Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

DWX 2/4

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jim Ross:Witam na kolejnym RAW. Wielkimi krokami zbliża się Royal Ruble. Emocję sięgają zenitu i będę wyjątkowo 2 walki.

Michael Cole:Dzisiejszym RAW new gussed hosted został : HULK HOGAN !! Będzie się działo. Dziś Bret Hart będzie walczył z R - Thuth'em o pas US. Zobaczymy segment Santino Marella Show i walkę wieczoru Coffin Match pomiędzy tajemniczym gościem, a właśnie Hoganem.

wchodzi Santino z mikrofonem

Jim Ross:Ze studia BGZ uzależnieni od wrestingu witają Jim Ross

Midhael Colei Michael Cole

Santino Marella:Witam państwa w moim i tylko moim show. Alicja została wyrzucona i pragnę opowiedzieć taki kawał. Ile CM Punk wypił swoich win ? Dużo, bo jest heel'em

nikt się nie śmieje tylko Santino

http://www.youtube.com/watch?v=1uy6hMnGWOQ&feature=related

wchodzi Alicia i widać, że jest trochę wkurzona

Alicia Fox:Niespodzianka Santino ! Ja w porównaniu od ciebie umiem kłamać.

Santino Marella:O co ci chodzi ? Czy brałaś coś na uspokojenie ? Psujesz mi moje show.

Alicja FoxTwoje ? Chyba nasze. Dziś ja zaprosiłam 2 gości. A oto pierwszy Chris Jericho!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=e4gbUlzKE3Y

Wchodzi Chris.

Y2J:Witaj Santino, Witaj Alicja. Bardzo się ciesze, że tutaj jestem

Alicja FoxSłuchaj Chris, możesz pomóc mi?

Y2JPewnie, ale w czym?

Alicja FoxWidzisz Santino robi przy widzach z siebie idiotę...

wypowiedź Alicji przerywa Y2J

Y2J:Santino mam pytanie. Czemu przy tych hipokrytach robisz z siebie idiotę ? Oni nie są godni nam wrestlerom buty czyścić. Szkoda, że dopiero teraz o tym wiem. Słuchajcie hipokryci. Ten segment dobiega końca. Możecie stąd iść.

Alicja FoxEj wolnego. Ja mówię kiedy koniec !

Santino MarellaY2J ma rację. Koniec segmentu

Y2J daję rękę Santinie i pyta:

Y2J: Może tak założymy TT?

Santino Marella: OK. Załatwione. może nazwa Y2Marella ?

Y2JOk. Zgadzam się

Jim Ross Jak widać mamy nowy tag team. Bardzo ciekawy segment, tylko szkoda, że taki krótki. Zapraszamy po reklamie

reklama

Po reklamie, akcja rozgrywa się na backstage. Widać Hogana i John'a Cene

Hulk Hogan:John'ie Cena musimy pogadać

John Cena:Slucham

Hulk Hogan:Widzę, jak twój talent marnuję się tutaj w WWE, może przejdziesz do TNA?

John Cena:Nie będę występował w cyrku Hulk!

Hulk HoganNo właśnie chcę cię z cyrku wyciągnąć

John CenaMoże ty dojdziesz do WWE? Co?

Hulk Hogan:Rozwiążmy to tak: Na Wrestermani będziemy walczyć na zasadach Casket Match. Niema DQ, niema wyliczeń po za ringowych, można używać wszystkiego. Jeśli TY wygrasz to dojdę do WWE na zawsze, lecz jeśli to ja zatryumfuję to przejdziesz do TNA na ZAWSZĘ!

John Cena: Dobrze. Casket Match, bez DQ, bez wyliczeń, jeśli wygram dołączy do WWE Hogan, jeśli przegram opuszczę WWE

Jim Ross:Jak widać mamy już 1 walkę na Wrestermani I pomiędzy Ceną i Hoganem, ale teraz będzie walka o pas US pomiędzy Bret'em Hart'em, a R - Thuth'em.

http://www.youtube.com/watch?v=2ajxJsE8uwQ

Michael Cole:Słychać theme R - Thuth'a i jego słynne "What's up?". Ciekawe, czy pokona doświadczenie, siłę, czy na odwrót.

http://www.youtube.com/watch?v=CR85qA3Oiw4

Michael Cole:A oto 1 pretendent o pas US BRET "HITMAN" HART! Mamy gong, Bret robi zwarcie z R - Truth'em, które przegrywa, mamy odbicie od lin i DROPKICK, KTÓRY POWALA BRET'A NA ZIEMIĘ. R - Truth zaczyna dobijać Bret'a podnosi go i mamy drop the hole, gdzie Bret "wisi" na 2 linie. Co teraz będzie ? R - Truth biegnie i......wychodzi za liny. Teraz bierze głowę hitmana i zaczyna ją okładać.

Jim Ross:Bret na środku leży i R - Truth chcę zrobić Figure 4 Leg Lock, ale chwila BRET CHWYTA NOGI R - TRUTH'A I ZAPINA SHARPSHOOTER, CZY TO KONIEC? NIE! Uwalnia się R - Truth.

Michael Cole:Myślałem, że to koniec, ale to nie mogło się zakończyć tak szybko. Bret siada na klatce R - Truth'a i atakuję jego głowę, ale chwila Bret ciągnie przeciwnika do nas na stół. Co on chcę zrobić. BRET WCHODZI NA STÓŁ Z R - TRUTH'EM I MAMY PILEDRIVER TO MUSI BYĆ KONIEC 1...2..t R - Truth odklepuję

Jim Ross:Emocję sięgają zenitu, ale czy Bret wygra.....OMG

Bret zaczyna krwawić i ubrudził krwią R - Truth'a

Jim Ross:Bret wyciąga R - Truth'a na środek I SHARPSHOOTER R - THUTH ODKLEPUJĘ 3 RAZY. BRET NOWYM MISTRZEM USA !!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=06CH--MvheI

Wchodzi Hogan i mówi

Hulk Hogan:Teraz czas na walkę wieczoru. Echm...... Z kim tu powalczyć ? Nie wiem, czy ktoś ma ze mną szansę, więc chyba zakończymy te ....

Wypowiedź Hogana przerywa Y2J

http://www.youtube.com/watch?v=e4gbUlzKE3Y

Y2JNajmocniej przepraszam, ale Hulk pomyliłeś się. JA cię mogę pokonać, bo ja jestem Y2J CHRIS JERICHO !!!!

Hulk Hogan:A nie Doink The Clown ? Bo widać podobieństwa

fani dają owację Hulkowi, lecz od tyłu...Marella atakuję Hogan'a krzesłem

Santino Marella:Masz bydlaku za swoje.

Cudem Bret wstaję na nogi i wyrzuca z ringu Santinę, lecz Y2J wywala Bret'a

Y2J:Bret jesteś prosiakiem, co je o obory. Wracaj gdzie twoje miejsce, bo cię tak załatwię, że nawet ten wasz syrop Kanadyjski ci nie pomoże.

Z widowni facet w kapturze wybiega i wykonuję Super Kick Y2J'owi i wraca na miejsce

Santino Marella:Zrobimy tak TY i ten typ Hart kontra najlepszy tag team Y2Marella.

Jim Ross:Tak proszę państwa Bret i Hulk kontra Y2Marella w walce wieczoru. Zaczyna Hogan i Y2J. Mamy siłowanie, które wygrywa Hogan. Hulk robi Irish Wship i narożnik, potem wbija się i robi zmianę z Bret'em. Bret okłada głowę Santina i chwyta do suplexu, ale HULK HOGAN TEŻ CHWYTA MARELLE I MAMY PODWÓJNY SUPLEX I MARELLA JEST PO ZA RINGIEM.

Michael Cole:Sędzia liczy 1.....2......3.....4.....5.....6..Marella nie wstaję ?....7..Wstał......8...Jest już w ringu i WYRZUCA BRET'A, WCHODZI NA NAROŻNIK I SKACZĘ DO SHOOTING STAR PRESS, ALE PUDŁO !!!!! SĘDZIA LICZY 1.....2.....3....4...BRET WSTAŁ....5...BRET ZNÓW WRZUCA NA STÓŁ, ALE MARELLĘ....6...PILEDRIVERR......7....BRET WRACA.....8....MARELLA WSTAJĘ...9....10 WALKĘ WYGRYWAJĄ HULK HOGAN I BRET 'HITNAM' HART.

Jim Ross:Cóż emocji nam nie zabrakło. To wszystko na dziś ze studia BGZ uzależnieni od wrestingu żegnają Jim Ross

Michael Cole:i Michael Cole. Do zobaczenia!

________________________________________________________________________________________________-

Sry, że walki były tak krótkie, ale miałem się wyrobić do niedzieli. Następna gala, będzie lepsza

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kingston

1

• mickel619

1

• Blazi

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Klasyczny

Klasa sama w sobie ,dobry pomysł z Hogan'em. Y2Marella dobre to masz wiceprezesie DWX. Bret ma żelazną kondyche że walczył w dwóch walkach i w obu wygrał.Fajne daje 9/10 :t_up: .Sorry z poganianie biore na siebie że są 2 walki!! :waving:

Edytowane przez Gość

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Świetne Raw.Jowisz masz rację Bret ma super kondycję;];];];];];]i jeszcze został mistrzem US. A za galę daję 9.5\10.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)