Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Fatal 4 Way 2010

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszego wrestlera PPV WWE Fatal 4 Way 2010. A oto nominowani:

Evan Bourne - pokonał Jericho, więc idzie w dobrym kierunku po tytuł

Rey Mysterio - niespodziewana wygrana pasa wagi ciężkiej

The Miz - zadziwił większość z was i obronił tytuł

Sheamus - pokonanie trzech doświadczonych wrestlerów i zdobycie pasa federacji

Ktoś Inny - według waszego uznania

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Bryx

1

• Luks

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wybrałem reja ponieważ zdobycie przez niego WHC było dużym zaskoczeniem . Myślałem że Swager jeszcze potrzyma pas a ty taka niespodzianka . Chociaż nie wiem czy to dobrze że on zdobył pas wolałbym żeby pas zdobył Cm Punk no ale trudno .

Wybrałem oczywiście Evana Bourne.Zwyciężył w bardzo zaciętym i najlepszym pojedynku na gali Fatal 4 Way.Należą mu się ogromne brawa.Oby tak dalej.Widać że WWE stawi :t_up: a powoli na tych młodszych utalentowanych zawodników co bardzo mnie cieszy.Vince oby tak dalej :t_up: .

paparoach.png

18659.png

Mój głos poleciał na Evan'a Bourn'a, ponieważ młody wrestler zrobił takie Show!!!! Pokazał, że stać go na więcej. Myślę że WWE przemyśli decyzje o daniu push'a dla Evana. Chciałbym zobaczyć w jego rękach jakikolwiek pas

Evana STAĆ na o wiele wiele więcej. Głos oczywiście na niego. Zjada swoim stylem wszystkie inne gwaizdy/gwiazdeczki federacji Vince'a. Czysta przyjemność Go oglądać :)

Ja także wybrałem Evana ponieważ razem z Chrisem wykręcił naprawdę fajną walke i ciesze się , że coraz bardziej push***ją go liczę , że rozpocznie feud z Mizem o pas US i zdobędzie go. Wracając jeszcze do walki na gali to chyba była to najlepsza walka. Evan ma ogromny talent i widać , że WWE zaczyna z tego należycie korzystać co mi się bardzo podoba.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Głos oczywiście na Bourna. NIkt nie miał wątpliwości że ten chłopak ma talent tylko brakuje mu dobrych przeciwników i pushu. Jego pierwszy występ w swalce 1 na 1 na ppv i od razu najlepsza walka gali. Prawdopodobnie Evan dostanie pusha na pas US i rozpocznie feud z Mizem. Tylko kurcze chyba munusem tego zawodnika jest mikrofon. Przynajmniej gdy jest facem. Zdecydowanie wolałem jego gimmnick gdy był heelem, moim zdaniem bardziej pasuje do tej roli. Jako face jest troche nijaki niestet, jako heel sprawował się lepiej, taki mały cwaniaczek który zawsze może skądś na kogoś spaść :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Zdecydowanie wybrałem Reya . Zdobycie WHC to chyba wystarczający powód . No i pewne wykonanie Six One Nine, pombowo, że to właśnie on wygrał.

• Reputacja:   1

Bez wątpienia wybrałem Evan'a.Świetna walka w jego wykonaniu.Może jego celem będzie pas USlub IC.Chciałbym żeby Evan zdobył pas i miał ciekawy feud np.z The Miz'em :)

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Mój głos poszedł na Sheamus'a, bo podoba mi się to, że znowu go push***ją. Przed nim kolorowa przyszłość, sądzę, że jeszcze nie raz zdobędzie ten tytuł. Co do walki to podobało mi się, że oportunistycznie wykorzystał szansę pinu i wygrał pojedynek.

ahfo.png

luba_049.png

Wahałem się między Reyem, a Evanem, ale wybrałem Reya. W wykonaniu Reya była to bardzo dobra walka, a do tego zdobył pas co było dużym zaskoczeniem.Evan też walczył bardzo dobrze, ale ten pas zadecydował.

ksgj.png

Moim zdaniem najlepszym wrestlerem Fatal 4 Way zdecydowanie jest Sheamus .Po pierwsze pokonał Jasia i zdobył pas WWE .Dlatego jako najlepszego wrestlera tej gali PPV wybrałem Celtyckiego Wojownika . ;)

