Zostańcie z nami.

Kamera przenosi się na halę, gdzie jest Matt Striker & Mike Tanay

Tenay: Słyszałeś to, Matt?! I Quit Match, pomiędzy dwoma najlepszymi High-Flyerami w WCE!!

Striker: Aż mi się zrobiło gorąco!! No to nic, tylko trzeba czekać na walkę wieczoru!

(This fire burns...)

Lilian Garcia: Jako pierwszy na ring wchodzi pochodzący z Chicago Illinois, ważący 225 funtów...CM Punk!!!

tumblr_kspcco6txb1qan03oo5_r1_500.jpg

Lillian Garcia: Jego przeciwnik...pochodzący z Charlotte, North Carolina, ważący 200 funtów...Cody Rhodes!!!

(American Dream...)

cody-rhodes.jpg

Punk stoi w narożniku i bacznie obserwuje Rhodesa, który zaczyna krażyć po ringu. Obydwaj zawodnicy powoli do siebie podchodzą...i mamy zwarcie, w którym silniejszy okazuje się Punk, który próbuje wykonać Irish Whip na Codym, jednak ten kontruje i to Punk ląduje w narożniku, jednak sprytnie odbija się od niego i przeskakuje nad pędzącym Rhodesem. Zanim Cody zdąrzył się odwrócić otrzymał Superkick od Punka. Rhodes leży na macie, a Punk zaczyna tauntować. Po chwili Cody wstaje...Punk próbuje wziąść go na plecy...chyba szykuje się GTS...ale Rhodes ześlizguje się i Dropkick na plecy Punka, który opiera się teraz o liny. Cody nie czekając dlugo posłya potężny Closethline na tors przeciwnika. CM Punk poza ringiem. Rhodes tauntuje.

Striker: Ten Dropkick, a nastepnie Closethline od Rhodesa...no,no, powiem wprost, że ten chłopak robi na mnie coraz lepsze wrażenie.

Tenay: Spokojnie, to dopiero początek walki. Punk na pewno jeszcze pokaże na co go stać.

Striker: Ta, ta...

Punk wraca na ring, jednak od razu zostaje "zalany" stompami od Rhodesa, jednak sędzia odciąga Cody'ego od Punka. Punk powoli się podnosi...Rhodes nie czeka długo i ponownie biegnie na niego chcąc wykonać Closethline, jednak Punk momentalnie odchyla linę i Cody wypada poza ring!!! Punk jednak nie czeka długo, szybko wskakuje na trzecią linę i...Diving Spear!!! Rhodes uderza o barierkę!!! Cody trzyma się za bark...Punk okłada go punchami i kickami przy barierce ochronnej, po chwili jednak wrzuca go spowrotem na ring. Punk "wspina" się po linie na ring, jednak Rhodes szybko wstaje i wchodzi barkiem w brzuch Punka, który pomimo bólu nie puszcza liny. Cody nie czeka na to aż jego przeciwnik odzyska siły, i od razu przenosi Punka nad drugą linę i...Rope DDT!!! Świetny ruch!!! Rhodes odlicza...1...Kick out. Cody wsiada na Punka, który jest teraz zasypywany uderzeniami. Po chwili Cody wstaje...wchodzi na narożnik...zdezorientowany Punk nie spodziewa się niczego...wstaje powoli...odwraca się w stronę Cody'ego, który skacze na Punka, który jednak łapie go!!! Punk trzyma Rhodesa na plecach, jednak ten ponownie się ześlizguje i wykonuje lowkick na lewą nogę przeciwnika. Punk pada na kolano, Cody szybko biegnie do lin, odbija sie od nich i...One Hand Bulldog!!!! Punk na macie!!! Rhodes ponownie wchodzi na narożnik...Punk nie poddaje się i ponownie przy pomocy lin wstaje na nogi...Cody ustawia się tyłem...chyba chce wykonać Moonsault...Cody skacze i...Punk się odchyla!!! Rhodes szybko wstaje, jednak Punk kopie go w brzuch i natychmiast "bierze" na barki...i...Go To Sleep!!! GTS!!! Rhodes pada na matę!!! Punk odlicza...1...2...Kick out.

Tenay: Niesamowity zwrot wydarzeń, od początku wiedziałem, że ta dwójka może rozkręcić naprawdę świetny mecz!!!

Striker: Tak czy siak...ten Moosnault Rhodesa...świetny. Nie trafił, ale Moonsault naprawdę niezły.

Tenay: Matt, jeszcze nie pora na zachwyty, walka trwa.

