Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasze wymarzone feudy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Moje wymarzone feudy:

Rey Mysterio vs Evan Bourne

Alberto Del Rio vs Daniel Bryan

Chris Jericho vs CM Punk

The Miz vs Wade Barrett

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• przemo14

2

• mickel619

1

• kNp

1

• Manio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Kurt Angle vs Undertaker

Steve Austin vs HBK

Alberto vs Edge

Chris Jericho i Batista

Taker i Mick Foley(Makind)

Jeff Hardy i Abyss

Aj Styles i Chris Sabin

Kane vs Big Show z tym, że Big Show by musiał ponownie przejść heel turna bo teraz by to nie wypaliło

Hmm.. coś ostatnio sie słyszy, że Batista ma powrócić no to feud dla nie go to: Batista vs Alberto Del Rio :D

• 1 miesiąc temu...

Hmm to będzie tak :

Cena vs Undertaker

Randy Orton vs Sin Cara

Triple h vs CM Punk

Kane vs Randy Orton

Edge vs Triple h

• 1 miesiąc temu...

Ciekawa dyskusja wymienię 4 feudy które bym chciał obejrzeć

1.The Undertker vs John Cena - Chciałbym obejrzeć ten feud odkąd oglądam wrestling

ale jak na razie się na to nie zanosi dość że Cena interesuje się pasem WWE a ten WHC.

2.CM Punk vs Sheamus - Był by to wspaniały feud 2 helli którzy za wszelką cenę chcą coś udowodnić

Punk dobry przy mikrofonie a Sheamus wspaniały w walce.

3.Jeff Hardy vs John Cena - Kiedyś obejrzałem ich walkę na Raw i trwała ona 15 min. a co dopiero

na jakiejś gali np . Wrestlemania. Hardy wspaniały lotnik Cena bez wątpienia miał by duże problemy

4.Batista vs Chris Jericho - To mógł by być jeden z lepszych feudów jakie kiedyś były, Batista

jako hell jest naprawdę dobry to samo można powiedzieć o Chris Jericho który mógł by dać jeszcze

bardzo dobrą walkę.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

1.Cena vs Undertaker - feud do którego już nigdy raczej nie dojdzie a to z powodu zbliżającego się końca kariery takera ale warto pomarzyć.

2.Orton vs HHH - feud który mieliśmy nie tak dawno ale bardzo mi sie on podobał i chciałbym powtórki oczywiście po przejściu heel turnu przez jednego z panów

3 Sin Cara vs Rey Mysterio- to by było coś niesamowitego.2 identyczne style walki przeciwko sobie.Byc może kiedys bedziemy świadkami takiego feudu ale napewno nie w najbliższej przyszłości ponieważ obaj panowie sa faceami.

• 4 tygodnie później...

No to tak :

:arrow: Sin Cara - Rey Mysterio

:arrow: John Cena - Randy Orton

:arrow: Big Show - Mark Henry

:arrow: Abyss - Kane

:arrow: Sting - The Undertaker

:arrow: Jeff Hardy - Matt Hardy

:arrow: Mason Ryan - CM Punk

:arrow: Christian - Edge - niemożliwe ale pomarzyć można :D

cmpunk2.png
  • 4 miesiące temu...

Napewno moim wymarzonym feudem jest feud Johna Ceny z Unertakerem który mógłby mieć finał na Wrestelmani.Obawiam się że do takiego feudu już nigdy nie dojdzie,ponieważ John Cena ma walke z The Rockiem na Wrestelmani 28 a prawdopodobnie po tej gali The Undertaker odejdzie na zasłużoną emeryture.Gdyby jednak do ich walki na Wrestelmani kiedykolwiek doszło to byłbym wniebowzięty ,a wynik jej niebyłby do końca przesądzony ponieważ na przeciw niepokonanego na wrestelmani Undertaker stanąłby terminator John Cena

Jak narazie byloby to :

Triple H vs Batista

The Rock vs Steve Austin

Team 3D vs BOD

No i raczej tyle z tych wazniejszych dla mnie :)

693018174e7a0df5464cd.jpg

• 3 miesiące temu...

Ja bym z chęcią zobaczył feudy:

-Chris Jericho i Cm Punk(chyba się uda)

-Undertaker i John Cena

-Randy Orton i Rey Mysterio

-Sheamus i Big Show

-Zack Ryder i Daniel Bryan

-Ted DiBiase i Cody Rhodes

• 2 tygodnie później...

Zack Ryder vs. The Miz

Dolph vs. R-Truth

Randy Orton vs. Mark Henry

Cody Rhodes vs. Rey Mysterio

Brem: Hmmm Randy Henry: lipiec- październik 2011, Rhodes Mysterio: luty- maj 2011 ;>

dolphl.jpg

• 3 miesiące temu...

czas na moje feudy:

John Cena-Chris Jericho

Cm punk-Steve Austin

The Rock-Brock Lesnar

Triple H-Big Show

Jeszcze ewentualnie zobaczył bym feud Rhodesa z Ceną.Jednak najbardziej Cena-Y2J.Austin i Punk miałby wiele zarąbistych speechów.

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

• 11 miesięcy temu...

O dawno nikt tu nie odpowiadał, więc może ja coś tu wskóram mam nie raz marzenia dotyczące feud i na dole je przedstawie.

CM Punk vs Dean Ambrose o WWE Championship - To jest moje marzenie normalnie taką walkę chciałbym widzieć widziałem ich starcie tak nie dawno na tapingu FCW obejrzałem starcie trwało 30 min, ale przez połowę starcia Dean wkurzał CM Punka robiąc tam swojej psycho. miny jednak, jeżeli kiedykolwiek ta dwójka miał, by się spotkać w ringu to tylko o pas WWE Championship innego wyjścia nie widzę za pewnie każdy z nas chciałbym widzieć jak Dean Ambrose walczy z Punkiem o pas WWE Championship na razie o takiej walce można pomarzyć jednak ich starcie było, by idealnie oby dwoje wywodzą się z tych samym korzeni Dean Ambrose wielka gwiazda CZW a CM Punk legenda IWA-Mid South, kto, by tego nie chciał widzieć to, jak CZW vs IWA normalnie perfekcyjna walka, by z tego była za pewnie każdy z nich, by się kłócił, kto jest najlepszy na świecie jeszcze pas na szali i była, by gadka, kto na niego zasługuje chętnie widział bym takie starcie i mam nadzieje, że kiedyś w przyszłości będę widział takie starcie.

John Cena vs Stone Cold Steve Austin - Taka prawda, że chciałbym widzieć takie starcie na prawdę wiadomo czemu PG vs Attitude taka walka przeszła, by do Historii, bo nigdy nie widziałem Austina z Ceną w ringu i chętnie bym to zobaczył mogę się założyć, że Austin, by wyszedł zwycięsko z takiego starcia feud też, by był dobrze prowadzony, bo za pewnie nie zabrakło, by ostrych słów jaki ostrych wzrotów akcji, czyli walnięcie krzesłem i tak dalej.Chętnie widział bym takie starcie właśnie na WrestleManii jednak wiem, że nigdy dodanego starcia nie dojdzie, to by było starcie dawny świat kontra nowy świat i bylo, by to coś odstrzałowego za pewnie każdy z nas, by się skusił na oglądanie takie feud prowadzonego na RAW jednak niestety takie są realia szutczne jak chemikalia, że nigdy tego starcia nie zobaczymy możemy sobie pomarzyć albo stworzyć sobie takie story. w Story Densinger w SVR 2011.

Sting vs The Undertaker - Parę lat temu dawałem szanse, że takie starcie się odbędzie jednak teraz całkiem w to zwątpiłem już nigdy nie zobaczymy takie starcia mogę się założyć, że Sting nigdy nie pojawi się w WWE, bo jest za bardzo lojalny wobec TNA i całe federacji za pewnie sam The Undertaker zakończy na WrestleManii 30 karierę, więc szansy na to już nie ma podobnie jak Austina z Ceną najwyżej takie starcie można stworzyć sobie w Stotry Desinger, bo nigdy takie starcie się nie odbędzie a szkoda, bo to, by było wspaniałe starcie zapamiętane na długie lata już był szanse w 2011 roku, że Sting prawie podpisał kontrakt i miał prawdopodobnie zmierzyć z The Undertaker jednak nie podpisał kontraktu i wróci do TNA był szanse, ale jak widać wyszło jak wyszło a jedno wiem było, by to mega elektryzujące starcie i było, by to coś pięknego dwie mroczne postacie przeciwko sobie coś pięknego taka prawda.

Seth Rollins vs John Morrison - Nie tak dawno oglądałem sobie tak walki Morrisona i stwierdziłem, że chętnie zobaczył bym starcie Setha Rollinsa z John Morrisonem szanse są bardzo małe, bo jakoś obecnie nie widać tego, żeby John palił się do powrotu do WWE, ale było, by fajnie, bo ma obecnie w rosterze godnego rywala i przeciwnika z, który mógł, by wywinąć całkiem ciekawy feud szczerze mówiąc oby dwoje sa skoczkami Seth to perełka sceny niezależnej Morrison to oczywiście mistrz kontry w WWE jednak możemy kiedyś w przyszłości spodziewać się feud Johna z Rollinsem co, by było całkiem ciekawym programe do oglądania, bo oczywiście jak wspominałem oby dwoje mają talent za mikrofonem moze nie wymiatają, ale o pas IC mogli, by się śmiało feudować może kiedyś pojawiła się jakieś szanse na taką walkę ja mam taką nadzieje, bo na prawdę ich starcie było, by godne uwagi i poświecenia, bo Morrison to świetny zawodnik jaki Rollins oby dwoje, by pokazali klasykę lotniczych akcji.

Del Sol. vs Rey Mysterio - Chciałbym widzieć ich feud po prostu feud marzeń i, żeby ten feud był o karierę Reya Mysterio, który i tak nie długo odejdzie na emeryturę przecież ten feud był, by świetni znając ciekawe akcje Del Sol'a świetnie, by se poradził z Rey'em w ringu, który jest już mocno doświadczony po przegranej Rey, by oddał pałeczkę Del Sol'owi, który, by pokazywał się z dobrej strony, bo oczywiście Rey Mysterio to godny rywal dla takiego kogoś jak Del Sol. panowie z pewnością wywineli, by ciekawe akcje w ringu może ich feud nie był, by za najlepszy, ale ringowo, by rozjechali całą sale mam nadzieje, że kiedyś do takiego starcia dojdzie, bo każdy z nas chętnie, by zobaczył takie starcie mam nadzieje, że takie starcie odbędzie się na WrestleManii 31 jednak nie ma co marzyć może kiedyś do takiego starcia dojdzie jak na razie Del Sol'a nie ma jeszcze w WWE.

Kassuis Ohno vs CM Punk - Mam nadzieje, że kiedyś takie coś zobaczę może i nawet o główny pas WWE marzy mi się taka walka, bo panowie miażdżyli w 2002 roku w ringu oby dwoje spisywali się idealnie Ohno jako Bohater CM Punk jako nie pijący nie palący ich feud był bardzo ciekawe w federacjach nie zależnych każdy z nas chętnie, by widział takie stracie, czyli odrodzenie się czegoś co było kiedyś Ohno jeszcze nie zadebiutował, ale miejmy nadzieje, że zadebiutuje i ruszy od razu do Main Eventu, bo tam jest jego miejsce jest jego przyjaciel, z którym spędził dobre czasy w ringu i teraz jest na to szanse, żeby ponownie stoczyli walkę świetnie, by się ich oglądało w ringu mam cichą nadzieje na taki feud, bo być może WWE z tego zkorzysta i nie powiem nie był, by to taki całkiem głupi pomysł panowie za mikrofonem, by nie przynudzali w ringu tak samo tylko czekać i marzyć jak, by takie starcie się odbyło.

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/