Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Maria - Witam ze Studia BGZ MAria

Matt- I Matt Striker zapraszamy na coś wspaniałego !! Przed państwem Pierwsza gala NXT w federacji DWX

Rozbrzmiewa Theme gali wybuchają fajerwerki.

Maria- Przed państwem NXT DWX

Matt- Zaczęło się wspaniale, jesteśmy dzisiaj wszyscy razem na pierwszej w historii gali NXT w nowej federacji DWX !

Maria- Tak, Matt wspaniała atmosfera, a gala ledwo co sie zaczęła.

Matt - Tak oj tak wspaniała, więc mamy dla was teraz propozycje popatrzcie na telebim wyświetli wam sie roster gwiazd NXT.

Maria- No to ja je przeczytam

1.David Otunga

2.Heath Slater

3.Justin Gabriel

4.Wade Barrett

5.Darren Young

6.Daniel Bryan

7.Mark Henry

8.Kane

9.Evan Bourne

10.Yoshi Tatsu

11.Zack Ryder

12.Samoa Joe

13. Shad

14.Jeff Hardy

15.Mr. Anderson

16.Abbys

Matt- O to pełny roster naszej federacji. A więc może Mario ujawnimy czym zaczniemy początek gali

Maria- Oj już to widzę będzie wspaniale, w pierwszej walce wieczoru zobaczymy walkę pomiędzy Markiem Henrym a Danielem Bryanem

Matt- Mmmm już czuje zapaszek tych świetnych akcji ! A dla uzupełnienia tej informacji dodam że będzie to walka o pas Europen Champion.

Maria- No to ja może dodam iż będzie to normal macht.

MS- Oj będzie wspaniale, to co Maria zaczynamy

Maria: Pierwszy na ring wchodzi ważący 176 kg pochodzący z texasu MArk Henry.

MS- Jego przeciwnikiem będzie ważący 86 kg Daniel Bryan.

Maria- Matt zauważ jaka ogromna jest różnica w kilogramach między Markiem a Danielem.

MS- Słusznie nie wiem czy Daniel poradzi sobie z Markiem.

Gong!!! Zwarcie Mark Henry przepycha bez najmniejszej trudności przepycha Daniela do narożnika. Mark zaczyna klincz w narożniku. Okłada pięściami Bryana. Bryan przewraca SIĘ, a Henry teraz zaczyna kopać Daniela. Sędzia zmuszony jest na przerwanie klinczu. Bryan podnosi się i dostaje od Henrego potężnego Big Boota.

Maria- To musiało boleć!!!

MS- Dokładnie takie uderzenia są bardzo bolesne.

Bryan leży a Henry kopie go w nogę. Henry podchodzi do pinu 1...2... odkopanie. Widać że Henry się zdenerwował wynosi Bryana do World's Strongest Slam, ale Daniel się wyślizguje i kopie Marka w głowę. Henry lekko zaćmiony a Daniel Bryan zaczyna kopać po nogach Henrego. Prawa kostka i lewa kostka. Henry ledwo co stoi na nogach a Bryan nie odpuszcza. W końcu Henry odpycha Daniela do narożnika . Rozpędza się i

Maria- Uuuu... Nadziewa się wprost na nogę Bryana.

Bryan wchodzi na narożnik i mamy Airplane spin. Bryan podchodzi teraz do Henrego i zaczyna go podduszać. Henry widać, że chce się uwolnić, ale nie może w końcu łapie się liny. Henry podnosi się a Bryan odbija się od lin biegnie na Henrego a ten wykonuje Powerslam.

MS- OMG!!! To było świetne!!!

Teraz Henry wynosi Daniela do World's Strongest Slam teraz Bryan się już nie wywinie. Tak Henry wykonuje swój finischer teraz to już tylko formalność 1...2....3...

Maria- Zwycięzcą i nowym Europen Championem został World's Strongest Men Mark Henry.

MS- Tak jak myślałem wygrał Mark Henry.

Maria- Lecz trzeba docenić jak Daniel się dzielnie bronił z takim potworem jakim jest Mark Henry.

MS- Muszę przyznać że Bryan świetnie się bronił była nawet chwila, że myślałem, że pokona Henrego.

Maria- Dobra koniec tej paplaniny, przenieśmy sie na BS gdzie jest Mark Henry i nasz człowiek Jack Depp.

Jack- Wita sie z wami Jack Depp

MH- Oraz nowy mistrz Europy MARK HENRY

Jack- Jak sie czujesz w NXT Marku.

MH Dobrze i to bardzo dobrze, wygrana tego pasa była dla mnie czymś niezwykłym, wiem iż byłem lepszy od Daniela.

Jack- Myślisz jeszcze o innych tytułach.

MH- Hmmm ? Czemu nie, z wielką chęcią chciał bym mógł zdobyć pas NXT. Mam talent i wszystko co potrzebne aby zostać mistrzem.

Jack- Czy brakuje ci czegoś tutaj w NXT.

MH- Tak nie ma tu mojego przyjaciela MVP.

Jack- Jak myślisz może MVP zagości do NXT.

MH- Bardzo bym chciał, ale nie wiem.

Jack- Musimy już kończyć dziękuje za wywiad Mark i życzę powodzenia.

MH- Ja też dziękuje. Do widzenia!!!

Jack- A więc przenosimy sie do komentatorów.

Maria- Oj to był niezły wywiad

Matt- Tak masz racje.

Maria- Zapraszamy na krótką przerwę.

Reklama

Matt- Witamy po przerwie.

Maria- Do walki teraz staną Jeff Hardy.

Matt- I nasz przyjaciel Mr. Anderson

Maria- Dodam jeszcze, że ta walka jest jedną z walk turnieju o pas NXT.

MS- No właśnie zobaczmy kto będzie walczył w tym turnieju.

Maria- W pierwszej walce zmierzą się Jeff Hardy i Mr. Anderson.

MS- Następnie w ME zmierzy się Evan Bourne i Justin Gabriel.

Maria- Ale nie przedłużajmy zaczynajmy.

Na ring wchodzi Jeff Hardy

Na ringu już jest Mr Anderson.

Gong !! Zwarcie. Anderson kopie Jeffa w brzuch i przechodzi do klinczu w narożniku. Anderson wynosi Jeffa, ale Jeff się wyślizguje i wykonuje Dropkick z miejsca. Anderson leży na macie, a Hardy odbija się od lin i wykonuje leg dropa. Jeff Hardy podchodzi do pinu 1...2.. Anderson z łatwością odklepuje. Hardy próbuje wykonać Twist of Fate, ale Anderson dopycha Hardego na liny. Jeff odbija się od lin i nadziewa się na Big Boota Andersona.

Maria. Uuu.... Biedny Jeff

Anderson kopie leżącego Hardego. Po chwili Anderson wykonuje Forward Russian legsweep.

MS- Kolejna świetna akcja w wykonaniu Andersona.

Anderson wyrzuca Hardego za ring. Przepycha zmęczonego Hardego na barierki. Hardy leży, a Anderson wchodzi na ring i czeka. .......1........2.........3..........4...................5............. hardy powoli wstaje.......... 6............7... ..........Jeff wślizguje się na ring a Anderson zaczyna go okładać. Anderson pomaga wstać Hardemu. Ken odbija się od lin, ale dostaje Dropkicka od Jeff'a. Jeff wykonuje jeszcze Double leg drop to the opponent's groin or midsection. Anderson podnosi się pod chwili, ale Jeff wykonuje na nim Twist of Fate. Teraz Jeff sygnalizuje, że chce wykonać swój finisher. Wychodzi na ring i mamy Swanton Bomb. To koniec 1...2...3.... Koniec walki.

The winner is Jeff Hardy.

Maria- Niesamowity Wynik !

MS- Tak, bardzo dobrze wykorzystał chwile, spryt sie przydał.

[ Na telebimie widzimy Zacka Rydera i Davida Ottunge}

David- Jak myślisz Zack wygramy walkę TT teamową z Yoshi Tatsu i Somoa Joe

[ Zack się uśmiecha i odpowiada ]

Zack - To ja atleta 21 wieku i ty. Właśnie kim ty jesteś?!

David - Ej nie pozwalaj sobie Ryder!!!

Zack- Wiesz chodzi mi o to, jaki masz przydomek hmm... może Star of NXT. Co? Świetnie do ciebie pasuje.

David- Masz na myśli stworzenie Tag Teamu ze mną.

Zack- Skąd wiedziałeś HAHA

[Podają sobie ręce na zgodę]

Zack- Dobra Star of NXT. Jest jedno pytanie jak będziemy się nazywać.

David- Hmmm.... Może SuperStar NXT. Co ty na to.

Zack- Świetny pomysł David. Dobra, ale teraz chodźmy bo zaraz walczymy.

MS- HAHAHA coś niesamowitego, Otunga i Ryder w Tag Teamie.

Maria- Ta ich nazwa troszkę żałosna !

MS- Tak to nie najlepsza nazwa dla Tag Teamu.

Maria- Dodam, że za chwilę nowy tag team zadebiutuje w walce tt z Yoschim i Somoe Joe.

MS- Ciekawe kto wygra.

Maria- Mogę jeszcze dodać, że Zack Ryder walczył ostatnio z Yoschim na SuperStars.

MS- Tak czyżby szykował nam się feud tych zawodników. Dobrze ale nie przedłużajmy.

Na ring wchodzi Yoshi Tatsu.

Na ring wchodzi Somoe Joe.

Na ringu już widzimy SuperStars of NXT.

Pojedynek zaczynają Yoschi i Zack Ryder. Na początek zwarcie w którym silniejszy okazuje się Zack Ryder wpychając rywala w narożnik i tam atakuje serią ciosów. Tatsu upada ale Zack podnosi przeciwnika i wykonuje potężne Irish Whip w narożnik a następnie Clothesline. Zack łapie rywala za rękę i ciągnie do swojego narożnika wykonując zmianę z Davidem Ottungą. Obaj wykonują Double Suplex po czym David atakuje kolanem jednak Yousi zrobił unik i szybko doskoczył do własnego narożnika robiąc zmianę. Sameo Joe szybko wbiegł i powalił Punka mocnym Clotheslinem. Następnie Irish Whip, minięty Clothesline ale Joe atakuje rozpędzonego rywala z High Knee. Pin: 1… 2… ale Otunga z odkopuje. Samoe Joe robi zmiane z Yoschim który odrazu zaczyna zadawać przeciwnikowi Kicki po nogach. Jeden, drugi, trzeci i nagle Otunga upada. Yoschi czeka, aż Ottunga wstanie. Tatsu szykuje Buzzaw Kick lecz Otunga robi unik i zmienia się z ryderem. Ryder biegnie na Yoschiego i udeża go potężnym Big Bootem. Pruba pinu 1.....2... ale Tatsu odkopuje. Zack czeka, aż Tatsu wstanie. Yosch wstał a Ryder wykonuje Lifting Inverted DDT.

Maria- Biedny Yaschu to napewno go zabolało.

MS- Tak takie akcje są naprawdę bolesnę.

Yoshi mocno poturbowany łapie się za brzuch, zle Ryder wykonuje Diving Crossbody. Pruba pinu 1....2... jednak odkopuje. Zack niewieży w to co się stało, Yoschi w tym czasie wyślizguje się i robi zmianę z Samoa Joe. Somoa uderza rospędonego Zacka łokciem. Ryder leży oszołomiony, a Joe szykuje Dragon Suplex. A teraz wynosi Rydera do Muscle Buster. To koniec Samoe Joe wykonuje swój finisher. Pin 1.....2.....3.....

Te Winner is Samoa Joe i Yosch Tatsu.

Maria- Wspaniała walka pełna zwrotów akcji.

MS- Mi również podobał się ten pojedynek.

Maria- W pojedynku Tatsu-Ryder 2-0

MS- Ciekawe czy to już koniec ich walk.

Maria- Nie liczyłam bym na to.

[ Widać SCSA przechodzącego przez BS. ]

SCSA- Co jest kurw*

MVP- Przepraszam ale mam sprawę.

SCSA- No, ale przecież ty walczysz na SmackDown. Co ty tutaj robisz?!

MVP- No, bo jeśli na następnym SmackDown przegram to wywalą mnie z DWX.

SCSA- No wiem, ale o co ci chodzi.

MVP- No więc umówmy się, że jeśli przegram będzę mógł być zawodnikiem tego rosteru.

SCSA- Wiesz co. NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś, żałosny nie potrafisz wygrać i żebrzesz pracy w NXT. Wżyciu tutaj nie będziesz walczył pamiętaj.< SCSA pluje na jego twarz>

MS- A więc MVP, chciał zawrzeć układ z naszym szanownym GM.

Maria- Oj tak i gorzko tego pożałował.

[ na telebimie widać promo Royal Rumble 2010]

Maria- Witamy z powrotem.

MS- Czas państwu powiedzieć że za niecałe 2 minuty zacznie sie walk Evan Bourne kontra Jastin Gabriel.

Maria- Będzie to walka na zasadach że można przypiąć gdzie sie chce, na terenie całej hali. Do tego walka będzie odbywała się o miano pretendenta do tytułu mistrza NXT.

MS- Ale nie myśle by walka przeniosła sie na BackStage, obaj są zawodnikami typu Face czyli grają fair, ale również są lotnikami.

Maria- Oj to będzie widok, walka dwóch Feaców. A więc zaczynami Matt !

Na ring wchodzi Jastin Gabriel

Na ringu już jest Evan Bourne.

Gong!!! Zwarcie. Justin odsuwa się od Evana i odrazu atakuje seria Higt Kicków. Jeden, drugi, trzeci. Evan szybko wyturluje się z ringu, ponieważ widzi, że Justin nad nim dominuje. Evan cofa sie w strone stolika sędziowskiego i Co????????????????????? Na ring wbiega jakaś postać w masce i uderza stalową rurka w tył głowy Evana. Gong!!!

MS- Koniec walki Justin Gabriel został zdyskwalifikowany. Więc do następnej rundy przechodzi Evan Bourne.

Maria- Niespodziewany wynik tej walki kto mógł zaatakować Bourna

MS- Nie mam pojęcia, ale może właśnie przez to Justin pożegnał się z turniejem.

Maria- Tak, ale to już koniec na dzisiaj.

MS- Za uwagę dziękują państwu Maria.

Maria- I Matt Striker.

bdo4kj.jpg

1932570044b9ba1121f410.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• EampC

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie