Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Victory Road 2010 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Victory_Road_(2010).jpg

Data: 11 Lipca 2010

Miejsce: Universal Studios w Orlando, Florida

Theme song: Ten Things To Do If I Live by The Wake Effect

Oficjalna karta

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP

4-Way Match

Rob Van Dam © vs. Jeff Hardy vs. Mr. Anderson vs. Abyss

SINGLES MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

STEEL CAGE MATCH

Matt Morgan vs. Hernandez

TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP

Angelina Love vs. © Madison Rayne

SINGLES MATCH

Kurt Angle vs. D'Angelo Dinero

TNA World Tag Team Championship

TAG TEAM MATCH

Motor City Machineguns (Alex Shelley and Chris Sabin) vs. Beer Money, Inc. (James Storm and Robert Roode)

TNA X Division Championship

ULTIMATE X & SUBMISSION MATCH

Douglas Williams © vs. Brian Kendrick

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

2

• elo3856

1

• Mr.Radoslav

1

• Gotrek

1

Top użytkownicy w tym temacie

To ja się może pierwszy wypowiem ;) :

:arrow: 1. TNA World Heavyweight Championship TBD vs. © Rob Van Dam

No ta walka może być naprawdę świetna.Zależy jednak od tego kto będzie walczył z RVD i myślę że to będzie Abyss ale w roli już Heela.To co zrobił na ostatnim Impactcie bardzo mi się podobało.Wreszcie pokazuję swoje prawdziwe oblicze związane z Hardcorem.Jeżeli rzeczywiście moje przypuszczenia by się sprawdziły chciałbym żeby wygrał właśnie "The Monster"

:arrow: 2.Ric Flair vs Jey Lethal Challenge Match

Feud Flair vs Lethal zajebiście poprowadzony.Chciałbym żeby wygrał staruszek bo naśmiewanie się z jego sukcesów z WWE i WWF to nie najlepszy pomysł.Przecież to Hall Of Famer :D .

:arrow: 3.Steel Cage Match Matt Morgan vs. Hernandez

No tu też może być w porządku.Ale chciałbym żeby to był ostatni pojedynek obydwu panów.Niech ten Feud wreszcie się zakończy.No i ma być krew :!::twisted: .Hernandez powinien wygrać ten mecz.

:arrow: 4.TNA Knockouts Championship Angelina Love vs. © Madison Rayne

Tu nie mam zdania bo i tak tą walkę przewinę.Love pewnie wygra.Ciekawe czy i tym razem ujrzymy krew :thinking: .

No i to na razie wszystko.Gala może wypaść świetnie.Liczę że podtrzyma poziom z Slammiversaly.Mam nadzieje że coś jeszcze dojdzie bo brakuję jeszcze walki o Pas X Division i o Global ale zamiast tego drugiego pragnął bym zobaczyć pierwszy pojedynek o Hardcore Championship na PPV w TNA. :D

PS.Może mi ktoś wytłumaczyć co to za stypulacja Challenge Match bo nie kumam o co chodzi i co jest w niej charakterystycznego :D .

paparoach.png

18659.png

Są już pierwsze walki na tą gale więc czas wypowiedzieć się na ich temat :

Walka o pas TNA World Heavyweight Championship RVD vs ??? , i tak ciekawe kto dostanie tittle shota na ten pas , może Abyss bo to co ostatnio poczynia to zdecydowanie zasługuje na walke o pas , przypomne , że na Destination X walczył z AJ'em o ten pas i jak to trochę dziwne było zremisował z nim , ale teraz jest w jeszcze lepszej dyspozycji i mam nadzieje , że jeśli dojdzie do jego walki z RVD , to dadzą jej tą samą stypulacje jak podczas powszedniej gali , ale nie wiem czy w walce wieczoru i to jeszcze o mistrzostwo TNA może być taka stypulacja.

Walka legendy Rica Flaira z Jay'em pewnie nie będzie porywająca , ale mnie to już naprawdę denerwuje to , że Ric cały czas przegrywa walki , przecież to jest ikona wrestlingu i TNA powinno bardziej szanować jego , a nie ciągle będzie przegrywał , i jeśli tym razem też przegra to będzie to dla mnie wkurzające już , albo niech przejdzie Face Turn może wtedy byłoby lepiej.

