Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

NXT, The Undertaker, Hogan, Jackson, Orton i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

962259824.jpg

:arrow: Podczas pojedynku z Reyem Mysterio, Undertaker doznał kontuzji kości orbitalnej. I nie będzie mógł występować prawdopodobnie całe lato.

:arrow: W spoilerze aktualna karta na TNA Slammiversary:

* Jesse Neal vs. Brother Ray

* TNA Tag Team Title Match: The Band © vs. Matt Morgan and ???

* TNA X-Division Title Match: Douglas Williams © vs. Brian Kendrick

* TNA Knockouts Title Match: Madison Rayne © vs. Roxxi

* TNA World Title Match: RVD © vs. Sting

:arrow: Aktualna karta na WWE Fatal Four Way:

* WHC Title Match: Jack Swagger © vs. The Big Show vs. CM Punk vs. The Undertaker

* WWE Title Match: John Cena © vs. Randy Orton vs. Edge vs. Sheamus

:arrow: Do rozwojówki WWE trafiła nowa Diva. Jest nią Su Yung i będzie występować w Memphis Wrestling. Jerry Lawrer pragnie promować Su i możliwe, iż trafi do jednego z rosterów WWE już w lipcu.

:arrow: Mistrz WWE, John Cena wystąpił w programie NBC's Today Show i opowiadał o celach i nadziejach fundacji Make-A-Wish.

:arrow: John Cena pojawi się również w wyścigu Gillette Proglide 500 jako Grand Marshall. Sam wyścig odbędzie się 6 lipca.

:arrow: Była Diva WWE, Maria powiedziała w wywiadzie dla Highspots, że nie dostała jeszcze od TNA oficjalnej oferty kontraktu. Dodała również, że nie wyklucza rozmów z TNA w przyszłości.

4267451096_5bc7ef9ea2.jpg

:arrow: Hulk Hogan nie będzie mógł występować przez najbliższe kilkan tygodni. Jego przerwa w TNA i innych programach telewizyjnych spowodowana jest operacją.

:arrow: TNA jest interesuje się byłym spikerem między innymi WCW i RoH. Jest nim Gary Michael Cappetta.

:arrow: W spoilerze informacje dotyczące pushu Dolpha Zigglera.

Ma on rozpocząć feud z Christianem.

:arrow: Do Hall Of Fame 2011 ma dołączyć Arn Anderson. Wypowiedział się na ten temat Ric Flair.

:arrow: W spoilerze Pro's i Rookie's na 2 edycję NXT.

* Cody Rhodes i Husky Harris

* John Morrison i Eli Cottonwood

* MVP i Percy Watson

* Zack Ryder and Titus O'Neill

* Michelle McCool i Kaval

* Mark Henry i Lucky Cannon

* Kofi Kingston i Michael McGillicutty

* The Miz i Alex Riley

:arrow: Oto jak John Cena wypowiedział na swoim Twitterze o Evanie Bournie po ostatnim Raw: "Zauważałem, że jest ostatnio pomijany i dlatego wybrałem go jako partnera".

:arrow: Mówi się o tym, że Guest Hostem na Raw może być Khloe Kardashian. Jednak fani WWE nie są zadowoleni z takiej informacji.

:arrow: Oficjalnym theme WWE Fatal Four Way ma być: Toby Mac - Showstopper

:arrow: W spoilerze Dark Match ostatniego Raw:

Don Caras Jr pokonuje Yoshi'ego Tatsu.

:arrow: Tara oficjalnie zaczęła rozmawiać z włodarzami WWE o jej powrocie do tejże federacji.

:arrow: W spoilerze informacja dotycząca wygranego 1 edycji NXT.

Jest nim Wade Barrett, czyli podopieczny Chrisa Jericho. "Drugie" miejsce zajął David Otunga, którego mentorem był R-Truth.

Przypomnę, że wygrany NXT może zmierzyć się w Main Event, na PPV o każdy pas jaki zapragnie.

ezekiel-jackson-3.jpg

:arrow: Ezekiel Jackson napisał na swoim Twitterze, że niedługo powróci na ring. Jego przerwa była spowodowana zerwaniem mięśnia czworogłowego uda.

:arrow: W spoilerze dwie walki (w tym Dark Match) na najbliższe SmackDown!.

* Intercontinental Title Match: Kofi Kingston © vs. Drew McIntyre

* Dark Match: Jack Swagger vs. Rey Mysterio vs. Big Show

:arrow: W spoilerze aktualna karta na PPV, Dragon Gate USA

* Masaaki Mochizuki vs. Akira Tozawa

* No DQ Match: Jon Moxley vs. Jimmy Jacobs

* Naruki Doi & PAC vs. Mike Quackenbush & Jigsaw

* YAMATO & Shingo vs. CIMA & Dragon Kid

* Open the Freedom Gate Champion BxB Hulk vs. Masato Yoshino

:arrow: Randy Orton ma przejść operację ramienia. Według lekarzy może być to dla niego problemem co do przyszłości w wrestlingu. Nie zobaczymy go przynajmniej 3 tygodnie.

Dużo spoilerów spowodowane tygodniówkami i PPV, newsów mało ale taki okres. Ale można sobie poczytać i się czegoś dowiedzieć.

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

3

• SweetChinMusic

2

• Mr.Radoslav

2

• Zaq123

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Podczas pojedynku z Reyem Mysterio, Undertaker doznał kontuzji kości orbitalnej

I nie tylko - ma również złamany nos oraz doznał wstrząśnienia mózgu.

Poza tym nie mogę się doczekac kiedy zobaczymy Low Kiego w NXT. I dosc ciekawy pomysł żeby Michelle była jego "opiekunem" :thinking:

A reszta newsów taka sobie. Mimo wszystko dzięki. :t_up:

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Szkoda,że Taker ma kontuzje. Myśle,że operacja Ortona odbędzie się po Fatal Four Way.Newsy troche krótkie ale dzięki za ich dodanie.

Nie jestem zadowolony,że Barret wygrał 1 edycje NXT.Moim zdaniem powinien wygrać Gabriel.

Edytowane przez Gość
ksgj.png

No to nam Deathman rzeczywiście zrobił wielki powrót. Ale w sumie troche mi ulzyło że to krwawienie wyniknęło z walki bo jak pamiętamy nie pierwszy raz u niego można było zaobserwować tego typu krwawienie i obawiałem się że to cos powarzniejszego.

Co do tego pusha Zigglera nie wiem czy trzeba to do spoileru dawac bo w sumie to się już rozpoczęło. Ale z drugiej strony bardzo mi ulżyło ze tak to będzie bo jakby miał feud z Hornswogglem to by była tragedia i kompletne zeszmacenie tego bardzo dobrego zawodnika.

Połowe mentorów udało mi się dobrze wytypowac wczesniej w temaci na ten temat :P Też bardzo czakełem na pojawienie się Kavala i byłem rozczarowany gdy go nie było w pierwszej edycji. Ale bardzo zastanawiające to kto został jego mentorem. Chociaż może wyjść z tego sporo ciekawych sytuacji. Jakoś nie widze tego psychopaty łączącego siły z Simply Flawless :P No a pozatym jak rozwiążą sprawe walk tag teamowych? Bedzie to spore ograniczenie moim zdaniem jego poczynań w NXT. No i zaskakujące jest że Miz drugi raz został mentorem...

Skoro Cena tak promuje Bourna co jest bardzo dobre bo ten zawodnik ma ogromne umiejętności i zasługuje na pusha to moim zdaniem najlepszą opcją byłoby aby Cena stracił pas na F4W, przegrał rewanż i pierwszy raz od mega dawna przestał się kręcić koło WC i założym tagteam z Bournem :D

Czekam na powrót Ezekiela ale czytałem gdzieś ostatnio że jego powrót wcale nie ma być niedługo tylko za pare miesięcy.

Newsy bardzo dobre ogólnie :)

Ja pier.... specjalnie nie otwierałem spoilera kto wygrał NXT żeby mnie o tym poinformował thehardyz... :evil: Kurde ludzie myślcie... Jak coś jest w spoilerach to dlatego że nie wszyscy jeszcze to wiedzą i nie wszyscy chcą się dowiedzieć w taki sposób :mad:

No to zaczynamy od pierwszej i nienajlepszej wiadomości:(

Szkoda, że Undertaker znowu doznał kontuzji, bo znowu go nie bede mógł oglądać:(, ale z drugiej strony, teraz pas WHC może dostać Big Show na jakiś czas, a w sumie niemam nic przeciwko takiemu rozwiązaniu:)

Cena zaczyna zyskiwać u mnie plusy, a konkretnie jeden. Fajnie by było jakby zajął się pushem Bourne'a, bo Evan jest świetnym zawodnikiem.

Co do NXT to specjalnych "nowości niema". Jednego byłem pewniem, że w drugiej edycji spotkamy Kavala, i oczywiście tak sie stało. Fajnie by było jakby w przyszłym roku z Danielem Bryanem dostali sie na RAW i zaczęli jakiś feud, bo ich walki są świetne.

Newsy dobre, ale zacząłeś od złej wiadomości. Szkoda Takera...

dzięki za newsy, są fajne, ale nie za dłguie. Co do kontuzji Undertakera, oglądałem smackdown i było widać jak krwawił, krew leciała z nosa, to samo miało miejsce w jego walce z Reyem na Royal Rumble 2010. Jakoś często taker po 619 krwawi. To pewnie jest spowodowane tym, że jest już stary itd.

w spoilerze moje niezadowolenie z doboru par na nowe nxt

Kaval i LayCool ? Co to kurde ma być ?

w spoilerze mój komentarz o zwycięstwie *** 1 edycji nxt

wygrał Wade Barret, ostatnio często był 1 w rankingu i tak stało się teraz, chciałbym aby wygrał Daniel Bryan, ale on i tak na RAW jest bo już wygrał z Mizem, a tak z tej trójki to liczyłem na Justina Gabriela.

To pewnie jest spowodowane tym, że jest już stary itd.

Albo tym, że Mysterio nie umie wykonywać 619. Nie dość, że nie wychodzi mu to technicznie to jeszcze kaleczy innych. Na Royal Rumble było to samo ale tym razem to poważniejsze i mam nadzieje, że za ta nie uwage niedostanie nagrody w postaci zastąpienia Takera w walce na F4W. Sa Kane i Christian dziesięć razy lepsi od obydwóch więc na pewno przydałoby się dac któregoś z nich. Dalej to para z NXT 2 Lay-Cool i Kaval. Na początku wnerwienie ale po ochłonięciu to dobra decyzja. W końcu oni nie będa ich niczego nowego uczyć tylko tworzyć feudy itp. Z tego może wyjsć fajny story. Oprócz tego faworytami są Riley, który miał ostatnio ogromny push w FCW i McGuillty (chejowe nazwisko) czyli syn Mr.Perfecta. Czyli trzej faworyci i raczej nikt inny nie włączy sie do walki o zwycięstwo. ROOKIE Rhodesa to jakiś spaślak i raczej drewno ale wszystko się okaże. Eli Cottonwood czyli ROOKIE Morrisona też przygrubawy i tak ogólnie śmiesznie wygląda :8 Dalej Percy Watson i tu widzę, że największe drewno NXT 2 choć zawsze mogę się mylić, a do tego MVP PRO czyli nic ciekawego nie będzie się działo. Titus O'Neill i Ryder to jedna z ciekawszych par i będe się im przyglądac bacznie. Następne czyli Kaval najlepszy wrestler świata (moim zdaniem) i Lay-Cool :shock: Ten Cannon też dosyć dosyć potrafi ale z takim PRO ja mu sukcesu nie wróżę. No i syn Perfecta z Kofim, na którego mało pomysłów, bo feud z McIntyerem jest nudny i nie porywa widzów, a to może zająć go czyms do czasu aż bookerzy wymyslą dla niego nowy lepszy gimmick albo wymyślą coś fajneog do tego. Co do Henniga to tu najpewniej będzie sie kłócił z Kofim, a potem po NXT pojawi się i dołączy do DiBiasiego. No i ostatnia para Riley czyli FCW Champion (niedlugo, bo go straci tak jak to było z Gabrielem gdy zaczęło się NXT) i tu duża szansa na zwycięstwo ale raczej nie wygra znowu heelowy wrestler, a jak zrobią to samo co z Mizem i Bryanem to nie będe oglądał szajsu. Co do wypowiedzi Ceny to mnie cieszy, bo to jest duży krok do przodu w sprawie Bourna i może przynajmniej do Mid-Cardu wejdzie dwoma nogami, bo takto to jedną nogą cały czas w Lowie był. Jakoś za Jacksonem nie tęskniłem, bo chociaż gimmick nawet to w ringu zwykłe drewno gorsze nawet od Ceny.

Gdybym został chairmanem to pierwsze co był zrobił to wywyalił bym tego całego ryja. Jak napisał Bugi, on nawet sił łan najn wykonać nie potrafi. I jeszcze

zastąpi Takera na Fatal Four Way :evil:

Zaczynam go nienawidzić bardziej niż Hornswoggla. Co ten mały karaluch

robi w walce o pas mistrza świata WAGI CIĘŻKIEJ

. Jaśka zaczynam powoli lubieć, bo może on mieć wpływ na pushowanie Bourna :)THX za nawet dobre newsy :t_up:

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Newsy dobre.UnderTaker wróci dopiero na lato.No to faktycznie musi być poważna kontuzja.Pewnie wróci ale jak zwykle na SummerSlam.Widać że lubi powroty na tej gali.Czyżby Deja Vu?Nie wiem zobaczymy.Co do Ortona to szkoda.Myślałem że to właśnie on wygra pas w walce o WWE Championship na Fatal Four Way.Mam nadzieje że kontuzja tej ręki nie skreśli jego całej "wrestlingowej" kariery.Dla mnie to jest nie dopuszczalne :P .Jak każdego wkurzył mnie fakt że Rey 619 bierze udział o pas World Heavyweight Championship.Szok po prostu szok.Podoba mi się wypowiedź Ceny o Bournie.Chłopak jest bardzo utalentowany i nie wiem jak wy teraz odbierzecie moje zdanie uważam że jest to najlepszy Zawodnik pod względem technicznym.Mam też nadzieję że Maria dojdzie do TNA.Pasowała by tam.Co do Tary lepiej niech swoją decyzje jeszcze przemyśli zanim będzie tego żałować.Tyle ode mnie.

paparoach.png

18659.png

Na obrone Reya chciałbym zauważyć że krwawienie z nosa Takera było widoczne juz zanim Mysterio wykonał 619. Próbowałem wyczaić moment knkretny ale nie całkiem się dało. Wydaje mi się że było gdy Undertaker udeżył w naroznik (sam) bo zaraz potem gdy lezał na ziemii złapał się za nos i od tego momentu było widać krew. A 619 było zaraz po tym. Z jednej strony tez mi nie pasuje 1,68m do wagi cięzkiej ale z drugiej nie ma już pasów wagi lekkiej a jako że Mysterio jest na SD to co ma robić? Przeciez jeden z najbardziej utalentowanych zawodników WWE (tak, uważam że jest jednym z najbardziej utalentowanych i niewiem za bardzo czemu na niego jedziecie) i to z takim starzem, nie będzie walczył o IC .

A czemu ma nie walczyć o IC? w tamtym roku był posiadaczem tego pasa. Najeżdząmy na niego bo to co pokazywał kiedyś, a to co pokazuje teraz to lata świetlne. Na Royal Rumble Też taker miał coś z nosem przez Mysterio.Cm Punk też miał coś z łbem bo kopnięciu od MYSTERIO. Typol co chwile narzeka na zarobki, a już robi się powoli tłusty. Brem zobacz jakąś jego walke z WCW, albo z początku kariery w WWE i zobacz jaka jest różnica. I do wagi ciężkiej nie ważny jest wzrost lecz WAGA. A nie wiem czy ten waży 70 kilo. Jak to jest waga ciężka to ja dziękuje.Zaniedługo Hornswoggla zobaczymy w walce o WHC.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

No pewnie że to co było kiedyś to nie to co teraz a czemu? Może własnie przez to co było kiedyś. Rey przeszedł mnóstwo kontuzji teraz ma cos powazniejszego z kolanem a mimo to trzyma wysoki poziom. Może nie taki jak kiedyś ale wciąż wysoki. Kto inny w WWE robi tak szybkie walki z tyloma akcjami z lin? Evan Bourne i.... yyyy... może Tyson Kidd gdyby walczył sam i tyle. Można jeszcze podczepić Morrisona czy Tatsu ale to już inny styl walki. Moim zdaniem jesteście dla niego nie sprawiedliwi :P A to czy powinien walczyć o WHC to już inna sprawa, też nie jestem za tym za bardzo no ale niby nie ma żadnego ograniczenia. Ale też ten pas nie powinien być zarezerwowany dla olbrzymów bo walki olbrzyma z olbrzymem sa średniawe zazwyczaj.

A czemu ma nie walczyć o IC? w tamtym roku był posiadaczem tego pasa. Najeżdząmy na niego bo to co pokazywał kiedyś, a to co pokazuje teraz to lata świetlne. Na Royal Rumble Też taker miał coś z nosem przez Mysterio.Cm Punk też miał coś z łbem bo kopnięciu od MYSTERIO. Typol co chwile narzeka na zarobki, a już robi się powoli tłusty. Brem zobacz jakąś jego walke z WCW, albo z początku kariery w WWE i zobacz jaka jest różnica. I do wagi ciężkiej nie ważny jest wzrost lecz WAGA. A nie wiem czy ten waży 70 kilo. Jak to jest waga ciężka to ja dziękuje.Zaniedługo Hornswoggla zobaczymy w walce o WHC.

To wg. mnie jest wiadome, że każdy walczy na pcozątku lepiej niż załóżmy po paru latach. Jak Mysterio wymiatał w Lucha Libre itd. WCW, a teraz ? No faktycznie te 619 za dobrze mu nie wychodzi, ale to też nie jego wina, powinni się zasłaniać rękami, albo odskakiwać tak jak Chavo. Co do tego, że Mysterio i WHC ? Mi to tam zwisa, ale faktycznie to przegięcie, aby 79 kilogramowy, 168 centymetrowy wrestler był mistrzem świata wagi ciężkiej, ja w tej roli widzę bardziej Big Showa, właśnie Swaggera, Khaliego itd. oni są wielcy i puszyści :D No może nie Swagger, ale Swagger też taki najmniejszy nie jest. Pas Cruiserweight by się przydał bo co taki Chavo robi ? Wszystko przegrywa podobnie jak Marella,

no może ostatnio wygrali walki, pierwsze od niepamiętnych czasów. Santino i Eve kogoś pokonali na superstars, a na house show smackdown chavo i ktoś tam wygrali.

W sumie pas interkontynentalny dla Mysterio pasuje bardziej niż ten WHC, ale pas ic wg. mnie przeznaczony jest dla midcardu bardziej, a nie dla me, chociaż nie wiem czy Mysterio teraz takim ME jest czy bardziej up midcard

Szkoda Undertakera zwłaszcza, że z wszystkich wrestlerów lubię go najbardziej, ale ile można rok temu przerwa ponad 6 miesięczna a teraz to. Ta sama sytuacja była na Royal Rumble ale to też przez to, że jest stary nie chce tego mówić ale powinien już zakończyć karierę. W sumie dobrze, że nie wystąpi w tej walce bo ma pecha z Big Showem. W lecie ma wrócić The Rock i wydaje mi się, że to on wtedy zdobędzie pas WHC i wtedy wróci Taker i zacznie z nim konflikt, chociaż jest jest jeszcze Jeff Hardy który ma wrócić. Big Show i Rey powodzenia na WWE Fatal 4-Way.

Edit:Boogey/ Jeff ma podpisany kontrakt z TNA do lutego/marca 2011 roku więc o powrocie do WWE w lecie możesz pomarzyć, a bardzo możliwe, że Hardy odnowi kontrakt z TNA na następny rok albo i więcej.

• Styl:  Jasny

W lecie ma wrócić The Rock i wydaje mi się, że to on wtedy zdobędzie pas WHC

z tego co Ja wiem to Rocki nie wróci jako czynny wrestler wykona kilka Rock batonów i na tym się skończy

A co do Niusów to dobrze że ktoś daje szanse Evanowi może to coś zmieni chociaż wątpię i myślę że to był jedno razowy występ

No Ja bym się nie obraził gdyby Maria dołączyła do rodziny Total Nonstop Action może tam dostała by jakiś pas :)

Jackson nie musisz się śpieszyć z tym powrotem :D

Do rozwojówki WWE trafiła nowa Diva :who:

Niusy dobre i proszę o więcej bo coś rzadko są one dodawane a to nie dobrze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...