Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Zemsta

undertaker124

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

kanewwe01.jpg

Wiem, że ta dyskusja powinna się pojawić gdzieś już 3 tygodnie temu, ale myślałem, ze została już założona. Dopiero wczoraj dotarłem do tego, że jeszcze jej nie ma, wiec postanowiłem ja ją założyć. Jak pewnie wiecie 3 tygodnie temu na SD! Generalny Manager Theodore Long oświadczył, że ktoś zaatakował Undertakera, a ten obecnie znajduje sie w stanie wegetatywnym. Zaraz potem na rampie pojawili się mnisi z trumną. Następnie wyszedł Kane i wygłosił najlepszy speech od dawien dawna. Między innymi powiedział, że zemści się na tym kto zrobił to jego bratu. "To będzie zemsta jakiej świat nigdy nie widział". Od tej pory ostrzegał i atakował osoby znajdujące sie w walce Fatal For Way o pas WHC na gali, która się tak samo nazywa :shock: oskarżając właśnie, że jeden z nich to zrobił. Na PPV Fatal 4 Way ponownie ich zaatakował.. Przez tą kontuzję Takera, może się rozegrać jeden z najlepszych feudów ostatnich czasy. Oby tego feudu nikt z bookerów WWE nie spierdolił, bo będzie to kolejny dowód, że w obecnie WWE nie potrafi rozegrać jakiegoś interesującego konfliktu A wy jak sądzicie? Jak dalej potoczy sie ten feud? Kto stoi za atakiem na DeadMana? Jak dalej będzie zachowywał się Kane?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

Dawno nie widziałem tak dobrze zapowiadającego się feudu w WWE. Ta cała otoczka wokół śmierci Undertakera i wściekły Kane pałający chęcią zemsty wspaniale oddają nastrój. Te wszystkie speeche, ataki z zaskoczenia i trumny, mogą jako tako przypominać nam chociaż w 1/10 to co było kiedyś. Big Red Monster pasuje tutaj jak nikt inny. Osobiście widzę tutaj dwóch kandydatów, którzy mogli to zrobić Undertakerowi. Jeden z nich to Jack Swagger, który przez ten atak chciał jakby pokazać na co go stać, a drugi z nich to........ sam Kane. Chodzą plotki, że może być to właśnie on. Nawet by to pasowało. Brat psychopata, który od zawsze był w cieniu DeadMana próbuje po raz kolejny pozbyć się swojego brata. Teraz tylko udaje takiego złego i pokrzywdzonego jeśli mogę tak powiedzieć. I właśnie wszystko na niego wskazuje, ponieważ gdzieś kilka tygodni temu mówiono, że Taker jak wróci to będzie feudował o pas WHC ze Swaggerem. Teraz jak All American-American stracił pas na F4W to raczej ich feud będzie pozbawiony sensu. Jednak wszystko jest możliwe, nawet feud Taker vs. Swagger nie o pas, ale wątpię. Jak widzimy zostaje tylko Kane, który do powrotu grabarza powinien feudować z Jackiem uznając go za winnego. Dopiero Taker wraca. Mówi wszystkim, że po raz kolejny jego brat chciał się go pozbyć i na SS pojedynek Kane vs. Undertaker Casket Match i zwycięstwo Takera. I dalej nie wiadomo, czy to byłby już koniec tego feudu, czy dopiero początek. Ok, to jest tylko moje zdanie. Chciałbym poznać wasze, więc po raz kolejny zapraszam do dyskutowania.

DEAD MAN WALKING
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• przemo14

1

• El Gonzalito

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Mi bardzo się to wszystko podoba tylko , żeby WWE nie zmieniło planów co do ich ewentualengo feudu , oczywiście jeśli okaże się , że to Kane jest sprawcą. Mam nadzieję , że właśnie tak się stanie i że dojdzie do feudu Undertakera z Kane'm , byłbym to chyba jeden z naprawdę niesamowitych i najlepszych feudów jakie były ostatnio w WWE jeśli bookerzy nie zmienią planów. Mówi się także , że Deadman ma walczyć z Kane'm na gali Summerslam w sierpniu , a stypulacją tej walki ma być Cascet Match i tutaj robi się ciekawie , a mianowicie nie przypominam sobie , żeby w ostatnim czasie była taka walka , bo dzieci chyba by uciekły z budynku podczas tej walki :P , a tak na serio to uważam , że WWE zrobi taki pojedynek , że to będzie najgorszy cascet match jaki widziałem i to wszystko przez ere 4kids , która zabrania stosować przemocy ( chodzi mi np. o brak shootów na głowe , ogranicznie walk typu tables & ladder match raz do roku ). A tu dostaniemy tak nagle Cascet Match ? Jeśli ten pojedynek będzie stał na wysokim poziomie to jak na WWE to będzie coś naprawdę wyróżniającego . Wracając do tematu to uważam , że może to być naprawdę jeden z najbardziej wyróżniających sie feudów w WWE , jak wszystko pójdzie tak jak należy , bo jak nie to będzie klapa. Co do zachowania Kane'a to uważam , że dopuki jego brat będzie w stanie wegetatywnym to będzie atakował po walkach Swaggera , Rey'a , Big Showa czy też Punka, którzy są zamieszani w tą całą sprawę. Jednak sądze , że teraz Kane może zacząć feud z Punkiem , tzn. taki krótki , a potem zostanie przerwany przez powrót Undertakera , będziemy mieli Cascet Match , Deadman zemści się na swoim bracie , wrzuci go do trumny podczas gali Summerslam , jeśli ta walka odbędzie się na tej gali bo może WWE planuje zrobić jakiś dłuższy feud co mi by bardzo odpowiadało , tylko żeby nie zanudzał nas , ale patrząc na tych wrestlerów raczej nie będziemy się zanudzać oglądajac ich walki .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Naprawdę fajny temat, więc ci , którzy gadają ,że forum przygasa powinni się tu wypowiedzieć ,a nie chrzanić bez sensu i spamować.Ale dobra przejdę od razu do mojego zdania.

