Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Slammiversary VIII

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Slammiversary VIII:

1.

Kurt Angle vs Kazarian

2.

TNA X Divison Championship

Douglas Williams vs Brian Kendrick

3.

TNA Knockout´s Championship

Madison Rayne vs Roxxi

4.

Jesse Neal vs Brother Ray

5.

Matt Morgan vs Hernandez

6.

Monster's Ball Match

Abyss vs Desmond Wolfe

7.

Jay Lethal vs AJ Styles

8.

Tag Team Match

Jeff Hardy & Mr. Anderson vs Beer Money Inc.

9.

TNA World Heavyweight Championship

Rob Van Dam vs Sting

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• undertaker124

1

• skubanek9

1

• El Gonzalito

1

Top użytkownicy w tym temacie

wybrałem mecz o pas tna world heavyweight champion.To był bardzo dobry mecz.ta walka była super fajna.

Dop. Luba No ale co to jest zero wytłumaczenia, weź to lepiej popraw, jeśli nie chcesz dostać drugiego ostrzeżenia za niski poziom intelektualny. Masz na to 2 dni.

Mi tam najbardziej spodobała się walka Beer Money vs. Hardy i Anderson. Jedna rzecz mnie tam powaliła, to jak wtedy Roode, czy tam Storm, bo już nie pamiętam, wyciągnął sędziego z ringu i szybko padł. Ogólnie to najlepsza walka z tych wszystkich. Szkoda tylko, że nie wygrali jej Beer Money, ale to tam szczegół. Main Event to już całkiem okazał się niewypałem. Nuda walka i jeszcze to wejście Jarretta, wiedziałem, że nie bez powodu pokazywali scenę z Sacrifice, na ostatnim Impacie.

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

wybrałem mecz o pas tna world heavyweight champion.To był bardzo dobry mecz.ta walka była super fajna.

Nawet nie obejrzałeś tego PPV, założe się, że nie obejrzałeś ŻADNEJ gali TNA w całym swoim życiu. Piszesz tylko po to, by nabić posty.

Nie mogę patrzeć na to co ten człowiek pisze, bo zaraz mam odruchy wymiotne...

Mi bardzo spodobała się walka Williams vs Kendrick. Może nie była to wymarzona walka o pas X-Division, ale mi przypadła do gustu. Williams powinien jak najdłużej trzymać pas, bo dobrze sobie radzi w roli mistrza. Spodobał mi się sposób zakończenia przez Douga walki.

11956.png

pfksygna.png

Numerem jeden było zdecydowanie starcie charismatic enigmatic assholes(przepraszam za ewentualne literówki :D ) vs Beer Money. Pokaz tag teamowej akcji na bardzo wysokim poziomie. Panowie z Beer Money świetnie utrzymywali Andersona poza ringiem. Zgadzam się wyciągnięcie sędziego z ringu, gdy ten odliczał, było grubym zagraniem. Ale najlepszy moment to kontra tag teamowego finishera Storma i Rooda. Po prostu tak powinny funkcjonować teamy :t_up:

Najbardziej przypadła mi do gustu walka Monster Ball Match.Nareszcie Abyss pokazał na co go stać.Po prostu już się bałem że odejdzie od swojego stylu walki jakim jest Hardcore.Walka była brutalna pojawiła się krew co mnie cieszy :twisted: .Nie była ona długa lecz w sam raz.Ciągle działa się akcja.I i niespodzianka ze strony Chelsea która pomogła Abyssowi a nie Desmondowi Wolf.Brawa dla obu panów za dobrą walkę. :applause:

paparoach.png

18659.png

Najlepsza walka, to proste, ja stawiam na Monster's Ball match. Jedyna walka na tej gali w której bili się ciekawymi przedmiotami. xD Była by jeszcze lepsza, gdyby Chelsea dała Desmondowi pinezki, no ale cóż nie możemy, aż tyle wymagać. Wystarczy, że była krew i fajna nawalanka. A więc głos na walkę Desmond Wolfe against Abyss. :D

ahfo.png

luba_049.png

Ja zagłosowałem na walkę hardy anderson vs beer money ponieważ moim zdaniem

była to najlepsza walka na ppv.

rozbroił mnie moment gdy strom wyciągnął sędziego z ringu i wszystko poszło na andersona.

również dobrą walką byłą walka monster ball match.

z tego wszystkiego to już nie wiem czy chelse obstaje tera za desmondem czy za abyssem :P

Mój głos na walke rozpoczęcia czyli Angle vs Kazarian. Rewelacyjna walka. Mnóstwa akcji po których byłem pewien że to już koniec. Kurt pokazał że trzyma farme i mega wysoki poziom. Jedyny minus walki to fakt że wynik był raczej pewny. Może zagłosowałbym na TagTeam bo walka również rewelacyjna, może nmawet lepsza ale tu z kolei wynik mi się bardzo nie podobał. Cały czas czekałem aż Anderson obróci się przeciwko Hardemu i okaże się że ten cąły faceturn był ściema. No i Monster ball jak najbardziej zasługuje na wyróżnienie. ME chyba najsłabszą walką wieczoru, wielki zawód.

Według mnie cztery walki stały na bardzo podobnym poziomie. Mówię tu o: Monster's Ball Match, Angle vs. Kaz, Styles vs. Lethal i Beer Money vs. Enigmatic Assholes. Po długim zastanowieniu doszedłem do wniosku, że najlepszą walką Slammiversary VIII był pojedynek Monster's Ball między Abbysem, a Desmondem Wolfem. Ogólnie dość fajna, hardcorowa walka. Używane wiele specjalnych przedmiotów. No i trzy akcje, które zapamiętam z tej walki: powerbomb na stół z kolczatką, upadek na szkło Abyssa i wręczenie Chelsea misia owiniętego kolczatką. Uuuuu jak słodko =)) .

DEAD MAN WALKING

Zdecydowanie głos na walke Kurt z Kazarianem , to co zrobili już na początku tej gali to było naprawdę coś przyjemnego oglądać taką wspaniałą walke. Ale wiadomo jak Kurt walczy to walka musi stać na dobrym poziomie , choć uważam , że dostał dobrego przeciwnika do tej walki i to także pomogło w wykręceniu dobrego pojedynku. Liczę na kolejne dobre walki ze strony Kurta , ale ze strony Kazariana też.

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...