Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE All-Stars

Artx1674325948

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

SCM, każdy moment jest dobry żeby pokazać jakim sie jest superhiperultra znawca wrestlingu, i jak sie nie lubi Johna Ceny. Porównanie tej gry do Fify Street to strzał w dziesiątkę, zresztą gra w takim stylu już była na PS1 (Wrestlemania: Arcade Game czy jakoś tak) i choć dla mnie nie była najlepsza, to w tą napewno zagram.

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artx1674325948

4

• undertaker124

2

• elo3856

2

• El Gonzalito

2

Ta gra to jest świetny pomysł.Nie wiem po co ,niektórzy myślą,że chodzi tylko o kasę dla WWE.SvR co prawda co rok lepsze po jakimś czasie zawsze się znudzi.Trzeba sobie zrobić odskocznię.Bardzo dobre wykonanie postaci.Te skoki to też niezłe rozbudowanie.Nie sądzę,że tylko dzieci z polityki WWE 4Kids będą w to grały.Nie moge się doczekać ,aż zobaczę resztę postaci i dokładnie poznam move sety.Jeżeli ktoś nie będzie chciał to nie zagra.Moim zdaniem ta gra będzie godna polecenia każdemu fanowi wrestlingu.Niby te postacie to karykatury ,ale nie świecą sie ,jak te w SvR 2011.Oprócz tego reszta planszy bardzo dokładnie zrobiona.Teraz tylko czekać na premierę.

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   3
  • Styl:  Jasny

Psioczyczycie i psioczycie. Jak można oceniać grę skoro nawet nie wyszła? Moim zdaniem to pewien powiew świerzości. Gra zrobiona w stylu Street Fightera i Mortal Kombat może być ciekawą odskocznią od monotonnej już serii SvR. Mam tylko nadzieję że nie będzie grywalności w stylu Legends of WrestleMania bo będzie to kolejny niewypał. Co do tych kreatór wrestlerów... Cena jak dla mnie wygląda bardziej realnie niż w seri SvR :D w końcu oddano jego szczęke w całej okazałośći :lol

001ug2mo4.jpg
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Pograłem sobie trochę w demo na PS3 i pierwszą rzeczą jaka rzuca się w oczy jest grafika. Postacie przenikają przez siebie, czasami przez liny co jest żałosne. Nawet podczas finishera Mysterio, gdzie po wykonaniu 619 chwyta się powietrza nad linami wskakuje na coś niewidzialnego pod trzecią liną i odbija się od tego przenikając przez nią.

Zacznijmy jednak od początku. W demie, w menu mamy do wyboru 5 opcji. Z tego co pamiętam to jest tam zwykła walka tak jak w różnych SvR, pod nią znajduje tryb Path of Champions co jest odpowiednikiem RtWM, z tego co pamiętam to w tym trybie będą 3 historie: vs. Taker, vs. Orton i vs. DX. Dalej mamy opcje i tryb tworzenia zawodnika i to jest zablokowane zupełnie jak PoC, niżej mamy filmiki z pełnej wersji, których nie chciało mi się już oglądać. Wszedłem, więc w jedyny możliwy tryb walki i było widać cztery możliwe typy walk z czego po wejściu w każdą dalej to się rozdziela, jednak tych stypulacji jest naprawdę mało. Jedyną możliwą do stoczenia jest standardowa walka 1 vs. 1, można wybrać Ultimate Warriora lub Mysterio. Wybór zawodników jest niemal identyczny jak w najnowszej odsłonie SvR.

Wybieramy arenę, chwila loadingu, postacie wchodzą na ring i wreszcie zaczyna się walka. Musiałem chwilę potrenować, żeby się zorientować jak położone są akcje na klawiszach. Doszedłem do tego, że pod kwadratem umieszczono punche, krzyżyk to jest coś w stylu grapplingu, chociaż jeszcze do końca nie jestem pewien, po naciśnięciu trójkąta Rey odwraca się tyłem i kopie rywala, do końca nie wiem jeszcze za co dokładnie to odpowiada, prawdopodobnie za przeróżne kicki. Po naciśnięciu koła wrestlerzy przechodzą do klinczu i w zależności od wciśniętego przycisku nasza postać robi co innego i to mi się bardzo spodobało. R1 to reversal, R2 to bieg, L2 pin, taunty standardowo pod krzyżakiem. Signature move wykonujemy za pomocą jednoczesnego wciśnięcia trójkąta i koła lub kwadrata i krzyżyka.

Innowacją jest oddzielenie signature move od finishera. Nabijamy je oddzielnie i to jest według mnie na plus. W filmikach z gry były pokazywane przeróżne kombosy itp., ci co na coś takiego liczyli bardzo się zawiodą. Moim zdaniem większość takich rzeczy poza punchami będzie rzadkością. Mianowicie, wykonuję akcję, czekam aż rywal wstaje, wykonuję akcję, atakuje go na ziemi itp. Liczyłem tutaj na coś znacznie lepszego. Nie wiem, może ja po prostu nie potrafię tego, zrobić także nie kierujcie się tym. Bardzo mi się podoba odbijanie się od lin, wystarczy dojść do liny i wcisnąć odpowiedni przycisk, a nasz wrestler natychmiast wykona akcję, nie ma czegoś takiego jak w SvR, że zanim zdąży wyskoczyć to przeciwnik wstanie i nas zaatakuje.

Moim zdaniem ci, którym wcześniej podobała się gra to się nie zawiodą. Mi bardzo do gustu przypadło innowacyjne sterowanie i teraz, nawet po kilku minutach gry jestem pewien, że kupię pełną wersję. :t_up:

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)