Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown 4/06/2010 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Jack Swagger pokonał MVP

Match 2

Kelly Kelly pokonała Rose Mendes

Match 3

Battle Royal - kto wygra otrzymuje miejsce Undertakera w walce na Fatal 4 Way

Rey Mysterio pokonał Doplha Zigglera, Drewa McIntyera, MVP, Christiana, Finlaya, The Dudebusters, Chrisa Mastersa, Chavo Guerrero, Curta Hawkinsa, Vance'a Archera, Luke'a Gallowsa, Kane'a & Kofiego Kingstona

Nowy zawodnik w walce o pas WHC Fatal 4 Way - Rey Mysterio!
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• BigDickJohnson

1

• Hacjend

1

• Oscar Gutierrez

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Coś ostatnio słabiutkie to SD... Przynajmniej jeśli o walki chodzi.

Po pierwsze trzeba wyraźnie zaznaczyć że segment początkowy z Kanem po prostu rewelacyjny. Walnął takiego speach'a że aż brak słów. Zdecydowanie to był najciekawszy moment całej gali. Później jak chodził po backstagu i wszystkich oskarżał też był dobry ale już nie aż tak.

Swagger vs. M.V.P.

Tutaj powiem szczerze spodziewałem się dużo więcej. Walka była po prostu nudna i słaba... Chyba najgorsza walka Swaggera od kąd jest posiadaczem pasa. Czekam aż Howkins i Archer zacznął walczyć w normalnych walkach a nie tylko z lokalnymi gwiazdami którzy nie wyprowadzają żadnego ciosu w czasie walki więc liczę że ten atak na M.V.P. może pociągnąć za soba jakiś feud.

IC rematch (pominięty w wynikach)

Też słabiutko. Nie dość że wynik wiadomy to jeszcze od początku było wiadomo że Hardy się w to wtrąci. Tyle że myślałem że wpadnie na ring i Kofi dostnie dyskwe no ale to w sumie bez różnicy. Sama walka też nic ciekawego. Kofi powinien dostać dobrego przeciwnika do feudu bo walcząc z Drew(nem) sam traci na opinii bo cała walka wychodzi słabo. Jego walka z Christianem o IC było po porostu śweitna więc z tego wnioskuje że cała wina lezy po stronie Drew. Kofiemu można zarzucić że nigdy nie wychodzi mu trouble in paradise po bumbumbum co juz jest nudne. Tak samo zresztą jest z Christianem i killswitchem. Nigdy im nie wychodzi wtedy kiedy teoretycznie powinno a potem nagle z zaskoczenia bez problemu.

Divy

O walce się nie będę rozpisywał ale mam nadzieje że na F4W zobaczymy walke Layla vs. McCool vs. Kelly Kelly vs. np. Tiffany. I że LayCool stracą pasy bo nie za bardzo czaje czemu mają dwa i jest to ogólnie taka mega niejasna sytuacja która powinni zakończyć. No chyba że zamierzają ogólnie zrobić ten tytuł TagTeamowy co by wcale nie było głupie.

Battle Royal

W pierwszej połowie po prostu nic się nie działo dosłownie. Potem nie wiele więcej. Zdziwiło mnie że Finlay tak długo się utzrymał i wywalił tylu ludu. W końcu to jego pierwsza walka od pół roku. Miałem nadzieje też że jednak mimo plotek zwycięzcą zostanie Kane, w końcu to był jego odcinek. Jakby wygraw Gallowss to też by fajnie pasowało do storylinu. Walczyli by razem i na koniec Gallows by się podłozył Punkowi. Zwycięstwo Reya w sumie nic nie wniesie bo i tak raczej nie wygra.

Gala 2+/6. Ostatnio Raw jest nieporównywalnie lepsze.

Walka Swaggera z MVP była średnia , choć zwycięzca był wiadomy , zdziwiło mnie czemu Archer i Hawkins zaatakowali MVP , mam nadzieje , że jak już ma się rozpocząć jakiś nowy feud to nie skończy się po takich atakach . Pewnie na następnym SD zobaczymy walke MVP vs Archer albo Hawkins , lub jakiś tag team.

Divy tutaj mieliśmy okazje zobaczyć 1 pojedynek tych pań cieszy mnie to , że Kelly Kelly wygrała mam nadzieje , że dostanie w niedługim czasie szanse na pas ciekawe czy na Fatal 4 Way będzie pojedynek o pas Women's tylko trochę skomplikowane to wszystko jest bo zarówno Layla , jak i Michelle mają ten sam pas. :P

Walka o pas IC , jej wynik był wiadomy bo Kofi nie straciłby pasa po paru dniach , mam nadzieje , że potrzyma go dłużej , znakomite zakończenie ze strony Matta Hardego to było super jak wbiegł na ring wykonał Twist of Fate McIntayerowi , i szybko uciekł na trybuny.

Battle Royal o miejsce w walce o pas WHC na Fatal 4 Way już dość dawno nie widziałem Battle Royal , co do zwycięzcy to można było się tego spodziewać , choć sądziłem , że Kane wygra , chciałbym także wspomnieć o Finlay'u , który niby zakończył kariere , aż się zdziwiłem jak go zobaczyłem. Ciekawie by było jakby wygrał Gallows , ale tak się nie mogło zdecydowanie stać. Zdziwiła mnie nieobecność Codego Rhodes'a i Shada , pojawił się zamaskowany członek SES i teraz to już nie wiadomo kto to jest. Mam nadzieje , że się niedługo o tym dowiemy.

SD oceniam na całkiem dobre .

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

Co to kpina ? 3 walki ? Za niedługo Smackdown będzie tak jak ECW i w końcu je też wycofają. To jest nie do pomyślenia, aby czołowy brand miał 3 walki na swojej gali. Rey w F4W... I tak nie wygra ! Mogliby dać Kane'a do tej walki, albo coś. Finlay miał podobno zakończyć występy w TV, a tu taka niespodzianka :)

Na początku show zrealizowany został świetny segment z udziałem Kane-a. Kurczę, mógłby chłopak dostac wreszcie jakiś push bo tyle lat walczy, rewelacyjnie radzi sobie przy mikrofonie, ma niezły gimmick, a WWE niczym mu się nie odwdzięcza.

Jack Swagger vs MVP

Pojedynek, który bardzo przynudzał. W tym starciu pokazana została typowo zapaśnicza walka. Po tym jak Swagger wygrał, na ringu pojawił się nowy tag team - Vance Archer & Curt Hawkins. Czekamy na to jak potoczą się dalsze losy tej dwójki. Archer według mnie ma warunki na zostanie gwiazdą, a Curt... nie wiem mało walk z jego udziałem miałem okazję zobaczyc więc dyskutowac na ten moment nie mogę.

Na backstage mieliśmy okazję zobaczyc rozmowę pomiędzy Vickie Guerrero a Teddym Longiem. Vickie starała się wynegocjowac miejsce dla swojego nowego chłopaka Dolpha Zigglera na gali Fatal 4 Way, lecz GM Smackdown zdecydował, iż miejsce Undertakera zajmie ten, kto wygra dzisiejszy main event - Smackdown Battle Royal.

No właśnie, Vickie ma nowego męszczyznę (który jak dla mnie jest świetnym materiałem na mistrza). Oby dostał push, który bardzo mu się należy.

Drew McIntyre vs Kofi Kingston

Walka ta miała za zadanie tylko zapełnic czas antenowy. Interwencja Matta miała na celu tylko i wyłącznie rozwinąc feud z Drewem.

Walka div - blablabla...

Smackdown Roster Battle Royal

Battle Royal jak Battle Royal no nie można było spodziewac się kokosów, ale nie było zle. Wynik walki nie jest dla mnie zbytnio fascynujący. Po takim rozpoczęciu gali miałem cichą nadzieję, że walka wieczoru będzie należała do Kane, ale niestety się myliłem. Wygrał Rey, który na Fatal 4 Way chyba nie odegra większej roli.

Co to kpina ? 3 walki ? Za niedługo Smackdown będzie tak jak ECW i w końcu je też wycofają. To jest nie do pomyślenia, aby czołowy brand miał 3 walki na swojej gali.

Po pierwsze 4 walki. Po drugie nie przesadzaj. Wrestling to nie tylko walki, ale też segmenty. Walką wieczoru był Battle Royal, który nie trwał 5 minut. Po trzecie jeden Smackdown był może trochę gorszy to nie znaczy, żeby to od razu nazywac ECW (WWE ECW oczywiście). Po czwarte może na 3-godzinne Raw bardziej się postarają.

Finlay miał podobno zakończyć występy w TV, a tu taka niespodzianka

Oficjalnie nikt nie powiedział, że Finlay kończy karierę zapaśniczą ;) .

• Styl:  Jasny

Smackdown mówiąc krótko był po prostu słaby w tym tygodniu

Segment z Kanem - murowany kandydat do najlepszego segmentu roku :applause: fenomenalny speech z świetnie zagranymi emocjami. Wielkie pokłony dla Kane'a :applause::applause:

Swagger vs MVP - nudy!!! nic praktycznie w ringu się nie działo. Nadal nie rozumiem pushu dla Jacka. Wg mnie gościu bardzo niewiele potrafi :t_down:

IC Title - kolejna nuda!!! Drewnianego powinni wy***ac na zbity ryj - jak gościa widzę to aż się flaki wywracają :t_down:

Laski - bardzo szybko obejrzane przewijając - odkąd nie ma Beth i Mickie to teraz praktycznie nie ma na co patrzec :t_down:

Battle Royal - jak to każde BR nic specjalnego się nie działo. Jedynymi którzy przyciągali uwagę to Kane i Gallows. A zwycięzca??? nie mam nic do Rey'a, ale za to co zrobił Takerowi nie należało mu się to miejsce na F4W!!! A jak wygra to już będzie przegięcie.

SD! ogólnie był naprawdę słaby.

Oceniam go na słabą 3óję, a tę notę i tak zawyżyłem tylko przez Kane'a, który świetnie się zaprezentował w tym tygodniu. Ta noc zdecydowanie należała do niego. Tyle w temacie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg