Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

FCW, kariera Edge'a, Vampiro porwany, CM Punk i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

edge.jpg

:arrow: Podczas promowania ostatniego Raw, Edge wypowiedział się o swojej karierze. Mówił o tym, że za jakieś 2 lata będzie myślał powoli o emeryturze. Przypomnę, że Edge ma już 37 lat, a z wrestlingiem związany jest od około 20-u lat. Marzy o tym, aby usiąść spokojnie i posłuchać wiatru w drzewach.

:arrow: W rozwojówce WWE, FCW Uso Twins stracili pasy FCW Tag Team Championship na rzecz Dos Equis (Incognito) i Hunico (Tito Colon). Ta para ma stać się nowym tag-teamem w FCW o nazwie Los Amardos, bądź Los Aviadores.

:arrow: W spoilerze trochę informacji o planach WWE co do Undertakera.

Kane pogrzebał Underakera i obiecał zemstę. Kane ma znaleźć swojego "brata" w stanie wegetatywnym.

:arrow: Członek WWE Hall Of Fame, Bill Watts będzie żenił się poraz piąty. Bill ma już 71 lat.

:arrow: Przed swoją śmiercią Chris Kanyon pracował nad swoją książką. Tytuł to "Chris Kanyon: The Book - Wrestling Reality" i ukaże się ona już wkrótce.

:arrow: Chris Jericho będzie prezenterem teleturnieju na stacji ABC. Turniej będzie nosił nazwę "Downfall" i ukaże się 22 czerwca. Teleturniej będzie odbywał się w gmachu w Los Angeles. Zawodnicy będą odpowiadali na ciąg różnych pytań, a nagroda główna będzie wynosić 1.000.000 $.

music_robZombie_02.jpg

:arrow: Guest Hostem na Raw, 28 czerwca będzie muzyk i producent filmowy Robert Wolfgang Zombie. Raw będzie gościć wtedy w Filadelfii.

:arrow: Dużo mówi się o tym, zby w WWE ponownie zawitał Justin Gabriel. Pushować miałby go Matt Hardy, który jest dobry w przemowach do fanów w WWE, za to Gabriel tym nie zachwyca.

:arrow: W spoilerze możliwe plany na temat CM Punka.

Ma on podobno przejść babyface w stosunku do pasa WHC i Jacka Swaggera. Ma on również wystąpić podczas gali Money In The Bank w walce właśnie tego typu.

:arrow: W spoilerze informacja dotycząca Darka Match'u na SmacDown! sprzed 2 tygodni.

Chris Masters pokonuje Don Carasa Jr po zapięciu Masterlock.

:arrow: D'Angelo Dinero doznał kontuzji ramienia. Mimo tego, iż ostatnio pokazywał się w promowaniu TNA, to przerwa The Pope może potrać mięsiąc a może nawet dwa miesiące.

vampiro_wcw.jpg

:arrow: Była gwiazdor WCW, Vampiro został porwany w Meksyku w stanie Michuacan. Znalazł się on prawdopodobnie w środku wojny gangów narkotykowych.

:arrow: Oto lista zawodników, którzy ukażą się w FCW do końca lipca:

09 czerwca 2010: Christian, The Miz, Jamie Noble, Daniel Bryan, Heath Slater oraz gwiazdy drugiej edycji NXT.

11 czerwca 2010: Ricky Steamboat i Richie Steamboat.

16 czerwca 2010: The Hart Dynasty

18 czerwca 2010: Ricky Steamboat, Jerry Brisco, Jimmy Snuka, Mike "IRS" Rotunda, Haku i możliwy występ Kelly Kelly.

25 czerwca 2010: Ricky Steamboat i Richie Steamboat.

26 czerwca 2010: Ricky Steamboat i Richie Steamboat.

09 lipca 2010: Dusty Rhodes, Goldust i Cody Rhodes.

17 lipca 2010: Dusty Rhodes.

30 lipca 2010: Dusty Rhodes.

:arrow: Oto zapowiedź TNA Slammiversary VIII w Before the Bell:

(

)

:arrow: Oto hasła wpisywane najczęściej w Google po ostatnim SmackDown! =)) :

• Czy Undertaker umarł?
  • Co się stało z Undertakerem?
  • Undertaker jest martwy?
  • Undertaker
  • Mark Calaway

:arrow: Gene Mean Okerlund otworzył restaurację w Minnesocie. Oto link do video z wiadomości:

http://www.keyc.com/node/38119&prev=/se ... GUmoPsE8YQ

:arrow: 18 lipca w programie Red Robinson Theatr pojawią się: Hulk Hogan, Nasty Boys, Brutus Beefcake, Greg Valentine, Hillbilly Jim, Honky Tonk Man i Jimmy Hart. Tematem rozmów będzie życie w branży wrestlingowej.

:arrow: Ring Of Honor ogłasza wstępną kartę na galę Death Before Dishonor. Więcej w spoilerze.

* ROH World Title Match: Tyler Black © vs. Davey Richards

* ROH Tag Team Title Match: Kings of Wrestling © vs. The Briscoes

* Kevin Steen vs. El Generico

* Pick Six Contender's Match: Christopher Daniels vs. Kenny Omega

* Austin Aries vs. Delirious

* Toronto Gauntlet: Colt Cabana vs Steve Corino vs ROH TV Champion, Eddie Edwards vs Roderick Strong vs dwóch konkurentów do ogłoszenia

:arrow: Rosie Lottalove założyła oficjalnego Twittera:

http://twitter.com/Rosie_Lottalove (wchodzisz z ryzykiem doznania oczopląsu).

:arrow: Bikini Angeliny Love zostało wystawione na ebay.com. Było one noszone jesieni 2008 roku, gdy na TNA iMPACT powstawała grupa Beautiful Peoples.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :MESELX:IT

A oto zdjęcie przedmiotu do zakupienia (oczywiście nie Angelina, a bikini):

1.jpg

:arrow: Po ostatnim SmackDown! zmieniła się obsada walki o pas WHC na gali WWE Fatal 4 Way:

Jack Swagger © vs Big Show vs CM Punk vs Rey Mysterio

okerlund1_39676.jpg

:arrow: Wczoraj można było obejrzec setny odcinek Vintage Collection na Eurosporcie. Wszystkie z nich prowadził oczywiście nie kto inny jak Gene Okerlund. Odcinek ten można uznać jako specjalny.

:arrow: W najnowszym wydaniu magazynu "Inside wrestling" na okładce można zauważyć Randy'ego Ortona. Więcej o magazynie na: http://www.pwi-online.com

:arrow: Big Show wystąpił w reklamie Royal Pains na kanale USA. Film umieszczam poniżej:

(

)

:arrow: W niedzielę ODB obchodziła swoje 32 urodziny.

:arrow: Maryse oraz The Bella Twins utworzyły oficjalne konta na serwisie społecznościowym Spiffbox.com.

:arrow: Film Legendary ukaże się na ekranach kin 10 września. Wystąpi w nim między innymi John Cena.

mick+foley.jpg

:arrow: Dziś Mick Foley obchodzi swoje 45-e urodziny.

:arrow: Walka Desmond Wolfe vs Abyss została oficjalnie dodana do karty TNA Slammiversary.

:arrow: W tym roku prawdopodobnie odbędzie się poraz ostatni gala WWE Survivour Series. Taką decyzję podjął V.K. McMahon z powodu słabego buyrate'u w ubiegłym roku.

:arrow: W spoilerze Dark Match wczorajszego Monday Night Raw.

Chris Masters po zapięciu Masterlock wygrywa z Trent'em Barretta

:arrow: W spoilerze umieszczam dwie walki na WWE Superstars (bez wyników).

* Alicia Fox vs Gail Kim

* Zack Ryder & Primo Colon vs Goldust & Yoshi Tatsu

:arrow: W spoilerze wyniki wczorajszego Raw.

* Raw Viewer´s Choice - Body Slam Challenge - Big Show pokonal Chrisa Jericho

* Raw Viewer´s Choice - Non-Title Match - The Harty Dynasty: David Hart Smith & Tyson Kidd (w/ Natalya) pokonali The Great Khaliego & Hornswoggla (w/ Ranjin Singh)

* Raw Viewer´s Choice - Diva Battle Royal - Maryse pokonala Eve Torres, The Bella Twins, Rose Mendes, Layle, Michelle McCool, Gail Kim, Tiffany, Kelly Kelly, Alicie Fox & Jillian Hall

* Raw Viewer´s Choice - Kane pokonal Sheamusa przez Countout

* Raw Viewer´s Choice - Tag Team Match - The Miz & Zack Ryder pokonali R-Truth & Johna Morrisona

* Special Attraction - Randy Orton pokonał Edga przez DQ

* Raw Viewer´s Choice - Matt Hardy pokonał Drewa McIntyre

* Raw Viewer´s Choice - John Cena vs. CM Punk zakończył się No Contest.

Newsów już znacznie więcej niż w ubiegłym tygodniu. Mam nadzieję, że się spodobały.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Zaqu7

1

• Lilith

1

• Zaq123

1

• robson619

1

Top użytkownicy w tym temacie

Karta na Death Before Dishonor VIII MIAŻDŻY!!! A pewnie jeszcze dojdzie coś ciekawego, ej dla takich PPV warto się jarać Wrestlingiem ;) . Plus najlepsze życzenia dla ODB i Foley'a :t_up: . Oby Edge został w branży jak najdłużej, jest jednym z nielicznych (moim skromnym zdaniem) jasnych punktów tej federacji... Newsy całkiem dobre ;)

Mam nadzieję, że Edge pociągnie przynajmniej te 2 lata , jak dla mnie jest ciekawą postacią.

Co do Justina Gabriela to szczerze mówiąc chętnie go jeszcze w ringu zobaczę :D .

No i hasła wpisywane w google mnie rozwaliły =)) . Newsy ogółem dobre ;)

Ej na RAW był jeszcze Dance Contest : Santino Marella vs Vladimir Kozlov ! A co do newsów to ciekawe całkiem . A Death Before Dishonor rzeczywiście ciekawie się zapowiada.

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Ej na RAW był jeszcze Dance Contest : Santino Marella vs Vladimir Kozlov !

Mam wrażenie że to celowo się tam nie znalazło. I bardzo dobrze, wolałbym jak najszybciej zapomnieć że to widziałem... Żałosne co oni robia z Kozlovem...

Edga w sumie rozumiem. I tak ma juz miliard pieniędzy, będzie miał dalej z reklam filmów itp nie niszcząc swojego ciała. Zwłaszcza że znowu się słyszy o jakiejś jego kontuzji. tak będzie jeszcze stosunkowo młody, będzie mógł wrócić jak coś albo co pare lat się pojawiać jakoś specjalnie i być jeszcze w stanie zrobić dobry feud z dobrymi walkami.

No Uso musieli starcić pasu skoro przechodzą do WWE. To chyba rozwiewa wszelkie watpliwości co do ich dołączenia do głównego roosteru.

Hmmm to co jest w spoilerze o Umdertakerze wydażyło się w zeszłym tygoniu :P

Że co?!?! C.M. Punk...

...facem?!? Babyfacem?!?! Jeżeli to okaże się prawdą to będzie największa głupota świata... C.M. Punk jest najlepszym heelem w WWE, ma bardzo fajną i rozwijającą się stajnie której jakoś nie widze całej w roli Faców a rozpad SES byłby totalnie bez sensu. Ja się spodziewałem że SES będzie istnieć canjamniej z rok-2 lata. Co prawda to prawda że Punk w tej masce nie jest już tak przekonujący i tak heelowaty no ale bez przesady... Maske powinien zdjąć i wszyscy byliby łysi i dobrze by było. Oby to się okazało jakąś plotka...

Undertaker nie żyje?!?!?! =))

No to rzeczywiście BigShow się wykazał... Było go tam widac chociaż 2 sekundy?

edit/ Prototype: na przyszłość zamykaj spoilery :t_up:

Szkoda ,że Edge myśli już o zakończeniu kariery... Musi przyjść czas na tych młodych. Oglądałem 100 odcinek Vintage Collection :D . Bardzo dobry odcinek. ; D . Kurde już się boję co oni zrobią z Punkiem . :t_down:

eddiec.th.jpg

punkem.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...