10248323974c22fdae58aa9.jpg

Mam dwóch kandydatów co do mojego głosu. Pierwszy to Evan Bourne, który wygrał swoją pierwszą walkę na PPV (i do tego najlepszą na F4W), a Rey'em, który w dość nieoczekiwany sposób po raz drugi zdobył WHC. Po długim zastanowieniu głos leci na Reya Mysterio. Razem ze swoimi rywalami stoczyli niezłą walkę, jednak trochę krótką. Mysterio pokazał się z dobrej strony i zasługuje na miano najlepszego wrestlera tego PPV. Przed Evan'em jeszcze świetlana przyszłość i pewnie nie raz będzie najlepszym wrestlerem PPV.

DEAD MAN WALKING

Nie ma co wybieram Evana, bo pokazał, że tak bardzo bezbarwny nie jest. I gdyby miał normalny gimmick, a nie występowal jako samolot. Stworzył ładną walke jak na realia WWE i do tego stworzyl duże show i mam nadzieje, że fued z Jericho będzie trwał trochę dłużej, bo to go może wypromować. A Mysterio co takiego pokazał? Po za paroma ładnymi akcjami wspólnie z Punkiem nic wielkiego. Tak naprawde to on na tą chwile pokazuje bardzo mało i dużo lepiej byłoby zostawić z tytułem Swaggera lub dać go Punkowi.

Głos oczywiście na Evana. Uczestniczył w najlepszym pojedynku wieczoru i go wygrał. Pokazał sporo bardzo ładnych akcji i świetnie zgrywał się z Chrisem. Pokonując najlepszego obecnie zawodnika w WWE, Evan może się wywindowac po US Title. Głos na Evan'a Bourne'a.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Niepotwierdzone doniesienia o stanie zdrowia Konnana obiegają właśnie sieć. W piątek meksykański portal sportowy RECORD informował, że Konnan trafił do szpitala w San Diego, gdzie amputowano mu jedną nogę z powodu komplikacji zdrowotnych. RECORD powołał się na swojego kolumnistę @elplanchitas. Inne media również podały tę informację, powołując się na raport RECORD. Dane te nie zostały jednak niezależnie zweryfikowane, a oficjalnego oświadczenia brak. Konnan od lat boryka się z poważnym
    • Grok
      WWE ogłosiło pełną kartę walk dla dzisiejszego odcinka AAA on Fox. To odcinek go-home przed galą Rey de Reyes, która wystartuje w przyszłą sobotę w Puebli w Meksyku. Już wcześniej zapowiedziano finałowy kwalifikator do Rey de Reyes z udziałem Mr. Iguana vs. Santos Escobar vs. Psycho Clown vs. Abismo Negro. Nie zabraknie też singles matchu między dwoma już zakwalifikowanymi do Rey de Reyes: La Parka i „The Original” El Grande Americano. Ponadto El Hijo del Vikingo pojawi się w singles act
    • Grok
      CM Punk niedawno zrobił sobie tatuaż na cześć zmarłego psa Larry'ego. Punk ogłosił w grudniu, że jego pupil, którego uratował ze schroniska PAWS Chicago (działającego bez uśpiania zwierząt) prawie dekadę temu, odszedł. W wideo opublikowanym w piątek na kanale YouTube WWE, Punk opowiedział o tatuażach z odciskami łap, które teraz ma na torsie, wyjaśniając, że odciski należą do Larry'ego. Punk powiedział, że tatuaż jest umieszczony na klatce piersiowej w tym samym miejscu, gdzie Larry czasami
    • Grok
      Jordynne Grace podzieliła się szczegółami na temat tego, co doprowadziło do jej kontuzji podczas piątkowego tapingu WWE Main Event. Amatorski fan cam z tego wydarzenia szybko stał się viralem w sieci. Widać na nim medyków WWE opiekujących się Grace w ringu, podczas gdy sędzia podnosił rękę Alby Fyre. Później Grace wrzuciła fotkę, na której siedzi na wózku inwalidzkim Chelsea Green z ortezą na nodze. W sobotę Grace opublikowała w mediach społecznościowych klip z momentu kontuzji kostki, dodaj
    • Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
  • Dodaj nową pozycję...