Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasze wymarzone feudy.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Witajcie!Wpadłem na pomysł ,aby założyć taki oto temat.Zapraszam więc do dyskusji.

Od zawsze w WWE toczone są feudy pomiędzy wrestlerami i divami.Jest to rzecz bez , której świat wrestlingu nie był by tak ciekawy.Jest to też dobry temat do dyskusji.Ostatnio feudy w WWE są na bardzo słabym poziomie.Dlatego w moim temacie możecie napisać feudy , które od zawsze chcielibyście zobaczyć oglądając wrestling.Oczywiście zawodnicy z innych federacji również można zaliczać(także feudy mieszane zawodników z różnych federacji).

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• przemo14

2

• mickel619

1

• kNp

1

• Manio

1

Top użytkownicy w tym temacie

Akurat teraz WWE sie wzieło za feudy :) Mamy świetny storyline na SD, że ktoś pobil Undertakera, niezły feud S.E.S. z ryjem Mysterio, ale... mogłoby być lepiej... Ja najchetniej zobaczyłbym powrót Stone Colda i The Rocka na jednej gali jeszcze przeciwko sobie w walce o jakiś pas, albo o cokolwiek ale cóż... z realnych marzeń niemoge sie doczekać feudu Daniel Bryan-Kaval bo jestem pewien, że prędzej czy później do niego dojdzie. Dalej żeby undertakera zaatakował jakiś tag-team i reaktywacja Brothers of Destruction i oczywiście feud z tym teamem, myśle, że niezłe walki taczyli by między sobą R-Truth i Kofi Kingston, ale oni są na tej samej pozycji w innych rosterach. Ale najbardziej chciałbym widzieć feud... Cena vs Chris Jericho, bo ci dwaj panowie są swoimi przeciwieństwami, przy mic'u są świetni zwłaszcza Y2J :)

Więc (vs traktować jako feud):

• Jeff Hardy vs Kofi Kingston
  • Undertaker vs John Cena
  • Big Show vs Kane
  • The Miz vs Chris Jericho
  • CM Punk vs Luke Gallows
  • Triple H vs Ezekiel Jackson
  • Kurt Angle vs Samoa Joe

Jak narazie to chyba na tyle.

Ja chciałbym feud BoD (brothers od destruction) z jakimś teamem. Pamietam walki jak kiedys walczyli razem w klatkach to było coś. Nikt ich nie potrafił pokonac ;)

Jabym zobaczył coś takiego :

The Miz vs CM Punk

John Cena vs Evan Bourne ( to by było całkiem ciekawe )

Chris Jericho vs Bret Hart

Tylko tyle bo mam pustke w głowie .

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Ja osobiście mam parę feudów:

1)

dżek słeger i szajbus.

Pasują do siebie:

- Nie lubię ich

- Mistrzowie z przypadku (no, z szajbusem to może trochę talent był, bo walczył z Jaśkiem)

- Młodzi

2)

Evan Bourne i Yoshi Tatsu

- Lubią "latać"

- Amatorzy

- Face, ale to chyba nic nie ma do rzeczy :D

3)

BIG SHOW, MARK HENRY i The Great Khali

- Kolosy :D

- Trzeba Biga promować

- Ktoś silniejszy niż Mark

- Ktoś bardziej Great niż Khali

- Ktoś większy niż Big Show

4) CTC - Cryme Time i Cena z S.E.S

- Gangsterzy kontra "czyści"

- Cena Vs PUNK !!!!! muszę to zobaczyć :D

- Promowanie Gallow'sa

to tyle.

dżek słeger i szajbus.

Pasują do siebie:

- Nie lubię ich

- Mistrzowie z przypadku (no, z szajbusem to może trochę talent był, bo walczył z Jaśkiem)

- Młodzi

Dobrze Ty się czujesz?! Swagger mistrzem z przypadku? Sam na tym forum jesteś z przypadku. Jack to jeden z najlepiej wyszkolonych technicznie wrestlerów WWE. Dobra, ja bym takie feudy chętnie zobaczył:

Undertaker vs. Sting

Abyss vs. Kane

Amazing Red vs. Rey Mysterio

To z pewnością byłoby bardzo ciekawe, wrestlerzy o tym samym stylu walki, właściwie takie odpowiedniki zapaśników WWE vs. Ich pierwowzory, oczywiście nie licząc feudu Stinga i Takera.

EDIT: JeffHardy15 - następny na forum z przypadku.

Edytowane przez Gość

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Dobra to teraz ja napisze swoje zdanie:

- Rey Mysterio vs Dos Caras Jr.- dwaj świetni high flyjerzy z Meksyku.Sądzę,że gdy Caras przestanie występować w Dark Matchach( choć i tak robi to sporadycznie)dojdzie do feudu między tymi zawodnikami.Caras będzie w przyszłości dużą konkurencją dla Reya,

- Daniel Bryan vs The Miz - coprawda Daniel został zwolniony , ale gdyby jednak wrócił powinien zacząć na poważnie feud z Mizem(nie lubię go , ale wiem ,że ma duże umiejętności.Bryan wyćwiczył by się przy micku i stałby się kopią Miza(choć technicznie oczywiście jest o wiele lepszy).WWE napewno chicałoby zobaczyć ich walki,

- Chris Jericho vs Triple H - coprawda HHH się już starzeje , ale napewno po takiej przerwie jaką sobie robi powróci z dużo większą siłą,między tymi panami toczyły by się napewno super walki ,ponieważ powalają na ringu(choć to nie to co jeszcze parę lat temu),

- Sting vs Undertaker - to chyba każdy widz pragnąłby zobaczyć , pojedynek dwóch ikon wrestlingu,nie będę się tu rozpisywał , bo każdy inteligentny wie czemu chciałbym zobaczyć pojedynki pomiędzy tymi zawodnikami,coprawda mają swoje lata , ale i tak pokazali by bardzo dużo.