Punk podnosi zdezorientowanego Rhodesa i wymierza mu cios prosto w twarz...Cody osuwa się na jedno kolano a wtedy Punk odbija się od liny i wymierza potężny cios kolanem. Cody pada, jednak szybko się podnosi, a wtedy Punk łapie go za rękę i wykonuje Irish Whip na liny...Cody wraca do Punka, ktory chce wymierzyć mu cios, jednak ten przebiega pod jego ręką, ponownie odbija się od lin i...nadziewa się na kolano Punka. Teraz zawodnik z Chicago dominuje w tej walce. Punk wchodzi na narożnik, A Rhodes zwija się z bólu...Cody nadal leży na macie...Punk skacze i...Leg Drop. Cody wstaje oszołomiony, nie wie co się dzieje wokół, idzie prosto na Punka, który bez chwili zastanowienia wykonuje Exploder Suplex. Punk wychodzi za liny...staje na krawędzi ringu...czeka aż Rhodes wstanie...chwili, co on...Cody podnosi się bardzo powoli. W końcu wstaje przy pomocy lin...odwraca się i...Punk wchodzi na trzecią linę, i skacze chcąc wykonać Springboard Closethline, jednak Rhodes odskakuje, Punk błyskawicznie się podnosi, jednak Cody szybko kopie go w brzuch i...DDT. Teraz obydwaj leżą bez ruchu. Po dłuższej chwili pierwszy wstaje Rhodes, jednak dosłownie kilka sekund po nim podnosi się Punk. Teraz obydwaj ledwo stojąc na nogach okładają się po twarzy. Padło sporo pojedyńczych ciosów, jednak ten sprawdzian wytrzymałości wygrał Rhodes, który zadał o kilka ciosów więcej. Punk jest teraz oszołomiony, odwraca się do Cody'ego plecami a ten od razu wykonuje Roll up...1...Kick out. Rhodes odbija się szybko od lin i spada kolanem prosto na twarz Punka, który odruchowo łapie się za nos. Cody podnosi go i chce wykonać Belly to Belly Suplex, jednak Punk stoi jak wbity w ziemie...Rhodes próbuje ponownie...ponownie niepowodzenie...Cody nie wie co ma zrobić...próbuje znowu i...Punk kontruje ten cios w Falcon Arrow!!! Rhodes ponownie na macie!!! Punk łapie Cody'ego za nogę...1...2...Kick out. Obydwaj zawodnicy odczuwają już spore zmęczenie. Punk podnosi Rhodesa...Irish Whip w narożnik i szybki Running Hight Knee!!! Rhodes łapie się za klatkę piersiową, jednak Punk wymierza mu cios w twarz, oplątuje ręce wokół szyi i chce wykonać Bulldog, jednak Cody odpycha przeciwnika, który ląduje ze sporą siłą na macie...Punk wstaje...stoi tyłem do Rhodesa...Cody szybko do niego podbiega chcąc wykonać Cross Rhodes, jednak Punk wyrywa się w ostatniej chwili, sprytnie się odwraca, kopie Cody'ego w brzuch i...szykuje się "Welcome to Chicago..." jednak Cody przerzuca jakimś cudem Punka nad sobą, Punk ląduje na dwóch nogach, odwraca się do Cody'ego, chcąc wykonać Closethline, jednak ten przechodzi pod jego ręką, łapie za szyje i...Cross Rhodes!!! Cross Rhodes!!! Ma go, teraz go ma!!! Cody niezwykle zmęczony odlicza Punka...1...2...Kick out!!! Cody patrzy na sędziego z niedowierzaniem i doskakuje do niego wyrażając swoje niezadowolenie. Cody po ukazaniu swojego niezadowolenia podnosi Punka i odbija go od lin...Punk wraca do niego i...Dropkick od Rhodesa. Punk leży bezwładnie na macie. Cody wchodzi na narożnik...to jego szansa.

Striker: Ponownie Moonsault...? Oby!!!

Tenay: Nie, nie on nie ustawia się do Moonsault tylko do...Frog Splash...?

Striker: Spójrz na to, Punk dalej nie może się podnieść...obydwaj odczuwają niezłe zmęczenie, co?

Cody czeka aż Punk wstaje...okrzykami podrażnia swojego przeciwnika, jednak Punk po chwili wstaje...Cody od razu skacze, jednak Punk łapie go!!! Cody jest teraz w bardzo złej sytuacji, Punk nie czeka i od razu wykonuje GTS!!! Cody pada na ziemie, Punk szybko do niego doskakuje i...tak!!! Anaconda Vise!!! Cody walczy, próbuje się wyrwać, jednak uścisk Punka jest po prostu nie do przerwania...Cody dzielnie walczy, próbuje się wyrwać, jednak jego siły opadają...Rhodes słabnie i...tak, odklepuje!!! Rhodes poddaje walke!!!

Lillian Garcia: Zwycięzca przez submission...CM Punk!!!

Punk niezwykle zmęczony trzyma się lin, jednak na jego twarzy widać ironiczny uśmiech. Cody leży na macie i zwija się z bólu...

Striker: Shit...nie spodziewałem się takiego obrotu sprawy. Moim zdaniem ten młody, utalentowany zawodnik zasługiwał na zwycięstwo...

Tenay: Nie zawsze mamy to na co zasługujemy, nieprawdaż, Matt...?

Striker: Czemu tak na mnie patrzysz...?!

Tenay: Eeeh...nieważne, nie ma na to czasu. Czas na kolejną walkę...

(Miiiiiiiiisteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr... Keeeeeeennnnnnneeeeeeeddddddy!!)

mr-kennedy.jpg

Tenay: Zaraz, a on tutaj po co?

Striker: Proszę państwa na ring zmierza WCE Champion Mr. Kennedy i ma mikrofon...

Tenay: Ciekawe co nam powie.

Kennedy: Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem to ja Mr. Kennedy The Neeeeeeeeeeeeeewwwww WCE Champion, możecie być zdziwieni ale to Mr. Kennedy został pierwszym w historii WCE Championem i długo nim pozostanie bo nikt nie jest w stanie mi tu zagrozić Shelton Benajmin odszedł z federacji wystraszony, Orton połamany leży w domu, reszta nie jest w stanie nic zrobić bo kto może pokonać niezwyciężonego człowieka jakim jest Miiiiiiiiiiiiisssssssssttttttteeeeeeerrrrrrrrrrr... Keeeeeennnnnneeeeeeddddddyyyy? Batista, Jericho, Middoux, Gaspard? Może Matt Hardy? Hahaha śmieszne ten chłopaczek, który myśli że coś zdziała, wiesz co powiem ci coś jesteś tu tylko dlatego że jest tu twój brat tak było w WWE i tak będzie zawsze, pojawiasz się tam gdzie twój braciszek, który zawsze dbał o to by nic ci się nie stało. Powiedz Matt nie było tak oczywiście że było, jednak jeżeli nie boisz się to wyjdź tutaj i pokaż co potrafisz.

(Oooooo Yeah!!!)

Striker: Nie ma go, nie wyszedł, jednak się boi.

Tenay: Chyba tak.

Kennedy: Wiedziałem, wiedziałem że nie wyjdziesz, bo po prostu się boisz , kiedy nie możesz mieć brata za plecami płaczesz gdzieś że musisz coś zrobić sam, takie właśnie jest życie Matt, jesteś nikim, chociaż nie, jesteś tchórzem wielkim tchórzem a ja jestem The WCE Champion Miiiiiiiiiiiiissssssssssttttttttttteeeeeeeerrrrrrr... Keeeeeeeennnnnnneeeeeedddddddddyyy!!

(Kennedy wyrzuca mikrofon i podnosi pas w górę)

Tenay: To jest prawdziwy mistrz Matt.

Striker: Tak zdecydowanie, a Matt Hardy t zwykły tchó...

Tenay: TWIST OF FATE !!! MATT HARDY POJAWIA SIĘ Z NIKĄD I WYKONUJE TWIST OF FATE NA KENNEDYM!!!

Striker: Kennedy wylatuje z ringu jak obłąkany nie wie co się dzieje a Hardy podnosi pas WCE i pokazuje że jest następny w kolejce. Swoją drogą dzięki że dałeś mi dokończyć zdanie.

Tenay; To było ważniejsze.

Striker: Aaaa Zamknij się, Hardy będzie coś mówił.

Matt Hardy : Wiesz co Kennedy? Mam dość twojego pierdzielenia, jaki to jesteś boski i niezwyciężony!! Za tydzień na Nowhere to Hide przekonamy się kto jest w tej federacji prawdziwym mistrzem!!!

(Oooooo Yeah!!!)

MattHardy.jpg

Striker: Ale się porobiło!!

Tenay: Ciekawe jak to się dalej potoczy, a tymczasem zapraszamy na reklamy.

If You smell, what The Rock is cookin...

Lilian Garcia: Panie i panowie, czas na walkę Non Title! Jako pierwszy wchodzi na ring, pochodzący z Miami - Floryda, ważący 260 funtow...."The People Champion" ...The Rock!!!!

TheRock2.jpg

Tenay: To jest to! Widzisz tego gościa? Spójrz na te ruchy!!!

Striker: Spokojnie, Mike...znowu będzie trzeba Cię reanimować...

(Break down the walls...)

Lillian Garcia: Jego przeciwnik...podchodzący z Manhasset, New York, ważący 225 funtów...Y2J...Chris Jericho!!!

Y2J.jpg

Striker: A oto i Continental Champion, Chris Jericho. Może i jest dupkiem, może i jest perfidny, ale potrafi walczyć.

Tenay: Tak, trzeba mu to przyznać.

Jericho podaje swój pas sędziemu. Rock stoi przy narożniku, uważnie obserwuje swojego przeciwnika. Gong. Zawodnicy zaczynają krążyć wokół siebie i mamy zwarcie, które praktycznie od razu wygrywa The Rock. Jericho zostaje zepchnięty do narożnika, sędzia odpycha od niego Rocka, który odchodzi od Y2J'a z uśmiechem na ustach. Jericho ponownie zaczyna krążyć wokół swojego przeciwnika...obydwaj są już coraz bliżej siebie...czyżby znowu zwarcie...nie, Jericho kopie Rocka w brzuch a następnie okłada punchami po głowie. Rock próbuje się zasłonić przed tą falą ciosów jednak Jericho spycha go aż pod liny. Teraz sędzia odpycha Jericho, który w swoim stylu podnosi rękę do góry. Jericho odwraca się do Rocka plecami. Rock zebrał się bardzo szybko i kiedy Y2J ponownie odwrócił się do niego przodem otrzymał potężny Closethline. Teraz to Rock tauntuje. I...People Stomp prosto na twarz Jericho!!!

Striker: Uuuu...nikt nie powinien odwracać się do tego gościa plecami...

Mike Tenay: Wiesz jaki jest Jericho...

Jericho podnosi się przy pomocy lin, jednak The Rock bez chwili zastanowienia wykonuje Swinging Neckbreacker. Jericho ześlizguje się z ringu. Chris macha ręką na Rocka i próbuje wyjść z hali...jednak Rock sam wyskakuje z ringu i popycha Jericho na barierkę bezpieczeństwa co spotyka się z owacją publiczności. Rock nie czeka długo i wrzuca Chria spowrotem na ring. Kiedy tylko Jericho znajduje się w ringu wykonuje Dropkick na Rocka, który dopiero wchodził w kwadratowy pierścień. Rock poza ringiem. Sędzia odlicza Rocka...3...kiedy tylko Rock wstaje, Jericho skacze na niego!!! Rock nie zdążył tego uniknąć. Y2J tauntuje i wraca na ring. Sędzia nie przestaje odliczać...6...7...8...Rock w ostatniej chwili wślizguje się na ring. Jericho od razu doskakuje do niego i zasypuje tors Rocka kickami. Po chwili Jericho pomaga mu wstać i wykonuje Irish Whip na liny...The Rock odbija się od lin i...Jumping Closethline na Jericho!!! Jericho wstaje jednak natychmiastowo, naciera na Rocka, który ponownie wykonuje Closethline!!! Jericho znów wstaje zdezorientowany, Rock kopie go w brzuch i DDT!!! Jericho na macie!!!

Tenay: Co za akcja!!! The Rock to geniusz!!!

Striker: Stary, prosze cię, ten facet to tylko kupa mięśni, nic więcej...

Tenay: Ten facet to legenda wrestlingu!!!

Striker: Tak, tak...

Rock odlicza...1...2...Kick out. Rock idzie jednak za ciosem, podnosi Jericho, odbija go od liny, a kiedy Y2J wraca do niego wykonuje Overhead Belly to Belly Suplex!!! Jericho wstaje ponownie, nie wie co się dzieje wokół niego Rock szybko do niego podbiega, bierze go na barki i...Samoan Drop!!! Niesłychane!!! Rock zaczyna tauntować!!! Jericho leży bez ruchu!!! Po chwili Rock odlicza...1...2...Kick out. Rock łapie Chrisa za nogi...o nie...Sharpshooter!!! Jericho jest teraz w sporych kłopotach!!! Ból na twarzy Chrisa...Jericho walczy z tym ogromnym bólem...i...lina. Jericho chwyta za linę. Rock odchodzi na kilka kroków i pozwala się zebrać swojemu przeciwnikowi. Kiedy Jericho jest już na nogach, Rock podchodzi do niego...Jericho nadal wygląda na zamroczonego...Rock chce wymierzyć cios...ale Y2J łapie go za nogi, sprowadza do parteru i....tak!!! Walls of Jericho!!! Walls of Jericho!!!! Teraz to na twarzy Rocka widać ogromny ból!!! Do lin daleko, co zrobi Rock...?! Rock próbuje doczołgać się do lin...Rock jest już naprawdę blisko...i wtedy Jericho puszcza uścisk...

Striker: Co...? Dlaczego on to zrobił...? Przecież miał go w garści!!!

Tenay: Patrz na Jericho, zobacz jak się ustawia...on coś planuje...

Jericho ustawia się tuż za Rockiem, który przy pomocy lin się podnosi...Rock odwraca się w stronę Jericho i...Codebreacker!!!! Niesamowite!!!! Rock na macie!!!! Jericho od razu odlicza...1...2...jeeeeessstt.....nie!!!!! Rock w ostatniej chwili zrzuca Jericho!!!!

Tenay: Nie mówiłem...?

Jericho nie może uwierzyć w to co się stało. Rock leży bez ruchu. Jericho wchodzi na narożnik. Czeka aż Rock się podniesie...Rock wstaje bardzo powoli...Jericho skacze...jednak Rock odchyla się i łapie Y2J'a za szyje!!! Jericho jest w bardzo złej pozycji!!! Rock wykrzykuje coś prosto w twarz Jericho i...i mamy Rock Bottom!!!! Rock Bottom!!! Jericho pada na matę, publiczność szaleje!!! Rock zdejmuje ochraniacz na łokieć...wszyscy wiedzą co to oznacza. Rock zaczyna tauntować...odbija się od jednej liny...przeskakuje na Jericho, odbija się od drugiej liny i...Peoples Elbow!!!!! To już chyba koniec!!!! Rock odlicza...1...2...3...Nie!!!! Jericho w ostatniej chwili spycha Rocka...Rock lekko zdegustowany podnosi Jericho, odbija go od liny i...Spinebuster od Rocka!!! Rock ponownie odbija się od lin...czyżby znowu Peoples Elbow...? Rock ustawia się już na Jericho i...Chris się odchyla!!! W ostatniej chwili Jericho uchyla się od tej zduzgoczącej techniki, Rock wstaje od razu i sam nadziewa się na Codebreacker od Jericho!!!!

Striker: Co za walka!!! Pozycje tych zawodników zmieniają się jak wskazówki zegara...coś niesamowitego.

Tenay: Przez dlugi czas przewagę miał Rock, ale Jericho to Jericho...po nim można spodziewać się wszystkiego.

Jericho odlicza...1...2...Kick out!!! Rock leży na macie bez ruchu...Jericho wstaje obolały i wykonuje Lionsault!!! Ponownie odlicza...1...2...i ponownie kick out. Jericho ustawia się za Rockiem, ktory powoli wstaje...Jericho odbija się od lin i wykonuje One Hand Bulldog!!! Rock łapie za liny...Jericho nie czeka długo...sam wskakuje na liny i wykonuje Springboard Dropkick!!! Rock poza ringiem!!! Jericho nie czeka długo, wchodzi na narożnik i Frog Splash na Rocka!!! Rock uderza barkiem o barierkę!!! Co za mecz!!! Jericho okłada Rocka punchami, a po chwili wrzuca go na ring. Rock chodzi teraz na czworaka...próbuje doczołgać się do lin, natomiast Jericho ponownie wchodzi na narożnik...Rock sam się podnosi...stoi tyłem do Jericho, który nie czeka długo i wykonuje Dropkick w plecy Rocka, który uderza głową o narożnik. Rock zdezorientowany odwraca się w strone Jericho a ten wykonuje Step-Up enzuigiri!!!! Rock stoi bez ruchu jak manekin...Jericho wchodzi na narożnik za Rockiem...Rock bezwładnie odwraca się do niego i...Tornado DDT!!! To już chyba koniec!!! Jericho odlicza...1...2...Kick out!!! Niesamowite!!! Rock pomimo, że nie kontaktuje dalej walczy...Jericho ponownie odlicza...1...2...kick out...Jericho odlicza jeszcze raz...1...kick out. Chris łapie się za głowe, już sam nie wie co ma zrobić. Jericho wstaje. Biegnie na linę...Lionsault!!! Jericho znowu odlicza...1...2...kick out. Jericho siada na Rocka i okłada go punchami po twarzy. Jeden cios przedarł się przez praktycznie bezwładne ręce Rocka. Rock krwawi. Jericho wstaje. Wychodzi poza ring. Szuka czegoś pod ringiem...wyjmuje krzesło. Jericho wchodzi na ring z krzesłem. Sędzia od razu doskakuje do niego, że ten przedmiot jest niedozwolony i jeśli Jericho go użyje zostanie zdyskwalifikowany. Jericho kłóci się z sędzią, a Rock powoli zbiera siły i wstaje przy pomocy lin...Jericho w końcu z wielką złością wyrzuca krzesło poza ring, jednak kiedy tylko przypomniał sobie o Rocku ten wykonał na nim Spear. Rock mocno krwawi. Zaczyna tauntować, widać, że odczuwa spore zmęczenie. Rock łapie Jericho za szyje, jednak ten wbija palec w ranę Rocka, Rock odchodzi na kilka kroków...Jericho ma szansę...biegnie na Rocka, chce wykonać Codebreacker i...jeee...nie!!! Rock odpycha Jericho, jednak od razu łapie jego nogi, Jericho wyrywa się, jednak to na nic, Rock jest o wiele silniejszy!!! I...tak Sharpshooter!!! Na twarzy Jericho widać teraz ogromny grymas bólu!!! Publiczność szaleje.

Tenay: Chyba już po walce...

Striker: Jericho nie może złapać za linę...chyba muszę się z tobą zgodzić, Mike. To już koniec.

W pewnej chwili Rock puszcza Jericho tak jak on wypuścił Rocka z Walls of Jericho. Rock ustawia się za niczego niespodziewającym się Chrisem...Jericho wstaje przy pomocy lin bardzo powoli...odwraca się i...OMG, Rock Bottom!!!! Jericho na macie!!! Rock łapie Chrisa za nogi, odciąga go od lin. Kiedy Jericho leży już na środku ringu, Rock unosi rękę do góry. Tym razem musi się udać...Rock odbija się od jednej liny...już nawet nie przeskakuje nad Jericho tylko od razu wykonuje Peoples Elbow!!! Rock odlicza....1...2...3!!!! Koniec walki!!!! Rock wygrywa!!!!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki zostaje...The Rock!!

Striker: Hmmmm, aż szkoda, że The Rock nie walczy w matchu o pretendenta do tego pasa...

Tenay: Racja, gdyby wygrał dzisiejszy ME, to pokonałby Jericho na Nowhere to Hide i zostałby nowym mistrzem Continental.

Ne Telebimie wyświetla się promo dzisiejszej walki wieczoru...

Tenay: Tak! Main Event już za chwilę!

Striker: Nie mogę się doczekać!

Lillian Garcia : Panie i panowie, przed wami walka wieczoru! Jest to walka w stypulacji ,,I Quit" o pretendenta do pasa Continental! Zwycięzcą walki jest ten zawodnik który zmusi przeciwnika do wypowiedzenia słów ,,I Quit!"

Some are Born to fight..

Evan+Bourne.jpg

Lillian Garcia :Jako pierwszy na ring wchodzi, pochodzący z St. Louis, ważący 183 funtów, Evaaan Boourne!!!

Modest, through the top...

2rmrx4l.jpg

Lillian Garcia : I jego przeciwnik, pochodzący z Cameron, North Carolina, ważący 215 funtów, Jeeeeff Haaardyyy!!

Striker: Nie ma co, szykuje nam się świetna walka wieczoru!

Tenay: Owszem, Matt, obaj są świetnymi high-flyerami!

Striker: A stawką oczywiście jest szansa walki o pas Continental na gali PPV Nowhere to Hide!

Tenay: Koniec gadania, obaj już są w ringu!

Bourne i Jeff stoją naprzeciwko siebie, patrzą sobie w oczy. Evan wyciąga rękę w stronę Hardyego, Jeff patrzy przez chwilę i podaje rękę Evanowi, widać obaj mają do siebie respekt! Obaj wrestlerzy krążą wokół ringu, nie wiadomo kto pierwszy zaatakuje. Jeff zaczyna, biegnie do Evana, uderza go łokciami w twarz, Evan upada ale szybko się podnosi. Jeff znowu biegnie, ale Bourne sprytnie się położył i Hardy nie trafia. Znów stoją na przeciwko siebie, w ich oczach widać szacunek do rywala. Tym razem to Bourne biegnie do Hardyego, Jeff się przygotował ale otrzymuje low dropkick w kolana! Upada na matę a tymczasem Bourne zakłada headlocka! Hardy jednak wstaje z Evanem, odpycha go od lin, Evan Bourne biegnie w stronę Jeffa i mamy Running Huricanrana!! Hardy siedzi na macie i otrzymuje jeszcze potężnego dropkicka w twarz! Sędzia podchodzi do Jeffa i pyta się czy się poddaje, Jeff mówi stanowcze ,,NIE!". Jeff Hardy powoli wstaje, Bourne biegnie do niego ale otrzymuje Sleeper Slam od Jeffa! Bourne wstaje i jeszcze jeden Sleeper Slam!Evan tym razem wstaje wolniej, jest trochę zamroczony, Enigma chce go kopnąć, Evan jednak łapie jego nogę, ale Jeff kontruje to w Enziguri!! Sędzia podchodzi tym razem do Bourne'a i zadaje to samo pytanie co Jeffowi, otrzymuje negatywną odpowiedź od Evana Bourna. Bourne wstaje, Jeff podchodzi do niego i mamy serię uderzeń pięściami, jedno, drugie, trzecie, czwarte uderzenie! Bourne jest zapędzony do narożnika. Jeff Hardy bierze rozbieg, i mamy Running Clothsline! Evan siada w narożniku, Jeff tauntuje do publiki to oznacza tylko jedno! Hardy biegnie w stronę przeciwnika, odbija się od lin i otrzymał potężnego kopniaka kiedy był w powietrzu! A miał być piękny Corner Dropkick! Teraz to Evan przejmuje inicjatywę, kopie leżącego Hardyego, Jeff wydaje się być trochę zmęczony. Bourne patrzy na leżącego przeciwnika i wykonuje Standing Moonsault! Przepiękna akcja! Evan wychodzi z ringu, chyba wie że nie wygra tej walki bez pomocy pewnych rzeczy spod ringu. I Bourne wyciąga stół! Wkłada go na ring, po czym sam wchodzi. Ustawia stół pionowo w narożniku. Podchodzi do Hardyego, podnosi go, chce przeciągnąć Jeffa w narożnik gdzie jest stół ale Hardy kontruje i mamy Back Spinning Wheel Kick!! Jeff kładzie Bourna w narożniku gdzie jest stół, i tak!! Mamy Corner Dropkick!! Potężny dropkick wgniótł Evana Bourna w narożnik, aż złamał się stół który przyniósł! Sędzia znów podchodzi do Bourna, pyta się czy rezygnuje, i otrzymuje odpowiedź ,,NEVER!" Hardy pokiwał głową, bierze część złamanego stołu, kładzie na środku ringu, wraca po przeciwnika, przeciąga go owej części stołu i mamy Facebuster Suplex na połamany stół! Hardy nie patrzy na sędziego tylko schodzi z ringu i to teraz on szuka tam czegoś. Wyjmuje krzesełko i wchodzi z nim na ring. Podnosi Bourne'a i ustawia go w narożniku, po czym rozkłada przed nim krzesełko. Bierze rozbieg i mamy Poetry in Motion! Nie!! Bourne znowu uciekł Hardyemu! Evan Biegnie na drugi narożnik, czeka na Jeffa. Hardy powoli wstał, idzie zamroczony w stronę Bourne'a ale ten skacze i przepiękne Diving Knees! Hardy upada i się nie rusza, chyba dostał kolanami w twarz!

Striker: Jak na chwilę obecną mamy wyrównany pojedynek.

Tenay: A według mnie to Jeff wypracował sobie przewagę w tym pojednynku, ale teraz jest w kłopotach.

Evan Bourne bierze krzesełko, kładzie je przed leżącym przeciwnikiem, bierze rozbieg, wybija się z krzesełka i mamy Leg Drop! Bourne łapie Jeffa za nogi i mamy Sharpshooter! Hardy próbuje się wydostać z submission hold, ale Bourne nie puszcza. Sędzia pyta się Jeffa czy rezygnuje ale Jeff dalej walczy. Evan puszcza submission, i sprzedaje Jeffowi kopniaka w brzuch. Teraz Evan wziął krzesełko do ręki i zaczyna uderzać jego kantem w nogi Hardyego! Jedno, drugie, trzecie uderzenie! Jeff próbuje wstać za pomocą lin udaje mu się, odwraca się i otrzymuje potężnego Chair Shota w głowę! Upada na matę jak kłoda! Widać nawet na jego czole krew! Evan widzi że Jeff leży nieruchomo, wchodzi na narożnik i mamy Shooting Star Press!! NIE!! Jeff był na tyle przytomny że wystawił kolana! Bourne miota się w tej chwili po macie, trzyma się za klatkę piersiową! Jeff czeka aż Bourne zacznie wstawać. Evan jest już na nogach, Hardy biegnie w stronę narożnika i trafia Whisper in The Wind! Bourne upada! Jeff momentalnie wchodzi na drugi narożnik, krzyczy do publiki i mamy Swanton Bomb!! Tak, trafia!!! Sędzia podchodzi do Evana, ale zanim podszedł Bourne już krzyknął że się nie podda! Jeff nie wieży w to co usłyszał. Wychodzi poza ring, grzebie coś pod nim i taaak! Wyciąga drabinę! Wkłada ją na ring, ale w tym momencie Bourne wstał i wykonuje Suicide Dive na Hardyego! Obaj leżą poza ringiem! Pierwszy wstaje Enigma, widzi że Evan nadal leży. Podchodzi pod metalowe schody, bierze je ze sobą i ustawia przed przeciwnikiem. Jeff bierze rozbieg i trafia Poetry in Motion!! Obaj przelecieli za barierki, są wśród publiki! Sędzia podchodzi do obu zawodników, najpierw pyta Evana czy się poddaje, ale ten mówi, że nie. Sędzia teraz podchodzi do Jeffa i pyta się czy chce zrezygnować, Jeff mówi do mikrofonu ,,Iiiii.....don't quit! " Bourne wstaje pierwszy, bierze krzesełko od jednego z fanów i rzuca nim z całej siły w Jeffa! Ten dostaje prosto w głowę! Jeff krwawi coraz bardziej! Bourne czeka aż przeciwnik wstanie i potężny Spinning Kick! Obaj zawodnicy wchodzą coraz bardziej w głąb publiczności której bardzo się to podoba. Bourne znów podnosi krzesełko, czeka aż Hardy wstanie, chce uderzyć iiiii, TRAFIA JEDNEGO Z FANÓW! Jeff Hardy uciekł od uderzenia ale ucierpiał niczemu niewinny fan!! Evan podbiega do kontuzjowanego fana pyta się czy wszystko w porządku, a tymczasem Jeff znalazł nosze. Łapie Bourna i kładzie na noszach. Jeff Hardy zepchnął przeciwnika na noszach ze schodów!! Evan Bourne bardzo się poobijał o schody!! Jeff patrzy na podnoszącego się przeciwnika i zjeżdża po poręczy ale otrzymuje potężny cios pokrywą od stalowego kosza! Sędzia widząc to podbiega do Jeffa i pyta się czy wypowie w końcu te dwa słowa...Jeff jednak mówi nie! Bourne wziął od kogoś z publiki .....kule do kręgli.....

Tenay: Co za idiota nosi ze sobą kule do kręgli!?

Striker: Nie wiem Mike, ale na pewno nie ma równo pod sufitem....

Tenay: Coś o tym chyba wiesz...

Striker: Tyy!!!!

Tenay: Dobra już dobra, sorry, oglądajmy dalej.

Bourne podnosi kulę, chce rzucić w leżącego Hardyego iiiii, zrzuca kulę prosto na nos Jeffa!! Jeff Hardy ma złamany nos!! Sędzia znowu pyta się Jeffa o rezygnacje, ale ten nadal podtrzymuje swoje słowa. Jeff zbiera się powoli, kibice poklepują go po plecach, Bourne biegnie w jego stronę ale nadziewa się na łokieć Hardyego! Jeff łapie Bourna i mamy Twist of Fate! Nie!! Bourne kontruje i mamy DTT!! Evan ciągnie za sobą Hardyego, idzie w stronę ringu. Przerzuca Jeffa przez barierki, i sam przez nie przechodzi, są już obok ringu. Evan wyciąga drabinę! Opiera ją o barierki kibiców i kawałek ringu, podnosi Jeffa i kładzie go na tej drabinie. Evan wyciąga spod ringu drugą drabinę i wrzuca na ring. Rozkłada ją, po czym wchodzi na sam szczyt, tauntuje do publiki! Jeff Hardy jednak wstał i wchodzi na narożnik, skacze i uderza dropkickiem w drabinę gdzie stał Evan!! Bourne upada na ring i miota się z bólu! Sędzia podbiega do Bourna, pytanie takie samo jak zwykle, ale Evan Bourne się nie poddaje. Extreme Enigma ustawia drabinę którą przed momentem przewrócił. Kładzie ją przed jednym z narożników. Przeciąga Bourne'a i kładzie na tę drabinę po czym wchodzi na narożnik. Bardzo wolno mu się schodzi, jest już bardzo zmęczony, a na dodatek ma rozcięte czoło i złamany nos. Evan wstał ostatnimi siłami, i mamy Springboard Dropkick na Hardyego który był na narożniku!! OMG!! Jeff Hardy upada na drabinę która była oparta o ring i barierki!! Złamał ją!!! Sędzia podbiega do Jeffa, pyta się czy Hardy się poddaje, ale nie otrzymuje żadnej odpowiedzi....Pyta jeszcze raz, i słyszy bardzo cicho wymówione przez Jeffa słowo ,,...never...''. Bourne patrzy ze zdziwieniem na Jeffa, kiwa głową. Schodzi z ringu, grzebie pod nim i wyciąga dwa krzesełka, wrzuca je na ring. Podchodzi do Enigmy, podnosi go i wrzuca na ring. Kładzie jedno krzesełko na twarzy Jeffa, a drugie odkłada na bok. Rozkłada drabinę która leżała przed narożnikiem, bierze krzesełko które przed chwilą odłożył i wchodzi z nim na szczyt drabiny. Evan chwilę się zastanawia, wszedł na sam szczyt, trzyma krzesełko za plecami i skacze!! Wkłada w locie krzesełko pod nogi!! Jeff Hardy uciekł i Bourne nie trafia Leg Dropa z krzesełkiem pod nogami!! Hardy musi działać szybko, rozkłada krzesełko, wkłada w krzesełko głowę Evana i TWIST OF FATE!! Przepięknie!! Takie same Twist of Fate widzieliśmy w wykonaniu Matta Hardyego na Wrestlemani 25! Głowa Bourna oparta jest o krzesełko, Jeff bierze drugie krzesełko i wkłada tam nogi Evana. Jeff wchodzi na drabinę, i bez chwili zastanowienia skacze! Trafia Swanton Bomb!! Oba krzesełka się złożyły, przycinając nogi i głowę Evana Bourna!! Sędzia biegnie do poszkodowanego, i słyszy jak Bourne mówi ,,I QUIT!! ". Tak jest! Jeff Hardy został nowym pretendentem do pasa Continental!!

Striker: Ależ pięknie obmyślał tę akcję!

Tenay: To mogło być bardzo niebezpieczne dla zdrowia Evana..

Gasną światła, słychać słowa ,,If You Smell, What The Rock is cookin.."

Striker: Co on tutaj robi!?

Tenay: Nie mam pojęcia!

The Rock wchodzi na ring, spogląda na Bourna który najwidoczniej nie ma siły wstać o własnych siłach. Patrzy na Jeffa i zaczyna bić mu brawo. Jeff jest trochę zdezorientowany, Rock podchodzi do niego łapie go za rękę i podnosi do góry! Jeff cieszy się i celebruje zwycięstwo. Ale co to? The Rock za plecami Jeffa kiwa palcem, odwraca Hardyego i ROCK BOTTOM!! The Rock krzyczy ze wściekłości, Jeff leży nieprzytomny. Teraz The Rock wychodzi z ringu i szuka coś pod nim. Wyciąga młotek! Wchodzi na ring, patrzy na Evana i zaczyna uderzać młotkiem w klatkę piersiową Evana!! Jedno uderzenie, trzecie, czwarte, piąte!! Bourne stracił przytomność!! Jeff Hardy i Evan Bourne leżą nieprzytomni!! Rock bierze mikrofon, chce coś powiedzieć ale z widowni wybiega Y2J!! Wbiega na ring, Rock chce wykonać Clothsline ale Jericho unika jego ciosu i kontruje w Codebreaker!! Rock upada jak kłoda!! Mistrz Continental kładzie Rocka na środku ringu, na The Rocku kładzie Evana Bourna a na Bournie Jeffa...Jericho biegnie i mamy Linosault na całą trójkę!!!

Striker: Co za akcja!!

Tenay: Ale się porobiło po tej walce!!

(Słychać Theme Jerrego Lawera..)

JerryLaw.JPG

Jerry Lawer : Stop!! Jericho, widzę, że chcesz wyeliminować wszystkich, którzy mogą Ci odebrać w przyszłości pas! Uwierz mi, na Nowhere to Hide stracisz pas Continental, a to dlatego, że twoim przeciwnikiem nie będzie tylko Jeff Hardy!! Twoimi przeciwnikami będą jeszcze The Rock oraz Evan Bourne!! A dobrze wiesz, że na Nowhere to Hide każda walka o pas będzie w klatce, więc masz się czego obawiać! Życzę ci miłego tygodnia, Jericho!

Striker: Tak więc Jeff Hardy nie będzie jedynym przeciwnikiem Chrisa Jericho!

Tenay: Nie mogę się doczekać, Steel Cage Fatal 4 Way!! Doskonałe rozwiązanie!

Striker: Dokładnie, a my musimy niestety już się z państwem pożegnać. Zapraszamy za tydzień 30 czerwca na galę PPV Nowhere to Hide!

Tenay: Żegnają się z państwem, Mike Tenay.

Striker: Oraz Matt Striker.

Showtime schodz i z anteny....

Może i Showtime nie jest najlepsze, ale mieliśmy długą przerwę i wypadliśmy z rytmu pracy...Obiecuję że Nowhere To Hide będzie wielkim pozytywnym zaskoczeniem :)

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Kacpios

1

• Luba

1

• Oscar Gutierrez

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Wkońcu doczekałem się ShowTime 5 :D podczas którego wystąpiłem w walce wieczoru o miano pretendenta do tytułu WCE Continental i przegrałem , ale byłem bardzo ucieszony tą walką , że w taki sposób się potoczyła liczyłem po cichu na zwycięstwo , ale musiałem uznać wyższość mojego przeciwnika. Ale najbardziej cieszy mnie to , że moja porażka nie skreśliła mnie z występu na 2 w historii gali WCE Nowhere to Hide i będę miał szanse na zdobycie pasa Continental. Co do innych walk to bardzo dobre walki Chrisa z Rockiem , a także CM Punka z Codym walki były bardzo emocjonujące aż do samego końca , i bardzo mi się podobały. Napewno dobry debiut Mistico , wkońcu potrzebujemy takich wrestlerów w naszej federacji. Ale bardzo dużym zaskoczniem dla mnie było to , że Matt zrzekł się swojego pasa na rzecz RVD myślałem , że dojdzie do walki o ten pas na tym ShowTime , ale Matt najwidoczniej ma wyższe cele na uwadze , a mianowicie mówię tu o głównym pasie federacji , który jest w posiadaniu Kennedgo ich walka na Nowhere to Hide będzie napewno bardzo emocjonująca. Ogólnie galę oceniam na bardzo dobrą , z przyjemnością przeczytałem ją od samego początku do końca. Oby tak dalej panowie :t_up:

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

ShowTime bardzo dobre.Dobrze ułożone walki nie za długie nie za krótkie w sam raz.Zapowiada nam się niezły pojedynek na Nowhere to Hide.Reklamy bezcenne =)) .Motyw z Shadem też pomysłowy.Wiem teraz co mam pisać na BackStage za co Wam dziękuję.Liczę że PPV będzie podtrzymywało poziom z tego piątego już ShowTime a nawet wieże że będzie nawet jeszcze lepsze.Więc nie macie za co przepraszać bo jest dobrze nawet Bardzo.Tygodniówkę oceniam na mocne 9.5/10.Gratuluję pomysłów :applause: .

paparoach.png

18659.png

No panowie ShowTime wyszło bardzo dobrze, lecz widać, że jesteście po małej przerwie, bo wcześniej walki były dłuższe ale nie smućcie się, bo i tak wszystko fajnie wygląda. Miła informacja, że znów jestem Hradcore Champem. Do tego nie ważne jaką postacią grałem tutaj (Edge i RVD) to i tak nie przegrałem jeszcze żadnego pojedynku. Podoba mi się to. Lecąc dalej fajnie, że dodaliście reklamy, tylko coś z backiem było mało nie widziałem aby wrestlerzy rozmawiali o czymś ze sobą poza areną. Może się mylę ale dajcie na PPV więcej gadanek z wrestlerami przed ich walkami, mogą to być na przykład wywiady z nimi lub jakieś sprzeki. Poza tym jest fajnie.

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Super Showtime.Tego mi WCE brakowało, i widać że nareszcie wraca do formy.Walki może nie należą do najdłuższych jednak fajnie się to czytało.Oczywiście miałem wielkiego zonka po wypowiedzi Matta gdyż spodziewałem się feudu Hardy-RVD, jednak fajnie to wymyśliliście.Jedyne co mi się nie podoba jest to że chyba lepiej by było opisywać całą walkę jako komentator a nie tylko poszczególne akcje.Ogólnie jak po takiej długiej przerwie gala wypadła super i oby tak było dalej.

#SmartFanZone