Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Fatal 4 Way i Money in The Bank PPV - co o tym sądzicie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fatal 4 Way to stypulacja walki , w której uczestniczą czterej zawodnicy naraz , jest to walka NO DQ.Ostatnio mogliśmy ją zobaczyć ,np. na Extreme Rules 2009 o pas United State Championship.

Natomiast Money in The Bank Ladder match to walka , która odbywała się na Wrestlemanii (od XXI).Uczestniczyło w niej 8 zawodników , a w tym roku 10.Ten , który pierwszy ściągnął walizkę zawieszoną nad ringiem wygrywał .Mógł ją póżniej wykorzystać w dowolnym momencie roku.

Od 2010 roku w federacji WWE zaszły pewne zmiany dotyczące gal.Fatal 4 Way będzie następną galą ,a Money in The Bank PPV odbędzie się w lipcu.Jak narazie zapowiedziane są 2 walki w stypulacji Fatal 4 Way, a o MITB PPV nie wiemy narazie za dużo.Założyłem tą dyskusję , gdyż chciałbym poznać waszą opinię dotyczącą tych nowych idei Vince'a McMahon'a.

Mam do was następujące pytania:

- Czy lubicie walki w stypulacji Fatal 4 Way i Money in The Bank?

- Czy to dobry pomysł , aby te walki miały własne gale ,czy wolelibyście tak jak było?

- Jaka jest wasza ogólna opinia o tych nowych galach w WWE?

- Czy sądzicie ,że się przyjmą?

Zapraszam do tematu.

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• Mr.Radoslav

1

• mlody293

1

• sashi10

1

Top użytkownicy w tym temacie

1. Fatal 4 Way lubie tylko zależy kto walczy . Jak są w ringu czterej dobrzy zawodnicy to nie mam nic przeciwko. Ale jak walczą jacyś Terminatorzy typu Cena i tp. to nie trace czsu na takie walki. Co do MiTB to zawsze lubiłem i będe lubić, choć zależy co z tym zrobią. Poczekamy, zobaczymy.

2. Według mnie może być tylko żeby były to ciekawe walki . No i nie podoba mi się że nazywają to no tak po chamsku jak są tylko Hell in a Celle to nazywają gale " Hell In a Cell ". WWE mogło by wymyśleć coś twórczego bardziej .

3. Mi to pasi bo poprzednicy tych gal też nie były jakieś tam cudowne.

4. Moim skromnym zdaniem to będą że tak powiem " jednostrzałowce ", czyli raz i za rok znowu coś nowego, innego. Potem po najwyżej powrócą do tej gali.

To jest moje zdanie

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

Czy lubicie walki w stypulacji Fatal 4 Way i Money in The Bank?

Bardzo.Ale tak samo jak robson619 uważam że w pojedynku Fatal Four Way zależy kto w nim walczy.W MiTB jest inaczej.Każdy zawodnik może zrobić w nim prawdziwe dobre Show.

Czy to dobry pomysł , aby te walki miały własne gale ,czy wolelibyście tak jak było?

Na początku myślałem że to będzie jedna wielka chała.Ale później kiedy zobaczyłem kto ma walczyć szybko zmieniłem zdanie.Co do PPV Money In The Bank nie mam zdania ponieważ nie wiemy jeszcze kto ma walczyć.

Jaka jest wasza ogólna opinia o tych nowych galach w WWE?

Tak ja wyżej.Myślałem że będzie źle a okazało się inaczej.

Czy sądzicie ,że się przyjmą?

Chyba tak.Aczkolwiek myślę że Fatal Four Way nie przetrwa 1 roku i będzie zastąpiona innym PPV.Co do Money In The Bank myślę że ta gala się przyjmie.

paparoach.png

18659.png

Fatal 4 Way może byc, lecz ulubioną moją stypulacją nie jest. Money In The Bank szczerze mówiąc bardzo lubię, ale organizowanie meczu takiego typu na Wrestlemanii stało się taką delikatną tradycją i myślę, że pozostawienie tego meczu na Wrestlemanii było by lepszym rozwiązaniem.

- Czy to dobry pomysł , aby te walki miały własne gale ,czy wolelibyście tak jak było?

Fatal 4 Way to według mnie złe posunięcie. Wiadomo, taki mecz na pewnej gali w porządku, mógłby byc, ale lepiej było by zorganizowac jakąś inną galę np. War Games była by chyba bardziej widowiskowa, albo przywrócic jedno z moich ulubionych PPV - Cyber Sunday.

