Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Fatal 4 Way 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Fatal 4 Way 2010.

1

Intercontinental Championship

Kofi Kingston vs Drew McIntyre

2

Fatal Four Way WWE Divas Championship

Gail Kim vs Maryse vs Alicia Fox vs Eve

3

Chris Jericho vs Evan Bourne

4

Fatal Four Way World Heavyweight Championship

Big Show vs Jack Swagger vs CM Punk vs Rey Mysterio

5

United States Championship

The Miz vs R-Truth

6

Six Man Mixed Unified WWE Tag Team Championship

The Hart Dynasty vs The Usos

7

Fatal Four Way WWE Championship

John Cena vs Sheamus vs Randy Orton vs Edge

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• undertaker124

1

• TYMEKD

1

• BigDickJohnson

1

• Luba

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem walke Jericho z Evanem . Toczyła się w dobrym tępie była na dobrym poziomie i ogólnie mogła się podobać . Fajnie że Evan zwyciężył . Pewnie teraz rozpocznie feud o pas USA może być ciekawie .

Tak samo jak mateusz199670 uważam że Evan i Jericho stoczyli najlepszą najbardziej dynamiczną walkę tamtego wieczoru.Evan nareszcie dostaję pusha co mnie bardzo cieszy bo przedtem był tylko zwykłym Jobberem.Z tej gali nic więcej nie można uwzględnić. :t_down:

paparoach.png

18659.png

Wybrałem walkę Chris Jericho vs Evan Bourne, ponieważ trzymała w napięciu i w pewnym sensie przypominała mi walke Shawn Michaels vs Undertaker na Wrestlemanii 25 i 26. Walka na bardzo wysokim poziomie. Dobrze przemyślana i finisher Evana na plecy... ał...... Ale wyglądało świetnie

Tu również wybór jest prosty. Jedyna trzymająca do samego końca przyzwoity poziom walka to: Chris Jericho vs Evan Bourne. Evan potrafi wykręcać super pojedynki nawet z beztalenciami więc gdy dostaje porządnego rywala, to jest super, oczywiście biorąc poprawkę na standardy WWE, bo takowe starcie gdzie indziej nie jest czymś wyjątkowym. Co nie zmienia faktu, ze obu panom należą się duże brawa :applause:

Najlepszym wrestlerem gali został Evan Bourne , ale najlepsza walka według mnie to pojedynek o pas WHC , który do samego końca trzymał mnie w niepewności. Ciekawie było jak Kane chciał wrzucić CM Punka do trumny , choć patrzył się najpierw na Rey'a. Wynik tej walki trochę mnie zdziwił bo liczyłem raczej , że Swagger utrzyma pas , albo zdobędzie go CM Punk.

Edytowane przez Gość

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Oczywiście że Bourne vs Jericho. Co chwila reversal, co chwila kontra, co chwila myślałem że to już koniec. Mam jednak nadzieje że władze WWE zobaczyli jaki on ma talent, i na tym jego push się nie skończy. Faktycznie ten SSP na plecy był fajny, ale końcówka tej walki to tylko próby zrobienia AirBourne.

To ja tu widze że nie będę orginalny, głos również na Jericho i Bourna. Walka szybka, dużo zwrotów, dużo kontr, bardzo fajnie się to oglądało. Trzeba też zauważyć że była to pierwsza walka 1 na 1 Evana na ppv i mam wielką nadzieje że jeszcze wiele przed nim. Spodziewam się teraz feudu z Mizem o pas US. Wachałem się jeszcze między walkąo WHC która też była bardzo dobra, fajne wejście Kane no i najmniej spodziewany zwyciązca.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja również jak koledzy uważam że walka Chris Jericho vs Evan Bourne była najlepsza.Było w niej wiele świetnych akcji .Evan po tej walce wreszcie może zaistnieć w WWE.Jak to tej pory był zwyczajnym pionkiem.Może pas US lub IC będzie jego celem.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Ja wybrałem oczywiście Evan vs Chris. Najwięcej się w niej działo i było kilka fajnych akcji. Dobrze, że Evan dostał push i mam nadzieję, że będzie miał więcej takich walk.

No nie będę jedyny, także uważam że walka Bourne vs Jericho stała na wysokim poziomie. No i nareszcie zaczynają dostrzegać talent Evana :t_up: Oby tak dalej :) Może Bourne dostanie jakiś push? Fajnie by było zobaczyć go jako IC Champion albo US Champion.

Ja również postawię na walkę pomiędzy Evan'em, a Chris'em Jericho. Walkę się przyjemnie oglądało, była dynamiczna. Cieszy to, że w końcu WWE zaczyna zauważać talent Bourne'a. Oby to zwycięstwo było początkiem wielkiego pushu dla tego młodego zawodnika. Evan Bourne vs. Chris Jericho

DEAD MAN WALKING

• Styl:  Jasny

No w tym temacie nie ma wątpliwości. Najlepszą walką PPV F4W była walka Chrisa Jericho z Evanem Bournem. Bardzo ładna walka, z dobrą szybkością i niezłymi emocjami. Evan będzie pomału wspinał się na szczyt WWE. Ale póki co byłoby bardzo dobrze jakby dostał pas US. Najlepsza walka Evan Bourne vs Chris Jericho.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...