Walka na , którą będę czekał to może być znakomity pojedynek w , którym napewno zobaczymy krew wkońcu będzie to pojedynek Steel Cage Match więc raczej napewno ją zobaczymy , liczę tutaj na Hernandeza ponieważ nie tylko bardziej go lubię , ale ma dużo lepsze umiejętności niż Morgan.

I jak narazie ostatnia zapowiedziana walka o pas TNA Knockouts Championship w , którym Madison Rayne będzie bronić mistrzostwa przed Angeliną Love i mam nadzieje , że nie obroni go , bo Angelinie należy się ten pas , ogólnie to liczę , że Lacey Von Erich i Velvet Sky stracą pasy tag teamowe na rzecz Sarity i Taylor Wilde , i może zobaczymy feud 3 pań co byłoby naprawdę ciekawym wydarzeniem.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gala już zapowiada się bardzo ciekawie a to dopiero kilka walk.

WHC

Tu mam wielką nadzieje że przeciwnikiem RVD zostanie Abyss no i w sumie jest najbardziej prawdopodobne. Hardy i RVD to w sumie dwaj głównie facowie TNA więc raczej by dziwne było gdyby mieli ze soba feudować. Anderson też jakby został facem (cały czas czekam aż się okaże że to ściema:P) no ale gdyby to on został pretendentem to też mogłoby byc ciekawie. No a jeśli o Abyssa chodzi to po ostatnim impaccie można wnioskować że wraca stary dobry monster. Aj pamiętam go jeszcze z czasów gdy wprowadzali go na ring w łańcuchał prosto z celi z zakładzie obłąkanych. Gdyby wrócił tamten Abyss to feud z RVD mógłby byc fenomenalny. Ale obawiam się że ta jego przemiana może mieć jakiś związek z Chalse i jej nagłą miłościa do potwora. Że niby jej uczucie ocali go przed obłąkaniem i się opamięta czy coś w tym stylu :P

Flair vs Lethal

Tutaj mam nadzieje że skoro to challange match to nie będzie zwykła walka tylko jakiś dobry segment. Flair mimo wszystkich swoich zasług jest już stary i w ringu nie jest w stanie wiele pokazać. Zresztą nawet nie realnie by to wyglądało gdyby miał przewage nad Jayem w walce. Mam nadzieje że wymyślą tu coś fajnego.

Morgan vs Hernandez

To będzie świetne coś czuje. Hernandez jest moim zdaniem jednym ze zdolniejszych a Morgan też sobie radzi. W klatce Hernandez nie dostanie dyskwy więc walka może być naprawde ciekawa. No i licze że Morgan przegra tym razem.

Knockouts

To sobie chętnie zobacze ale tylko ze względu na dwie mega seksi blondyny wijące się w ringu a nie na samą walke :P Wygra pewnie Love. Madison znowu będzie chciała walczyć title vs carrer.

Tu nie mam zdania bo i tak tą walkę przewinę.Love pewnie wygra.Ciekawe czy i tym razem ujrzymy krew

Co do tej krwi to bym nie liczył na to. W pojedynku z Roxxi to nie było specjalnie. Madison źle uderzyła ją mikrofonem na początku, podobno Roxxi będzie miała przez to mega blizne na środku czoła.

TBD vs. © Rob Van Dam

Przecież tu mamy Fatal Four Way: RVD vs Anderson vs Hardy vs Abyss. Walka ta może być boska, na Slammniversary walka o WHC ssała bo był w niej kontuzjowany Sting. I niewiadomo na kogo postawić, bo z jednej strony RVD może jeszcze potrzymać pas, z drugiej tytułu w TNA nie miał jeszcze Mr.Anderson, Hardy to wątpie czy wygra, ale to Abyss dla mnie ma największe szanse, bo w końcu heel turn, kocham tego starego nowego Abyssa :D

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Co to jest Challenge match? I tak to nieważne bo Flair chyba nie zdaje sobie sprawy ze swojego wieku. On chce walczyć? Nie lepiej żeby to była walka AJ vs Lethal?

STEEL CAGE MATCH

Ich walka na Slammniversary to była żenada, ale teraz mają fajną stypulacje, mam nadzieje że coś hardkorowego pokażą, o krew bym się nie martwił, w TNA walki w klatkach obfitują w krew(Lockdown).

Hah dwie cycate blondynki, ciekawe kto będzie patrzył w tej walce na walke ;p A tak na poważnie to nudzi mi się panowanie Beatiful People w dywizji Knockout, mam nadzieje że Angelina wygra.

nie dopisano tutaj również walki o pasy Tag Team ale ją skomentuje:

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP

Motor City Machineguns vs Beer Money

Ta walka może być również ciekawa, ja markuje dla Machine gunsów, nie mieli jeszcze razem pasów Tag Team, a dla mnie to aktualnie najlepszy tag w TNA

Trochę długo Jay Lethal nie występował w telewizji na tygodniówkach TNA. Niedawno powrócił i od razu walka ze Stylesem, teraz już ppv z Riciem Flairem. To wg. mnie dobrze ! Co do main eventu, jestem ciekawy kto zawalczy z Rob Van Damem, stawiam na Abyssa, albo Mr.Andersona.

Witam

TBD vs. © Rob Van Dam

Tu obstawiam naprawdę wyczesany meczyk, zwycięstwo zgarnia Abyss, pojawiają sie ONI i mamy nowa stajnie.

CHALLENGE MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Czas by Ric przestał mieszać w szatni i moim zdaniem Jay wygra, ładny powrót.

STEEL CAGE MATCH

Tu wygrywa Hernandez po tym jak pomaga mu były partner, i mamy reaktywacje LAX

Za długi czas Madison jest posiadaczka pasa czas na zmiany.Wygrywa Angelina

mmgwe6ff1.png

Mayby ond day

You will be old enought to tell me what you think

But

Then

I will be

To death to hear you

To old to understan what you speak to me

TNA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP Rob Van Dam © vs. Mr. Anderson vs. Jeff Hardy vs. Abyss:

Kolejny świetnie zapowiadający się ME. Oby tym razem został również dobrze wykonany. Myślę że o przebieg walki możemy być spokojni, Ci panowie są w stanie zapewnić nam wspaniałe widowisko. Co do wyniku to widzę dwie opcje: 1. Pas obroni RVD, bo Hogan będzie potrzebował silnego mistrza po swojej stronie, gdy pojawią się ONI, 2.Wygra Abyss i razem z NIMI przejmą kontrolę nad TNA. Chciałbym by to się właśnie tak potoczyło. Dużym błędem by było, gdyby ONI nie interweniowali.

CHALLENGE MATCH Ric Flair vs. Jay Lethal:

Tragiczna walka. O ile segmenty Flaira są fajne, o tyle w ringu nie powinien robić nic ponad nie. Jay jest dobrym Wrestlerem, ale obawiam się, że nie aż tak by uratować walkę :|

CONTENDERS BATTLE #10 Kurt Angle VS #8 "The Pope" D'Angelo Dinero:

Kolejna konkretna walka, po drodze na szczyt, Kurta. Wynik jest oczywisty, ale i tak ciesze się, że dojdzie do tego starcia,że Pope znów pojawi się na PPV ;)

STEEL CAGE MATCH Matt Morgan vs. Hernandez:

Nie wyobrażam sobie lepszej stypulacji, jeśli chodzi o walkę tych panów. To może być jedno z najlepszych wydarzeń wieczoru. Bardzo bym chciał by Hernandez wykonał takiego samego Splasha jak na Triplemani :roll: . Morgan również mógłby wykonać jakąś ciekawą akcje, nie obrażę się :D . Oby ich feud był kontynuowany jeszcze przynajmniej do Hard Justice.

ULTIMATE X MATCH FOR THE X CHAMPIONSHIP (Win by either Submission or claiming the Ultimate X) Douglas Williams © vs. Kendrick:

Stypulacja jak dla mnie przekombinowana. Ultimate X jest dla High Flyer'ów więc opcja zwycięstwa przez submission jest słaba. Mam wielką nadzieję, że Douglas nie wyjdzie z tego starcia zwycięsko. Jego title run jest policzkiem dla X-Division, jako że gość jest świetnym przykładem na to jaki nie powinie być mistrz. Ja wiem, że Kendrick również do tej roli pasuje baaardzo średnio, ale z dwojga złego. A najlepiej by było gdyby w trakcie pojawił się Suicide(to jest idealny kandydat do tytułu!) 8)

TNA WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP Beer Money vs. The Motor City Machineguns:

Kolejne starcie na które czekam z niecierpliwością. Imo od VR powinna się rozpocząć hegemonia MCMG w dywizji tag teamowej. Nic nie ujmując Beer Money, to jednak nie ten poziom. Gunsi na każdym kroku pokazują jak dobrze są przygotowani do roli mistrzów. Nie widzę innego rozwiązania :D .

TNA KNOCKOUTS CHAMPIONSHIP Madison Rayne © vs. Angelina Love:

Od dziewczyn po prostu oczekuję trzymania przyzwoitego poziomu, jaki przecież na ogół prezentują. Szkoda, że to nie jest No Dq, ale przeżyje. Zwycięsko z tej potyczki powinna wyjść Angelina. Baardzo mi się podoba prowadzenie jej postaci :t_up:

4-Way Match

Tu się robi ciekawie... Rob Van Dam troszkę pas trzyma i wątpię żeby znów zwyciężył. Jeff Hardy na pewno nie wygra i będzie się kręcił może wokół innego pasa. Anderson może wygrać ale nie jestem dokładnie pewien. Abyss po heel turnie wygra pas i pokaże nam na co go stać.

SINGLES MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

Ric Flair. Hehehe ile on ma już lat 75? Młodziutki Jay go pokona jak nic. Ale pewnie dla Rica pomoże AJ.

STEEL CAGE MATCH

Bosheee... znowu oni.Tutaj nic nie mam do gadania. Morgan wygra.

Madison na razie będzie wygrywać pewnie straci na LockDown.

SINGLES MATCH

Kurt Angle wygra. Na ostatnim PPV pokonał Kazariana. Teraz wygra z Angelo i pójdzie po pas wagi ciężkiej.

TAG TEAM MATCH

Motor City Machineguns (Alex Shelley and Chris Sabin) vs. Beer Money, Inc. (James Storm and Robert Roode)

Ewidentnie wygra MCMG.

Tym razem Brian wygra ale nie mieli kogo innego dać tylko Kendricka?! Ale wole Kendricka jako mistrza niż Douga.

themizv2.jpg

4-Way Match

- obstawiam na Abbysa i wejście stajni ECW Originals, tylko co wtedy z Van Damem skoro on też jest z oryginalnego ECW?

SINGLES MATCH

Ric Flair vs. Jay Lethal

- z całego serca chciałbym powiedzieć że Ric wygra, lecz rozum mówi że wygra małolat, ale może to i dobrze...

STEEL CAGE MATCH

- wygra Hernandez i może koniec tego feudu, może wtedy powrót LAX???

- pas oczywiście dla Angeliny, innego wyjścia nawet nie dopuszczam

SINGLES MATCH

- zapewne panowie zaprezentują nam najładniejszą walkę tego PPV, zwycięży Angle, ale Pope też zgarnie spore brawa

TAG TEAM MATCH

- i tu daję pas dla panów z MCMG

- Douglas za długo trzyma pas, a Kendrick dużo wnosi do X division, więc to jemu bedę kibicował

Abyss vs RVD vs Hardy vs Anderson

Tu moim zdaniem pas powinien zgarnąć Abyss. To był zdecydowanie jego miesiąc, powrót do starego Monstera, zapowiedź ECW, brakuje tylko pasa by to wszystko podsumowac i jeszcze bardziej wzmocnić pozycje ECW na wejściu. RVD natomiast w tym miesiącu w ogóle nie istniał. Poza walką z Samoa Joe na ostatnim impaccie nie stoczył innej walki a i w segmentach go nie bbyło zbbytnio. Najmniej tez się mieszał w poczwórny feud jak to przed fatal4. Jedyne co obniża szanse Abyssa to fakt że pozostała trojka napewno będzie początkowo współpracować by unieszkodliwić potwora ale mysle że sobie mimo wszystko powinien poradzić. A jesli mowa o tym że RVD również jest z ECW to mam nieodparte wrażenie że gdy już ONI wkrączą i rozpocznie się feud TNA vs ECW RVD opowie się po stranie TNA.

Flair vs Lethal

Stawiam na Jay'a. Pokonał on juz praktycznie wszystkich z ekipy Flaira więc trzeba to podsumować pokonując saego flaira. Napewno w walke wmieszają się Styles i Kazarian ale mimo wszystko stawiam na Jaya. I na ostatnim Impccie w czasie rozmowy Jaya z Rickiem przyszła mi do głowy taka głupia mysł że śmiesznie by było i nawet mógłaby to byc ciekawa kontynuacja storyline gdyby sie okazało że Jay jest synem Flaira :P

Morgan vs Hernandez

Zdecydowanie stawiam na Hernandeza. Sama stypulacja w połączeniu z ciągłymi ucieczkami Matta z ringu daje jasność. Napewno walka będzie bardzo dobra.

Rayne vs Love

No i stało sie tak jak pisałem wcześniej. Madison zarządała walki title vs career co jednoznacznie wsakuje że zwycięszczynią tej walki zostanie Angelina.

Angle vs Pope

Tu nie ma się co rozpisywać. Wiadomo że zwycięży Kurt a walka napewno będzie rewelacyjna.

MCM vs Beer Money

MCM zdecydowanie zasługują na te pasy. Nie mówie ze BM nie bo też są świetni ale mieli je juz nie raz a MCM ani razu a zasługuja na nie jak mało kto. Są rewelacyjni w ringu i segmenty z ich udzialem są fajne. Po zdobyciu pasów mogliby ropocząć feud z Ink Inc. żebyśmy mogli zobaczyć więcej tak genialnych walk jak tydzień temu.

Kendick vs William

Nie lubie Kenricka, zdecydowanie wolałbym zeby pas obronił Doug i stracił go na rzecz kogoś kto na niego bardziej zasługuje. No ale raczej tak się nie stanie i zwycięscą zostanie Bryan. Ostatnio przegrał więc teraz powienien wygrać pozatym przez cały miesiąc wygrywa swoje walki nawet z Desmont Wolfem a William natomiast przegrał z Jeremym Buckiem.

Brother Ray vs Brother Devon vs Jessy Neal

No tutaj wynik jest trudny do przewidzenia. Wszystko zależy od tego co dalej maja zamiar zrobić z tym feudem. Obawiam się bardzo że team 3D może się rozpaść a stanie się tak napewno jesli wygra Jessy. Jeśli wygrałby Devon byałby to najlepsza opcja bo mogłoby to zakończyć ten konflikt i zapobiec rozpadowi 3D, jeżeli wygra Rey to może się stac i jedno i drugie ale jemu generlanie nie daje żadnych szans. Ostatecznie obawiam się że wygra Jessy ale optymistycznie postawie na Devona.

Edit/

A jeszcze zapomniałem o AJ & Kaz vs ?????????????. W ogóle to chciałbym zauważyć że karta jest niekompletna :P

AJ & Kaz vs ???? & ????

Tutaj stawiam na ??????. Styles i Kaz nie będą potrafili sie dogadać. Fajną kontynuacją strorylinu byłoby gdyby po przegranej z ???? Flair się wkurzył i powiedział że tylko jeden z tej dwójki będzie mógł dołączyć do fortunes. Na którymś impaccie albo na nastepnej ppv zobaczylibysmy walke AJ vs Kazarian o to kto dołącza do fortunes, AJ przegrywa, wylatuje i przechodzi faceturn. No i jeszcze kwestia kim są ???&???. Logiczni byliby Beer Money no ale mają juz swoja walke. Hmmm powiedźmy że obstawie Generation Me.