MITB już bardziej mi pasuje. Co prawda na Wrestlemanii tego meczu już nie zobaczymy, ale cóż możemy zrobic...

Gali Fatal 4 Way nie będę komentował bo chyba nie ma sensu. Co do MITB myślę, że powinni sobie na tym zarobic.

Mecz o walizkę mam nadzieję, że się przyjmie, a co do drugiego mam nadzieję że nie :t_down: .

Fatal 4 Way jest spoko, ale o wiele lepsza jest wersja z dodaniem Elimination. Money in The Bank to jeden z najlepszych pomysłów WWE. Pomysł na te walkę jest świetny.

Jeśli chodzi o Fatal 4 Way to nie. Money in The Bank z drugiej strony jest jak najbardziej ok.

Fatal 4 Way jest bez sensu, ta stypulacja za mało sobą wnosi, takie walki można by robi na prawie każdym innym PPV. Natomiast oddzielna gala dla MITB jest imo świetnym posunięciem. Ta stypulacja zasłużyła sobie na oddzielne PPV. Miejmy tylko nadzieję, że poziom walk będzie lepszy niż ten zaprezentowany na Wmce...

Sądzę, że MITB może pozostać w kalendarzu, a Fatal 4 Way jest jednorazowym eksperymentem.

Fatal 4 Way lubie ale gdy są tam dobrzi wrestlerzy a nie jakieś drewna.Jesli miałbym ogladac walke typu big show , mark henry,khali i ktos tam jeszcze to ta walka traci sens . Co do money in the bank to jakis nie przypada mi do gustu .

Nie trudno to wygrac przeważnie wygrywa to osoba która pierwsza dostała po mordzie . Dostanie wyleci za ring i odpoczywa.

Reszta sie bije ,bije i bije a na koncu ta podbiegnie wykona finishera czy tam zrzuci z drabiny i wygrywa.

Jeśli mają byc gale fatal 4 way to mi sie to podoba do money in the bank nie mam za bardzo przekonania.

Słabo , slabo lepsze gale były kiedys gdzie były match'e w punjabi prison , steel cage . I te walki wtedy trzymaly poziom .

Jak w walce nie było krwi to nie była to walka .A teraz zeby zobaczyc krew na jakiejs gali to musi byc wypadek jakis ..

Ludzie kochaja wrestling i wszystko przyjma .

Ja osobiście obydwie te stypulacje lubię. Kiedy jest czterech w ringu zawsze coś się dzieje. Przez całą walkę non stop jest akcja. Jeśli chodzi o MITB to już zupełnie. Połączenie Ladder Matchu, który jest moim ulubionym rodzajem walki z takim Fatal 4 Way (tylko, że jest ich dwa razy więcej :P ). Niestety przyzwyczailiśmy się, że ostatnimi czasy WWE lubi wpadać na zupełnie po***ane pomysły. Zmieniają nazwy gal, które są według mnie zupełnie nietrafione ( wyjątek to Great American Bash - The Bash, którego już nie ma :shock: ). Poza tym zakończenie Survivor Series to ekkh...szkoda gadać. A już nazywać galę jak stypulacje walk ( Elimination Chamer, Extreme Rules, Hell in a Cell, TLC, MITB i F4W ) to już idiotyczny pomysł. Sądzę więc, że tych dwóch nowych gal jakie są w temacie nigdy nie powinny powstać. Money in the Bank to jest wyłącznie historia Wrestlemanii, znak rozpoznawczy i tak powinno już zostać na stałe. Natomiast Fatal 4 Way w ciągu roku będzie pewnie tylko na tej gali :applause::applause: . Czy te gale się przyjmą? W moje opinii na pewno nie, natomiast nie wiem jak u innych. Nie jestem prorokiem.

