Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

triplemania.jpg

AAA/TripleMania XVIII/6 Czerwca 2010/Wyniki
Nazwa Gali:AAA TripleMania XVIII

Data:06.06.2010

Federacja: Asistencia Asesoria y Administracion

Rodzaj gali:Pay Per View

Miasto:Mexiko City, Mexiko

Hala: Palacio de los Deportes

Adycja:Na Żywo

Komentatorzy: Arturo Rivera, Dr. Alfonso Morales, Jesus Zingia & Konnan

Publiczność:543 osóby

AAA World Mini's Title Nine Way Tables, Ladders And Chairs Match

Octagoncito pokonał Mini Abismo Negro © und La Parkita und Mascarita Divina und Mascarita Sagrada und Mini Charly Mansona und Mini Chessmana und Mini Histeria und Mini Psicosisa - Nowy Mistrz !!!

Six Man Tag Team Loser Is A Maid Match

Jennifer Blake, Rain & Sexy Star pokonały Cynthia Moreno'e, Fabi Apache & Mari Apache

AAA World Tag Team Title Four Way Elimination Match

Silver King & Ultimo Gladiador pokonali Atsushi Aoki & Go Shiozaki © und Beer Money Inc. (James Storm & Robert Roode) und La Hermandad Extrema (Joe Lider & Nicho el Millonario) - Nowi Mistrzowie !!!

- La Hermandad Extrema wyeliminowali Atsushiego Aoki & Go Shiozakiego

- Beer Money Inc. wyeliminowali La Hermandad Extrema

- Silver King & Ultimo Gladiador wyeliminowali Beer Money Inc.

Six Man Tag Team Seconds Hair Vs. Hair Steel Cage Match

La Legion Extranjera (Alex Koslov, Chessman & Hernandez) pokonali Heavy Metala, Octagona & Pimpinele Escarlata

- Octagon opuścił klatkę

- Alex Koslov opuścił klatkę

- Pimpinela Escarlata opuściła klatkę

- Hernandez opuścił klatkę

- Chessman opuścił klatkę

Tag Team Match

Abyss & Cibernetico pokonali El Zorro & Vampiro Canadiense

AAA World Cruiserweight Title Four Way Elimination Match

Jack Evans pokonał Xtreme Tigera © und Christophera Danielsa und NOSAWA'e - Nowy Mistrz !!!

- Extreme Tiger wyeliminował NOSAWA'e

- Christopher Daniels wyeliminował Extreme Tigera

- Jack Evans wyeliminował Christophera Danielsa

AAA World Heavyweight Title Match

Dr. Wagner Jr. pokonał Electroshocka © - Nowy Mistrz !!!

Name Rights Match

LA Par-K pokonał La Parka

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

2

• Zaqu7

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo przyzwoita gala, jednak z drobnymi zgrzytami. Ale pozytywnych rzeczy było mimo wszystko więcej. Gdyby nigdy nie było PPV słabszych od tego to ten świat byłby lepszym miejscem 8)

AAA World Mini's Title Nine Way Tables, Ladders And Chairs Match: Spodziewałem się czegoś więcej. Niby były chair shoty, Power Bomby na stoły ale było za mało i co za tym idzie za krótko. Już nie wspominając o zbyt wysokim podwieszeniu pasa =)) . Jednak pomimo tych wad potyczka na plus ;)

Six Man Tag Team Loser Is A Maid Match: Słabo, ostatnio na tygodniówce zrobiły lepsze starcie. Ale było jeszcze do przeżycia.

AAA World Tag Team Title Four Way Elimination Match: W tym przypadku było świetnie. Walka trzymała w napięciu do samego końca. Ogromny plus za sprowadzenie Beer Money, według mnie to oni najbardziej się przyczynili do jakości starcia. Na minus tylko ostatnia akcja Silver Kinga, tego typu walki imo powinny kończyć się konkretnymi finisherami.

Six Man Tag Team Seconds Hair Vs. Hair Steel Cage Match: Sam przebieg walki nie był tak porywający jak w przypadku Tag Team Title, ale i tak było bardziej niż przyzwoicie. A dodatkowo walkę ubarwiły dwie akcje: Big Splash Hernandeza i Moonsault Chessmana(nie ważne, że nie trafiony) oba ze szczytu klatki :t_up: .

Extreme Rules Tag Team Match: Abyss & Cibernetico pokonali El Zorro & Vampiro Canadiense:Tutaj się zawiodłem. Obecność Abyssa w tego typu stypulacji powinna gwarantować genialną akcję, a tu niby były stoły, krzesła ale zbyt duża ilość interwencji zepsuła mi zabawę. Nie było tego czegoś.

AAA World Cruiserweight Title Four Way Elimination Match:Najlepsza walka gali i za razem jedna z lepszych jakie widziałem w tym roku. Świetnym pomysłem było wprowadzenie wielu teamowych akcji czyli Daniels i Nosawa vs Xtreme Tiger i Evans. Potem eliminacja Nosawy i gdy wydawało się, że to koniec dla Danielsa pojawił się Relámpago chwila nieuwagi i Christopher eliminuje Tigera. Tak na marginesie życzyłbym sobie by panowie (Extreme Tiger i Relámpago) rozpoczęli feud. Gdy liczba graczy spadła do dwóch było mi dane zobaczyć jeden z moich ulubionych finisherów czyli 630 Senton, skontrowany ale grunt, że był. Natomiast ten drugi Senton po którym Jack odliczył Danielsa, to czysta poezja. Takie zakończenia walk to jest właśnie to co mnie jara :D

AAA World Heavyweight Title Match:Natomiast w tym miejscu bookerzy zawiedli na całej linii. Walka zaczęła jakoś wyglądać dopiero pod sam koniec. Panowie byli strasznie drętwi. Walka o pas tej klasy powinna być znacznie lepsza.

Name Rights Match:Main Event trzymał wysoki poziom. Pierwszy raz widziałem jednoczesne noszenie maski i krwawienie(wkręcam się dopiero w Lucha). Sytuacja zmieniała się optymalnie często. Fajnie,że Tombstone Piledriver sie pojawił i szkoda, że Piledrivery są w Meksyku nielegalne(tak na marginesie dlaczego? :D ). Kibicowałem La Parce, ale akceptuje i takie rozwiązanie. Reasumując: druga najlepsza walka wieczoru.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Niestety ale spodziewałem się czegoś więcej od tej gali, co prawda gala była na całkiem dobrym poziomie jednak nie na poziomie TripleManii.

AAA World Mini's Title Nine Way Tables, Ladders And Chairs Match:Walka na otwarcie,z zawodnikami typu "mini".Niestety ale muszę to powiedzieć ta walka ssała na maxa.Podczas walki było kilka dobrych akcji jednak cała walka pod względem technicznym jak i robienia show nie powalała.

Ocena:3/10

Six Man Tag Team Loser Is A Maid Match:Druga walka w roli głównej z kobietami.Zazwyczaj mam gdzieś walki kobiet jednak w Triple A, bardzo podobały mi się ich walki i dlatego wiązałem duże nadzieje z tą walką.Jednak zawiodła na maxa.Jest to jedna z tych walk przy których śpisz od rozpoczęcia i budzisz się na końcówce. Końcówka trzeba przyznać była ciekawa.Bookerzy AAA fajny brawl wymyślili pod koniec i to zdecydowanie na plus tej walki.

Ocena:2+/10

AAA World Tag Team Title Four Way Elimination Match:W porównaniu do Zaqu7 ta walka jakoś mi się nie podobała,chociaż też wiązałem z nią wielkie nadzieje,wiadomo podjarka że wystąpią Beer Money była wielka.Ale niestety moim zdaniem chłopcy z TNA zawiedli na całej linii.Mieli kilka fajny akcji jednak brakowało tego "jebnięcia" które ożywiło by to widowisko.Ogólnie walka dosyć znośna jednak mogło być lepiej

Ocena:3+/10

Six Man Tag Team Seconds Hair Vs. Hair Steel Cage Match:Ta walka zapowiadał się świetnie i prawdopodobnie by była jedną z najlepszych walk na tej gali gdyby nie jeden wielki minus, umieszczenie Pimpineli w tej walce.Nie no proszę fajna obsada,walka w klatce wogóle git a tu wbiega Pimpinela i psuje mi całą zabawę.Ogólnie walka na początku była strasznie nudna jak jej poprzedniczki jednak puzniej zaczeło się coś dziać.Jednak potem wydarzyło się coś pięknego.Zeje :censored: sty skok ze szczytu klatki Hernandeza.Nie no to było super.Gdyby jeszcze ten Moonsault Chessmana wyszedł to był bym w siódmym niebie.Ale ogólnie i tak było dobrze,potem dosyć zabawna końcówka z Pepe.

Ocena:5+/10

Extreme Rules Tag Team Match: :t_down: Szkoda gadać :( Miało być super hardcorowe widowisko z Abyssem.A tu co kilka krzeseł,stół i interwencji, spodziewałem się czegoś jak podczas Verano de Escandalo w 2009 podczas hardcore matchu.A tu zero.Do dupy z taką walką :t_down:

Ocena:1+/10

AAA World Cruiserweight Title Four Way Elimination Match:No i panie i panowie.Walka na którą najbardziej czekałem nie zawiodła.Jest to bez wątpienia najlepsza walka na tej gali.Dużo dobrych akcji i ich zwrotów.Występ Danielsa nie był jakiś powalający(gdyż 50% walki był za ringiem :) ) ale trzymał poziom.Najbardziej zabłysną tu Xtreme Tiger,który pokazał że jest w genialnej formie i że AAA powinno coraz częściej na niego stawiać.Praktycznie to on zrobił najlepsze show podczas tej walki.Evans w równie dobrej formie jak Tiger pokazał nam również wiele ciekawych akcji i to że zasłużył na ten pas.NOSAWA miał też całkiem udany występ który zaliczam na plus tej walki.

Ocena:8/10

AAA World Heavyweight Title Match:Jak dla mnie całkiem ciekawa walka i nie zgadzam się z Zaqu7 który mówi że bookerzy zawiedli.Wręcz przeciwnie bookerzy dobrze zrobili robiąc widowisko które skupiało się na walce technicznej w której Wagner jest genialny.Rozumiem że dla kogoś kto woli bardziej HF mogło wydawać się to nudne jednak jak dla mnie było to całkiem dobre widowisko.

Ocena:6+/10

Name Rights Match:Jak na ME event to dobrze to wyszło dużo emocji,dramaturgi podczas tej walki.Ciekawy brawl na trybunach który był super.Obaj pokazali że są dobrzy w tym co robią.Walkę bardzo fajnie się oglądało.A zakończenie cud,miód i orzeszki.Rewelacyjne zakończenie z zawodnikami z PDM.Właśnie taką walkę oczekiwałem na ME.Jednak i tak nie przebija walki o Cruiserweight Tittle.

Ocena:7/10

Podsumowując krótko gala była dobra ale jak na najważniejszą galę w roku mogła być lepsza

Ocena Gali:6+/10

#SmartFanZone