To by było na tyle narazie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Moim zdaniem ciekawe feudy były by między:

Swagger i Sheamus

Taker i Cena

Orton i Batista

Punk i Gallows

Big Show i Khali

Swagger i Sheamus- oby dwaj są młodzi i są,byli mistrzami z przypadku.

Taker i Cena - Taker niepokonany tak samo cena.Chetnie obejrzal bym ich w walce na WM XXVII.

Orton i Batista - dawni koledzy z Evolution.to by było ciekawe.

Punk i Gallows - Luke jest podwładnym CM . Ciekawe co by było gdyby sie sprzeciwił.

Big Show i Khali - Dwaj kolosi.Może ich walki nie były by ciekawe ale chciałbym je obejrzeć.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Artxie widać, że oglądają na ESC :) To co się tu ostatnio dzieje jest niemożliwe :D jak przeczytałem "amator" przy Bournie, to sikać mi sie ze śmiechu zachciało :D Swagger-Mistrz z przypadku =)) Ja tam bym chciał Andersona ze Stylesem z tych możliwych, a z nie możliwych Taker vs Sting.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• 2 tygodnie później...

Ciekawy temat więc się wypowiem i podam swoje propozycje feudów jakie chciałbym zobaczyć w WWE , ale także w TNA. Więc zaczynam:

TNA:

Tommy Dreamer & RVD vs Team 3D

Amazing Red vs Jeff Hardy vs AJ Styles

Matt Morgan vs Mr. Anderson vs Samoa Joe

Raven vs Sabu ( jeśli dojdzie do TNA )

Robb Terry vs Douglas Williams vs Brutus Magnus

WWE:

Dolph Ziggler vs Kofi Kingston

The Miz vs John Morrison

Sheamus vs Undertaker

Kane vs CM Punk

312uw4g.png

49238945.png

nvcncv.png

hdfh.png

Z takich feudów całkiem realnych to mam nadzieje zobaczyć:

SES vs Brothers of Destruction- świetnie by było gdyby potwierdziło się że to SES zaatakowało Takera, rozpoczeli by feud z Kanem do którego później dołączyłby brat i reaktywacja BoD. To by było naprawde cos fajnego, tyko niewiem czy u boku Punka w ringu nie wolałbym Mercurego niz Gallowsa

Evan Bourne vs The Miz- mam nadzieje że ten występ Miza na wczorajszym Raw był tylko tak sobie i nie będzie on się pchał po WC jeszcze a feud z Bournem byłby bardzo fajny, Miz nadrabiałby niedociągnięcia Bourna przy mikrofonie a Evan odwrotnie.

RVD & Dreamer vs Team 3D- może nie są już najmłodsi ale myśle że dalej potrafiliby wykręcić dobre HardCore mache w stylu starego ECW. Tylko kurcze mam nadzieje że 3D się nie rozpadnie mimo że wszystko na to wskazuje... A jeszcze jakby do RVD i Dreamera dołączył Sabu i reaktywacja ECW Orginals :D

Samoa Joe vs Hernandez- no na to się nie zapowiada ale bardzo chętnie bym zobaczył feud tych panów. Dwóch nieobliczalnych zawodników z nieprzeciętnymi umiejętnościami

A z takim dużo mniej realnych:

Abyss vs HHH

Sting vs Undertaker

Mr. Anderson vs. Jericho

Beer Money vs. SES

Moje wymarzone feudy to:

:arrow: Undertaker vs Sting

:arrow: Rey Mysterio vs AJ Styles

:arrow: Randy Orton vs Jeff Jarret

:arrow: Rated RKO vs MCMG

Ja chciałbym zobaczyć

:arrow: Randy Orton vs ponownie Triple H bo tego feudu nie da się podrobić.

:arrow: Undertaker vs Kane

:arrow: Jeff Hardy vs Mr.Kennedy bo ten drugi nie pasuję do roli tego dobrego a do tego feudu obaj by pasowali.Dwaj wariaci :D .

:arrow: Sabu vs Tommy Dreamer ale już w TNA.

:arrow: Ted Dibiase vs Cody Rhodes dwaj pachołkowie Ortona w końcu pokłóceni.To by było coś :t_up: .

:arrow: AJ Styles vs Ric Flair Mentor vs Uczeń

:arrow: I tutaj chciałbym aby ponownie Edge i Randy utworzyli znowu Rated RKO którzy feudowaliby z Triple H oraz Johnem Ceną również połączonych ze sobą.

:arrow: Sandmen vs Abyss bądź MIck Foley

paparoach.png

18659.png

:arrow: Orton vs Aj Styls

:arrow: Jeff Hardy vs Undertaker

:arrow: Cm punk vs The miz