Zaczęło się wspaniale.Kane wygłosił super speech na SD! o Undertakerze i o tym ,że planuje zemstę.Póżniej chodził po backstage'u i szukał winnego ataku na Undertakera.Już wtedy WWE powinno podkręcić akcję i zrobić jakąś walkę w szatni.Jego posądzenia padły na uczestników fatal 4 way o WHC.Następnie wszystkich ich zniszczył na SD! Oprócz tego na Fatal 4 Way wsadził CM Punk'a do trumny , to było coś czego bym się w życiu od WWE nie spodziewał.Teraz mogę tylko powróżyć , bo WWE jest w tym wątku bardzo tajemnicze.Mam swoje dwie propozycje odnośnie tych zdarzeń.Pierwsza jest taka ,że Taker wraca tak za 2 tygodnie.Dziękuje Kane'owi za to ,że chciał mu pomóc i walczą razem w tag teamie.Wyzywają najczęściej Punk'a i Swagger'a , gdyż z nimi mają obydwaj najwięcej wspólnego.Toczą kilka mam nadzieję świetnych walk.Z udziałem Kane'a i Grabarza będą to zapewne matche o podkręconych zasadach.Przecież inaczej bookerzy nie wymyślali by czegoś takiego.Następnie nadchodzi zdrada powiedzmy Takera i rozpoczyna feud z Kane'm.W tym miejscu chciałbym nadmienić,że Kane z Takerem toczyli już jedne z najlepszych feudów z WWF/E( np.zakopanie przez Kane'a Undertakera na SS 2003, zdrada w BOD Kane'a i wmieszanie w feud pomiędzy nimi Stone Cold'a).Będą toczyć super matche ( na Hell in teh Cell napewno by się działo :) ).Aż do rozstrzygającego matchu powiedzmy na Survivor Series i jak koledzy nadmieniali wyżej w Casket Matchu ( w końcu te dwa zdarzenai z trumnami nie były na darmo , mam nadzieję).

Moja druga opcja jest taka ,że Taker właśnie przez Kane'a został załatwiony.Gdy wraca cały i zdrowy ( Kane'a byłby wtedy bardzo zdumiony)odrazu atakuje Kane'a.Chciałbym , aby znalazł sobie wtedy jakiegoś pomocnika w WWE , ale nie mam pomysłu któż to mógłby być.Oczywiście póżniej mają bardzo długi feud , który w tym przypadku mógłby się zakończyć starciem na Wrestelamanii 27( gdyby Taker zrobił sobie jeszcze jedną przerwę po SS mógłby bez problemu wyzwać Kane'a na WMke;jest to cyba jedyan osoba , która jest godna się z nim zmierzyć w dzisiejszym WWE).Są to tylko moje propozycje , ale sądzę ,żę pomysłów są miliony.WWE może niestety schrzanić robotę (nie chcę zapeszać), ale jest jakaś nadzieja ,że uda im się to pociągnąć do końca .Jedno jest pewne -szykuję się coś świetnego w WWE .Kane i Taker razem czy przeciwko sobie potrafią stworzyć zarąbiste walki i segmenty .Z niecierpliwością czekam na powrót Deadman'a i dalszy ciąg tej rozpoczętej przez Kane'a fabuły.Powiem jeszcze ,że ten push dla Kane'a bardzo mi się podoba.Jest to zawodnik , który w pełni zasłużył na każdą swoją wygraną(pokazuje nam to era attitude).Pomimo ,że mają swoje lata z Taker'em ( Kane'a prawie nie walczył więc jest jeszcze w pełni sił)dadzą w swoich starciach wszystko.

Proszę tylko o to ,aby bookerzy WWE nie schrzanili swojej pracy i dali fanom wrestlingu to czego naprawdę chcą od bardzo dawna.Oprócz tego liczę na więcej takich super segmentów. :)

To chyba na tyle.