Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE All-Stars

Artx1674325948

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Na filmiku mamy przedstawione dwie następne gry THQ, pierwsza to oczywiście SvR 2011, a drugą jest, dosyć ciekawa moim zdaniem - WWE All-Stars. Jak widać na załączonym filmie, gra dużo odbiega od rzeczywistości. Są umięśnione karykatury wrestlerów i przy finisherach skaczą, jakby byli na księżycu. Zauważyłem jeszcze jedną rzecz, mianowicie - ciekawe jak tam będzie można przypiąć przeciwnika, skoro on od razu wstaje. Gra zapowiedziana jest na razie na dwie konsole, którymi są PS3 i Xbox 360.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artx1674325948

4

• undertaker124

2

• elo3856

2

• El Gonzalito

2

Na załączonym obrazku te All-Stars wygląda wyczepiście. Naprawdę można będzie w to pograć. Fajny pomysł z tymi karykaturami wrestlerów i te akcje wrestlingowe niczym z science-fiction. Niestety obawiam się, że w to nie pogram sobie, ponieważ z tego co mówisz to ta gra nie wyjdzie na PSP :( . Jednak mam cały czas nadzieję.

DEAD MAN WALKING

Undertaker124, mam dla Ciebie bardzo dobrą wiadomość. Potwierdzono na jakie konsole wyjdzie gra: PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360 oraz Nintendo Wii. :)

Artx7.png

Może jest taka informacja. Czy ta gra wyjdzie na konsole PS2?? Dzięki za info!

Nie wyjdzie na 100%.

Artx7.png

Super gierka widać , że parę rzeczy zostało poprawionych , a jeszcze do premiery zostały 4 miesiące , więc liczę , że jeszcze bardziej dopracują to wszystko co odróżni bardziej tą część od tej , która wyszła w październiku powszedniego roku. Niestety nie posiadam konsoli Xbox 360 tylko PS2 na , które jeszcze SVR 2010 wyszło , ale teraz raczej na to nie licze , choć zobaczymy dopiero w październiku , ale jeśli okaże się , że na PS2 nie wyjdzie to kupię sobie prawdopodobnie Xboxa , którego miałem już kupić ostatnio , ale teraz nie miałbym czasu na granie. Co do samej gry to już nie mogę się doczekać premiery .

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Fajnie się zapowiada, nawet będzie można drabiny łamać...Szkoda, że nie będzie można chodzić po całej hali tak jak w Smackdown 2, ale może będzie w SvR 2012...

No po trailerze SvR2011 jestem zadowolony, dużo się zmieniło, jeszcze jak będzie ciekawy roster to kupuję te gierce na 100%. Co do WWE All-Stars....To ja nie wiem co można w tym widzieć? Kompletne dno, ta gra została stworzona dla dzieci którzy markują wszystkim baby faceom. Jeszcze co do SvR, ma może ktoś jakiś filmik gdzie pokazana jest krew? Jestem ciekaw czy rozcięcia są tak jak w poprzednich wersjach tylko na twarzy czy może na rękach, nogach też?

Zgadzam się z Tobą UrbanOn co do tej krwi , bo to co jest teraz w SVR 2010 to takie sobie , że tylko na twarzy jest krew i to zawsze w tym samym miejscu. Powinno być tak jak mówisz krew na rękach , nogach albo brzuchu czy też na plecach to wtedy wyglądało by jeszcze bardziej realnie , lecz sądze , że i tak dopracowano w tej grze kilka bardzo ważnych rzeczy , szczególnie jest to pokazane na filmiku gdzie widać , że z wyniesienia przeciwnika można go wrzucić na drabine albo na stół łamiąc jedno i drugie i to nie jako finisher albo signature moves tylko jako zwykła akcja. Zapewne z roku na rok ta gra będzie się stawała coraz bardziej realistyczna , będą wchodzić coraz to nowe silniki graficzne i ulepszenia wyglądu postaci , a zarazem samej rozgrywki gry , gdzie najchętniej zobaczyłbym Road To Wrestlemania wszystkimi wrestlerami uczestniczącymi w WM XXVI to byłoby coś naprawdę genialnego bo w częście 2010 jest tylko 5 albo 6 postaci do wyboru w tym trybie rozgrywki , a powinno ich być o wiele więcej , wtedy gra byłaby jeszcze bardziej wciągająca i urozmaicona.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

A ja i tak kupie AllStars(tym bardziej że mam Wii, więc gra będzie jeszcze ciekawsza) . Bo dla mnie to takie Dragon Ball z wrestlerami, a ja lubie Dragon Ball. A co do krwi, to również się zgadzam, ale w SvR 2010 jest jeszcze na klacie krew ;) Jeśli chodzi o Road to Wrestlemania, to napewno nie będzie wszystkich tych wrestlerów, po co robili by RtW kimś kto uczestniczył w Money in the Bank? Znając życie to nawet scenariusze nie będą prawdziwe, tylko jakieś zmyślone (co nie znaczy że głupie) jak wcześniej.

• 1 miesiąc temu...

Mi się all-stars zupełnie nie podoba. Umięśnieni jak kulturyści (co prawda to są karykatury, ale bez przesady),przy finisherach skaczą jak by byli Power Rangersami albo jakimś innymi bohaterami filmowymi :t_down: . Ciekawe jak tam się da przypiąc jak po five knakyl safyl od razu przeciwnik wstaję :thinking:. Co do SvR2011 to wygląda to bardzo dobrze. Już się nie mogę doczekać :D (SvR ozcywiście)

ksgj.png

Dokładnie, mi się też całkowicie nie podoba ta gra. Choć dzieciaki będą lecieć na to. SuperJaś (chodź do Ceny nic nie mam :D ) itd. Kase, kase i jeszcze raz kase WWE zarobi na tej grze. Oczywiście dzięki dzieciom, które będą tą grę kupować hurtowo :P . I potem sobie badną - Nie próbujcie tego w domu :!::!::!: Potem sobie jakieś dziecko coś ubzdura i jakąś akcję będzie chciało zrobić z wyskokiem z łóżka i na kolege =)) Buuum. Iłu iłu - karetka :lol Ciekawe jak w grze wygląda Mark Henry, Big Show albo Great Khali :D Nie wiem czy da się ich jeszcze większych zrobić =)) Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać.

Co do WWE SvR 2011- wygląda naprawdę ciekawie. Fajnie wygląda, grafika piękna. Ciekawe czy będzie Sheamus, Drew McIntyre i wszyscy nowi zawodnicy. A kiedyś mi się coś obiło o uszy, że ma wyjść WWE SvR 2010 na PC dopiero gdy wyjdzie SvR 2011 na inne platformy. Wiecie coś na ten temat, czy to były po prostu ploty? Nie chodzi mi o moda do WWE RAW tylko o całkowicie inna grę wydaną w 2010 roku. Coś też słyszałem że ma być w tej grze tryb online (chodzi mi o wersje na PC) i bedzie można grać między sobą itd.

Edytowane przez Gość

japierdole

Jak tak macie pisać to wogóle nie piszcie.

Dokładnie, mi się też całkowicie nie podoba ta gra. Choć dzieciaki będą lecieć na to. SuperJaś (chodź do Ceny nic nie mam ) itd. Kase, kase i jeszcze raz kase WWE zarobi na tej grze. Oczywiście dzięki dzieciom, które będą tą grę kupować hurtowo . I potem sobie badną - Nie próbujcie tego w domu Potem sobie jakieś dziecko coś ubzdura i jakąś akcję będzie chciało zrobić z wyskokiem z łóżka i na kolege Buuum. Iłu iłu - karetka Ciekawe jak w grze wygląda Mark Henry, Big Show albo Great Khali Nie wiem czy da się ich jeszcze większych zrobić Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać.
Mi się all-stars zupełnie nie podoba. Umięśnieni jak kulturyści (co prawda to są karykatury, ale bez przesady),przy finisherach skaczą jak by byli Power Rangersami albo jakimś innymi bohaterami filmowymi . Ciekawe jak tam się da przypiąc jak po five knakyl safyl od razu przeciwnik wstaję . Co do SvR2011 to wygląda to bardzo dobrze. Już się nie mogę doczekać (SvR ozcywiście)

Przecież o to w tej grze chodzi. Graliście kiedyś może w fife street 3? Po kija mieli by zrobić kolejną gre, podobną do SVR, skoro mozna zrobić coś przy czym można się rozerwać ? Fajnie to wszystko wygląda,

.To ja nie wiem co można w tym widzieć? Kompletne dno, ta gra została stworzona dla dzieci którzy markują wszystkim baby faceom

Dobra inne głupie dzieci ale ty ? :t_down: Fakt każdy ma swoje zdanie, ale przecież w tej grze o to chodzi, żeby poskakać na 30 metrów, dobra nie będe się powtarzał...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

SCM ma rację, WWE All-Stars to nie jest kolejna gra tak realna jak SvR... SvR jest jak fifa, co roku tylko zmienia numerek na pudełku i uaktualnia się. Tak jest w Fifie i SvR, fifa wymyśliła coś takiego w czym będzie się można nieźle zabawić, różne akcje itd. chodzi mi o fife street... A już szczególnie Fife Street 3 gdzie są karykatury piłkarzy, no może nie karykatury, ale śmiesznie wyglądają. WWE All-Stars to będzie też coś takiego jak FS 3 jak już powiedział SCM. Będzie można tam poskakać itd. itp. Szkoda tylko że po Five Knuckle Shuffle The Rock wstał tak szybko i po tych wszystkich innych akcjach. Chokeslam jako zwykły atak, nieźle. Z tego co widziałem na tym filmiku to gra też ma wyjść na PS 2 :shock: Oblecę za nią wszystkie sklepy. No, Khali będzie mógł się poczuć jak High Flyer :) Jak już Cena tak lata w tej grze to co dopiero Bourne ? Shooting Star Press z dziesięcioma obrotami w powietrzu ? :D Na początku też uważałem, że ta gra to szajs, ale z czasem zaczyna mi się ona podobać.

Co do tego Fifa jest jak SvR... Można by było zrobić taką grę która była by jak PES :D Co roku lepsza ;] Ale ciekawe ile by kosztowała ;]