DEAD MAN WALKING

Hmm...prawdę mówiąc nie przepadam za walkami typu Fatal 4 Way, ale uważam, że nadanie tego typu walk na PPV jest ciekawe. Nie czekam jednak na tą galę ponieważ no co tu dużo mówić...nie kręcą mnie tego typu walki. Co innego Money in The Bank. Uwielbiam tą stypulacje i ogólnie większość walk z użyciem drabin, stołów czy tam krzeseł. Więc bardziej oczekuję gali Money in The Bank. Hmm...czy to dobry pomysł, żeby te walki miały własne gale...powiem szczerze, że lekko mnie ździwiło to, że MiTB będzie oddzielnym PPV. Z jednej strony "WTF?!" z drugiej " Hmm...to ciekawe". Ostatecznie doszedłem do wniosku, że to dobry pomysł i chciałbym żeby MitB odbyło się jak najszybciej. Fatal Four Way szczerze mi lata. Jaka jest moja opinia o tych nowych galach...napisałem o tym już wcześniej, więc nie będę się powtarzał :) . Czy gale te się przyjmą...cóż...przyjmą się na pewno. Co do Money in The Bank jestem pewny, bo każdy pewnie lubi tą stypulację, a F4W? Tego już nie wiem. Reasumując...Fatal 4 Way - lata mi to. MitB - dobry pomysł, z dodaniem tego do PPV, jestem za.

zacznę od walk Fatal 4Way - więc tak bardzo lubię ten rodzaj walki szczególnie jeśli mogę zobaczyć tam dobrych zawodników chętnie bym obejrzał Fatal4Way Randy vs HHH vs Punk vs Rey :) przyczyną tego że lubię ten rodzaj walki jest to również że każdy zawodnik może się wykazać i ma swoje 5 minut :) Money in The Bank uwielbiam wogóle walki z Drabinkami kocham hehe :) być może to efekt oglądania częstego klasyków w Ladder Match'ach ;p no i świetnym posunięciem w MITB jest to że na takich właśnie meczach ktoś może zgarnąć ogromny push i zainkasować wygraną walizkę na dowolnym Pasie co jest Świetne :) choć w tym roku z wyniku nie jestem zadowolony Swagger moim zdaniem nie zasługuję na aż taki push i jako Champion wcale wg mnie się nie sprawdza ;/ kolejne pytanie (nr 2) raczej jestem za starą opcją choć zmiany są dobre czasami no ale akurat w tym przypadku nie bardzo mi się to podoba ;/ Pytanie (nr3) - No również nie jestem zadowolony z tych nowych gal i wogole zmiany nazw ...jestem zły że takie Klasyczne gale jak np. Unforgiven poszły się j.... no a teraz prawdopodobnie mają Zmienić Survivor Series kolejne złe posunięcie wg mnie... Jestem na NIE jeśli chodzi o zmiany Gal PPV ;/ no i kolejne question - jak już powiedziałem nie jestem z tego zadowolony no ale Co niektóre już widać się przyjęły i ludzie na nie czekali długo jak np. na Over The Limit ..które osobiście uważam za przeciętne widowisko ...

Chris_Jericho_Banner_by_Cre5po.jpg

Co do samych stypulacji walk to bardzo je lubię, szczególnie Money in The Bank jak występują młodzi oraz utalentowani wrestlerzy typu Kofi Kingston, Evan Bourne, lubię także zobaczyć MiTB jeżeli znajduje się w tej walce wielu lotników bo wtedy można liczyć na różne skoki z drabin itd. Fatal Four Way to też dobra stypulacja, ale jak udział w walce biorą najlepsi, bo F4W z jobberami i nic nie potrafiącymi wrestlerami jest tylko nudne, a nie ekscytujące. Co do stypulacji - lubię, już to powiedziałem, ale wkurza mnie to, że co raz więcej jest takich gal ppv które noszą nazwy stypulacji, Hell in a Cell, Royal Rumble, Fatal Four Way, Elimination Chamber, Money in the Bank, TLC, przeoczyłem coś jeszcze ? Za niedługo będzie Normal, Tag Team PPV, Triple Theart PPV, itd.

1.Tak. Oprocz walk TLC to moje najbardziej emocjonujace stypulacje walk. 8)

2.Tak chociaz chcialbym aby na gali MiTB nie tylko bylyby walki tego rodzaju o pas WWE i WHC. :roll:

3.Na gali Fatal Four Way najbardziej bede czekal na walke o pas WWE. Walcza tutaj prawie wszyscy wrestlerzy w WWE RAW i ciekaw jestem kto zastapi Randego Ortona. :thinking:

W walce o pas WHC mysle ze nie bedzie tyle emocji co w walce o ktorej pisalem.

4.Mysle ze gala MiTB przyjmie sie i za rok bedziemy mogli ogladac ja po raz drugi.Jednak moim zdaniem za rok znowu zmienia nazwe gali Fatal Four Way. :t_down: