Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nazwa:

Very Extreme Wrestling (VEW)

Roster:

-Rey Mysterio (VEW International Champion)

-CM Punk(VEW Tag Team Champion)

-Kane

-John Morrison

-Tyson Kidd

-DH Smith

-Jeff Hardy

-Rob van Dam (VEW Heavyweight Champion)

-AJ Styles(VEW Tag Team Champion)

-Randy Orton

-Polish Destroyer

-Polish Snake

Annoucouer:

-Josh Matthews

-Michael Cole

Spiker:

-Justin Roberts

MC:Witamy państwa na pierwszej w tym roku gali Speed.

JM:Josh Matthews.

MC:I Michael Cole.

JM:Ostatnimi czasy w VEW nie było za ciekawie.

MC:Masz racje Josh. Do dymisji podał się szef VEW Vince McMahon, po tym jak zaczęli się tego domagać wrestlerzy.

JM:Jego miejsce zajął nikomu nieznany człowiek pod pseudonimem "The Polish Man".

MC:Warto dodać, że zrobił już pierwszy ruch zwalniając pupilka Vince'a Johna Cene i zatrudniając w jego miejsce nieznanego wcześniej, byłego boksera pod pseudonimem "Polish Destroyer".

JM:Co tu dużo mówić.Czas rozpocząć galę!

Oooooo,kolorowe sny....

JR:Przed państwem Polish Destoyer.

Polish Destoyer: Witajcie! Nazywam się Polish Destroyer i pochodzę z Polski.Byłem kiedyś bokserem, ale moja kariera nie potoczyła się tak, jakbym tego sobie życzył. Do VEW trafiłem przez przypadek.Obecny szef "The Polish Man" był w przeszłości moim trenerem.On i mój przyjaciel Polish Snake nakłaniali mnie do tego abym dołączył do VEW i postanowiłem to zrobić. Nie trenuje wrestlingu zbyt długo więc mam o sobie niskie mniemanie i ...

I hear voices...

JR:Przed państwem Randy Orton!

Randy Orton: W naszej federacji nie potrzebujemy słabych, nic nie potrafiących wrestlerów. To federacja dla profesjonalistów, a nie nieudaczników z Europy którzy nic nie potrafią jakim niewątpliwie jesteś ty.

Polish Destroyer:Uważasz, że jestem nic nie potrafiącym nieudacznikiem?! Dzisiaj w walce wieczoru zmierzę się z tobą i udowodnię, że potrafię pokonać każdego!

Randy Orton:Zgadzam się, ale pod jednym warunkiem! Jeśli przegrasz opuścisz VEW!

Polish Destroyer:Zgadzam się , a do tego powiem, że będzie to Street Fight.

Obydwaj wrestlerzy opuszczają ring.

MC:Już w swój pierwszy dzień w federacji VEW Polish Destroyer może stracić pracę.

JM:Nie wierzę aby pokonał samego Randy'ego Ortona.

1 walka:

Booyaka! Booyaka! 619!...

JR:Piersza walka dzisiejszego wieczoru to pojedynek No Disqualification o pas VEW Interniotinal Championship.

A przed państwem pochądzocy San Diego w Californii VEW International Champion REY MYSTERIO!

Theme song Johna Morrisona.

JR: I jego przeciwnik, pochodzący z Los Angeles w Californii JOHN MORRISON!

Gong!

Rozpoczynają od klinczu.Odbicie od lin, Rey unika clothesline, wykonuje spiringboard crossbody, ale nadziewa się na

dropkicka.

MC:Aaaaj, to musiało boleć.

JM:Tak, ale nie sądzę aby dzięki temu atakowi Morrison miałby szanse wygrać walkę.

John wnosi Reya na narożnik, ale zostaje zrzucony i Angel Splash.Rey przypina 1...,2...i nie!

MC:Oj! Niewiele brakowało, a milebyśmy po walce.

Mysterio podnosi Morrisona, odbija się od lin i otrzymuje od Johna Spinning Wheel Kick. Running Knee Strike.Rey jest ustawiony pod Star Ship Pain, ale John nie trafia.Rey wskakuje na 3 line i Sited Senton, bierze rozbieg i Bulldog.Mysterio odbija Morrisona od lin podcina go, Morrison trafia między liny Rey bierze rozbieg i 619! Rey wskakuje na 3 line i Splash.

JM:Teraz jest już po walce.

1...,2..., i 3! Nie! John Morrison w ostatniej chwili łapie się liny!

MC:Tutaj decydowały ułamki sekund.

Rey kłoci się z sędzią, a w tym czasie John wstaje, odbija się od lin i Springboard Roundhouse Kick.John idzie po krzesło.

JM:Przypomnijmy,że jest to walka bez dyskwalifikacji.

John podnosi Reya i wykonuje na nim Moonlight Drive.John ustawia sobie Reya pod Star Ship Pain i kładzie na nim krzesło.

MC:I czyżby? Tak, John Morrison wykonuje Star Ship Pain!

JM:Oj,to musiało boleć nie tylko Reya, ale także Johna.

John doczołguje się do Reya, przypina i 1...,2...,3!

JR:Zwycięzcą walki poprzez pinfall i nowym VEW International Championem zostaje JOHN MORRISON!

MC:To była znakomita walka nie sądzisz Josh.

JM:Tak masz rację. Do samego końca trzymała w napięciu.

2 walka:

Most to the top....

JR:Druga walka dzisiejszego wieczoru. Pojedynek 1 na 1 o miano pretendenta do pasa VEW Heavyweight Chmapionship.

A przed państwem pochodzący z Cameron w Północnej Californii, Charismatic Enigma JEFF HARDY!

Theme song Kane'a

JR:I jego przeciwnik Kane.

Gong!

Hardy okłada Kane'a, ten blokuje jeden z ciosów i wykonuje Upper Cut.Irish Wip do narożnika i Kane wykonuje Corner Clothesline.

MC:To musiało boleć.

Kane odbije Jeffa od lin i Big Boot.Jeszcze raz Kane odbija Jeffa ten unika Clothseline i Flying Clothesline w wykonaniu Jeffa.Próba pzypięcia, ale sędzia dolicza tylko do jednego.Hardy posyła Kane'a do narożnika,Kane osuwa się na ziemię i Corner Dropkick. Jeff wchodzi na narożnik i Extreme Leg Drop.Podnosi Kane,ten kontruje Irish Wipa i Back Body Drop od Kane'a.Irish Whip do narożnika i Corner Clothesline, Kane wynosi Jeffa i wykonuje Sidewalk Slam.Kane wchodzi na narożnik i Divig Clothesline.Kane szykuje się do Chokeslama, łapie Jeffa za szyje, ale ten kontruje i mamy Twist of Fate.Jeff podnosi Kane, Irish Wip skontrowany Jeef wbiega na narożnik i mamy Whisper in the Wind.Jeff wchodzi na narożnik i wykonuje Swanton Bomb.

JM:Teraz jest już po walce.

Hardy przypina 1...,2... i ...3!

JR:Zwycięzcą walki poprzez pinfall i pretendentem do pasa VEW Heavyweigt Champioship jest Charismatic Enigma JEFF HARDY!

Backstage:The Polish Man spotyka na korytarzu Polish Destroyera.

The Polish Man:Witaj, życzę ci powodzenia w dzisiejszej walce.

Polish Destroyer:Dzięki, ale i tak nie wygram z samym Randym Ortonem.

The Polish Man:Musisz wierzyć w siebie.A poza tym Randy nie wie co go czeka.

JM:Z takim nastawieniem Polish Destroyer napewno nie wygra.

MC:Ja myślę, że się postara.Jednego jesteśmy pewni, będzie się działo.

Walka wieczoru:

I hear voices...

JR:A przed nami walka wieczoru, pojedynek Stree Fight.Przed państwem pochodzący z Sant Luis w Missouri The Viper RANDY ORTON.

Oooooo,kolorowe sny......

JR:I jego przeciwnik pochodzący z Polski POLISH DESTROYER!

Polish Destroyer będąc już na ringu bierze mikrofon do ręki i mówi: I have two words for you! Siema Heniu! Po czym pokazuje Ortonowi znak pokoju.Ten próbuje go uderzyć, ale Destroyer unika ciosu.

Gong!

Polish Destroyer okłada Ortona lecz ten kopię go w brzuch i przechodzi do ataku.Uderza go kilka razy po czym wykonuje Suplex.Podnosi go i wykonuje Vertical Suplex.Orton wykonuje Clothesline,jeszcze jeden i dokłada Scoop Powerslam.Destroyer leży, Orton wykonuje Knee Drop.Orton ustawia go sobie za linami i wykonuje Elevated Spike DDT.Orton ustawia się i wykonuje Punt Kick.Podnosi Destroyera i wykonuje Backbreaker.The Viper robi taniec żmiji i RKO!!!

JM:Żegnamy cię Polish Destroyer!

Orton przypina.1...,2... i nie!!! Polish Snake wybiega z trybun z krzesłem i przerywa liczenie. Okłada Ortona krzesłem po czym wykonuje Snake Attack.Polish Destroyer dochodzi do siebie i wykonuje na prawie nieprzytomnym Ortonie Farous Destroyer.Przypina 1...,2...i...3!!!

JR:Zwycięzcą walki poprzez pinfall zostaje POLISH DESTROYER!!!

MC:Coś nieprawdopodobnego! Polish Destroyer wygrywa walkę.

JM:Oh,jak dobrze jest mieć przyjeciela myśli sobie pewnie Polish Destroyer.

MC:Dziękujemy państwu za ten miło spędzony czas.

JM:Dziękują państwu,Josh Matthews.

MC:I Michael Cole. Już za niedługo zobaczymy się na gali Underground.

JM:Do zobaczenia.

To moja pierwsza gala. Mam nadzieje,że się podobała.

ksgj.png

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kingston

4

• Toesoss

3

• Luks

3

• robson619

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co do samej gali to ogólnie, jest słaba... Niestety, widać, że to twoja pierwsza gala. Szkoda, że nie ma zdjęć, estetyczniej by to wyglądało. Postaraj się o dłuższe walki. I have two words for you ! Siema Heniu... Co to ma być =)) Widać, że masz humor, John Morrison def. Rey Mysterio ? Wow... Za to plus dla ciebie, nie jesteś kolejnym członkiem kampanii wwe 4 kids i zrobiłeś, że Mysterio przegrał :t_up: Fajny theme song wybrałeś Polish Destroyerowi, mam rozumieć, że ty nim jesteś, a Polish Snake to pewnie twój przyjaciel Mr.Radoslav. Łatwo się domyśleć patrząc na wasze gale, widać, że się lubicie. Może założycie sobie jakiegoś mini feda albo coś ? Z chęcią dalej będę komentował wasze gale.

Gala fajna :) Jak powiedział HardyZ, może założymy federację :D ?? Gala mi się spodobała i dzięki, że mnie w niej umieściłeś (Polish Snake).

• Urządzenie:  Android

Nic specjalnego ,masz problemy z wysłowieniem się.Walki troche za krótkie!!! !!Za samą gale daje 5/10

Co ty pieprzys* ? Dobrze używa wszystkich słów jakie zna itd. nie wiem do czego tutaj można się przyczepić oprócz do tego, że krótkie walki. Gale się czyta dwa razy milej/lepiej, od tych waszych shitów DWX czy jak to się tam nazwaliście...

HardyZ fajnie że piszesz o DWX ,czym ci żaszliśmy za skóre nie wiem może tym że my potrafimy się zoraganizować w fajną grupę ,a ciebie nikt by nie wziął do federacji!!Co do gali to źle napisałem chodziło mi o błędy w ortografii sorry "thehardyz" mój błąd! :x A tak wogóle to moje zdanie pretensje zgłaszać może tylko thehardyz to on jest autorem!!

Dobra nie kłoćcie się.Wiem,że gala była słaba itd.Teraz będe pisał drugą i postaram się aby była lepsza.

ksgj.png

Nie chodzi że była słaba mi się nawet podobała jak na pierwszy raz\ tylko nie którzy ludzie myślą że są pępkiem świata!!Czekam na następną!!! :)

HardyZ fajnie że piszesz o DWX ,czym ci żaszliśmy za skóre nie wiem może tym że my potrafimy się zoraganizować w fajną grupę ,a ciebie nikt by nie wziął do federacji!!Co do gali to źle napisałem chodziło mi o błędy w ortografii sorry "thehardyz" mój błąd! :x A tak wogóle to moje zdanie pretensje zgłaszać może tylko thehardyz to on jest autorem!!

nikt by mnie nie wziął powiadasz... Spoko, nie potrzebuję nikogo do pomocy, aby napisać bardzo dobrą galę i z pewnością lepszą od twojej. Może przeczytaj TNA Superstars albo TNA LockDown...

Dobra ja skończę tą besensowaną sprzeczkę!!

• 2 tygodnie później...

Boże co za debil by zwalniał John'a Cene :x . Może i słabo walczy ale to dla niego przychodzi 50 % publiczności . Ja też nie lubie Ceny ale bym go nie zwalniał bo bym chyba splajtował. A co do gali SŁABA . Takie 3,7/10

canadiandestroyerani.gifth_ththswanton1vz0.gif

9178.png

24669.png

8806.gif

8791.png

• 2 tygodnie później...

Teraz dla mnie będzie przychodzić 50% publiczności. :P

ksgj.png